Akik már részt vettek a webdesign tanfolyamon…

Az első Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam 2011. június 15-én indult. Azóta több száz résztvevője van a tanfolyamnak országszerte, sőt még külföldről is.

Webdesign Suli vélemények

Hogyan boldogulnak végzett hallgatóink? Miként kezdtek vállalkozásba, honnan lett munkájuk? Olvass el pár sztorit róluk, katt ide!

 

A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam hallgatói mondták a képzésről

Webdesign Suli vélemények

 

 

„Rengeteget tanultam. Nem tudom a többi hallgatótok mennyi előismerettel rendelkezik/ett, de én tényleg a nulláról kezdtem, nagyon profin összeállított a tananyagotok, ezt tanárként mondom 🙂 Mindig van hova fejlődni, de szuper alapokat adtatok… és az áraitok is teljesen korrektek. Köszönöm még egyszer.”

Némedi-Varga Anna, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni a lehetőséget, profin van összeállítva a tananyag és az oktatási menet, jól átlátható, érthető minden. Segítőkészek vagytok! Örültem, hogy hozzátok jelentkeztem! 🙂 További sok sikert kívánok nektek!”

Kasuba Henrik, végzett hallgatónk

„SZUPEREK VAGYTOK!!! Ez az egész tanfolyam valami zseniális, leírhatatlan 🙂 Nagyon jó munkát végeztek és hihetetlenül inspirálóak és segítőkészek vagytok. (…) Ez a az év egy igazi hullámvasút volt. De mégis, amikor sikerült csak ezzel foglalkoznom, az ha fárasztó is volt… de mindig inspiráló, és utána nagyon nehezen álltam fel az asztaltól. Utána lelkesen még pörögtem egy jó darabig. Remélem, ez az egész szakma ilyen, egyszerre félelmetesen jó és félelmetes (mert rengeteg a lehetőség és nagyon nehéz megállni, hogy ne próbáljak meg még egy dolgot, ne nézzem meg még egy sablonnal…) 🙂 Nagyon örülök, hogy rátok találtam és tényleg köszönök mindent!

A visszajelzéseitek is nagyon jók és mindig építőek voltak. Nagyon köszönöm! Lettek közben megkereséseim is 🙂 és a pro tanfolyamnak köszönhetően sikerült kitalálnom a saját portfóliómat is. Még sok lelkes és elégedett hallgatót kívánok Nektek!”

Kató Brigitta, végzett hallgatónk

„Azért írok, hogy köszönetet mondjak… 🙂 Nagy lépés volt tőlem, hogy belevágtam a tanfolyamba, de így utólag nagyon jól választottam és éppen jó időben! Második gyermekemmel vagyok itthon, és már éreztem, nem szeretném azt csinálni, amit szülés előtt. No meg megérkezett a vírus is, itthon ragadtunk mindannyian (Anya, Apa és két gyerek), de az online tanfolyamnak hála, el tudtam hasznosan tölteni az időmet! Augusztusban befejeztem a tanfolyamot, és kis gondolkodás után elmondhatom, hogy belevágtam, október 1-től egyéni vállalkozóként igyekszem kiszolgálni ügyfeleimet! Főként a szállásadókra, vendéglátó vállalkozásokra specializálódtam, a vizsgamunkám is és az első modulzáróm is szállásadással kapcsolatos volt. Kapcsolataim révén bekerültem egy szállásokkal kapcsolatos reklámkampányba is, ahol az oldal üzemeltetője engem ajánl a szállásadóknak, ha weboldalt készíttetnének, újíttatnának fel. Egy szó mint száz… köszönöm, hogy vagytok, és hogy nálatok tanulhattam! További sok sikert kívánok!”

Jónásné Pál Melka, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen a gratulációt, a sok segítő, építő kritikát. Minden jót nektek, és folytassátok tovább ugyanígy, mert ez a tanfolyam minden téren hasznos volt számomra, és remélem sok mindenkinek lesz még az. Sok rég elfelejtett “tudásomat” is előhozta grafikai téren, így bátran merek belevágni egy új, feladatokkal teli munkába.”

Huszta András, végzett hallgatónk

„Köszönöm a lehetőségeket, élmény volt a tanfolyamot végigcsinálni. :)”

Szilágyi-Kiss Marianna, végzett hallgatónk

„Köszönöm még egyszer a sok segítséget, külön szerettem a videós tartalmakat a leckék során. Látom, hogy sokat kell tanulnom, de nagyon sokat segített az egész tanfolyam. 🙂 További sok sikert kívánok!”

Böröcz Dorina, végzett hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget és a rengeteg támogatást, amit a tanfolyam során kaptam. Mindent megkaptam a fejlődéshez és az új ismeretek megszerzéséhez. A videók és a leírt anyagok nagyon jól követhetőek és érthetők. Még egyszer köszönöm a lehetőséget! További sok sikert kívánok a munkátokhoz!”

Orbán Viktória, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen az értékelést, a hasznos és építő tanácsokat! Nagyon tetszett a tanfolyam, sok hasznos dolgot tanultam. Van még hova fejlődni és sok-sok gyakorlás is kell, de én már annak is örülök, hogy olyan programokat és eszközöket ismerhettem meg, amikkel egyébként sose találkoztam volna. Köszönöm a sok segítséget, a támogató hozzáállást, amit tőletek kaptam!”

Mát Andrea, végzett hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a kedves soraidat és a mindig ösztönző építő jellegű kritikáidat, mert így mindig motiváltál engem a jobb és részletesebb munkára. Bevallom, mindig féltem, hogy nem lesz elég jó, amit alkotok, de a motiváló soraid mindig arra késztettek, hogy jobb legyek, hogy többet adjak bele. :)”

Regéczkey Klaudia, végzett hallgatónk

„A képzés elvégzésével az a célom, hogy egy saját vállalkozást indítsak, ezzel együtt egy márkát teremtsek, amiben úgy gondolom, nagy segítségemre lenne egy saját honlap. A webdesign egyre inkább beszippant. Imádok minden olyan tevékenységet, amiben kreativitásra van szükség. Szuper, hogy vagytok 🙂 és hogy belevágtam a képzésbe :)”

Lengyel Alexandra, aktív hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm, nagy örömmel tölt el a tanfolyam sikeres lezárása!!! 🙂 Főleg, mert egy kis saját webshop a végső cél! 🙂 Tudom, hogy még sokat kell gyakorolnom, fejlődnöm, de nem adom fel, és nagyon szépen köszönöm a türelmet, a válaszokat és mindent 🙂 Sosem gondoltam volna, hogy 12 órás nappalos-éjszakás műszakok mellett tanulásra adom a fejem, de ezt nem tudtam kihagyni, így bár lassabban haladtam, mégis büszke vagyok magamra :)) Köszönöööm!!!! :-)”

Szabó Beáta, végzett hallgatónk

„Egészen felforgatta az életemet ez a tanfolyam, mert nagyon is leköti a figyelmemet, és ez jó, nagyon jó! Felkeltette az érdeklődésemet, hogy még többet tudjak, ismerjek meg erről a területről, programokról.”

„Nagyon szépen köszönöm a szép szavakat, bíztatást, motivációt és a sok-sok segítséget, amiket kaptam tőletek! Amit viszont sajnálok, hogy vége van a tanfolyamnak, annyira élveztem, és úgy éreztem, hogy egyre jobban belelendülők, hihetetlen, hogy elszaladt ez a pár hónap.”

Darányi Edit, végzett hallgatónk 

„Köszönöm a kedvességeteket és ezt a remek tanfolyamot, én úgy érzem, hogy rengeteg hasznos dolgot tanultam és olyan alapokat adtatok, amikre jól lehet építkezni.”

Nagy Zoltán, végzett hallgatónk

„Örülök, hogy részt vettem ezen a tanfolyamon! Köszönöm a lehetőséget, a sok hasznos videót és tanácsot! 🙂 Remélem fogom tudni kamatoztatni az itt szerzett tudásomat. :)”

Kissné Juhász Ágnes, végzett hallgatónk

„Immáron két éve, hogy befejeztem a webdesign képzést. Bevallom, az elején nagyon szkeptikus voltam, hogy hogyan lesz (ha lesz egyáltalán) munkám. Azonban azt kell mondanom, hogy életem legjobb döntése volt, hogy anno belevágtam. Egy rövid ideig abba is hagytam a tanfolyamot, de aztán úgy döntöttem, hogy valóra akarom váltani az álmomat. És azt hiszem, a lehető legjobb döntést hoztam meg. Kis egyszerű weboldalak után jöttek a nagyobb projektek. Hála a DesignAkadémia képzéseinek is, stabilan tudom használni nemcsak a Photoshopot, hanem az Illustratort és az InDesignt is. Ma már nagy cégeknek (pl. Kézműves Desszert Manufaktúra) tervezek komplett arculatokat. Így a nemrég megnyílt két cukrászdájába én terveztem meg a táblákat, ártáblákat, kínálókat (kb. mindent). Folyamatosan képzem és fejlesztem magam, azonban a webdesigner képzés nélkül még mindig sehol sem tartanék. Fantasztikus alapot adott. Az oktatók folyamatos támogatása és Barbara érthető videói mindenki számára elérhetővé teszik a webdesignt. Még egyszer köszönöm a lehetőséget.”

Kvasznicska Zita, korábban végzett hallgatónk

„Csak visszajelzésképpen írom, hogy hatalmas hasznát veszem nap mint nap a nálatok tanultaknak. Folyamatosan vannak megrendeléseim, és élvezem a munkát. Eljutottam oda, hogy imádom a hétfőt, mert akkor újra alkothatok : )”

Lázár Anikó, korábban végzett hallgatónk

„Köszönöm ezt a fél évet és a tanfolyam során a sok-sok segítséget. Nagyon élveztem! Csak ajánlani tudom majd a jövőben a WebdesignSulit. Terveim között szerepel a későbbiekben további tanfolyamok elvégzése (már utána is néztem a DesignAkadémia oldalán) :)”

Tvergyák Vivien, végzett hallgatónk

„Nagyon boldog vagyok, hogy elvégeztem a sulit, nagyon jó dolgokat tanultam és nagyon köszönöm a munkátokat és a segítséget. Új lehetőségek nyíltak meg előttem és remélem a lelkesedés megmarad és ez csak az út eleje. További sok sikert kívánok! : )”

Balogh Eszter, végzett hallgatónk

„Örülök, hogy elkezdtem a tanfolyamot, mert jó érzés volt teljesen elmélyülten dolgozni a feladatok készítése közben. Ehhez hozzájárult a jól felépített tananyag, a részletes magyarázatok (akár írott részről, akár oktató videóról volt szó) és  a feladatokra kapott hasznos észrevételek, valamint a biztatás. Még egyszer köszönöm!”

