Ez egy OKJ- s webdesign tanfolyam?

Jelenleg Magyarországon nem szerepel az OKJ (Országos Képzési Jegyzékben) olyan szakma, hogy webdesigner. Ezért olyan, hogy OKJ webdesigner tanfolyam, nem létezik. Vannak OKJ-s képzések, melyeknek egyes moduljai lefedik a webdesigner szakma egyes kompetenciáit, de ezek nem OKJ webdesigner szakmát adnak. Tehát sem a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam, sem más webdesign tanfolyam nem adhat OKJ webdesigner végzettséget ma Magyarországon.

A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyamot 2012-ben programakkreditált, hivatalos felnőttképzésnek bejegyezték. Nyilvántartási számunk: 00611-2012 (2012.08.06-án bejegyezve)

2013.09.01-én életbe lépett a 2013. évi LXXVII. új felnőttképzési törvény, mely kimondja, hogy kizárólag az OKJ és KER szerinti nyelvi, valamint a támogatásban részesített képzésekre vonatkozik az új felnőttképzési engedélyre való kötelezettség. Mivel webdesign tanfolyamunk egyik csoportba sem tartozik (nem is tartozhat) bele, ezért a felnőttképzési törvény nem szabályozza azt.

Mit fogsz kapni, ha nálunk végzed a webdesign tanfolyamot?

Hallgatóink számára két nyelvű (magyar és angol) tanúsítványt állítunk ki a webdesign tanfolyam sikeres elvégzése után. A tanúsítvány kemény borítású és igazolja a webdesigner kompetenciák megszerzését.

Ilyen két nyelvű (magyar és angol) tanúsítványt kapsz a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam elvégzése után. Katt a képre és nézd meg nagyobb méretben is!

Ilyen két nyelvű (magyar és angol) tanúsítványt kapsz a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam elvégzése után. Katt a képre és nézd meg nagyobb méretben is!