Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam

Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam

Helló!

Ez nem csak egy átlagos webdesign tanfolyam...

Ez a WebdesignSuli® – ahol valóban pénzzé tehető tudást kapsz!

Itt NEM MŰVÉSZLELKEKET, de még csak 
NEM IS PROGRAMOZÓKAT képzünk,

hanem olyan MENŐ KREATÍV SZAKEMBEREKET,
akik akár már az első munkájukkal visszakeresik 
a tanfolyam díját.

Itt NEM MŰVÉSZLELKEKET, de még csak 
NEM IS PROGRAMOZÓKAT képzünk,

hanem olyan MENŐ KREATÍV SZAKEMBEREKET,
akik akár már az első munkájukkal visszakeresik 
a tanfolyam díját.

Ki vagyok én?

És miért hallgass rám?

Cziráki Barbara vagyok, az oktatód.

Kisgyermekes anyukaként döntöttem úgy, hogy otthagyom a „biztos” munkahelyemet egy távközlési cég ügyfélszolgálatán, és olyan munkát fogok végezni, ami izgalmas, kreatív és többszörösét hozza, mint az addigi fix havi fizetésem. Ennek már 15 éve. Azóta számos elkészített weboldallal, megtervezett arculattal és design-nal a hátam mögött, több száz hallgatómat képeztem sikeres webdesignerré. 2021 óta a győri Széchenyi Egyetemen is tanítok webfejlesztést és webergonómiát.

WebdesignSuliban végzett hallgatóim kb. 2/3-a már az első munkájával visszakeresi a webdesign tanfolyam díját. Közülük a legtöbben önálló vállalkozásba kezdenek, néhányan pedig munkát vállalnak a szakmában, design stúdióknál. Mások saját vállalkozásuk weboldalát készítik el.

A tanfolyam után azonnal pénzzé tehető szakmára tanítalak meg.

A nulláról indulva eljuttatlak a „fásult vagyok, nem találom a helyem, rosszul mennek a dolgaim” állapotából az „imádom, amit csinálok, engem is imádnak az ügyfeleim, jól keresek és boldog vagyok” állapotába.

Képzeld el…

… hogy reggelente csak Te döntöd el, hogy mivel foglalkozol a munkaidődben. Alkothatsz valami klasszat, amiért az ügyfeleid hálásak lesznek, és ez a kereseteden is megmutatkozik. Zavaró kollégák és idegesítő főnök nélkül, akár a saját otthonodban dolgozhatsz, miközben szárnyalhat a fantáziád és folyamatosan felülmúlhatod önmagad.
Reggelente gyomorideggel bemenni a munkahelyre… ahol a monoton munka és a nyakadban lihegő főnök már vár… nem beszélve az utálatos kolléganőkről… alig várod a munkaidő végét… a hétvégét… a szabadságot… a nyugdíjat…, és így telik el az életed???!!! Na neee!!! Végre kihozod magadból azt, ami valóban Benned van! Webdesignerként a magad ura lehetsz, és egyedül Te határozod meg, hogy mennyit dolgozol és mennyit keresel.

Engedd, hogy egy kreatív világ nyíljon meg előtted…

Roppant izgalommal tölt el, hogy elmondhatom Neked, számomra akkor kezdődött a karrierem és a jobb életem, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve belevágtam egy merőben új dologba, és kitanultam a webdesigner szakmát. Szépen lassan felmondtam a munkahelyemen, de már előtte, másodállásban is többet kerestem egyetlen webdesign munkával, mint amennyi a havi fizetésem volt.

A WebdesignSuli® oktatási programja

A WebdesignSuli® oktatási programja

azért egyedülálló, mert:

Gyakorlati- és karrierlehetőség

folyamatosan írunk ki gyakorlati munkákat hallgatóinknak

Vadonatúj ONLINE megoldás

eOktatótermünkben online tanulhatsz, bárhonnan a világon, amikor csak időd engedi

vállalkozási és marketing ismeretek

megmutatjuk, hogyan tedd pénzzé a tudásodat, merre indulj el

♥ Ezért fogsz szeretni nálunk tanulni...

25% elmélet
75% gyakorlat

A szakmában fontos és nélkülözhetetlen elméleti anyagot belecsempésztük a gyakorlatba, tehát úgy fogod megtanulni azokat, hogy észre sem veszed. Az elméleti anyagokat is színesen illusztrálva mutatjuk be, hogy izgalmas legyen.

Webdesigner
vállalkozás

A független és önálló webdesigner vállalkozó szemléletét tanítjuk meg Neked, aminél nincs is kifizetődőbb manapság. Ha jó leszel a szakmádban, sosem kell majd állásra pályáznod, másoktól függened.

A nulláról indulunk, lépésről lépésre

Lépésről lépésre magyarázom és mutatom a tennivalókat, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat. Oktató videóinkat a 17 éves fiataltól a 65 éves nagymamáig/nagypapáig mindenkinek sikerül feldolgoznia.

100% online tanfolyam

Személyesen sosem kell megjelenned. Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen oktatóinktól több csatornán is választ kapsz minden kérdésedre, ha elakadnál vagy ha szimplán csak érdeklődnél.

Saját tankönyv

A komplett webdesigner tanfolyam tananyagát saját kiadású, 274 "színes-szagos" oldalon illusztrált, nyomtatott tankönyvünkben és pendrive-on is megkapod. Büszkék vagyunk saját tankönyvünkre, mely egyedülálló a piacon és mely igazi értéket képvisel az oktatásban. 

Egyéni haladási tempó

A teljes tanfolyami anyagot megkapod már a tanfolyam kezdetén. Nem kell leckékre várnod heti X alkalommal, ellenben olyan tempóban haladhatsz, ahogy Neked kényelmes. A tanfolyam időtartama 6 hónap, melyet úgy kalkuláltunk ki, hogy munka, család mellett is kényelmesen teljesíthető legyen. Hosszabbításra is van lehetőség.

Önállóságra tanítunk

A Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyamon olyan szakembert képzünk Belőled, aki önállóan, minden külső programozói segítség nélkül összeállít egy, a megrendelői igényeknek megfelelő, kompletten működő, dizájnos, felhasználóbarát és keresőoptimalizált honlapot.

Gyakorlati munkák

A wedesigner tanfolyam során, illetve azt követően is lehetőséged van részt venni több valódi, gyakorlati projektben, amit valódi megrendelői instrukciók alapján kell elkészítened. Az elmúlt 13 évben már kb. 100+ gyakorlati munkát írtunk ki hallgatóinknak.

Marketing ismeretek

A tananyagban külön modult szenteltünk a marketing és a vállalkozási ismereteknek. Segítünk elindulni az úton, ami a sikeres és keresett, önállóan menedzselt webdesigner vállalkozás felé visz Téged.

Eszközhasználat

Nem csak webdesign tervezést és design szemléletmódot, de eszközhasználatot is tanítunk, így ha sosem láttál még képszerkesztő programot, az sem gond, lépésről lépésre követni tudod majd a tananyagot.

Win vs. MAC

Mindegy, hogy Windows vagy MAC (macOS) platformon dolgozol, a webdesign tanfolyam nincsen számítógépes platformhoz kötve. Laptop vagy asztali számítógép – ez is teljesen mindegy.

Kétnyelvű tanúsítvány

A webdesign tanfolyam sikeres záróvizsgája után ilyen kétnyelvű tanúsítványt kapsz, mely magyarul és angolul is igazolja, hogy sikeresen elvégezted a webdesign tanfolyamot. (Megtekintéséhez kattints fent a könyv ikonra!)

Nézd meg a részletes tematikát!

♥ Végzett hallgatóink mondták...

Bábikné Gyovai Anita

Egy hónapja felmondtam az előző munkahelyemen, ahol teljesen mást csináltam, és most már itthonról készítek weboldalakat, amihez hihetetlen segítséget nyújtott a webdesign tanfolyam.”

Földy István

végzett webdesigner hallgatónk – azóta az OptiMonk site buildere

„Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon, ha nincs a WebdesignSuli, akkor még mindig munkát keresnék, és nem dolgozhatnék a WebShop Experts-nél. Gyökeresen megváltoztatta az életemet. Még egyszer köszönöm!”