Békefalvi Georgina, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen a sok segítséget, amit az elmúlt időszakban kaptam Tőletek. Nagyon sok új, érdekes és hasznos ismeretet szereztem a tanfolyam során. Örülök, hogy novemberben a Webdesignsulit választottam: színvonalas, ötletgazdag, jól szervezett, a tananyag átlátható és könnyen tanulható.”

Niczinger Mária, végzett hallgatónk

„Köszönöm Nektek ezt a tanfolyamot! Úgy érzem, hosszú évek óta először érzem azt, hogy jó irányba haladok, végre olyan dolgot csinálok, amit szeretek. :-)”

Kecskésné Hajagos Krisztina, végzett hallgatónk

„Igazán lenyűgöz, hogy milyen alapossággal tanulmányozzátok a munkákat és, hogy időt és energiát nem sajnálva tényleg hasznos javítási ötleteket adtok! Nagyon hálás vagyok!”

Battáné Czigány Nikolett, végzett hallgatónk

„Hatalmas pozitív csalódás részemről, hogy minden alkalommal, amikor kerestelek Titeket, lelkiismeretesen és alaposan válaszoltatok, segítettetek és jeleztetek vissza egy-egy munkával vagy feladattal kapcsolatban. Rengeteget tanultam a tanfolyam során, köszönet mindenért! :)”

Gabnai Vivien, végzett hallgatónk 

„Köszönöm a sok türelmet és támogatást! 🙂 El sem hiszem, de már felkértek egy logó és névjegykártya tervezéshez, ráadásul a háziorvosunk és az asszisztensnője is rám szeretné bízni a honlapját! Sosem gondoltam volna, hogy 47 évesen új szakmát tanulok, ráadásul itthon lehetek a két kis gyerekemmel! 🙂 El sem tudjátok képzelni mekkora segítséget adtatok nekem! Hálásan köszönöm!”

Békésiné Irsai Kriszta, végzett hallgatónk

„Nagyon jó érzés volt olvasni a soraidat, köszönök szépen mindent, nekem ezzel egy régi vágyam vált valóra! : )”

Bódis Roxána, végzett hallgatónk

Először is hadd fejezzem ki hálámat: az elmúlt hónapokban rengeteget tanultam tőletek, mindig ott voltatok, ha kérdésem volt. Mindig építő kritikát kaptam. Tudom, hogy még nagyon messze vagyok a profizmustól, de remélem, úgy alakul az életem, hogy olyan helyen fogok tudni dolgozni, ahol erre az alaptudásomra fogok tudni építkezni…. és most éppen úgy tűnik, hogy így lesz :-)”

Wieszt Zsófia, végzett hallgatónk

„Köszönöm a javaslatokat, a gratulációt, és így visszatekintve az egész tanfolyamot is nektek! : ) Örülök, hogy belevágtam ebbe a képzésbe, mert tényleg úgy érzem, hogy rengeteg hasznos ismerettel és tapasztalattal lettem gazdagabb.”

Tokai Tamás, végzett hallgatónk

„Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a segítségedet, és hogy elmondjam, hogy nagyon élveztem az egész tanfolyamatot. Úgy érzem, hogy rengeteget tanultam egy számomra teljesen új területen, ami nagy lendületet ad a jövőbeni terveimhez.”

Dr. Durmann Roberta, végzett hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm az értékelést, a kedves szavakat,  a sok-sok segítséget és a lehetőséget, hogy részt vehettem a képzésen, nagyon sokat tanultam, és remélem a jövőben kamatoztathatom a tudást és tovább fejlődhetek! Nagyon jó kezdőlökést kaptam Tőletek ehhez.”

Pintér Éva, végzett hallgatónk

„Nagyon örülök és hálás vagyok a rengeteg segítségért, amit a tanfolyam alatt Tőletek kaptam! A tananyag érthető és részletes magyarázata minden leckénél maximális elégedettséggel töltött el. Rengeteg hasznos dolgot tanultam, igazából mindent, amit most képes vagyok a Photoshoppal, az Illustratorral és egy weboldallal kezdeni. 🙂 Egyszerűen imádom ezt a ,,munkát”.  A tanulás minden percét élveztem! Gratulálok Nektek! A sulit csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret alkotni! Az íjász klubom Facebook oldalának a színvonala is jelentősen emelkedett design-os poszterek és bejegyzések megjelenítésével, amit Nektek köszönhetek!”

Szűcs Ágnes, végzett hallgatónk

„Hálás vagyok azért is, hogy ezen a tanfolyamon részt vehettem és újabb utakat, lehetőségeket nyitott meg előttem.”

Kiss Viktória, végzett hallgatónk

„Annyit szeretnék még elmondani, hogy nagyon köszönöm Nektek a sok segítséget a tanulás során, és természetesen Barbarának is, akitől egy új személetmódot, egy új karriercélt kaptam a tanfolyammal!”

Gaál Bernadett, végzett hallgatónk

Köszönöm a sok segítséget is, amit eddig kaptam Tőletek 🙂 Nagyon jó döntés volt ez a tanfolyam!

Üstöky Dóra, végzett hallgatónk 

„Tapasztalom, hogy a nálatok szerzett tudást mennyire jól tudom használni, kamatoztatni és pénzre váltani, ráadásul úgy, hogy én például weboldalakat nem is vállaltam eddig, csak grafikai munkákat. Életem egyik legjobb döntése volt a Webdesignsuli!”

Dóci Brigitta, végzett hallgatónk

„Ezekben a napokban, amikor sokat ül otthon az ember és igyekszik újra kitalálni a mindennapjait, sok mindenre van ideje és sok mindenre nincs… De ez a “kis” bezártság, biztosan elgondolkodtat másokat is. Én szeretném megköszönni a munkátokat és a kedves és motiváló leveleket, amiket küldtök. Az oktatási anyagotok nagyszerű, szuper igényes, rendkívül felhasználóbarát, könnyen emészthető és logikusan felépített. Jó látni, hogy küldtök lehetőségeket, ahol ki lehet próbálni magunkat… Ti megértőek és nagyon segítőkészek vagytok mindig. Amikor összecsapnak a fejem felett a hullámok és kudarcként élem meg, hogy ma nem jutottam előrébb vagy ma nem annyit haladtam, mint akartam, akkor eszembe jut, hogy azért vagyok ilyen türelmetlen magammal, mert tetszik és hosszú idő óta valamiben látom magam. Csak sok egyéb mellett, meg kell tanulnom türelmesnek lenni magammal… Nagyon köszönöm a munkátokat és csak így tovább!!! :)”

Bata Brigitta, aktív hallgatónk

„Köszönöm a hasznos tanácsokat! Nagyon tetszett a tanfolyam! Nem tanulásnak fogtam fel, hanem egy hasznos hobbinak az egészet. Gyorsan haladtam a tananyaggal, igazából “habzsoltam” jó értelemben, nagyon motiválttá tett. :)”

Cseh Anikó, végzett hallgatónk

„Örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Egyértelműen jó döntés volt, hogy jelentkeztem rá. Szuperül van felépítve a tananyag, tényleg az alapoktól kezdve leírtatok mindent.”

Figura Rita, végzett hallgatónk

Az elemzéseid felérnek egy-egy új leckével a tanfolyam mellé. Épp ezért ezeket el is mentem, hogy alkalomadtán elő tudjam őket venni. Érezni a maximalizmust bennük, de ez nagyon jó, mert szerintem ez egy olyan szakma, amiben valaki attól lesz jó, ha kiemelkedik a többi közül. Én is szeretném így megtanulni, és ezen leszek. Tudom, még az elején vagyok, de magamhoz képest sokat fejlődtem, mert én aztán tényleg a nulláról kezdtem 🙂 És már van is egy első igazi megbízásom. Köszönöm a sok segítséget, nagyon tetszett a tanfolyam, tovább fogom ajánlani ismerősöknek. Minden jót és további sok sikert!

Méhész László, végzett hallgatónk

„Nagyon élvezem a tanfolyamot, minden anyag nagyon jól van feldolgozva. Már az első modulnál is érzem, hogy nagyon sokat tanultam a szakmát illetőleg. Köszönöm szépen! :)”

Belina Tímea, már végzett hallgatónk 

„Egy multinál dolgoztam, ahol a legrosszabb az volt, hogy bármit is tettem meg, a végeredmény nem csak rajtam múlt, ami sokszor hozott kellemetlen helyzetbe. Éppen ezért is éreztem késztetést, hogy szeretnék végre úgy dolgozni, hogy az eredmény tükrözi a befektetett munkámat és csak rajtam múlik az ügyfeleim elégedettsége. Mindig is szerettem a horeca szektorral dolgozni, most is már a következő lehetőségről beszélgetünk egy korábbi partneremmel, így úgy érzem, érdemes erre a vonalra építenem. Olyannyira, hogy már így adtam le a jelentkezésemet a Fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzését elősegítő pályázatra is. Ezt szintén köszönöm Nektek, a tanfolyam nélkül soha nem lett volna elég önbizalmam hozzá, hogy bátran belevágjak egy ilyen jellegű újrakezdésbe :)”

Keresztény Flóra, végzett hallgatónk

„A könyvtárban már egészen másképpen dolgozom. Szebbek a plakátok és a szórólapok, és én is tudok segítséget nyújtani hasznos tippekkel a kollégáimnak, amiért nagyon hálás vagyok. Új dolgokat találunk ki, mint például középiskolásoknak író-olvasó találkozókra pecsétgyűjtő füzetet készítettünk.  Azok a tanulók, akik 4 pecsétet összegyűjtenek, 5-öst kapnak az iskolában. A tanfolyam nélkül ez eszembe sem jutott volna. 🙂 Sokkal jobban figyelek a betűkre, a színekre, az elrendezésre. Életem legjobb döntése volt, hogy ezt a tanfolyamot választottam. Szeretnék vállalkozni és weboldalak készítésével is foglalkozni. 🙂 Köszönöm a tankönyvet, az online tananyagot, a rugalmas segítőkészséget és a bizalmat.”

Mikusné Földi Erika, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni azt a tanulási élményt, ami a tanfolyam során felhalmozódott bennem. Élmény volt az egész, élveztem a munkákat, a gyakorló feladatokat, és mivel engem a szüleim arra neveltek, hogy próbáljak meg pénzt keresni abból, amit igazán szeretek csinálni, így pláne nagy örömmel töltött el új dolgokat tanulni ebben témakörben.”

Magyar Tamás, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni, hogy biztosítottatok nekem egy olyan biztos alapot, melynek segítségével és még sok-sok tanulással sikerül elérnem a kitűzött céljaimat. Nagyon hálás vagyok!”

