A következő tanfolyam indul

2019. április 25.

Akikre büszkék vagyunk – végzett hallgatóink – Faragó Bettina

Faragó Betty hallgatónk közgazdász diplomával, sportedző OKJ-s végzettséggel, valamint egy jógatanfolyam elvégzése után vágott bele a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyamba – „avagy miből lesz a cserebogár?” 🙂 Betty az egyik remek példája annak, hogy egyrészt előképzettség nélkül, másrészt egy kis művészi vénával honnan hova el lehet jutni. Lássuk történetét és munkáit!

Volt- e valami szakmai előképzettséged, vagy a nulláról indultál, amikor belevágtál a webdesign tanfolyamba? 

Miután leérettségiztem a közgazdász diploma volt az első kis papírom, de utána még elvégeztem egy sportedző OKJ-t és egy jógatanfolyamot is. Mindig is imádtam a művészetet, imádok festeni, szóval jó volt végre egy olyan munkát találni, amit igazán élvezek és kiélhetem kreativitásomat. A webdesign tanfolyam mellett egy szoftverfejlesztői OKJ-t is elvégeztem, hogy teljes legyen a kép 🙂

 

Milyen szándékkal/miért iratkoztál be a webdesign tanfolyamra?

Hát szerintem mindenki azért iratkozik be, hogy webdesigner legyen, nem? 🙂 Imádom, amikor kreatív munkát végzek, szóval reméltem ebben a szakmában sikeres tudok lenni és a munkám a hobbim is lesz egyben.

 

A tanfolyam végeztével mi volt az a terület, ami igazán megfogott, és úgy érezted, hogy erre kell tovább menned?

A mai napig mindennel foglalkozom: logó- és arculattervezés, offline design, weboldal tervezés, mobil alkalmazás design és mostanában belekóstoltam az animáció készítésbe is. Szeretnék ráerősíteni a webdesign-ra és a motion design-ra, hisz jó ha valamiben az ember kiemelkedő.

 

Hol hasznosítottad elsőként a tanultakat, milyen munkáid adódtak a tanfolyam elvégzése után, milyen felkéréseket kaptál?

Az első felkérés egy nagyon helyes óvoda weboldala volt. Imádtam a projektet, mivel az elképzelés az volt, hogy a weboldal “hátterében” egy rajzolt kis világ lesz, ami fel-fel bukkan az oldalon. Ezt nagyon jó volt megrajzolni és hihetetlen élmény volt látni a reakciót, amikor megmutattuk az ovi vezetőnek 🙂 Ezen kívül voltak logók, facebook cover-ek, teljes arculatok, szórólapok, molinók, de főként weboldalak.

 

Jelenleg mivel foglalkozol, hol, hogyan dolgozol? Hol találkozhatunk Veled, a munkáiddal?

Saját vállalkozásom, a CREA|SPACE útjait egyengetem. 🙂

Weboldalam: http://betty.crea.space/

Összességében mit gondolsz, megérte elvégezni a webdesign tanfolyamot?

Mindenképpen! Jó alapot biztosít és belekóstol minden részébe ennek a szakmának, így tudja az ember, hogy mire számíthat. Nagyon jó volt, hogy kitalált cégeknek kellett készíteni logót, névjegykártyát meg mindenfélét, mert így rögtön különféle iparágaknak kellett tervezni és nem az volt, hogy válassz egyet, amit szeretnél… Az túl könnyű lett volna! Hozzám nem állnak közel az autók, de egy szerelőműhelynek is tudni kell készíteni egy szuper logót 😉

 

Mit javasolnál azoknak, akik a webdesign tanfolyam elvégzését fontolgatják?

Mindenkiben meg van a kreativitás, csak elő kell hozni és ez a webdesign tanfolyam nagyon jó kezdet. Nagyon sok lehetőség van ebben a szakmában és mivel az online világ egyre nő, van még hely bőven 😉

Akik pedig már elvégezték a tanfolyamot azoknak azt szeretném üzenni, hogy még nincs vége a tanulási időszaknak. Ez sajnos nem olyan szakma, amiben, ha elvégzel egy tanfolyamot, utána már dől a lé 🙂 Utána is fejleszteni kell magunkat folyamatosan, ha jók akarunk lenni, mert a világ folyamatosan változik! Képben kell lenni 😉

 

Néhány Betty által készített weboldal:

https://shebesthair.hu/
https://szoloszemovi.hu/
http://solut.hu/
http://szabadulojatek.hu/
https://sudy.co.hu/

Betty néhány munkája:

coolinary_mockup

goodfood

she_logo

sinbad

sudy3

szoro

facebookcover

 

Ha Betty munkái és karrierje után Te is kedvet kaptál ehhez a pályához, területhez, jelentkezz bátran a most induló Webdesign tanfolyamra!

Hozzászólások