A következő tanfolyam indul

2018. január 18.
00

DIY ajándékötletek karácsonyra

Bejegyzésünkben olyan utolsó pillanatos karácsonyi ajándékötleteket hozunk, melyeket Te mint kreatív designer/webdesigner el tudsz készíteni családtagjainak, barátaidnak, kollégáidnak.

flat_lay

Flat lay – dolgozz lapos fotókkal!

Bejegyzésünkben egy manapság igen trendi fotózási technikát járunk körül. Nem vagy profi fotós? Sebaj! Olyan kreatív megoldást mutatunk be, melyet designerként, webdesignerként is Te is jól tudsz használni a munkáidban.

Hasznos WordPress bővítmények

Ha már jártasabb vagy a WordPress weboldalak világában, akkor jól tudod, hogy WordPress weboldalakon ún. pluginok, azaz bővítmények segítségével tudunk funkciókat megvalósítani. Igazából nincs olyan weboldal „összetevő” vagy funkció, melyet ne találnánk meg bővítmény formájában. Maguk a sablonok is eleve tartalmazhatnak bővítményeket (pl. slideshow, kapcsolati űrlap), így nekünk azokat tényleg csak be kell üzemelnünk, de […]

varazslatos_weboldalak_01

Könyvajánló télre

Téli könyvajánlónk rendhagyó lesz: saját, most megjelent „Varázslatos weboldalak” című könyvünket szeretnénk bemutatni, figyelmetekbe ajánlani.

Photoshop: CS6 vs. CC (2017)

A leckékhez tartozó oktató videókban a Photoshop CS6 verziójával történik a gyakorló feladatok bemutatása. Azonban nem probléma, hogy ha Te újabb verziót tudsz beszerezni (CC 2017, sőt már a CC 2018 verzió is elérhető). Ebben a bejegyzésben a Photoshop CC 2017 verziót nézzük át, pontosabban azoknak az eszközöknek a helyét mutatjuk be leckéről-leckére, melyeket a […]

Webshop Tréning: frissítések

A Profi Webshop Tréning tananyagában is időközben frissítésekre kerülhet sor, ugyanis maga a WooCommerce és az egyéb bővítmények is folyamatosan frissülnek, változásokra, módosulásokra mindig lehet számítani. Bejegyzésünkben ezeket igyekszünk folyamatosan összegyűjteni. Az észrevételeket is szívesen fogadjuk, hiszen „több szem többet lát”.   Fordítás A Loco Translate bővítmény (időközben ez is megújult) alkalmazása helyett érdemes valódi fordítást […]

00

Logóinspirációs lelőhelyek

Logótervezés előtt is bátran inspirálódj! Ne feledd, az inspirálódás még nem lopás, de az inspiráció és a másolás között igazán vékony a határvonal. Bejegyzésünkben logóinspirációs lelőhelyeket gyűjtöttünk össze.

00

A reszponzív webdesign 10 legfontosabb előnye

A reszponzív webdesign mostanság egy elég népszerű téma, és a cégek méretüktől és iparáguktól függetlenül dolgoznak a reszponzív design stratégiájukon. A reszponzív design lehetőséget biztosít a cégeknek az eladásaik növelésére, és abban, hogy közelebb kerüljenek a felhasználóikhoz különösebben nagy beruházások nélkül.