Belloni Ágnes, végzett hallgatónk 

„Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a szuper online kurzuson, minden fillért megért!  Úgy érzem, most már valóban nagyon közel járok ahhoz, hogy elérjem az „álom meló”-t , hogy egyéni vállalkozóként webdesignerkedjek. Körülbelül 8-10 megkeresésem érkezett ez ideáig, melyeknek a kivitelezése már folyamatban van! Szuperek vagytok, köszönök mindent!”

Tóth Anita, végzett hallgatónk

„Ezúton szeretném megköszönni Neked a segítségeket és a hasznos magyarázatokat, amiket a tanfolyam során kaptam és a továbbiakban is tudok hasznosítani.”

Gombos Réka, végzett hallgatónk

„Először is szeretnék mindent megköszönni, hogy a tanfolyam során ennyi mindent tanulhattam és hasznosíthatok bármelyik készülő weboldalamhoz, design anyagomhoz. Úgy érzem, hogy ez az a szakma, amiben valóban magamra találtam, amiben érdemes tanulni és fejleszteni magam – és ez Nektek is köszönhető! Minden kérdésemre a lehető leggyorsabban választ kaptam és az értékeléseket sem vettétek félvállról, minden értelemben építitek a tanítványokat! A leendő vállalkozásom igazi honlapját még csak most kezdem el tervezni-létrehozni, de az itt, általad leírtak biztos alapként fognak szolgálni hozzá! Egyszóval, köszönöm! :)”

Borsányi Beatrix, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen az összes eddigi segítséget! Értékelem, hogy tényleg eddig bármi kérdésem volt, rövid időn belül, és részletes válaszokat adva segítettél, örülök, hogy a Webdesignsulit választottam! A fő célom, hogy legyen szélesebb körű tudásom arról, hogyan készítsek el egy saját blogot – elértem. Én teljesen elégedett vagyok, még ha kisebb hibáim vannak is. Nem maga a webdesigner szakma gyakorlása volt a célom azzal, hogy belevágtam. Tehát azoknak is ajánlom a Webdesignsulit, akik nem szeretnének webdesignerek lenni, hanem csak szeretnének egy saját működő arculatot, honlapot, blogot a saját vállalkozásuknak. Aki pedig webdesigner szeretne lenni, annak ezen felül is folyamatosan képeznie kell magát a szakmában! A szakma elsajátításához pedig nagyon jó lehetőség a Webdesignsuli.”

Topiczer Csilla, végzett hallgatónk

„Annyit még mindenképpen el szeretnék mondani, hogy nagyon-nagyon-nagyon szuper volt a tanfolyam, iszonyatosan örülök neki, hogy tavasszal rászántam magam és belevágtam, az életem egyik legjobb döntése volt! Hihetetlenül jó alapot és egy nagy lökést adtatok, amit nagyon szépen köszönök. Egy évvel ezelőtt, ha valaki azt mondja, hogy elmegyek a nyomdába névjegykártya nyomtatásról érdeklődni, ami ráadásul a sajátom lesz és én fogom megcsinálni, a szemöldököm megugrása biztosan kiverte volna a plafont. De ez a valóság és boldog vagyok benne! :)”

Kurucz Edina, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen ezt a fantasztikusan összeszedett tananyagot, a tankönyv és az ajánlott irodalom is nagyon sokat segített.”

Pétervári Vanda, végzett hallgatónk

„Nagyon élvezem a leckéket… szinte észre sem veszem az idő múlását, amikor tanulom… pontosabban nem is tanulásnak élem meg, hanem izgalmas szórakozásnak.”

„Az ajánlott szakkönyveket is tanulmányozom a tananyag mellett. Őrületes sok a tanulnivaló! Pár hónappal ezelőtt még nem gondoltam, hogy ennyire komoly tudásanyag van egy-egy reklámplakát, szórólap mögött.  Nagyon hálás vagyok nektek, mert segítségetekkel kinyílt a világnak egy másik, színesebb oldala előttem és ezt nagyon csípem! :-)”

Faragó Karolina, aktív hallgatónk

„Köszönöm az egész tanfolyamot, a hírleveleket, a lehetőséget. Nagyszerű tananyagot dolgoztatok ki, amit tudom, hogy bármikor újra elő tudok venni, ha elakadnék. Már várom a munkanap végét, hogy újra nekilássak annak, amit igazán szeretek, és minden nappal tovább fejlődhessek benne. :)”

Varga-Oláh Tímea, végzett hallgatónk

„Totálisan a nulláról kezdtem, zéró Photoshop és Illustrator tapasztalattal, a honlap építésről meg aztán nem is beszélve! Amikor jelentkeztem a tanfolyamra, akkor nagyon féltem, hogy mennyire fogom tudni végigcsinálni, mert soha nem volt még részem online képzésben, ahol magamnak kell beosztanom az időmet,  és egyáltalán hogyan fogom majd tudni még otthon is a laptop elé kényszeríteni magam, mert sokszor a napi 8-9 órát végigülni a munkahelyemen is nehezemre esik. De annyira szuperül van felépítve a tananyag, illetve maga az egész struktúra, hogy ezt egyáltalán nem éreztem tehernek, szívesen csináltam és minden egyes lépéssel éreztem, hogy ma tutira valami újat tanultam.

Már eleve lenyűgözött a szép színes, illatos 🙂 tankönyv, az, hogy tényleg sallangmentes, lényegretörő leírások vannak a tananyagban, ahol minden egymásra épül! Követhető, szuper tematika! A legjobb pedig az, hogy a videókat annyiszor nézhettem vissza, ahányszor csak akartam, így a szó nem szállt el. Rengeteget tanultam és inspirálódtam más hallgatók munkáiból, rengeteget segítenek a blogbejegyzéseitek, az üzenőfal…felsorolni is nehéz!

Nagyon szuperül felkészültek vagy/vagytok szakmailag is! Az pedig a csúcsok  csúcsa, hogy, ha este feltettem egy kérdést, akkor reggel már a mailboxomban volt a válasz! Szóval le a kalappal! 🙂

Amennyire féltem az online tanfolyamtól, annyira bejött, totál ez a jövő és csak így tovább!!!! Egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam, szerintem a tanfolyam nagyon jó alapokat biztosít, bár még nagyon sok tanulnivalóm van és bizony elnézve csak a végzett hallgatók munkáit…háááááát…. van még hova fejlődni! 🙂 Dehát… a jó pap is holtig tanul!! 🙂

Köszönök szépen mindent még egyszer!  További sok sikert kívánok az egész csapatnak! :)”

Molnár Mariann, végzett hallgatónk

„Nagyon köszönöm az eddigieket, köszönöm, hogy Nálatok tanulhattam. Őszintén szólva hihetetlen számomra, hogy végre megvan a portfólióként szolgáló weboldalam, pláne úgy, amilyennek megálmodtam anno. A finom színekkel, designnal, ami most tényleg én vagyok. Végre kezdem látni a vállalkozásomban az alagút végén a fényt, a sok befektetett munkát, pénzt és energiát, ami most a saját weboldalamon is megtekinthető végre és ez a Ti érdemetek. Tényleg nagyon köszönök mindent! Sokat adtatok nekem a tanfolyammal, meggyorsított a munkában is, a tálalásmódomat finomította és persze az sem mellékes, hogy nem kell felfogadnom magam mellé: grafikust, fotóst, weblap szerkesztőt, marketingest és még sorolhatnám, mert így már minden a kezemben van egyszerre, sőt, nem csak magamnál, másoknál is tudom ezt kamatoztatni. :)”

Melkovics Ágnes, végzett hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy a WebdesignSuli-t választottam. Valószínűleg nem ez lesz a fő profilom, de a céljaimnak tökéletesen megfelel, sőt… Saját és nejem kis vállalkozásai folyamatosan fejlődnek, ezeket támogatva folyamatosan igazítani tudom a webes megjelenést és az offline marketing eszközöket is. Úgy érzem, hogy a célom már most teljesült, mert most már én is képesnek tartom magam a feladatok elvégzésére.”

Pógyor Zsolt, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen a profi oktatást, a rengeteg segítséget, irtó sokat tanultam tőletek, nálatok… Egy élmény volt!! :-)”

Mogyorósi Mónika, végzett hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy belekezdtem a tanfolyamotokba, mert egy egészen új út nyílt meg előttem, nem beszélve a motivációról, amit napról-napra kaptam. Még el nem köszönök, mert további négy Designakadémiás tanfolyamotok vizsgamunkáját küldöm majd (logó, stílus, karakter és kiadványszerkesztés :-). Ha minden jól megy a kiadványszerkesztés kurzuson a saját könyvemet fogom küldeni, mert úgy döntöttem, hogy megválok a kiadók világától, és megpróbálkozok valami egészen újjal 🙂

Rupáner-Gallé Margó, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni mindazt a segítséget, amit a tanfolyam végzése közben kaptam Tőletek. Ha a főállásom miatti elfoglaltságom miatt nem is sikerült kiemelkedő produktumokat leadnom Nektek, úgy érzem, rendkívül hasznos volt ez a néhány hónap, a grafikai és az arculattervezés terén komoly fejlődést jelent nekem a tanfolyamotok.”

Fekete Tamás, végzett hallgatónk

„Köszönöm a sok hasznos oktatási anyagot is. Nagyon elégedett vagyok az oktatás színvonalával.”

Csaja Mónika, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen a tanagyagot és a vele megszerzett tudást, valamint a rengeteg segítséget!  Nagyon sok ismeretet és önbizalmat is adott abban, hogy általa “webre” tudjam vetni az elképzeléseimet. :)”

Buda Beatrix, végzett hallgatónk

„Ezúton is szeretném megköszönni Nektek azt a sok munkát, amit beleraktatok az oktatási anyagokba. Érthető, jól követhető és egymásra épülő tananyagok, melyek által valódi tudást kaptam. Már nem félek a következő résztől sem, az is sikerülni fog, hiszen pár hete még azt sem tudtam, hogy “mi fán terem” a logókészítés… Mostanra pedig már egyre jobb értékeléseket kapok a pályázatokon, melyet Nektek köszönhetek! (meg a sok-sok gyakorlásnak is azért 😀 )”

Szakács Szilvia, már végzett hallgatónk

„Egy korszak véget ér. Sajnos vagy nem sajnos 🙂 eljutottam a tanfolyam végére, nagyon szuper volt, nagyon élveztem és nagyon nagyon köszönöm a sok-sok segítséget és hasznos információt. Legszívesebben újrakezdeném :)”

Édes Noémi, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni az együttműködést és a sok segítséget. A tanfolyam kiváló alapokat adott, hogy ezen a pályán elindulhassak és azzal foglalkozzak, amiben örömömet lelem. Amikor még nem is értem teljesen a tanfolyam végére, de már akkor 3 projekt is volt, amivel megbíztak. Az oktatás alatt már kézbe vettem feleségem újonnan induló vállalkozásának komplett online-offline megjelenését is. Logó- és arculatkészítés, folyamatos marketing anyagok megtervezése, közösségi média menedzselése – egyszóval minden. A visszajelzések alapján eddig sikeres a projekt! :)”

Juhász Dániel, végzett hallgatónk

„Szeretném elmondani, hogy nagyon elégedett vagyok a képzéssel és az értékelésekkel is, szerintem nagyon profin csináljátok. Örülök, hogy részt vehettem!”

