A következő tanfolyam indul

2017. október 19.
smart-fajl

SmartWall: Mekkora fájlt lehet feltölteni? – mutatjuk

A SmartWall lehetővé teszi különböző fájlok feltöltését, melyeket ezt követően le is lehet tölteni a számítógépünkre. A SmartWall használati szabályzatában is olvashatsz erről, de most részletesen is kitérünk a feltölthető fájlokra és azok méretére.

 

A feltölthető fájlformátumok: jpg, png, gif, zip, rar, psd, pdf, doc, docx, xls, abr, ai, eps

A feltöltendő fájl mérete: max. 100 MB lehet

Az egyszerre feltölthető fájlok száma: max. 20 db

FIGYELMEZTETÉS! A fájlokat mindig szabályosan nevezd el, tehát kerüld a szóközök és a különleges karakterek használatát az elnevezésükben! (Nem megfelelő elnevezés esetén nem tudod feltölteni a fájlt!)

 

Képek feltöltése

Jellemző, hogy mi is és Ti, hallgatók is elsősorban képfájlokat (JPG, PNG) töltünk fel a SmartWall-ra – inspirációként, példaként, feladat és pályázat kapcsán.

Feltölthető képfájl-formátum: JPG és PNG

Feltöltendő képfájl mérete: max. 100 MB lehet

Feltöltendő képfájl felbontása: nincs korlát

 

A feltöltött képfájl közzététel után előnézettel jelenik meg. (Más típusú fájlok listába foglalva jelennek meg.)

A SmartWall a kis képeknek kis verziót generál, és a nagy képeket is lekicsinyíti, ha esetleg meghaladják az           1600 px X 1200 px felbontást/méretet, tehát ennél nagyobb felbontású nem lesz a kép a feltöltést követően, illetve a letöltött verzió is max. ekkora felbontású lesz.

A kis előnézeti képekre klikkelve nagy méretben is megtekinthetők a képfájlok, és az új ablakban megjelenő nagyméretű kép jobb alsó sarkában lévő kis letöltés ikonra kattintva letölthetők.

(Más típusú fájlok a fájl nevére kattintva azonnal letöltődnek.)

 

minta

 

Hozzászólások