A következő tanfolyam indul

2017. szeptember 21.
extreme-widgets-logo-jeney-kriszta-2

Megoldások egy témára- műszaki áruház arculat

Ha velünk tartasz a webdesign tanfolyamon, Te is hamar találkozol majd a feladattal: képzeletbeli megrendelőinknek kell arculati elemeket, webes megoldásokat tervezni. Az egyik ilyen fiktív megrendelőnk az Extreme Widgets műszaki áruház.

A feladat során a színpalettát én adom és kikötés, hogy csakis azon színek felhasználásával lehet dolgozni. Egyébként minden a webdesigner hallgatók fantáziájára van bízva. Néha magam is meglepődök, hogy mennyi ötletes munka születik egy- egy ilyen gyakorlat során. Kedvcsinálónak bemutatok néhány jól sikerült logót, majd pedig szórólapot, weboldalt és webes bannert, animált bannert is.

Fontos elmondanom, hogy ezeket a munkákat készítő hallgatóim szinte egytől- egyig a nulláról kezdték és a tanfolyam segítségével építették fel tudásukat és fejlesztették képességeiket. Mindent a szemnek:

Íme a megadott színpaletta az arculati színekkel:

Heilman Kitti hallgatóm logója:

Siska Tímea logója:

Toroczkay Balázs logója:

Molnár Edit logója:

Remete Éva logója:

Nagy Linda logói és az egyik logó felhasználásával készült szórólapja:

Jeney Kriszta logói és az egyik logó felhasználásával készült banner:

Csenterics Edina logója és a logó felhasználásával készült weboldal látványterve:

Sipos Andi logója és a logó felhasználásával készült animált gif bannerei:

 

 

Wow, azt hiszem, joggal mondhatom, hogy nagyon ügyesek és kreatívak a webdesign tanfolyam hallgatói! :) Szerinted is? Ha igen, lájkold a legújabb, munkáikat összegyűjtő albumot a Facebook- onhttp://on.fb.me/UFrr1M

 

Hozzászólások