Balogh Levente, végzett hallgatónk

„… a sors útjai kifürkészhetetlenek, így volt benne minden, … és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt küzdelmes. Mindezek ellenére minden egyes alkalom, amikor a géphez ültem feltöltött, kiteljesitett, kikapcsolt, egyszóval imádtam. Megerősített abban, hogy ha kapok tanúsítványt, akkor nem a fiókban fog porosodni, hanem a falon lóg majd bekeretezve és hogy tényleg ez az a hivatás, amit hosszú távon végezni szeretnék. Nagyon köszönök Nektek minden segítséget és hogy egy ilyen jól összerakott, egymásra logikusan épülő, érthető tananyagot kaphattam, amivel hihetetlen nagyot léptem előre tudásban és önbizalomban egyaránt.

Bálintné Dóci Brigitta, végzett hallgatónk

„Köszönöm azt a rengeteg segítséget, amit kaptam tőletek. Minden időt és pénzt megért ez a tanfolyam. Ha nem vágok bele anno, akkor még a családi vállalkozást se tudtam volna elindítani. Szóval nagyon sokat köszönhetek Nektek! Bátran fogom ajánlani minden ismerősömnek a tanfolyamotokat.”

Török Ádám, végzett hallgatónk

„Köszönöm nektek a tanfolyamot, a sok szakszerű segítséget és a rengeteg türelmet. Jó volt veletek tanulni!”

Pap Zsuzsa, végzett hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm egyrészt a gyors és sok segítséget, amit a tanfolyam során kaptam tőletek. Azt is szeretném megköszönni, hogy a tanfolyamotoknak köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg előttem. A gimnáziumi magyar tanárom egyszer azt mondta:“A mai világban igyekezzetek olyan pályát választani, amivel a világ bármely részén el tudtok helyezkedni.” Elvégeztem az egyetemet, azzal a képzettségemmel csak Magyarországon tudok elhelyezkedni, viszont a WebdesignSulinak köszönhetően megnyílt előttem a világ.”

Balogh Gergő, végzett hallgatónk

„Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget és a rengeteg hasznos tudást, a gondosan összeállított tanfolyamot, a segítőkész és profi hozzáállásotokat, élmény volt így a tanulás.”

Staudt Amália, végzett hallgatónk

„Köszönöm a sok-sok segítséget, észrevételt és javaslatot, nagyon sokat segítettek nekem a fejlődésben. 🙂 Már nagyon sokféle oktatási lehetőséget kipróbáltam (fősuli, egyetem, OKJ-s képzés, tanfolyamok stb.), de mind közül ez volt a leghatékonyabb és itt kaptam a legtöbb gyakorlati tudásanyagot és tapasztalatot. Bíztam benne, hogy a tanfolyam végére képes leszek összerakni egy komplett weboldalt vagy webáruházat, de most, hogy tényleg meg tudom ezeket alkotni a nulláról, fantasztikus érzés. 🙂 Szuperek vagytok! Köszönöm! 🙂

Nagyon élveztem a tanulást. Pár hónap alatt is hihetetlen sok értékes tudásra, de ami a legfontosabb kézzel fogható, azonnal felhasználható, gyakorlati tudásra tettem szert a segítségetekkel, és ezt nagyon köszönöm Nektek! :)”

Béres Adrienn, végzett hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, köszönöm, hogy segítettetek rájönni, mi az, amit igazán szeretnék csinálni a jövőben és mi az a munka, amiről bizony el lehet mondani, hogy azt csinálom, amit szeretek, így a munka immár hobbi.”

Szabó Fruzsina, végzett hallgatónk

„Köszönöm a remek tanfolyamot, tényleg nagyon hasznos és profi volt. Időközben lett is egy megrendelésem, szóval biztos remekül fogom tudni kamatoztatni a tudást, amit Tőletek kaptam.”

Szász Levente, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen az itt tanultakat! Már azért megérte, hogy kipróbálhattam magam, és a jövőben segíthetem a párom munkásságát. :)”

Szilágyi Erzsébet, végzett hallgatónk

„Szuper félév volt ez, utoljára közel 20 éve tanultam könyvből és kötelezően, szóval eléggé húzós volt ez a része, hogy le kell ülni és ha van kedvem, vagy ha nincs, olvasni kell a könyvet, hallgatni a videót stb… 2005 óta tartok fenn tárhelyet és domaineket (a jelenlegi a 6. honlapom), melyekért keményen fizettem és sosem voltam 100%-ig elégedett velük. Most végre felújithatom őket és olyan lesz, amilyet akartam mindig. Szóval köszönöm, nagyon hálás vagyok neked/nektek.”

Asbóth M. Gergő, végzett hallgatónk

„Szerencsére sikerült munkát találnom és olyat is, amit szerettem volna (marketinges). Nagyon sok grafikai munkát kell készítenem, és meg is dicsértek már többször. Hála Nektek, hiszen ezt a tudásomat tőletek szereztem 🙂 Nagyon szépen köszönöm az egész tanfolyam alatti segítségedet, a tananyag nagyon hasznos volt, sokat tanultam tőletek! :)”

Muszi Emese, végzett hallgatónk

„Köszönöm, azt a tudást és támogatást, amit a Webdesingsuliban kaptam, nagyon nagy élmény volt a webdesign/oldalkészítés :)”

Zákány Krisztina, végzett hallgatónk

„Összességében minden elismerésem a Tiétek, mert szuper jó tanfolyami anyagot állítottatok össze és nagyon segítőkészek vagytok, amikor kérdésekkel fordulunk hozzátok :-)”

Dolányi Erzsébet, végzett hallgatónk

„A tanfolyam során sokat tanultam tőletek, köszönök mindent, mert sokat segített a vállalkozásom elindításában! Továbbá hálás vagyok a rengeteg segítségért!”

Csobán Sándor, végzett hallgatónk

„Köszönöm a munkáim részletes értékelését, ez is a minőségeteket tükrözi, hogy nemcsak egy “pipát” kaptam, hanem sok-sok további jó tanácsot, instrukciót! :)”

Miklós Laura, végzett hallgatónk

„Most pedig hálás vagyok, mindenért: a tudásért, a tanácsokért, a türelemért. Nagy utat tettem meg. Voltak elakadások (négy gyerek meg munka), voltak kétségek, hogy nem tudom megcsinálni, hogy huuu mások milyen gyönyörű weboldalakat készítettek, eljutok én ide valaha. De mivel imádtam a folyamatot, mindig átjutottam a nehezén. Sokat köszönhetek nektek, mert nemcsak információt kaptam, hanem életvezetést, rálátást a dolgokra és célt… Rájöttem, hogy ez az én utam, hogy ebből akarok megélni. (…) Egyszóval köszönöm, nagyon megérte minden pillanata a tanfolyamnak :)”

És amit már régóta el szerettem volna mondani: a tananyagból számomra a legmegfogóbb talán a marketing, tartalomírás rész volt. Azt úgy olvastam emlékszem, hogy egyszusszra. Nem bírtam abbahagyni, a jópofa, szellemes, megkapó stílusával odaragasztott a székhez 🙂 És a lényeg pont az volt abban, hogy ne csak szép, de tartalmas is legyen a weboldalunk, és marketing szempontjából pontra legyen téve, tűnjön ki egyedi stílusával a tömegből. A leírás pedig ékes példája volt annak, hogy valami ilyesmi az etalon, hogy valahogy így kéne 🙂 Nagy élmény volt, köszi szépen (és persze az egész tanfolyam is).

Szodoray-Parádi Abigél, végzett hallgatónk

„Rólunk írták” – blogbejegyzés a WebdesignSuliról

Sebők Eszter, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni a sok segítséget, amit kaptam a tanfolyam alatt! Az ismerőseim körében már híre ment, hogy elkezdtem a tanfolyamot és egy-két munkámat látva többen megkerestek, hogy terveznék-e nekik weboldalt, sőt még egy esküvői meghívót is én fogok elkészíteni, úgyhogy az első sikerélmények is megvoltak.”

Cuba Réka, végzett hallgatónk

„Először is köszönöm szépen a profi tananyagot, tippeket, trükköket. Rengeteget tanultam, fejlődtem a fél év során! Még egyszer köszönök mindent, nélkületek nem ment volna!”

Lőrincz Gergő, végzett hallgatónk

„A tanfolyam anyagát, a leckéket, ahogy leírjátok, ahogy előadjátok – egyszerűen imádnivaló! Profizmusra utaló, letisztult szövegek, előadások, melyet a nulláról induló hallgató is meg kell értsen. Rengeteg kiváló anyag van az oldalon, blogok, hasznos oktatói bejegyzések, rengeteg link, ami szélesíti az ismereteket és a jövőre nézve hasznos „alapanyagot” szolgáltat. Ezt nagyon jól kitaláltátok, csak így tovább! 🙂

Amikor előszőr találkoztam a hirdetéssel, rögtön fény gyúlt bennem: Igen, webdesigner leszek! Ez kell nekem, kreativitás, hogy mozogjon az agy más irányba is, ne csak a felelősség terhe nyomja! (…) Szabadságot látok ebben, az alkotó szabadságát, gondolatok tisztulását és könnyedséget, önmegvalósítást és vágyat azután, amit eddig nem érhettem el!”

Kövics Tamás, végzett hallgatónk

„Szeretném elmondani, hogy kicsit féltem az elején látatlanban kifizetni a tanfolyam díját, de végül a legmerészebb elképzelésemet is túlszárnyalta az a tudásanyag, amit kaptam. Elképesztő mennyiség az a munka, amit ebbe beletettetek, igényesek az oktató anyagok, érthetőek a magyarázatok. Szeretem a profikat. Köszönöm, és gratulálok Nektek.”

Németh Sándor, végzett hallgatónk

„A tanulás azért ment ilyen jól, illetve gyorsan, mert élveztem és nagyon tetszik az egész tananyag. Örülök, hogy belevágtam, mert végre olyan dolgot végezhetek, ami szinte hobby és örömet okoz.”

Szotyori Hajnalka, végzett hallgatónk

„Ezúton is szeretném megköszönni a tanfolyam során nyújtott sok segítséget, és a sok hasznos tudást! 🙂 Sok mindent tanultam, és még fogok is, célom ebben a csodaszép szakmában dolgozni egész életemben, mert imádom, megtaláltam benne önmagam. 🙂 Köszönöm! :)”

Tóth Brigitta, végzett hallgatónk

„Nagyon szépen köszönök mindent Nektek, és ha értékelnem kellene a tanfolyamot, akkor 10/10-es lenne. Több mint elég a kezdetekhez és ahhoz, hogy tovább képezzem magamat! Kiváltom az egyéni vállalkozóit. Szorgalommal, kitartással és sok kreativitással remélem sikerül majd helytállnom és megbízókat szereznem.”

Sótonyi Tamás, végzett hallgatónk

„A tanácsaidért külön hálával tartozom és azért is, mert magamtól sosem mertem volna belekezdeni a tanfolyamba. Nemcsak nyertem egy szakmát, hanem még nagyobb bizalmat kaptam korábbi ügyfeleimtől. Négy megrendelésem lett a tanfolyam végére, egyszerre ennyi sosem volt. Még egyszer köszönöm szépen. :)”

Szendrey Márta, végzett hallgatónk

„Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a sok-sok segítséget, amit tőletek kaptam. Igazi profi csapat vagytok! Kívánok Nektek még nagyon sok sikert munkátokban, ilyen profi szakembereknek azt hiszem ez nem lesz nehéz!”

Boczor-Lehner Melinda, végzett hallgatónk

„Őszinte leszek – nem gondoltam, hogy a tanfolyamnak köszönhetően fejlődni fogok grafikai tudásban. De óriásit tévedtem! Érezhetően kreatívabb lettem, főként logótervezésben, amit mindig is hiányoltam, hogy én miért nem tudok logót készíteni… sosem feküdt a kezemre. De így, hogy élesben, igazi megrendelőknek kellett logókat tervezni, nagyon sokat fejlődtem, és ezt mind az iskolának köszönhetem! Weboldal designt mindig is akartam készíteni, sok sablont csináltam már, de sosem tudtam elképzelni, hogy hogyan épül fel élesben a weboldal. És nagyon jó! Imádom csinálni! Weboldalkészítés szempontjából a nulláról kezdtem a tanfolyamot, és abban biztos voltam, hogy 100%-os lesz a fejlődés. Nagyon átlátható a tananyag, imádom tanulni!”

Jakab János, végzett hallgatónk

„Nagyra értékelem a webdesignsuli szakmaiságát! Köszönöm a rengeteg hasznos információt, a jól felépített tanmenetet, a gyakorlatiasságot, amit a Webdesignsuli keretében nyújtottatok számomra!”

Bokán Roland, végzett hallgatónk

„…örülök, hogy a Webdesignsuli hihetetlen energiáival találkozhattam! A szakmai ismeretek számomra pont megfelelő kínálata – a tananyag hiteles ismertetése – győzött meg arról, hogy meghozzam a döntést: Veletek belevágok ebbe a kalandos utazásba! Külön előnynek számított, mondhatnám nagy súllyal esett a latba nálam, hogy nem kellett bejárni, alkalmazkodni másokhoz.”

Kováts Kornél, végzett hallgatónk

„Nagyon-nagyon tetszik minden, és szuperul követhető. Minden nap fogok foglalkozni vele 2-3 órát, mert a sok írásos agymunkában kikapcsol. Tetszik nagyon. Jól összeraktátok. Gratulálok. :)”

Kocsi Erika, aktív hallgatónk

„Nagyon-nagy örömmel írok most Nektek, mert igazán hálás vagyok, amiért rátaláltam a WebdesignSulira és a sok hasznos tudásért, amit kaptam!!!  🙂 A napokban útjára indíthattuk saját termékünket, Durmó párnát… A logó mellett a webshopunk design kialakításában és a weboldal elkészítésében is hatalmas segítséget jelentettek a tanultak. Szóval nagyon köszönök mindent Nektek! :)”

Ujfalusi Melinda, végzett hallgatónk

„Nagyon köszönök minden eddigi segítséget, észrevételt és a sok-sok pozitív visszajelzést, amit a munkáimmal kapcsolatban kaptam. 🙂 Sokat segítenek abban, hogy folyamatosan fejlődjek, hogy tudjam, jó irányba haladok, és a visszajelzések mindig nagyon sok pozitív energiával töltenek fel. 😀 Nagyon köszönöm ezt az elismerést, és azt a fantasztikus tanfolyamot, aminek a segítségével ezek a munkák nem készülhettek volna el!”

Béres Adrienn, végzett hallgatónk

„Mindenekelőtt szeretném megköszönni Nektek ezt az elmúlt néhány hetet. Tudom, hogy még messze a vége és sokat kell még tanulnom, de már most visszakaptam valamit! Mégpedig önmagamat! Mindig is imádtam alkotni, bár csak a hobbim volt. Közgazdászként végeztem anno és a közigazgatásban dolgoztam – ha valami, akkor a közigazgatás nagyon-nagyon távol áll a kreativitástól, eléggé lélekölő egy alkotnivágyó embernek.

…most már végre valami olyat szeretnék csinálni, ami én vagyok. Véletlenül akadtam a hirdetésetekre … és ahogy egyre többet olvastam a tanfolyamról, egyre jobban vonzott. Teljesen szűz talajra tévedtem, mert soha még csak hasonlót sem csináltam vagy tanultam. Ez a néhány hét igazi felüdülés volt számomra, az alkotás öröme mindig feltölt energiával, sokat tanulok este/éjszaka, mikor már mindenki alszik …. vagy hajnalban mikor még mindenki alszik, de nem bánom, mert úgy érzem, hogy megtaláltam az utam! És köszönöm Nektek, hogy mindig segítőkészen álltok a problémákhoz, kérdésekhez. Vettem már részt online tanfolyamon és nem feltétlenül jók a tapasztalataim …. Meg kell mondjam, hogy mindenki tanulhatna Tőletek, hogyan kell a hallgatót kezelni, segíteni, előrébb vinni, motiválni!”

Sebők Eszter, végzett hallgatónk

„Számomra ez az ideális tanfolyam típus, a többszöri lehallgathatóság miatt és a magyarázat tökéletes mivolta miatt is. Nagyon imádom, nem győzöm hangsúlyozni. Én ebben látom a magam útját, és öröm, hogy Ti fogjátok a kezem ebben a néha ingoványnak tűnő területen.”

Szendrey Márta, végzett hallgatónk

„Az online anyagban is nagyon élvezetes a tanulás, mindig örömmel ülök le elsajátítani az olvasottakat. Sokszor bele is mélyülök, nehéz abbahagyni 🙂 Még kérdésem nincs, mert sokat segítenek a leckék végén a mások által feltett kérdések. Meg szeretném köszönni az igényes és vonzó anyagokat, ami folyton izgalomban tartja a kíváncsiságomat.”

Boscher Monica, végzett hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy ezt a tanfolyamot választottam, és úgy érzem rengeteget fejlődtem. Nem hittem volna, hogy egyszer a saját weboldalam rakom össze, és tessék 🙂 Szeretném minél jobban kamatoztatni az itt tanultakat, és megköszönni a sok segítséget.”

Faragó Daniella, végzett hallgatónk

„Nagyon jó volt nálatok tanulni. A tananyagotok nagyon alapos és nekem könnyen átlátható volt, öröm belőle tanulni.”

Papp Liza, végzett hallgatónk

„Hálásan köszönöm Nektek a sok jó tanácsot, a segítséget, és főként a lehetőséget, hogy eljussak idáig! Nagyon tetszett a tananyag, világos, átlátható volt, e nélkül valószínűleg soha nem jutottam volna el idáig. Sőt, még jobban szeretnék elmerülni a webdesign világban, mert nem érzem munkának, illetve fáradtságnak, amikor “dolgozom”.”

Kedves Vivien, végzett hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm Nektek ezt a csoda-tanfolyamot, amit létrehoztatok! Rengeteg hasznos dolgot tanultam, egy igazi élmény volt. :)”

Gabelics Anna, végzett hallgatónk

„Köszönöm, hogy vagytok, és hogy átadtátok a tudást. Nagyon jól felépített a tematika és persze az általatok képviselt support is. Köszönöm a sok információt, tanácsot és persze a türelmet is.”

Kátai Barbara, végzett hallgatónk

„Igazán élveztem a tanfolyam egészét! Ezen kívül fontos volt, hogy számomra nagyon ideális az a tanulási forma, amit kínáltok. Nagyon klassz, amit a világnak adtok!!!”

Bartos Kinga, végzett hallgatónk

„Hihetetlen öröm számomra, hogy egy hónapja sincs, hogy elindult a tanfolyam, és máris van érdeklődő a munkáimra. Szeretnék köszönetet mondani, hogy van lehetőség erre a tanfolyamra, hiszen olyan lehetőségeket nyit meg előttem, amiről eddig álmodni sem mertem. Telis-tele vagyok ötletekkel és megvalósításra váró célokkal.

Életemben először kértek fel kismamafotózásra (hobbiból szoktam képeket készíteni), és az általatok tanult Photoshop trükkökkel sikerült egy picit alakítgatni a fotókon itt-ott, hogy ne legyen villanyvezeték, szélkerék stb. a háttérben, picit a babrálni a színekkel, hogy mutatósabb legyen a végeredmény.

Mielőtt még elindult volna a tanfolyam, csak a jelentkezés történt meg, már akkor tele voltam ambíciókkal, és habár még nem voltam előfizetve a Photoshop programra, sok mindent nem ismertem, mégis sikerült egy aprócska dizájnt összeraknom, a falum sportegyesületének részére. Egész pontosan pályabelépőt szerettek volna, csak picit jobbat mint az előző évi volt.

Úgy tekintek ezekre, mint első munkáimra, mielőtt még igazán beleástam volna magam a szakma rejtelmeibe, és szerettem volna megosztani Veletek.

Még egyszer óriási köszönet azért, hogy vagytok, és hogy nálatok tanulhatok!”

Tóth Andrea, végzett hallgatónk

„Nagyon köszönöm, hogy nálatok tanulhattam, nagyon hasznos volt minden lecke és minden e-mail, amiben segítséget kaptam Tőletek”

Kristóf-Varga Szilvia, végzett hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, a héten fel is vettek egy céghez webdesigner-nek 🙂 A … Kommunikációs Központhoz vettek fel, … szerencse, pont elvégeztem az ide vonatkozó tanfolyami részt és így megtudtam csinálni a feladatot, amit adtak.”

Harcz Attila, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni nektek ezt a tanfolyamot, rengeteg dolgot tanultam, amit magamtól nem tudtam volna elsajátítani! Úgy érzem, hogy még csak most léptem rá egy hosszú útra, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik. Biztosan fogtok még hallani rólam, mert 3 Designakadémia kurzusra is jelentkeztem nemrég, most már ezekbe is jobban bele tudom vetni magamat. :-)”

Uzonyi Mónika, végzett hallgatónk

„Én teljesen alapokról indultam és nem gondoltam, hogy képesek leszek egy weboldalt összerakni. De jó a tanfolyam felépítése és jók az anyagok is. Szerettem az egészet és a sikerélményeket, amit adott.”

Szabó Margit, végzett hallgatónk

„Először is szeretném megköszönni a leckékben összegyűjtött sok-sok hasznos információt és kedves, közvetlen segítségeteket, tanácsaitokat, javaslataitokat.

Nagyon örülök, hogy lehetőségem volt elvégezni a tanfolyamot. Mindig is nagyon érdekelt a honlapkészítés, a webdesign, de látássérültként például a tantermi képzéseket gyakran nem tudom követni. Nálam tehát ez volt a fő érv az online oktatás mellett.

Sokat keresgéltem, és a Ti képzési tematikátokban mindent megtaláltam, amit kerestem. A honlap barátságos, közvetlen stílusa már “csak” bónusz volt. :)”

Tóth Andrea Zsanett, végzett hallgatónk

„Ezúton is hadd fejezzem ki elégedettségemet és örömömet, hogy megtaláltam ezt a remek csapatot és a Webdesign tanfolyamot.”

Kováts Kornél, végzett hallgatónk

„Köszönöm a tanfolyam ideje alatt nyújtott segítségeteket, a tananyag felépítése logikus, élveztem a videókat és a gyakorlást is.”

Varga Krisztina, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni Nektek a tanfolyamot, a kedves biztatást  és a lehetőséget, hogy sokféle dologban kipróbálhattam magam. Egy rosszabb időszakból rángatott ki az, hogy reggel felkelhettem és leülhettem alkotni. Vagy inkább rajzolgattam alvás helyett 🙂 Egész biztos nem hagyom abba, mert végre olyan dolgot csinálhatok, amit élvezek :)”

Kindl Anett, végzett hallgatónk

„Örülök, hogy részt vettem a webdesignsuli tanfolyamán. Nagyon sokat tanultam, és azt is felismertem, mennyi tanulnivalóm van még ahhoz, hogy igazán jó munkát végezhessek. Köszönöm a lehetőséget és a befektetett munkátokat.”

Gulyás Csaba, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy a hallgatótok lehettem. Szerencsére már konkrét munkáim vannak, és egyéb megbízások is vannak kilátásban, úgyhogy egy lábbal többön állok, ami nélkületek nem jöhetett volna össze.”

Egyed Zoltán, végzett hallgatónk

„Nagyon tetszett a tanfolyam és hatalmas löketet adott ahhoz, hogy belevágjak egy komolyabb munkába.”

Kerekes Kitti, végzett hallgatónk

„Mindig nagyon hasznos tanácsokat adtok 🙂 Meg is fogadom őket. Nagyon nagy élmény volt ez a tanfolyam! Minden lecke érthető és gyakorlatias volt, imádtam tanulni!”

Pőcze Nikolett, végzett hallgatónk

„Nagyon élvezem a tanfolyamot, és rengeteg örömet és energiát ad, hogy csinálom és kreatívkodhatom. A “szorongós énemnek” sokat jelent, hogy ilyen rugalmasan és mindig motiválva álltok az egyes emberek/hallgatók mögé. Nagyon tetszik az is, hogy a hallgatóknak szabad kezet adtok a modulzáróknál, csekkpontoknál, a tanfolyami időn belül. Egy ideig a felnőttképzéshez kapcsolódó munkahelyen dolgoztam, az OKJ-s tanfolyamok működésének rendszere teljesen más. Azt gondolom, hogy a Ti koncepciótok sokkal előremutatóbb és alkalmazhatóbb a mai világban. Nagyon jól és gyakorlatiasan, hasznos infókkal állítottátok össze a képzés anyagát – amennyire meg tudom ítélni a jelenlegi tudásommal :-).  Egy szó mint száz: hálás vagyok, hogy létrehoztátok ilyen formában a WebdesignSulit :-). Nekem jó időben és jó helyen voltatok, amikor beiratkoztam.

Köszönöm, hogy részese lehettem a tanfolyamnak egy elég nehéz időszakomban nyújtott segítséget és adott rengeteg örömet és sikerérzést.”

Koczka Zsófi, végzett hallgatónk

„Több lehetőséget megnéztem a tanfolyam keresése során, és amikor rátaláltam a Webdesignsulira, nem is kellett tovább keresnem, egyből tudtam, hogy itt fogok tanulni. Nagyon szimpatikus volt maga a leírás, majd a jelentkezés után is minden a legmegfelelőbb volt. A kérdéseimre gyorsan és készségesen kaptam választ, a munkáim értékelésekor tanácsokat is kaptam, hogyan tökéletesíthetném még azokat. A legjobb döntést hoztam, amikor a Webdesignsulit választottam. 🙂 Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy itt tanulhattam, és hogy megismerhettem ezt a remek közösséget. Fura érzés is lesz, hogy napi szinten nem leszek összeköttetésben a csapattal, így 6 hónap lepergése után. :)”

Petrovics Dániel, végzett hallgatónk

„Közgazdász a szakmám, de jó pár éve “csak” anyukaként ténykedem, 3 gyermekem van, jelenleg főállású anya vagyok, nem mentem vissza a munkahelyemre. Jó ideje foglalkoztat a hogyan tovább gondolata, mindenképpen szabadúszóként képzelem el a jövőt, a gyerekek mellett fix állásban nem tudok gondolkodni. Ősszel láttam a hirdetéseteket, és rövid gondolkodás után januárban belevágtam a tanfolyamba. Teljesen a nulláról indultam, korábban nem ismertem ezeket a programokat, de nagy lelkesedéssel kezdtem neki az anyagnak. Nagyon tetszik a tanfolyam, jó döntés volt elkezdeni, csak azt sajnálom, hogy nem előbb találtam rátok :)”

Szilágyi Zita, végzett hallgatónk

„Nagyon szuperek a leckék! Jól átgondolt a struktúra, a leckék könnyen érthetőek és hasznosak. Látszik, hogy nagyon sok munkátok van benne. Gratulálok hozzá!”

Horváth Erika, végzett hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy Nálatok tanulhattam, sok új tudást és tapasztalatot szereztem. :)”

Butkáné Kis Regina, végzett hallgatónk

„Nagyon nagy energiával és lelkesedéssel kezdtem neki a tanfolyamnak, és jól is haladtam, mivel a grafikai anyagok ismerősebbek voltak, ezzel volt valamennyi tapasztalatom, de így is tanultam újakat, és nagyon jól volt felépítve a tananyag, szuperül épültek egymásra a témák, új funkciók. Közben megerősödött bennem, hogy tetszik ez a világ, és minden perce örömteli, amivel beletanulhatok. Még úgy is, hogy közben bosszankodás is van, amíg nem oldok meg egy felbukkanó akadályt. 🙂

Ez a fázis a legszebb nekem a tanulásban, amikor még minden új, és amit létrehozok, arra kis csodaként tekinthetek, hogy hű, ezt én alkottam.. 🙂 Főleg, amikor mondjuk már én is szépnek tudom látni (mert valljuk be, nem minden próbálkozásomat látom annak :D) Amikor még nem rutin. És ha ezt tudom magamról, akkor nem is kell, hogy azzá váljon, mert mindig lehet ebben, vagy ehhez is újat tanulni.

Jelenleg rengeteg ötletem van, ami lelkesít, hogy mit szeretnék megtanulni még, a webdesign területén (is). S egyre inkább az időt is megteremtem rá, ugyanis a tanfolyam alatt is megerősödött bennem a gondolat, hogy szakmát váltok, ami nekem nem kis elhatározás (hivatás volt gyakorlatilag).

És bár tele vagyok néha kétellyel, hogy fog-e nekem ez menni, jó leszek-e stb., stb., a tanfolyam alatt szerzett tapasztalatok, és pl. a blogbejegyzések is, amiket írtok, és hírleveleitek is segítettek ebben az átalakulásban. Tudom, hogy igazán csak most fognak jönni a kérdések bennem, de bátran nézek szembe a kihívásokkal, és csak a tanulás örömét látom benne egyelőre, legalábbis ezt keresem. 🙂

Nagyon köszönöm a sok inspirációt és a gyakorlatias tananyagot, a videókkal és az online segítséggel teljesen közvetlennek hatott a tanítás, mégis kényelmes és szabad időbeosztásban tanulhattam.”

Laurinyecz Barbara, végzett hallgatónk

„Tényleg az egyik legjobb döntésem volt, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba, és rendkívül hálás vagyok, hogy bármiben számíthattam Rátok, ha segítségre volt szükségem, illetve  jó ötleteket kaptam a blogotokon, hírleveleiteken keresztül.”

Pálosi Judit, végzett hallgatónk

„Köszönöm az elmúlt fél évet! Imádtam minden részét, sokat tanultam tőletek, és azon leszek, hogy még jobbá váljak.”

Szabadkai Nikolett, végzett hallgatónk

„Először is nagyon köszönök mindent, amit tőletek tanulhattam. Fél éve még gondolni se mertem volna, hogy el tudok készíteni egy weboldalt. De megérte, mivel így saját vállalkozásom mellé nem kell, legalább így az induláskor, még külön emberrel egyezkednem. Feltétlenül megérte.”

Riesingné Fodor Júlia, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni a sok segítséget és jó tanácsot, amit a tanfolyam alatt kaptam, valamint a biztos alapot, amit a tananyaggal biztosítottatok. Számomra nagyon hasznos volt ez a fél év, sok új dolgot tanultam, amit hála nektek, már gyakorlatban is alkalmazhatok. Köszönök mindent!”

Dezső Dominika, végzett hallgatónk

„Nagyon hasznosnak gondolom az elmúlt fél évet, rengeteget tanultam az anyagaitokból. A munkám során is sokat tudtam már hasznosítani belőle, és még többet is fogok tudni. Köszönöm, hogy a hallgatótok lehettem.”

Péntek Anett, végzett hallgatónk

„Köszönöm az értékelést. Nagyon élveztem a tanfolyamot, csak ajánlani tudom másoknak is. Rengeteg új dolgot tanultam meg, logótervezés függő lettem :), és remélem, tudom későbbiekben is hasznosítani ezt a tudást.”

Gyepes Nóra, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen a sok-sok segítséget! Nagyon élveztem a feladatokat, az új ismereteket és hogy a saját tempómban haladhattam, főleg munka mellett! Sok fejtörést, de még több örömöt okozott a tanfolyam, gratulálok Nektek, hogy ezt összehoztátok! Egy élmény volt, másoknak is ajánlani fogom a Webdesignsulit! (:”

Orsós Dominika, végzett hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm mind a mostani, mind az eddigi értékeléseid és segítő tanácsaidat!

Bizony sokat kell még tanulnom, de remélem, sikerül elindulnom egy izgalmas és kreatív úton, ahol rengeteg érdekes munka fog rám várni!”

Kiss Mária, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni a tanfolyam során nyújtottakat, a szuper leckéket és a mindig gyors válaszokat. Összességében nekem nagyon tetszett, egy jó webdesign alapot adott, bár még van bőven hova fejlődnöm az biztos – de ahogy ti is írtátok –, ebben a szakmában mindig lehet újat tanulni, és ezt már én is alátámaszthatom. Mindent köszönök! :)”

Mátyás Emese, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni a segítséget, amit a tanfolyam ideje alatt nyújtottatok. Nagyon élveztem a feladatokat, és az elméleti anyagot is, mivel érdekesen és figyelemfelkeltően volt felépítve a tananyag. Tényleg jó volt, hogy a saját tempómban haladhattam az anyaggal, főleg munka mellett, így könnyebben meg tudtam oldani a tanulást. Örülök, hogy megtaláltam ezt a tanfolyamot, és ajánlani fogom másoknak is.”

Laki Bernadett, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni azt a sok hasznos tudást, információt, amit itt a tanfolyamon kaptam, és bízom benne, hogy a jövőben is tudom majd hasznosítani ezeket az ismereteket.”

Mónus Mária, végzett hallgatónk

„A WebdesignSulit még valamikor az indulásának az éveiben ismertem meg még gimnazistaként. De akkor nem volt rá fedezetem, pár évig pedig elfelejtődött ez az irány. Majd amikor ismét eltökéltséget éreztem és eldöntöttem, hogy megtanulom rendesen a honlapszerkesztést, akkor emlékezetből titeket kerestelek meg. Az igazi változást az adta, hogy bele mertem fektetni időt és pénzt, így július óta már a 4. honlap készült el. A tananyag azért segített sokat, mert van benne rendszer, és habár sok dolgot tudtam már korábbról, biztonságot és irányt ad, ha van egy rendszerezett menetterv. Mondhatni, hogy a tananyag egyfelől segített új dolgokat tanulni, másfelől motivált, hogy amiket régen tudtam vagy tudogattam, azt felelevenítsem és egy magasabb szintre merjek lépni.”

Magyar Dániel, végzett hallgatónk

„Köszönöm, hogy egy új lehetőséget kaptam tőletek, amivel mindenképpen élni szeretnék. Még kell egy kis idő, hogy ténylegesen ezzel tudjak foglalkozni, de addig is bővítem tudásomat, olvasom a blogbejegyzéseiteket, tagja maradnék a SmartWall csapatának. Köszönöm az egész tanfolyam során kapott gyors és szakszerű segítségnyújtást. Visszagondolva, voltak bagatell kérdéseim, amikre ugyanúgy megkaptam a szakszerű választ 🙂 A tanfolyam szuper volt, élveztem minden percét. Eddig csak szemezgettem a Photoshoppal, most pedig már használom is. Az élet más területén is hasznosítom a megszerzett tudást. Minden vágyam ezzel foglalkozni a jövőben.”

Pánczél Gabriella, végzett hallgatónk

„Rengeteg új ismerettel gyarapodtam, és bár néha voltak kételyeim, hogy nem sikerül (ebben sok szerencsétlen egyéb körülmény is közrejátszott), csak azért is folytattam, kitartottam, mert tetszett. Kemény munkával a semmiből valami lett, értékes tudás, ami önbizalmat is adott. Kívánok további munkádhoz, munkátokhoz, örömet, boldogságot és minden jót!”

Nagyné Kotroczó Mária, végzett hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a kurzuson, nagyon szerettem csinálni, tanulni tőletek, és úgy gondolom, a jövőre való tekintettel csak hasznos, sokrétű tudásra tettem szert. Szeretnék a későbbiekben csak ezzel foglalkozni, és úgy gondolom, remek lehetőséget biztosítotok arra, hogy valaki elindulhasson ezen a hosszú úton, hogy megtehesse az első lépést.”

Németh Adrienn, végzett hallgatónk 

„Kezdésképp „csak” a DesignAkadémia Digitális grafika kurzusát  akartam elvégezni, de egy véletlen folyamán rátaláltam a Webdesignsuli képzésére. Talán közhelyesnek hathat, de azt mondhatom, hogy talán életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba. Bár akkor még nem igazán tudtam, hogy mire vállalkozok, de ahogy megismertem a webes világot egyre inkább éreztem, hogy ez az, amit tudat alatt mindig is kerestem! Mostanra pedig már semmi más szakmában nem tudom elképzelni magam, amire úgy néz ki, hogy nem is lesz szükség, mert még a tanfolyam során egy programozó felkért, hogy dolgozzunk együtt… 🙂

Nagyon köszönöm, hogy a kérdéseimre is készségesen válaszoltatok. És nagyon tetszik a tananyag felépítése is, ennek segítségével tényleg bele lehet szeretni ebbe a szakmába… 🙂

Krusper Szilvi, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönök mindent, amit a tanfolyam során tanulhattam Tőletek! Számomra nagyon hasznosak voltak az oktató videók és az építő jellegű kritikáid, amelyek újra és újra gyakorlásra késztettek. Én teljesen a nulláról kezdtem, és azért voltak kétségeim, hogy miként jutok a tananyag végére. De az elmúlt időszak sok tanulással eltöltött órája meghozta első kis “gyümölcsét”. Táplálom tovább a “bő termés” reményében!”

Deák Bernadett, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon sok sikert kívánok a Webdesignsuli egész csapatának a továbbiakban. Köszönöm, hogy tagja lehettem egy kiválóan felépített és intenzív tanfolyamnak! Rengeteg hasznos ismeretet tudtam elsajátítani. :)”

Soós Ádám, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönök szépen mindent, amit a tanfolyam során kaptam: a számos hasznos információt és praktikát, a gyors válaszokat és segítségnyújtást. Őszintén szólva az elején kicsit féltem, hogy online a tanfolyam, és hogyan lesz megoldható néhány feladatnál, hogy lekommunikáljuk, hogy mit hogyan és hova kell  De a lehető legprofibban oldottátok és oldjátok ezt meg!”

Májinka Andrea, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, és így visszagondolva a tanfolyam elejére, sosem gondoltam volna, hogy a végén képes leszek egy honlap összeállítására. Sokat kell még tanulnom, de ez egy izgalmas utazás volt.”

Tóthné Orosi Réka, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm nektek ezt az élményt, nagyon jó volt nálatok tanulni, sok hasznos tudással gazdagodtam.”

Halmai Ramon, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy rátok találtam, mert idő hiányában biztos nem lenne lehetőségem utazgatni, hogy megtanuljam azt, amit itt nálatok kötetlenül, saját időbeosztásban megtehettem.”

Balogh Henrietta, végzett webdesigner hallgatónk

„Először is köszönök szépen Nektek mindent. Nagyon örülök, hogy nagy munkahelyváltás után rátok találtam, és elkezdhettem a Webdesignsulit. Sokkal több tudást és ötletet kaptam tőletek, mint amire számítottam. Nagyon jól van összeállítva a tananyag, emellett színesek a leckék, egyik résznél sem unatkoztam vagy vakartam a fejem, mind úgy lekötött. Mindig is megvolt bennem az a plusz alkotási vágy, ami ehhez a színes szakmához szükségeltetik. Örülök, hogy mindez végre szárnyra kapott bennem. Még bőven növeszthetem a szárnyaimat a szakmában, és repülhetek majd magasabbra, de úgy érzem, jó az irány, ez az az irány. Élveztem. Élvezem. Köszönöm!”

Joó Tímea, végzett webdesigner hallgatónk

„Még egyszer szeretném megköszönni, hogy tanulhattam Tőletek! Valójában nem csak egy tanfolyammal (és konkrét tudással) lettem gazdagabb, de egy igazi önismereti tréning is volt ez az időszak!”

Gárdonyi Bernadett, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönöm a jó tanácsaidat, és mindent, amit a tanfolyam során kaptam Tőletek! Egy élmény volt számomra! Jó és hasznos dolgokat sajátítottam el! További sok sikert kívánok az egész csapatnak és az új hallgatóknak! Még egyszer köszönök szépen MINDENT!!!”

Bozori Veronika, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok a tanácsokért és a segítségért. Még egyszer köszönöm, hogy megtanulhattam egy új szakmát, és nem titkolt reményem, hogy egyszer ebből fogok élni. Az oldalam nem blognak indult, de lehet, hogy az lesz belőle, jólesett egy kicsit kiírni magamból történetem egy kis darabját. Szívből köszönök mindent!!!”

Papp Szilvia, végzett webdesigner hallgatónk

„Először is köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, hasznos információkkal gazdagodtam, melyek által el tudtam készíteni a kiírt feladatokat és a vizsgamunkámat olyan minőségben, melyekről előtte csak “álmodoztam” :)”

Biró Zoltán, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon szépen köszönök mindent! Azzal tisztában vagyok, hogy rengeteget kell még tanulnom erre szakmára, hogy tökéletesen meg tudjam oldani a rám váró feladatokat. Köszönöm a sok tanácsot és a türelmet, még mindig úgy érzem, hogy egyelőre csak bontogatom a szárnyaimat, de egyszer majd szeretném sok-sok gyakorlás után csak ezt csinálni! Mindig félelmem van azzal kapcsolatban, hogy nem leszek elég kreatív és bátor, de minél többet gyakorlok annál szívesebben csinálom és annál bátrabb is vagyok. Köszönöm, hogy elindítottatok ezen az úton!!! :)”

Molnárné Weimann Csilla, végzett webdesigner hallgatónk

„Örülök, hogy belevágtam a tanfolyamba. Volt már némi Photoshop és kis Illustrator tapasztalatom, és évekkel ezelőtt összeraktam pár kezdetleges honlapot, de semmit nem tudtam az igazi webdizájnról. Nagyszerűen felépített a tananyag, egy teljesen kezdő is simán belejön ahogy halad a leckékkel. Annyira jól egybe van gyűjtve minden, hogy élvezet volt a feladatokat elkészíteni. Kicsit elnéztem ugyan a vizsga-határidőmet, így egy hónapot csúsztam, sőt az utolsó napokon is éjszakáztam párat a honlapom felett, de megérte teljesen. A halasztásnak részben az is az oka volt, hogy már a tanfolyam közben is felkértek egy webshop teljes grafikájának elkészítésére. Jó volt, hogy már kamatoztathattam az épp megszerzett tudást is. Igyekeztem egy olyan saját honlapot létrehozni, ami közvetlen, érthető és közvetíti az én stílusom. Természetesen folyamatosan változni fog. A portfólióm pedig rohamosan bővülni. Mellékállásban fogok egyelőre dolgozni. Nagyon klassz, hogy még a vállalkozással kapcsolatban is tudtok infókkal szolgálni. Csak köszönni tudok mindent!”

