A következő tanfolyam indul

2019. december 12.

Akikre büszkék vagyunk – update

Frissen, ropogósan mutatjuk be megújult és kibővített kiadványunkat – benne sok-sok tehetséges, szorgalmas, a webdesign tanfolyamot sikeresen elvégző, ma már szabadúszó webdesigner vállalkozóként tevékenykedő hallgatóink sikersztorijait, profi munkáit.

 

A WebdesignSuli sok tehetséges hallgatóval büszkélkedhet. Közülük többen is saját webdesign vállalkozásba kezdtek, és ma már igen sikeres pályafutást tudhatnak maguk mögött.

Most ízelítőként „csokorba fogtuk” néhányukat, hogy mások is megismerhessék őket és munkáikat.

 

 

Volt, aki több év távlatából számolt be karrierjéről, és volt olyan is, aki csak néhány hónapja vette át a webdesigner tanúsítványát, de már most saját vállalkozást és kiváló referenciákat tudhat maga mögött. Hallgatóink többsége teljesen más területről érkezett, tehát szó szerint a nulláról, más-más célokkal, tervekkel vágtak bele a webdesign tanfolyamba. És bizony vannak olyanok is, akik feladva régi munkájukat, az „aktatologatást” hátra hagyva kezdtek bele a tanfolyamba, hogy arculattervezéssel, weboldalkészítéssel foglalkozhassanak, önálló vállalkozók, szabadúszók legyenek.

Válaszaikból az is kiderül, hogy a tanfolyam elvégzését követően hogyan tudtak munkákat szerezni, hogyan is „indult be az a bizonyos szekér”, hogyan sikerült saját vállalkozásba fogniuk, mivel foglalkoznak, hol tartanak most, milyen terveik, céljaik vannak a jövőt illetően.

Őszintén nyilatkoznak arról, hogy megérte-e elvégezniük a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyamot, miért is vágtak bele a tanulásba. Hasznos tanácsokkal és útravalókkal szolgálnak azok számára is, akik még csak fontolgatják a webdesign tanfolyamra való jelentkezést.

Mi nagy-nagy örömmel „isszuk” a szavaikat, jó érzéssel tölt el minket, hogy a webdesign tanfolyam adott nekik egy biztos alapot, lökést saját vállalkozásukhoz, webdesigner karrierjükhöz, vagy akár a tanfolyam hozta ki belőlük a bennük szunnyadó kreativitást, ennek köszönhetően bontakoztathatták ki tehetségüket, vagy éppen nőként, anyukaként visszatérhettek a munka világába. … és bizony ma már olyan feladatokat, projekteket is el tudnak vállalni, melyek után korábban csak vágyakoztak, olyan életet élhetnek, melyről korábban csak álmodoztak.

 

 

Bízunk benne, hogy szavaik, mondataik és munkáik mások számára is motiváló erőként hatnak! – az élet bármilyen területéről vagy újabb lépcsőfokáról legyen is szó. 🙂

 

 

A mi „büszkeség-listánkon” jelenleg ők szerepelnek, de bízunk benne, hogy többi hallgatónk is hasonló utat járt már be/fog bejárni – csak még nem tudunk róla. 🙂

 

 

Hozzászólások