A következő tanfolyam indul

2019. április 25.

Akikre büszkék vagyunk – végzett hallgatóink – Horváth Sándor

Horváth Sándor egyike azon már jóval régebben végzett hallgatóinknak, akire nagyon büszkék vagyunk. A webdesign tanfolyam elvégzése óta több vállalkozást is indított, és nemcsak remek weboldalakat készít, de már a marketing területén is nagyon otthonosan mozog – többek között mi is a hírlevelei olvasói vagyunk :).

Sanyi már a kezdet kezdetén kiválóan pozicionálta magát, és ez adott igazi lökést a vállalkozásainak: arra specializálódott, hogy szálláshelyeknek készít honlapokat, majd később újabb piaci rést használt ki, ugyanis kifejezetten a Nagy Napjukra készülő pároknak tervez az esküvő szervezéséhez kapcsolódó, azt összefogó weboldalt. És ma már saját design stúdiója életét is egyengeti.

Sanyi 2013 októberében fejezte be a webdesign tanfolyamot, és most több, mint 3 év elteltével felkerestük, mert kíváncsiak voltunk, hogy ennyi idő után hol tart a webdesign karrierje, milyen munkák kerültek ki azóta a keze alól. Neki is szegeztük a kérdéseinket, lássuk, hogy mi újság vele mostanában! 🙂

 

Volt- e valami szakmai előképzettséged, vagy a nulláról indultál, amikor belevágtál a webdesign tanfolyamba? (Mivel foglalkoztál „azelőtt”, illetve mi az eredeti szakmád?)

Semmiféle előképzettségem nem volt a tanfolyam elkezdésekor. Az eredeti szakmám településmérnök.

 

Milyen szándékkal/miért iratkoztál be a webdesign tanfolyamra?

Éppen egy saját vállalkozás indításán törtem a fejem, amikor találkoztam a Webdesignsuli tanfolyamának a hirdetésével. Megtetszett az ötlet, és 2 nap múlva már jelentkeztem is az éppen induló csoportba.

 

A tanfolyam végeztével mi volt az a terület, ami igazán megfogott, és úgy érezted, hogy erre kell tovább menned?

A tanfolyam végeztével a honlapkészítés volt az, amit a leginkább magaménak éreztem.

 

Hol hasznosítottad elsőként a tanultakat, milyen munkáid adódtak a tanfolyam elvégzése után, milyen felkéréseket kaptál?

A legelső munkám, amiért pénzt kaptam, egy pályázat volt, amit rögtön a tanfolyam elvégzése utáni hetekben írt ki a Webdesignsuli. Honlapot kellett készíteni egy vívóegyesület számára. Az egyesület a beérkező munkák közül az enyémet választotta.

A következő 3 hónapban kaptam 3 felkérést honlap készítésre, főként ismerőseim ajánlásán keresztül. Ezeket a munkákat még elég olcsón vállaltam el, de akkor nekem így is megérte, mert gyakorolhattam, egyre magabiztosabbá válhattam.

 

Jelenleg mivel foglalkozol, hol, hogyan dolgozol? Hol találkozhatunk Veled, a munkáiddal?

A tanfolyam elvégzése óta csakis webdesignnal foglalkozom. Az elmúlt 3 évben nagyon sokat foglalkoztam az online marketinggel, amit nagyon fontosnak tartok, mert e nélkül nehéz lenne idegeneket meggyőzni arról, hogy velem készíttessék el weboldalukat, logójukat.
Jelenleg cégem weboldalán keresztül találnak rám az ügyfeleim:

Milton Design Studio – http://www.miltondesign.hu/

 

 

Összességében mit gondolsz, megérte elvégezni a webdesign tanfolyamot?

Számomra nagyon megérte beiratkozni a tanfolyamra, mert lehetőséget kaptam általa, hogy valóban a magam ura legyek. A tanfolyamon megtanultam az alapokat, de persze azóta is állandóan képzem magam, mert ez egy gyorsan és folyamatosan fejlődő szakma, amivel lépést kell tartani. (Éppen ezért, ahogyan tudom, a tanfolyam anyagai is megújulnak időről időre.)

 

Mit javasolnál azoknak, akik a webdesign tanfolyam elvégzését fontolgatják?

Bátran ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, aki szeretne megismerkedni a honlap-készítéssel, a grafikai tervezéssel. De azt tudni kell, hogy ez is egy szakma, amit nem lehet néhány hónap alatt tökéletesen elsajátítani. Folyamatos tanulásra, gyakorlásra van szükség a képesítés megszerzése után is.
Ha komolyan ezzel szeretnél foglalkozni a jövőben, és kitartó vagy, akkor szerintem számodra is nagyszerű lehetőség a webdesign tanfolyam.

 

 

Néhány Sanyi által készített weboldal:

http://www.harmonialiget.hu/

http://slendertreats.co.uk

http://www.horcholondvendeghaz.hu/

horcholond-vendeghaz-flyer

http://romantika-szallas-gyula.hu/

romantika-panzio-logo

Néhány további munkája:

eskuvotokhonlapja-szorolap

szabovendeghaz-logo

mangalitsa-logo

ives_terasz-logo

fotos-nevjegykartya

bodorporta-logo

 

 

Ha Sanyi munkái és karrierje után Te is kedvet kaptál ehhez a pályához, területhez, jelentkezz bátran a most induló Webdesign tanfolyamra!

 

Hozzászólások