Amikor beiratkoztam a hagyományos webdesigner tanfolyamra, hogy kitanuljam a szakmát, én voltam a legjobban meglepve, amikor az órák rendre azzal teltek, hogy a lassabban haladó tanulókat kellett bevárni és a tanár sokszor idő hiányában nem tudott több értékes információt átadni. Otthon, a házi feladattal pedig mindig magamra maradtam. Ha nem lettek volna a szakmabeli barátaim és ismerőseim, akik segítettek és állandó visszajelzést adtak a munkámról, valószínűleg nem fejlődtem volna kellő mértékben.

 

A Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyamon minden másképp működik!

Az eOktatóteremben akkor és annyit kérdezhetsz, amennyit csak szeretnél. Továbbá a szintén online elérhető, webes applikációként is funkcionáló SmartWall-on egy egymást segítő, támogató közösség vár Rád, ahol akár tanácsot, véleményt is kérhetsz, de akár hasznos tartalmakat, szakmai újdonságokat is megoszthatsz  a hallgatótársaiddal. Munkaidőben folyamatosan állunk rendelkezésedre emailben történő segítségnyújtással is.

Lényeges tehát, hogy a Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyamon sosem leszel magadra hagyva a problémáiddal, mindig “kéznél leszünk”, hogy kérdezz és informálódj.

A hatékony tanuláshoz az eOktatóterem éjjel-nappal a rendelkezésedre áll, amikor van egy kis időd, onnan folytathatod a tanulást, ahol előzőleg abbahagytad. Az oktató videókon érthetően és logikusan felépítve mutatom és mondom is a tennivalókat, így könnyedén utánam csinálhatod. Ha valami mégsem menne elsőre, bármikor “visszapörgetheted” a videót az aktuális részhez.

A webdesigner tanfolyam tankönyvünkben lépésről lépésre követheted az egész tanfolyam tematikáját, kiegészítő információkat és sok-sok tippet és trükköt olvashatsz hozzá az oktató videókon látottakhoz.

Több tucat eddigi hallgatóm az élő bizonyítéka annak, hogy a webdesign otthonról, a saját számítógéped mellől is megtanulható. Nézd meg, mit mondanak a korábbi hallgatók >>

 

Lesznek konkrét, fix időpontok, amikor a gép előtt kell lennem?

Nem, nem kell sosem meghatározott időpontban a gép előtt ülnöd. A haladási tempó teljesen egyéni: sorra veszed a leckéket és a feladatokat, így önálló tempóban haladsz a tananyagban. A lényeg, hogy 6 hónapon belül minden feladatot elkészíts és leadd a vizsgamunkádat. Ez a 6 hónap időtartam úgy van kalkulálva, hogy munka vagy tanulás mellett – akár csak hétvégén tanulva –  is kényelmesen kivitelezhető legyen. Nyilván minél többet tudsz foglalkozni a tananyaggal, annál gyorsabban végezhetsz a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyamon.