Itt NEM MŰVÉSZLELKEKETde még csak NEM IS PROGRAMOZÓKAT képzünk,

hanem olyan MENŐ KREATÍV SZAKEMBEREKET,

akik akár már az első munkájukkal visszakeresik a tanfolyam díját.

 

2021. ÁPRILIS 15-én indul
a Webdesign Tanfolyam!
Tanulj online, otthonról vagy bárhonnan 🙂

 

fotom-plusz-300

Ki vagyok én, és miért hallgass rám?

Cziráki Barbara vagyok, az oktatód.

Kisgyermekes anyukaként döntöttem úgy, hogy otthagyom a „biztos” munkahelyemet egy távközlési cég ügyfélszolgálatán, és olyan munkát fogok végezni, ami izgalmas, kreatív és többszörösét hozza, mint az addigi fix havi fizetésem. Ennek már 11 éve. Azóta számos elkészített weboldallal, megtervezett arculattal és design-nal a hátam mögött, több száz hallgatómat képeztem sikeres webdesignerré.

Végzett hallgatóim kb. 2/3-a már az első munkájával visszakeresi a webdesign tanfolyam díját. Közülük a legtöbben önálló vállalkozásba kezdenek, néhányan pedig munkát vállalnak a szakmában, design stúdióknál. Mások saját vállalkozásuk weboldalát készítik el.

 

A tanfolyam után azonnal pénzzé tehető szakmára tanítalak meg.

A nulláról indulva eljuttatlak a „fásult vagyok, nem találom a helyem, rosszul mennek a dolgaim” állapotából

az „imádom, amit csinálok, engem is imádnak az ügyfeleim, jól keresek és boldog vagyok” állapotába.

 

Reggelente gyomorideggel bemenni a munkahelyre…

… ahol a monoton munka és a nyakadban lihegő főnök már vár…. nem beszélve az utálatos kolléganőkről…

… alig várod a munkaidő végét… a hétvégét… a szabadságot… a nyugdíjat… és így telik el az életed???!!! Na neeee!!!

 

Roppant izgalommal tölt el,

hogy elmondhatom Neked, számomra akkor kezdődött a karrierem és a jobb életem, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve belevágtam egy merőben új dologba, és kitanultam a webdesigner szakmát. Szépen lassan felmondtam a munkahelyemen, de már előtte, másodállásban is többet kerestem egyetlen webdesign munkával, mint amennyi a havi fizetésem volt.

 

Engedd, hogy egy kreatív világ nyíljon meg előtted…

… egy jobb élet, amiben nap mint nap alkothatsz valami izgalmasat, valami maradandót.

Webdesignerként a magad ura lehetsz, s egyedül Te határozod meg, hogy mennyit dolgozol és mennyit keresel.

 

Képzeld el…

… hogy reggelente csak Te döntöd el, hogy mivel foglalkozol a munkaidődben. Alkothatsz valami klasszat, amiért az ügyfeleid hálásak lesznek, s ez a kereseteden is megmutatkozik. Zavaró kollégák és idegesítő főnök nélkül, akár a saját otthonodban dolgozhatsz, miközben szárnyalhat a fantáziád és folyamatosan felülmúlhatod önmagad. Végre kihozod magadból azt, ami valóban Benned van!

 

gyere-ismerd-meg

 

A WebdesignSuli oktatási programja azért egyedülálló, mert:

gyakorlati-es-karrier

• 25% elmélet, 75% gyakorlat. A szakmában fontos és nélkülözhetetlen elméleti anyagot belecsempésztem a gyakorlatba, tehát úgy fogod megtanulni azokat, hogy észre sem veszed.

• A független és önálló webdesigner vállalkozó szemléletét tanítom meg Neked, aminél nincs is kifizetődőbb manapság. Ha jó leszel a szakmádban, sosem kell majd állásra pályáznod, önéletrajzokat írnod.

• Lépésről lépésre magyarázom és mutatom a tennivalókat, így garantált, hogy megérted és könnyedén alkalmazod a tanultakat.

• 100% online tanfolyam, tehát személyesen sosem kell megjelenned. Mindent otthonról, a saját számítógéped mellől tanulhatsz meg, mégsem leszel magadra hagyva, nem kell nélkülöznöd az oktatói segítséget, hiszen a zártkörű eOktatóteremben és az emailes kérdezési lehetőség segítségével azonnal választ kapsz minden kérdésedre, ha elakadnál, vagy ha szimplán csak érdeklődnél.

• A teljes tanfolyami anyagot megkapod már a tanfolyam kezdetén. Nem kell leckékre várnod heti X alkalommal, ellenben olyan tempóban haladhatsz, ahogy Neked kényelmes. A tanfolyam időtartama 6 hónap, melyet úgy kalkuláltunk ki, hogy munka mellett is kényelmesen teljesíthető legyen.

• A komplett webdesigner tanfolyam anyagát nyomtatva és pendrive-on is megkapod.

• A Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam olyan szakembert képez Belőled, aki önállóan, minden külső programozói segítség nélkül összeállít egy, a megrendelői igényeknek megfelelő, kompletten működő, dizájnos, felhasználóbarát és keresőoptimalizált honlapot.

• A wedesigner tanfolyam során, illetve azt követően is lehetőséged van részt venni egy valódi, gyakorlati projektben, amit valódi megrendelői instrukciók alapján kell elkészítened.

• A tehetséges és szorgalmas webdesigner hallgatókra mindig felfigyelek és támogatom őket. Az ígéretes hallgatóimhoz örömmel irányítok át megrendelőket, akiket szabad kapacitás hiányában én már  kénytelen vagyok visszautasítani.

• A tananyagban külön részt szenteltem a vállalkozási ismereteknek. Segítek elindulni az úton, ami a sikeres és keresett, önállóan menedzselt webdesigner vállalkozás felé visz Téged.

• Nem csak webdesign tervezést és design szemléletmódot, de eszközhasználatot is tanítok, így ha sosem láttál még képszerkesztő programot, az sem gond.

Mindegy, hogy Windows vagy MAC (macOS) platformon dolgozol, a webdesign tanfolyam nincsen számítógépes platformhoz kötve.

• A nyomtatott tananyagot külföldre is, felár nélkül elpostázzuk Neked.

• A webdesign tanfolyam sikeres záróvizsgája után ilyen kétnyelvű tanúsítványt kapsz, mely magyarul és angolul is igazolja, hogy sikeresen elvégezted a webdesign tanfolyamot.

 

A WebdesignSuli végzett hallgatói mondják:

Egy hónapja felmondtam az előző munkahelyemen, ahol teljesen mást csináltam, és most már itthonról készítek weboldalakat, amihez hihetetlen segítséget nyújtott a webdesign tanfolyam.”

Bábikné Gyovai Anita, végzett webdesigner hallgatónk – www.webrevart.hu

 

 

„Azért mutatom meg a munkáimat, hogy lássátok, hova el lehet jutni nem egészen 1 év alatt a 0-ról. Én imádom a munkámat, és hál’ Isten úgy tűnik be is indul az üzlet, van munkám bőven (már jövő hónapra is tele vagyok!). Szóval valóban, ha odateszi magát az ember (hiszen magáért csinálja az ember, nem másért), folyamatosan tanul és fejleszti, képzi magát, akkor igen is meglesz az eredménye.  Úgyhogy hajrá mindenkinek!”

Oszkocsil Ági, végzett webdesigner hallgatónk – www.freshdesign.hu

„Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy a hallgatótok lehettem. Szerencsére már konkrét munkáim vannak, és egyéb megbízások is vannak kilátásban, úgyhogy egy lábbal többön állok, ami nélkületek nem jöhetett volna össze.”

Egyed Zoltán, végzett hallgatónk – www.egyedesign.hu

 

 

„… úgy érzem, átlátom a rendszert, amit nagyon következetesen állítottatok össze. Ami a legfontosabb, hogy használható és valóban azonnal forintosítható tudást adott a tanfolyamotok. Nagyon örülök, hogy belevágtam, köszönöm!”

Szabó Balázs, végzett webdesigner hallgatónk – www.csvhgy.hu

 

„…talán életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba…  ahogy megismertem a webes világot, egyre inkább éreztem, hogy ez az, amit tudat alatt mindig is kerestem! Mostanra pedig már semmi más szakmában nem tudom elképzelni magam, amire úgy néz ki, hogy nem is lesz szükség, mert még a tanfolyam során egy programozó felkért, hogy dolgozzunk együtt…  Nagyon köszönöm, hogy a kérdéseimre is készségesen válaszoltatok. És nagyon tetszik a tananyag felépítése is, ennek segítségével tényleg bele lehet szeretni ebbe a szakmába… „

Krusper Szilvi, végzett webdesigner hallgatónk – www.puregraphic.hu

 

„Immár 2 éve végeztem a WebdesignSuliban, és most újabb fordulóponthoz jutottam. Elindítottam első önálló és saját webshopomat, ami az ANYUSKA BOLTJA nevet viseli. Óriási feladat volt ez nekem, de megérte. Nehéz volt, mert egy 5 és egy 1 éves kislány mellett bizony hajnali 4-kor keltem az elmúlt pár hónap minden egyes reggelén. Ezt a levelet köszönetképpen írtam, hiszen ha nincs a WebdesignSuli és a tudás, amit átadtál, akkor ma nincs az ANYUSKA BOLTJA sem! 🙂 „

Ihász Anita, végzett webdesigner hallgatónk – www.shop.anyuska.hu

 

Joó Tímea, végzett webdesigner hallgatónk – www.virtualpage.hu – ebben a kis videóban beszél a WebdesignSuliban szerzett tapasztalatairól és az életstílusról, amit sikerült megvalósítania általa:

 

 


Miből áll a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam?

Azaz mit fogsz kapni?

webdesign-tanfolyam-tananyag

 

 

Teljes jogú státuszt kapsz az eOktatóteremben, amit korlátlanul használhatsz 6 hónapon át. A komplett webdesign tananyagot: 11 modul, 72 lecke, számos gyakorlati feladat és rengeteg oktató videó, amikben mondom és mutatom is a teendőket.

• A teljes tananyagot nyomtatott formában is megkapod, hogy örökre a Tiéd legyen. Saját tankönyvünkben az eOktatóterem összes leckéjének anyaga, 264 oldalon, gyönyörű színes illusztrációkkal.

• Exkluzív WebdesignSuli pendrive-on az összes oktató videó, hogy bármikor, akár évek múlva is visszanézhesd.

• A zártkörű eOktatótermi tagság mellett hozzáférést kapsz a SmartWall üzenőfalhoz és webapplikációhoz, mely egyedi fejlesztésünk hallgatóink számára, hogy bármilyen eszközödön elérd a WebdesignSuli közösségét és az oktatókat. Egy közösséghez való tartozás mindig nagy mértékben növeli a hatékonyságot.

Saját domain nevet (pl. www.valasztottneved.hu) és 3GB tárhelyet kapsz, hogy a webdesign tanfolyam után kapásból legyen egy portfólió weboldalad, amin bemutathatod a gyakorlat során készített munkáidat.

• A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam elvégzése és a sikeres vizsgamunka után kétnyelvű tanúsítványt állítunk ki Neked, ami webdesigner kompetenciákat igazol magyar és angol nyelven. 2020. szeptember 1-től Magyarországon már nem létezik a korábbi OKJ (azaz Országos Képzési Jegyzék). Megjegyeznénk, hogy korábban sem szerepelt az Országos Képzési Jegyzékben olyan szakma, hogy webdesigner. Ezért olyan, hogy OKJ webdesigner tanfolyam, nem létezett már korábban sem, és jelenleg sem. Ma Magyarországon felnőttképzés van, OKJ bizonyítvány tehát nem szerezhető, csakis magán oklevél vagy tanúsítvány. Nálunk kétnyelvű tanúsítványt fogsz kapni a tanfolyam sikeres elvégzése után, itt megnézheted, hogy milyen.

 


 

 

 

 

A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam tematikája a következő:

 

Részletes tematika letöltéséhez katt ide!

 

webdesign-tanfolyam-tematika

 

 

 

+ Ajándék BÓNUSZ #1

 

Ne csak weboldalt tervezz! Extra haszonnal készíts webshopot is ügyfeleidnek!

 

Webshop tréning

Évek óta nő az e-kereskedelem, gombamód szaporodnak a webáruházak, és még többre van szükség. A megrendelők lényegesen többet fizetnek egy webshopért, mint egy sima weboldalért és semmivel se nagyobb meló megcsinálni. Tanuld meg, hogyan csináld! Ráépülő tréningünkön a webáruház készítés csínját-bínját is kitanulhatod, ráadásul most teljesen ingyen, hiszen a Webshop tréninget is a tananyagaid között találod majd a Webdesign Tanfolyam kezdésekor. Lépésről-lépésre követhető oktató videóink segítségével profi webáruházat fogsz készíteni!

A Webshop tréning önállóan nem vásárolható meg, csakis hallgatóinknak adjuk ajándékba, ráépülő tananyagként.

 

 

 

 

 

+ Ajándék BÓNUSZ #2

 

Csak a leggyorsabbaknak,

akik 2021. április 7-ig elküldik jelentkezésüket

 

Arculat design fortélyok tréning

Ne csak weboldalt, hanem készíts komplett céges arculatot is, vagy akár egy divatos márkát megrendelőidnek!

