A következő tanfolyam indul

2019. július 11.

Akikre büszkék vagyunk – végzett hallgatóink – Svirzsovics Éva

Svirzsovics Éva közel egy éve, 2016 augusztusában fejezte be a webdesign tanfolyamot. Vizsgamunkája egyben már a saját webdesigner vállalkozása számára készített weboldal volt. Éva marketingesként azért vágott bele a tanfolyamba, hogy saját munkához kapcsolódva szerezzen új ismereteket, a marketinges feladatokat grafikával tudja erősíteni. Bevallása szerint a tanfolyam kihozta belőle a webdesignert. 🙂 Lássuk!

Volt-e valami szakmai előképzettséged, vagy a nulláról indultál, amikor belevágtál a webdesign tanfolyamba? (Mivel foglalkoztál „azelőtt”, illetve mi az eredeti szakmád?)

Már évek óta marketingesként dolgozom, így volt némi PhotoShop, illetve html szerkesztői alapismeretem. Az Illustrator és a programozás új volt számomra. Előbbi kifejezetten, utóbbi kevésbé ragadott magával 🙂

Milyen szándékkal/miért iratkoztál be a webdesign tanfolyamra?

A munkámban elsősorban a cég web és egyéb online kommunikációs arculatáért vagyok felelős, éppen ezért is jelentkeztem a tanfolyamra, hogy mélyítsem grafikai és online marketing ismereteimet a gyakorlatban is, illetve ihletet merítsek hozzá.

A tanfolyam végeztével mi volt az a terület, ami igazán megfogott, és úgy érezted, hogy erre kell tovább menned?

Talán a logótervezés tetszett a legjobban a tanfolyam során, de igazából mindent élvezek, ami kreatív munka. A programozás része az, ami egyértelműen nem az én világom.

Hol hasznosítottad elsőként a tanultakat, milyen munkáid adódtak a tanfolyam elvégzése után, milyen felkéréseket kaptál?

Mivel munka mellett, sőt a munkám miatt végeztem el a tanfolyamot, így elsősorban csak baráti felkéréseknek tettem azóta eleget. Pár logótervezéssel, hirdetési kreatívval és kisebb weboldalak arculattervezésével foglalkoztam azóta, illetve kaptam felkérést pár egyszerűbb  wordpress oldal kialakítására is.

Jelenleg mivel foglalkozol, hol, hogyan dolgozol? Hol találkozhatunk Veled, a munkáiddal?

Továbbra is online marketingesként dolgozom a korábbi munkahelyemen, de a tervezés azóta a legújabb hobbimmá vált 🙂 Ha van egy kis szabadidőm, szívesen vadászok oktatóvideókra a youtube-on és kísérletezgetek új technikákkal.

Összességében mit gondolsz, megérte elvégezni a webdesign tanfolyamot?

Azzal a céllal indultam neki a tanfolyamnak, hogy egy pár hasznos információt csak összekaparok majd az online marketinghez, és végül rá kellett döbbennem, hogy ennél sokkal többet kaptam. Azt tudtam magamról előtte is, hogy az átlagnál azért kifinomultabb szépérzékkel vagyok “megáldva”, de azt biztosan nem gondoltam, hogy akár még designer is lehet belőlem 🙂  Sosem a rajztehetségemről voltam híres, így nagyjából le is írtam magam e téren. De kiderült számomra, hogy ez egyáltalán nem mérvadó és végül a tanfolyam kihozta belőlem a webdesignert! 🙂

Mit javasolnál azoknak, akik a webdesign tanfolyam elvégzését fontolgatják?

Hogy gyakoroljanak rendszeresen, merítsenek bátran ihletet másoktól, és ne féljenek kérdezni, használják ki a tanfolyam során az oktatók nyújtotta segítséget!

 

Éva néhány munkája:

Asztalosműhely-logó-tervezés

Éva indult a Webdesignsuli által kiírt pályázaton, melynek sorén egy asztalosmanufaktúrának kellett komplett arculatot tervezni, szórólappal együtt. Éva győztes munkái.

Szórólap-terv-asztalosműhely-1-oldal

Szórólap-terv-asztalosműhely-2-oldal

Digitális-marketing-ügynökség-logo

 

Éva weboldala:

http://napidesign.hu/

Hozzászólások