Krusper Szilvia

„… talán életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba… ahogy megismertem a webes világot, egyre inkább éreztem, hogy ez az, amit tudat alatt mindig is kerestem! Mostanra pedig már semmi más szakmában nem tudom elképzelni magam, amire úgy néz ki, hogy nem is lesz szükség, mert még a tanfolyam során egy programozó felkért, hogy dolgozzunk együtt… Nagyon köszönöm, hogy a kérdéseimre is készségesen válaszoltatok. És nagyon tetszik a tananyag felépítése is, ennek segítségével tényleg bele lehet szeretni ebbe a szakmába…”

Ihász Anita

„Immár 2 éve végeztem a WebdesignSuliban, és most újabb fordulóponthoz jutottam. Elindítottam első önálló és saját webshopomat, ami a MY LOVELY NOTES nevet viseli. Óriási feladat volt ez nekem, de megérte. Nehéz volt, mert egy 5 és egy 1 éves kislány mellett bizony hajnali 4-kor keltem az elmúlt pár hónap minden egyes reggelén. Ezt a levelet köszönetképpen írtam, hiszen ha nincs a WebdesignSuli és a tudás, amit átadtál, akkor ma nincs a MY LOVELY NOTES sem! : )”

Jónásné Pál Melka

„… elmondhatom, hogy belevágtam, október 1-től egyéni vállalkozóként igyekszem kiszolgálni ügyfeleimet! …bekerültem egy reklámkampányba is, ahol az oldal üzemeltetője engem ajánl a szállásadóknak, ha weboldalt készíttetnének, újíttatnának fel. Egy szó mint száz… köszönöm, hogy vagytok, és hogy nálatok tanulhattam!”

Szabó Balázs

végzett webdesigner hallgatónk

„… úgy érzem, átlátom a rendszert, amit nagyon következetesen állítottatok össze. Ami a legfontosabb, hogy használható és valóban azonnal forintosítható tudást adott a tanfolyamotok. Nagyon örülök, hogy belevágtam, köszönöm!”

Mit fogsz kapni?

Teljes jogú státusz az eOktatóteremben

… amit korlátlanul használhatsz, valamint a komplett webdesign tananyagot: 11 modul, 72 lecke,  számos gyakorlati feladat és rengeteg oktató videó, amikben lépésről lépésre mondjuk és mutatjuk is a teendőket.

Exkluzív tankönyv

A teljes tananyagot nyomtatott formában is megkapod, hogy örökre a Tiéd legyen. Saját tankönyvünkben az eOktatóterem összes leckéjének anyaga, 274 oldalon, gyönyörű színes illusztrációkkal.

• Exkluzív WebdesignSuli® pendrive-on az összes oktató videót megkapod, hogy bármikor, akár évek múlva is visszanézhesd.

Domain és tárhely a saját honlapodhoz

Saját domain nevet (pl. www.valasztottneved.hu) regisztrálunk Neked és 3GB tárhelyet kapsz, hogy a webdesign tanfolyam után kapásból legyen egy portfólió weboldalad, amin bemutathatod a gyakorlatok során készített munkáidat.

Kétnyelvű tanúsítvány

A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam elvégzése és a sikeres vizsgamunka után kétnyelvű tanúsítványt állítunk ki Neked, ami webdesigner kompetenciákat igazol magyar és angol nyelven.
2020. szeptember 1-től Magyarországon már nem létezik a korábbi OKJ (azaz Országos Képzési Jegyzék). Megjegyeznénk, hogy korábban sem szerepelt az Országos Képzési Jegyzékben olyan szakma, hogy webdesigner. Ezért olyan, hogy OKJ webdesigner tanfolyam, nem létezett már korábban sem, és jelenleg sem. Nálunk kétnyelvű tanúsítványt fogsz kapni a webdesign tanfolyam sikeres elvégzése után.

Van néhány bónuszunk is

#1 BÓNUSZ Ajándék

Ne csak weboldalt tervezz! Extra haszonnal készíts webshopot is ügyfeleidnek!

Webshop tréning – BÓNUSZ minden hallgatónknak

Évek óta nő az e-kereskedelem, gombamód szaporodnak a webáruházak, és még többre van szükség. A megrendelők lényegesen többet fizetnek egy webshopért, mint egy sima weboldalért, és semmivel se nagyobb meló megcsinálni. Tanuld meg, hogyan csináld! Ráépülő tréningünkön a webáruház-készítés csínját-bínját is kitanulhatod, ráadásul most teljesen ingyen, hiszen a Webshop tréninget is a tananyagaid között találod majd a Webdesign Tanfolyam kezdésekor. Lépésről lépésre követhető oktató videóink segítségével profi webáruházat fogsz készíteni!

A Webshop tréning önállóan nem vásárolható meg, csakis hallgatóinknak adjuk ajándékba, ráépülő tananyagként.

