A következő tanfolyam indul

2017. október 19.

GYAKORI KÉRDÉSEK-HASZNOS VÁLASZOK

izso-integet-jobb-zold-200

…hogy minden kérdésedre megtudd a választ!

 

 

 

 

Mennyi időre szól a domain nevem? Hogyan történik a meghosszabbítása?

A tanfolyam során igényelt domain nevedet nemcsak a tanfolyam során, hanem azt követően is használhatod, hiszen az már a Te domain neved. :)

A domain név regisztrációja 

.hu végződésű domain esetén 2 évre szól

.com, .eu és .net (valamint további külföldi végződés) esetén 1 évre szól

Ezt mi biztosítjuk számodra az első két évre, illetve az első egy évre.

A domain neved érvényességi idejének lejártáról e-mailben aktuálisan értesítünk, melyben a meghosszabbítás menetéről, a hosszabbítás díjának befizetéséről tájékoztatunk. Amennyiben továbbra is szeretnéd használni az adott domain nevet (pl. már működő weboldal van rajta), mindenképpen ajánlott a regisztrációjának a meghosszabbítása.

2 éves .hu végződésű domain díja: 4.445 Ft (br)

1 éves külföldi végződésű domain díja: 4.445 Ft (br)

 

FIGYELEM! Mindig ügyelj arra, hogy időben rendezd a hosszabbítás díját, ugyanis a domain név és ezzel együtt a weboldal felfüggesztésre kerülhet!


Mennyi időre szól a tárhelyem bérlése? Hogyan történik a bérlésének a meghosszabbítása?

A tanfolyam során bérelt tárhelyet nemcsak a tanfolyam során, hanem azt követően is használhatod, hiszen az már a Te tárhelyed. :)

A tárhely bérlése 1 évre szól.  

Ezt mi biztosítjuk számodra az első egy évre.

A tárhely bérlési idejének lejártáról e-mailben aktuálisan értesítünk, melyben a meghosszabbítás menetéről, a hosszabbítás díjának befizetéséről tájékoztatunk. Amennyiben továbbra is fenn szeretnéd tartani az adott tárhelyet (pl. a már működő weboldalt ezen tárolod), mindenképpen ajánlott a bérlésének a meghosszabbítása.

tárhely éves díja: 3.810 Ft (br)

 

FIGYELEM! Mindig ügyelj arra, hogy időben rendezd a hosszabbítás díját, ugyanis a tárhely és ezzel együtt a weboldal felfüggesztésre kerülhet!


Ha az egy év letelte után vagy már a tanfolyam elvégzését követően tárhelyet szeretnék váltani, akkor mi a teendő?

Miért is váltanál? :) Ha mégis ezt szeretnéd, akkor az új tárhelyszolgáltatóval kell felvenned a kapcsolatot, és ők tudnak eljárni ebben az ügyben, megadva számodra minden instrukciót a váltáshoz.


Van lehetőségem hosszabbításra? Hogyan tudom meghosszabbítani a tanfolyami időmet?

Természetesen van lehetőséged hosszabbítani. A tanfolyami idődet 1-2-3 hónappal tudod meghosszabbítani, egyedi esetekben akár több hónappal is.

Ha már tudod, hogy szeretnél hosszabbítani, kérlek, írd ezt meg Dani kollégánknak az iroda@webdesignsuli.hu e-mail címre, megírva, hogy mennyit szeretnél hosszabbítani (1-2-3 hónap), valamint a számlázási nevedet és címedet is, és már intézi is a hosszabbításodat.

1 hónap hosszabbítás díja: 5.000 Ft + ÁFA, azaz 6.350 Ft

A hosszabbítási igények feldolgozása néhány napot igénybe vehet, ezért Dani kb. egy héten belül küldi Neked a számlát és visszaigazolást a hosszabbításról (a billzone.eu rendszeréből és kézhezvételtől számított 8 napon belül lesz lehetőséged teljesíteni). Addig is nyugodtan haladj a tananyagban, végezd a feladatokat, az e-oktatótermi hozzáférésed és webdesignsuli.hu tagságod természetesen folyamatosan aktív marad.

Példa: Ha a március 16-ai tanfolyamot kezdted, akkor szeptember 16-án járna le a tanfolyami időd. Ha 1 hónap hosszabbítást kérsz, akkor így 1 hónappal kitolódik a tanfolyami időd, azaz október 16-án jár le a tanfolyami időd.


Mikor kérjem a hosszabbítást?

Ha már látod, hogy biztosan nem tudod időben befejezni a tanfolyamot, közeledik a tanfolyami idő vége, akkor már nyugodtan kérheted a hosszabbításodat.


Hogyan haladjak a tananyagban? Hogyan osszam be a leckéket?

A tananyag egy az egyben a rendelkezésedre áll, mind nyomtatott (tankönyv + pendrive), mind online formában (itt az e-oktatóteremben), így a saját időbeosztásod és tempód alapján haladhatsz a tananyaggal! :)

A 6 hónap tanfolyami időt úgy kalkuláltuk ki, hogy munka/család mellett is kényelmesen teljesíthető legyen.

Azt javasoljuk, hogy a tanfolyami idő első felét (kb. 3 hónap) a grafikai tervezéseknek szánd, a tanfolyami idő második felét (kb. 3 hónap) a weboldalkészítésnek.


Mikor kell leadnom a vizsgamunkát?

A tanfolyami időd végén, tehát ha a március 16-ai tanfolyamot kezdted el, akkor a tanfolyami időd szeptember 16-án jár le, vagyis a vizsgamunkádat is ezen a napon kell leadnod.

Ha hosszabbításra került sor, akkor értelemszerűen annak megfelelően. Ha pl. a március 16-ai tanfolyamot kezdted el, és 1 hónap hosszabbítást kértél, akkor nem szeptember 16-án, hanem október 16-án kell leadnod a vizsgamunkádat.


Meddig érvényes az e-oktatótermi tagságom? Mikor szűnik meg az e-oktatóteremhez való hozzáférésem?

A tanfolyami időd végén, a vizsgamunkád leadása után szűnik meg az e-oktatóteremhez való hozzáférésed.


Ügyfelemnek szeretnék tárhelyet és domain nevet vásárolni. Mi a teendő?

Szívesen ajánljuk a saját tárhelyszolgáltató partnerünket – gyors ügyintézés, segítőkész rendszergazda. :)

Bátran vedd fel velük közvetlenül a kapcsolatot, rendeld meg tőlük a tárhelyet/domaint.

Itt találod őket: domain-tarhely.net


 

folyt.köv.

 

 

 

Hozzászólások