A következő tanfolyam indul

2019. március 21.

Akikre büszkék vagyunk – végzett hallgatóink – Tarján Zsuzsa

Tarján Zsuzsanna hallgatónk 2016 decemberében fejezte be a webdesign tanfolyamot, de azóta is saját webdesigner vállalkozását egyengeti. Bevallása szerint az élete teljes fordulatot vett, amióta webdesignnal foglalkozik. Ismerjük meg a sztoriját!

Volt-e valami szakmai előképzettséged, vagy a nulláról indultál, amikor belevágtál a webdesign tanfolyamba?

Teljesen a nulláról indultam, nagyon kevés fogalmam volt arról, hogy egyáltalán mibe is vágok bele. Végzettségeim szerint film szakirányos művelődésszervező és szerkesztő-riporter vagyok, de az utóbbi években főként ügyfélszolgálat-asszisztencia területén dolgoztam, legutoljára a közigazgatásban.

Milyen szándékkal/miért iratkoztál be a webdesign tanfolyamra?

A Webdesignsuli hirdetésével pont egy olyan időszakban találkoztam, amikor nagyon rosszul éreztem magam az akkori munkahelyemen. Mivel a kreativitás sosem állt távol tőlem – szeretek rajzolni, festeni – a leírás alapján úgy gondoltam, itt a lehetőség, hogy elinduljak szakmailag egy teljesen új irányba.

A tanfolyam végeztével mi volt az a terület, ami igazán megfogott, és úgy érezted, hogy erre kell tovább menned?

A tanfolyam alatt a logótervezés ment a legjobban, de a webdesignt is hamar megszerettem. Különösen élvezem a kreatív részét a munkáknak, amikor a fontok, képek, színek válogatása során lassan körvonalazódik, kialakul maga a design.

Hol hasznosítottad elsőként a tanultakat, milyen munkáid adódtak a tanfolyam elvégzése után, milyen felkéréseket kaptál?

Az első munkáimat még a tanfolyam befejezése előtt vállaltam el, egy jobb agyféltekés rajzot oktató ismerősömnek logót, névjegykártyát és szórólapokat terveztem, majd később a weboldalát is elkészítettem.

Jelenleg mivel foglalkozol, hol, hogyan dolgozol? Hol találkozhatunk Veled, a munkáiddal?

Jelenleg a vállalkozásom beindításán dolgozom. Kezdőként pályázatokon veszek részt, illetve folytatom a tanulást, hiszen amellett, hogy ebben a szakmában mindig vannak újdonságok, kezdő vállalkozóként az online marketing, közösségi média-marketing területeket is fontos megismerni.

Eddigi munkáim a weboldalamon láthatók: http://designpontneked.hu/

Összességében mit gondolsz, megérte elvégezni a webdesign tanfolyamot?

Egyértelműen megérte! Az én életem teljes fordulatot vett amióta elkezdtem a webdesign-nal foglalkozni. Bár nagyon az elején vagyok még, minden kezdeti nehézség ellenére az eddigi legjobb döntésemnek bizonyult!

Mit javasolnál azoknak, akik a webdesign tanfolyam elvégzését fontolgatják?

Akiket érdekel az online világ és szeretnek kreatív feladatokat megoldani, azoknak mindenképpen azt javaslom, hogy vágjanak bele! Persze ha valaki szeretne ezen a területen maradni, akkor a valódi munka a tanfolyam befejezése után kezdődik, de addigra már elég motivációt jelent az, hogy olyasmivel foglalkozhat hivatásszerűen, amit igazán szeret!

 

Zsuzsa saját vállalkozásának weboldala, arculati elemei:

DesignPontNeked

DPN_névjegy_1280x850

 

Zsuzsa által készített eddigi munkák:

Az első munkáimat még a tanfolyam befejezése előtt vállaltam el, egy jobb agyféltekés rajzot oktató ismerősömnek logót, névjegykártyát és szórólapokat terveztem, majd később a weboldalát is elkészítettem.

Harmónia_Logo_1280x850

Harmónia_névjegykártya_1280x850

Harmónia_szórólap_1280x850

Harmónia_weboldal_1280x850

 

Zsuzsa által tervezett további weboldal:

ST_weboldal_1280x850

 

 

 

Hozzászólások