#2 BÓNUSZ Ajándék

Csak a leggyorsabbaknak,

akik 2024. május 8-ig elküldik jelentkezésüket

Arculat design fortélyok tréning

Ne csak weboldalt, hanem készíts komplett céges arculatot is, vagy akár egy divatos márkát megrendelőidnek!
Többrétű szolgáltatással még univerzálisabb szakember leszel, akit nem csak weboldalért kereshetnek. Ez számodra plusz bevételi forrásokat jelent!

Az Arculat design fortélyok tréning önállóan nem vásárolható meg, csakis hallgatóinknak adjuk ajándékba, az május 8-ig leadott jelentkezések mellé.

Oké, már most nagyon tetszik, de

mennyibe kerül?

299.900,-Ft

A Webdesign tanfolyam tandíja 299.900,-Ft (azaz nettó 236.141,-Ft + 27% ÁFA). A bónuszok értéke összesen 49.980,-Ft, de azokat ingyen megkapod, ha május 8-ig jelentkezel.

Figyelem!

Részletfizetési lehetőség

84.900,-Ft/hó

4 egyenlő részletben, 4 egymást követő hónapban

2024. május 13-ig: 84.900,-Ft | június 15-ig: 84.900,-Ft | július 15-ig: 84.900,-Ft | augusztus 15-ig: 84.900,-Ft

A tanfolyam díját lehetőséged van négy egyenlő részletben fizetni. A jelentkezési lap elküldése után az első díjrészlet teljesítése válik esedékessé, és ezzel megkezdhető a Webdesign Tanfolyam. A következő részletek a következő 3 hónapban, minden hónap közepéig lesznek esedékesek. A teljes tandíj részletfizetés esetén 339.600,-Ft.

A webdesign tanfolyam során javarészt nyílt forráskódú, azaz ingyenes programokkal dolgozunk, amiket instrukcióim alapján ingyenesen tudsz letölteni az internetről. Néhány fizetős programmal is foglalkozunk majd, de azoknak az ingyenes próbaverzióját fogjuk letölteni, a próbaverzió után pedig – ha szükséges – havi előfizetéssel bérelhetők. A tanfolyamon használt programokról részletesen itt olvashatsz.

A tandíj nem más, mint...

Befektetés a jövődbe

Egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért. A tanulás a legjobb befektetés, hiszen a tudás örökké a Tiéd marad!

Egy weboldal ára

Egyetlen, közepes volumenű weboldal ára, amit hamarosan Te is el tudsz készíteni a megrendelőidnek.

Az átlagkereset fele

A magyar havi átlagkereset kb. fele, amit nemsokára nagyjából egy hét alatt megkereshetsz, ha webdesigner leszel.

A következő Webdesign tanfolyam indul:

2024. május 16-án

Jelentkezz most!

Jelentkezési lap

Kérünk, hogy minden mezőt tölts ki, köszönjük!

Neved: *
Születési név: *
Születési hely: *
Születési idő: *
Anyja leánykori neve: *
Legmagasabb iskolai végzettség: *
Email címed: *
Telefonszámod: *
Szállítási címed: *
Tananyag-csomagodat a GLS futárszolgálat szállítja ki, ezért kérünk, hogy olyan címet adj meg, ahol 8-16 óra között át tudod venni a csomagot.
Számlázási (cég) név:
Számlázási (cég) cím és adószám:
Fizetési konstrukció: *
Fizetési mód: *
Mivel gyors vagyok és a megadott határidőig jelentkezem, kérem az Arculat Design Fortélyok tréninget is ingyen!
Egyéb megjegyzés vagy üzenet:
A következő négyzetek kipipálása feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az EU adatvédelmi szabályzata is áldását adja. Köszönjük!
Mennyi öt meg öt (számmal)? *

Mi történik, ha most nem jelentkezel?

Minden egyes halogatással töltött perc abból a boldogságból vesz el, amit a WebdesignSuli® jelentkezésed elküldése után élhetnél meg, hogy jó döntést hoztál és végre ráléptél az útra, amire mindig is készültél.

Napról napra csökken az esélyed....

• egy kreatív, felszabadult, boldogabb életre,

• és az ezzel járó nyugodt létre,

• az alkotás örömére,

• a megérdemelt jövedelemre.

De ugyanígy a bónuszokra is! Hiszen a 49.980,-Ft összértékű bónusz tananyagok csak a május 8 -ig jelentkezőknek járnak a webdesign tanfolyam mellé.