A webdesignsuli legjobbjai

Ők a legjobbak… legalábbis a webdesign tanfolyam hallgatói közül mindenképpen. Kikről van szó?

 

A Mastermind csoportunk tagjairól. Ebben a cikkben olvashatsz róla, mi is az a mastermind csoport és hogyan kerülnek be oda a legjobb hallgatóink.

A webdesignsuli vezetőjeként valóban szeretném segíteni az igazán tehetséges hallgatókat. Szeretném, ha megtalálnák a helyüket ebben a szakmában. Ezért a mastermind csoport tagjaival rendszeresen együtt dolgozok és most közös fejlesztés eredményeként egy olyan weboldal is elkészült, ami kifejezetten nekik szerzi az érdeklődőket.

 

webdesign-ajanlatok.hu (már nem létezik)

legjobbjaink

 

 

Itt mutatkoznak be a legjobb hallgatóim portfólióikkal. Azért szorgalmaztam ennek a weboldalnak az elkészítését, mert szerintem vonzó egy leendő megrendelő számára, ha egy helyen több tehetséges webdesigner munkáját is megtekintheti és akár egy kattintással mindegyiktől tud ajánlatot kérni.

A Mastermind csoport pedig folyamatosan bővül. Meghívásos alapon működik a bekerülés. Már a tanfolyam során kiszúrom magamnak a tehetséges hallgatókat, akiket a vizsgákat követően meghívok a csoportba. A legjobbak, legszorgalmasabbak kerülnek csak be. Akik tényleg szívvel- lélekkel dolgoznak és a maximumra törekednek.

   

 

Te szeretnél bekerülni a Mastermind csoportba?

A következő webdesign tanfolyam hamarosan indul. Ha ezen már Te is szeretnél részt venniküldd el a jelentkezésed itt mielőbb.

És hogy miket alkotnak a többi hallgatók? Akik nem feltétlenül a mastermind csoport tagjai? Itt megnézheted korábbi hallgatók munkáit.

 

 


 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A felhasználói élmény fokozásra ún. cookie-kat használunk. Reméljük, nem gond számodra, ha mégis, kattints a további infó gombra.
OK, üzenet bezárása