Tanulj otthonról, mégis oktatói segítséggel és dolgozz a tanfolyam után akár azonnal, mint kezdő webdesigner.

 

Forradalmi újítás,

mert Neked a legszínvonalasabb oktatás jár

 

Tudtommal a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam az egyetlen olyan online webdesigner tanfolyam, ahol a legkorszerűbb technikai újításoknak köszönhetően valóban online tanulhatsz, bárhol, bármikor hozzáférhetsz a leckékhez: webes felületen, az eOktatóteremben. A leckék során összesen több,  mint 8 óra oktató videót nézhetsz meg, ahol mondom és mutatom is a teendőket, így akadály nélkül, könnyedén utánam csinálhatod a gyakorlatokat. Kipróbáltad már az eOktatóterem demo verizióját? Kattints ide és próbáld ki ingyen >>

Szereted a nyomtatott tananyagokat is, mert áttekinthetők és még a buszon is tanulhatsz belőlük? Még szép, erre is készültünk: Saját tankönyvünkben megkapod a teljes tananyagot nyomtatott formában, 264 oldalon, gyönyörű színes illusztrációkkal és jegyzetelési lehetőséggel. Az oktató videókat pedig Webdesignsulis pendrive-on is megküldjük, hogy örökre a Tiéd legyen és bármikor visszanézhesd, ha szükséged lesz rá.

 

Karrierlehetőség a legjobbaknak

A legszorgalmasabb és legtehetségesebb hallgatóknak igyekszem kiugrási lehetőséget biztosítani. Az aktuális gyakorlati- és karrierlehetőségekről naprakészen tájékoztatom őket. Így akár már kezdetben valódi projekteken dolgozhatsz és néhány megbízással akár vissza is jöhet a webdesigner tanfolyam díja.

 

Évek alatt kiforrott tematika és tudásanyag

A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam 2011 júniusában indította első online webdesign tanfolyamát. Tananyagunk és képzési módszerünk teljesen kiforrott, nem érdemes más, kezdő képzésekkel kockáztatnod. Minden évben az aktuális trendeknek és technikai újdonságoknak megfelelően frissítjük a leckéinket, így naprakész tudást szerezhetsz nálunk.

 

Bárhonnan az országból és akár külföldről is

A legtöbb hagyományos webdesigner tanfolyam csak a fővárosban indul. Egy vidékinek az utazás még tömegközlekedéssel is megterhelő költség lehet. Nem beszélve azokról az értékes órákról, amiket utazással töltesz. A Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam még többet nyújt, mint egy hagyományos webdesigner tanfolyam, ráadásul mindezt a saját otthonodban, a saját tempódban, a saját számítógéped mellett ülve. Felmerülő kérdéseiddel és problémáiddal sosem leszel magadra hagyva, ugyanis az eOktatóteremben, továbbá a SmartWall felületén, valamint emailben folyamatosan kérdezhetsz az oktatótól. Nézd meg, miért működik az online képzési forma a webdesigner tanfolyam esetén is, kattints ide >> A korábbi hallgatók véleményeit pedig itt olvashatod >> 

 

Komplex szemlélet

Nem csak mutatós és csinos weboldalak készítését tanuljuk meg. A tananyag fontos részét képezi az online marketing is, hiszen minden megrendelő egyetlen céllal készíteti weboldalát: hogy bevételt szerezzen általa. A jó webdesigner nem az, aki a legcsicsásabb, legcicomásabb dizájnokat csinálja, hanem az, aki olyan weboldalt készít a megrendelőnek, ami ügyfeleket, vásárlókat és végső soron profitot hoz neki. Ehhez elengedhetetlen a keresőoptimalizálás és a webergonómia ismerete is. Mindezt megtanuljuk elméletben és alkalmazzuk gyakorlatban a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyamon.

 

Önállóan alkalmazható tudás

Kevesen tudják, hogy sajnálatos módon ma a legtöbb webdesigner tanfolyamon még mindig olyan elavult és primitív programokkal, valamint kőkorszaki és mazoista HTML kódolással tanítanak weboldalt készíteni, melyekkel képtelenség felvenni a versenyt a szakmában. Sok webdesigner tanfolyam pedig leginkább csak azt tanítja meg a hallgatóinak, hogyan készítsenek Photoshop-pal egy csilli-villi weboldal dizájn tervet, de hogy ebből a látványtervből hogyan lesz valódi, működő honlap, azt csak egy programozó tudja kivitelezni. A legtöbb hagyományos webdesigner tanfolyam olyan kezdőket képez, akik képtelenek egyedül, önállóan, programozói segítség vagy csapat nélkül létrehozni egy működő, dinamikus weboldalt. A Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam szakít ezekkel az elavult módszerekkel! A weboldalt önállóan kivitelezzük A-tól Z-ig, hogy sose legyél kiszolgáltatva másoknak, és ne kelljen programozót fizetned olyanért is, amit Te is meg tudsz csinálni. Ebben a tudáscsomagban lesz dizájn is éppúgy, mint webfejlesztés és keresőoptimalizálás is. A Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam olyan komplett, önállóan alkalmazható tudáscsomag, ami egy sokszorosan megtérülő befektetés lesz a jövődbe!

 

Vállalkozói szemlélet

Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam nem titkolt szándéka, hogy ösztönözze a webdesigner vállalkozást. Vállalkozóként, önállóan a magad ura lehetsz, soha többé nem kell állásra pályáznod és önéletrajzot írnod. Elbúcsúzhatsz a nyakadban lihegő főnöktől és a kiállhatatlan kollégáktól is. A vállalkozói szemlélethez szükséges online marketing tudásanyagot és egyéb instrukciókat is belecsempésztem a Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam anyagába, így minden készen áll majd ahhoz, hogy elindulhass egy önálló és profitábilis webdesigner vállalkozás felé. Légy szabadúszó és oszd be Te az idődet!