Ez egy OKJ-s webdesign tanfolyam?

2020. szeptember 1-től Magyarországon már nem létezik a korábbi OKJ (azaz Országos Képzési Jegyzék). Megjegyeznénk, hogy korábban sem szerepelt az Országos Képzési Jegyzékben olyan szakma, hogy webdesigner. Ezért olyan, hogy OKJ webdesigner tanfolyam, nem létezett már korábban sem, és jelenleg sem. Ma Magyarországon felnőttképzés van, mely minden képző számára bejelentés- vagy engedélyköteles tevékenység. Cégünk, a FreshWeb Solutions Kft. a bejelentésnek eleget tett, képzésünk tehát hivatalos, a felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2020/001751

 

Mit fogsz kapni, ha nálunk végzed a webdesign tanfolyamot?

Hallgatóink számára kétnyelvű (magyar és angol) tanúsítványt állítunk ki a webdesign tanfolyam sikeres elvégzése után. A tanúsítvány kemény borítású és igazolja a webdesigner kompetenciák megszerzését.

 

Ilyen két nyelvű (magyar és angol) tanúsítványt kapsz a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam elvégzése után. Katt a képre és nézd meg nagyobb méretben is!

Ilyen kétnyelvű (magyar és angol) tanúsítványt kapsz a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam elvégzése után. Katt a képre és nézd meg nagyobb méretben is!