A következő tanfolyam indul

2018. február 15.
kiemelt

Hallgatóink munkái – a Design Világnapja alkalmából

Június 29. – a Design Világnapja. E jeles nap alkalmából hallgatóink legjobb munkáit hoztuk el Nektek – a teljesség igénye nélkül. Mutatjuk őket!

Az Ipari Formatervezési Társaságok Nemzetközi Szövetsége megalakulásának 50. évfordulóján, 2007. június 29-én hirdette meg a Design Világnapját először, méghozzá azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a formatervezésre és annak szerepére a mindennapokban. Budapesten is évről-évre megrendezik a Design Világnapjához kapcsolódó eseményeket, melyek mindig egy téma köré épülnek. 2015-ben a formatervezés változó szerepe, jövőformáló energiái kerültek a középpontba, a tavalyi rendezvény fő témája pedig a „Youth in Design” volt, azaz a fiatal designerek társadalmi felelősségvállalása és a design új, társadalomformáló ereje. Idén továbbviszik ezt a témát, és a kerekasztal-beszélgetések során körbejárják, hogy hogyan lesz egy designerből vállalkozó, és hogy hogyan jön mindehhez a fenntarthatóság. A beszélgetésben résztvevő, jól ismert szakemberek a design problémaorientált megközelítésmódján át foglalkoznak majd a vállalkozásindítás kihívásaival, a kreatívipar társadalmi szerepével, a felhasználóközpontú fejlesztések kérdésköreivel.

 

design_vilagnap

az esemény plakátjai az elmúlt évekből

 

2017

a 2017-es esemény programjait Facebook esemény formájában is megtalálod (kattints a képre!)

 

 

A Design Világnapja alkalmából webdesigner hallgatóink eddigi legjobb munkáit gyűjtöttük csokorba (a teljesség igénye nélkül).

Ha már Design Világnap, ők igazán dizájnos munkákat alkottak. :)

 

design-vilagnap-2017

 

Megtalálod őket:

 

A pályázatok mellett sem mehetünk el szó nélkül, az elmúlt időszakban is jó néhány általunk, illetve megbízó által meghirdetett pályázaton vehettek részt hallgatóink, és bizony ezek során is remekeltek. :)

Tavasszal például az év színe, a greenery színvilágában alkothattak egyedi montázsokat:

http://webdesignsuli.hu/webdesigner_blog/tavaszi-kreativ-feladat-hallgatoinknak/

Logótervező pályázatra is invitáltuk őket, melynek során egy úttörő tevékenységet folytató, induló vállalkozás számára tervezhettek logót, modern-minimál stílusban:

http://webdesignsuli.hu/webdesigner_blog/tavaszi-gyakorlati-munka-a-webdesignsuliban/

Tavaly pedig két olyan pályázatot is meghirdettünk hallgatóink számára, mely során szintén egy-egy külsős megbízó elképzeléseit kellett megvalósítaniuk: egy asztalos manufaktúra és egy pilates-szel, egyéb mozgásformákkal foglalkozó „kuckó” számára kellett komplett arculatot tervezniük:

http://webdesignsuli.hu/webdesigner_blog/ujabb-gyakorlati-munka-a-webdesignsuliban/

http://webdesignsuli.hu/webdesigner_blog/gyakorlati-munka-a-webdesignsuliban/

 

 

 

Webdesign Tanfolyamon Te is elsajátíthatod a tudást, hogy hasonló munkákat kreálj. Hamarosan indul a következő kurzusunk, a „korán kelőknek” még bónusz tananyag is jár ajándékba, ne maradj le róla!

>>Katt ide a részletekért<<

 

Hozzászólások