Többrétű szolgáltatással még univerzálisabb szakember leszel, akit nem csak weboldalért kereshetnek. Ez számodra plusz bevételi forrásokat jelent!

Az Arculat design fortélyok tréning önállóan nem vásárolható meg, csakis hallgatóinknak adjuk ajándékba, az április 7-ig leadott jelentkezések mellé.

 

 

 

 

 

Oké, már most nagyon tetszik, de mennyibe kerül?

A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam ára

254.000,-Ft

azaz nettó 200.000,-Ft + 27% ÁFA.

A bónuszok értéke összesen 49.980,-Ft, de Neked most ingyen van, ha április 7-ig jelentkezel.

 

Figyelem!

Részletfizetési lehetőség

69.900,-Ft/hó

4 egyenlő részletben, 4 egymást követő hónapban

2021. április 13-ig: 69.900,-Ft | május 15-ig: 69.900,-Ft | június 15-ig: 69.900,-Ft | július 15-ig: 69.900,-Ft

A tanfolyam díját lehetőséged van négy egyenlő részletben fizetni. A jelentkezési lap elküldése után, az első díjrészlet teljesítése válik esedékessé, s ezzel megkezdhető a Webdesign Tanfolyam. A következő részletek a következő 3 hónapban, minden hónap közepéig lesznek esedékesek. A teljes tandíj részletfizetés esetén 279.600,-Ft.

A tandíj nem más, mint:

– Befektetés a jövődbe, egy biztosan megtérülő befektetés a céljaidért.
– Egyetlen, közepes volumenű weboldal ára, amit hamarosan Te is el tudsz készíteni a megrendelőidnek.
– A magyar havi átlagkereset alig több, mint fele, amit nemsokára nagyjából egy hét alatt megkereshetsz, ha webdesigner leszel.

 

A következő webdesign tanfolyam indulásának időpontja:

2021. április 15.

A webdesign tanfolyam során javarészt nyílt forráskódú, azaz ingyenes programokkal dolgozunk, amiket instrukcióim alapján ingyenesen tudsz letölteni az internetről. Néhány fizetős programmal is foglalkozunk majd, de azoknak az ingyenes próbaverzióját fogjuk letölteni. A tanfolyamon használt programokról részletesen itt olvashatsz.

 

Jelentkezz most!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot. Miután elküldted az űrlapot, emailben tájékoztatunk a további teendőkről.

A jelentkezéssel elfogadod a Felnőttképzési szerződést, melyet ide kattintva tekinthetsz meg és tananyag csomagodban is megküldünk részedre a tanfolyam kezdésekor.

Jelentkezési lap

Kérlek, hogy minden mezőt tölts ki, köszönöm!

Neved: *
E-mail címed: *
Telefonszámod: *
Postázási címed: *
Számlázási (cég) név:
Számlázási (cég) cím:
Kupon kód:
Fizetési konstrukció: *
Fizetési mód: *
Mivel gyors vagyok és a megadott határidőig jelentkezem, kérem az Arculat Design Fortélyok tréninget is ingyen!
Egyéb megjegyzés vagy üzenet:
A következő négyzetek kipipálása feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az EU adatvédelmi szabályzata is áldását adja 🙂 Köszönjük!
Mennyi öt meg öt (számmal)? *
 A megrendelés (jelentkezési lap elküldése) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében a fogyasztó tudomásul veszi, hogy nem gyakorolhatja elállási jogát, mert a szolgáltató a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdi meg (jelentkezési űrlap elküldése), valamint a fogyasztó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését (a tananyagcsomag hallgató részére történő eljuttatását) követően felmondási jogát elveszíti. A szerződés a jelentkezési űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással jön létre és a FreshWeb Solutions Kft. -vel (8200- Veszprém, Kossuth u. 7. cégjegyzékszám: 19-09-515475, adószám: 23979848-2-19) köttetik meg.

 

Mi történik, ha most nem jelentkezel?

Minden egyes halogatással töltött perc abból a boldogságból vesz el, amit a WebdesignSuli jelentkezésed elküldése után élhetnél meg, hogy jó döntést hoztál és végre ráléptél az útra, amire mindig is készültél.

Napról-napra csökken az esélyed:

• egy kreatív, felszabadult, boldogabb életre,

• és az ezzel járó nyugodt létre,

• az alkotás örömére,

• a megérdemelt jövedelemre.

De ugyanígy a bónuszokra is! Hiszen a 49.980,-Ft összértékű bónusz tananyagok csak az április 7 -ig jelentkezőknek járnak a webdesign tanfolyam mellé.