Bognár Csaba, végzett webdesigner hallgatónk 

„Nagyon sokat tanultam a tanfolyam során, egy új út nyílt meg előttem. A tanfolyam használható ismereteket adott, érthetően, egyértelműen megfogalmazva, igényes, magas minőségű tanfolyami segédanyagokkal.”

Scheidler-Orbán Judit, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon jól volt a tanfolyam, remekül össze volt állítva a tananyag és tényleg minden segítséget megkaptunk, amire csak szükségünk volt.”

Kovács Péter, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon és új szakmát, tudást kaptam tőletek. Még az utam elején vagyok, de nagyon igyekszem, hogy minél jobb legyek. Ezért sok gyakorlásra lesz szükségem, úgyhogy azonnal elkezdek dolgozni kisebb megrendelőknek.”

Lencse Zoltán, végzett webdesigner hallgatónk

„Az ajánlópecsétet külön köszönöm, hatalmas megtiszteltetés számomra! Fontos mérföldkőhöz érkeztem ezzel, hiszen mint írtam, teljes állásban webdesignnal szeretnék foglalkozni. A tanfolyamot nagyon élveztem, teljesen érthető magyarázatok és átlátható folyamatok kerültek bemutatásra. Olyan biztos tudást kaptam, amire jelenleg a jövőmet építhetem. Már ajánlottalak is Titeket az egyik kedves ismerősömnek! :)”

Náhóczki Gábor, végzett webdesigner hallgatónk

„A lényeg, hogy elindultam az úton, látom hová szeretnék eljutni, és még annál is tovább. Köszönöm a sok inspirációt és az alapokat, amit a tanfolyam adott! Remélem egyszer büszkék lehettek majd rám!”

Kálmán Dorottya, végzett webdesigner hallgatónk 

„Nagyon szépen köszönöm az értékelést, mindenre oda fogok figyelni a továbbiakban, és nagyon szépen köszönöm az eddigi értékeléseket és munkákat, és azt a sok-sok jót, amit tanultam. Már kaptam is elég megrendelést, amit élesben meg kell csinálnom. Még egyszer nagyon köszönöm.”

Rózsa Dárius, végzett webdesigner hallgatónk

„Bár a grafikai modul témáiban nem voltam teljesen kezdő, nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, sok trükköt tanultam abból is. A webes rész pedig teljesen új volt számomra, és bár bőven van még hová fejlődnöm, jó alapot kaptam ahhoz, hogy most már önállóan (blogokból, tutorialokból) is tudok tanulni, jobban értem, miről is esik szó ezekben.”

Nagy-Balogh Lívia, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönöm a sok tananyagot és praktikát, amit megtanulhattam, a jövőben biztosan hasznosítani tudom majd őket! Persze még sokat kell gyakorolnom, de a leckék kiváló alapként szolgálnak ehhez.”

Hercz Hajni, végzett webdesigner hallgatónk

„Szeretném megköszönni a tanfolyam során írt értékeléseket és észrevételeidet, rengeteget segítettek. Külön köszönöm az ajánlópecsétet, nagyon jólesik. Nagyon jó élmény volt Veletek megtanulni ezt a szakmát, az oktatás pedig nagyon komoly színvonalú volt a teljes tananyag során. Alig várom, hogy valós megrendelőknek dolgozhassak! :)”

Nagyapáti Tamás, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönöm a sok segítséget, amit a feladatok és az egész tanfolyam során kaptam! Összességében nagyon hasznos volt, mindenképpen új perspektíva nyílt előttem. Persze van még hova fejlődni bőven, de azt hiszem, nagyon jó alapot kaptam!”

Dobránszky Julianna, végzett webdesigner hallgatónk

„Ezúttal én is köszönetemet szeretném kifejezni. Nem vagyok a legügyesebb és a legkreatívabb sem, nekem mégis nagyon inspiráló volt a tanfolyam, klasszul voltak felépítve a leckék, élveztem a tanulást, kicsit sajnálom is, hogy vége van! A család bízik bennem, ezért még két honlapot kell készítenem…  🙂 Gratulálok a csapatnak, klassz, hogy ilyen segítőkészek és gyorsak, precízek vagytok, imádom olvasni a blogot is! :)”

Pálffy Magdolna, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönöm szépen a sok-sok segítséget, amit biztosítottatok a tanfolyam során. Nekem a Photoshop rész tetszett a legjobban, valószínűleg azért, mert valahogy ez áll hozzám a  legközelebb. Elképesztő, hogy milyen nagy tudással rendelkeztek a weboldalakról és mindenről, pedig néha olyan lehetetlen, vagyis számomra lehetetlennek tűnő kérdéssel fordultam hozzátok. Nagyon szépen köszönök mindent!”

Sörös Beáta, végzett webdesigner hallgatónk 

„Köszönöm a türelmeteket, a segítségeteket és a hasznos tanácsokat, melyekből rengeteget tanultam az elmúlt fél évben.”

Miklai Alinka, végzett webdesigner hallgatónk

„A tanfolyam minden percét élveztem, örömmel haladtam a leckékkel, volt, hogy akadályokba ütköztem, de kitartással kerestem a megoldást problémámra. Köszönöm szépen a segítséget, amit kaptam Tőletek! Minden grafikai feladatot szívvel-lélekkel készítettem el, nagyon sokat tanultam a tananyagból, fejlesztettem eddigi tudásom. A vizsgamunkám a saját honlapom elkészítése volt, célom vele egy kreatív munkahely elérése vagy egy kreatív vállalkozás elindítása, amit – bízom benne – elérhetek a megszerzett ismereteimmel.”

Viola Georgina, végzett webdesigner hallgatónk

„Szeretném megköszönni ezt a lehetőséget, valamint a sok-sok tudást, amit kaptam Tőletek!”

Büki Zsolt, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönök mindent, a sok türelmet, mert hozzám azért kellett! :)”

Boros Éva, végzett webdesigner hallgatónk

„Cégünk marketing és média területen tevékenykedik, aminek köszönhetően az Adobe CC csomag számos programját használjuk napi szinten. Így a sok-sok hasznos és praktikus dizájn-fortélyok mellett engem végig az érdekelt, hogy hol a “varázslat” és miképpen lesz működő honlap a végére. Aztán hamarosan összeállt a kép, és ha nem is lettem profi, de úgy érzem, átlátom a rendszert, amit nagyon következetesen állítottatok össze. Ami a legfontosabb, hogy használható és valóban azonnal forintosítható tudást adott a tanfolyamotok. Nagyon örülök, hogy belevágtam, köszönöm!”

Szabó Balázs, végzett webdesigner hallgatónk

„Szeretném megköszönni a tanfolyamot. Nagyon élveztem és igazán sokat tanultam. Remélem hamarosan már igazi megkereséseket teljesíthetek :)”

Szitár Laura, végzett webdesigner hallgatónk

„Először is szeretném megköszönni a webdesign sulinak a tanfolyamot, előtte soha még egy Photoshopot se nyitottam meg, most meg szinte bármit meg tudok csinálni benne. 🙂 Nagyon tetszett a tanfolyam, nagyon élveztem még úgy is, hogy kicsit tologattam, mert sok minden volt mellette. A weboldalam is úgy sikerült, hogy amit elképzeltem, azt meg tudtam rajta valósítani.”

Olvasztó Dóra, végzett webdesigner hallgatónk

„Hálásan köszönöm a sok-sok türelmet, segítséget, támogatást, a pozitív értékelést és a tanácsokat, javaslatokat! Mind-mind megfogadom, és rengeteget fogok gyakorolni, hogy magabiztosabb legyek, növeljem a portfóliómat, és további, komolyabb megbízásokat szerezzek.

A 0-ról indultam, némi szövegszerkesztői tudás birtokában. A tanfolyami anyag és a profi programok segítségével sokkal több lehetőségem nyílik az ötleteim, kreativitásom megformázására, ezáltal sokkal nagyobb a sikerélményem, és megbízóimtól is csupa pozitív visszajelzést kapok. Szívből köszönöm ezt Nektek!!!”

Bánfi Tünde, végzett webdesigner hallgatónk

“Köszönöm hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon, ha nincs a Webdesignsuli akkor még mindig munkát keresnék, és nem dolgozhatnék a WebShop Experts-nél. Gyökeresen megváltoztatta az életemet. Még egyszer köszönöm!”

Földy István, végzett webdesigner hallgatónk

“Szeretném elmondani, hogy nagyon elégedett vagyok a webdesignsuli tanfolyammal. Azt kaptam, amit vártam. Sokat tanultam, szuper jól volt felépítve a tananyag, élveztem, ahogy egyre többet tudok, és azt gondolom, hogy aki odatette magát, az el is tudott jutni a végéig. Persze voltak azért olyan részek, ahol “vért izzadtam”, de végül is többször átrágtam rajta magam és megértettem. Az alapokat megkaptam, innentől kezdve csak rajtam múlik, hogy mit kezdek ezzel a tudással.”

Veréb Zsuzsanna, végzett webdesigner hallgatónk

“Nagyon boldog vagyok, mert végre megtaláltam a nekem való szakmát… Egészen eddig fogalmam sem volt róla, hogy mi lesz velem… A segítségeddel azonban megtarthattam ezt az érdeklődésemet, és végre nemcsak elméleti síkon foglalkozom vele, hanem kézzelfogható eredménye is van, amire nem utolsósorban igény is van a piacon. Nyáron ki is váltottam a másodállású vállalkozóit a mesterszakos tanulmányaim mellett. Köszönöm szépen Neked, hogy elindítottál ezen az úton! A tanfolyam anyaga világos, könnyen érthető, nagy élmény volt tanulni.”

Kozma Viktória, végzett webdesigner hallgatónk

“Életem egyik legjobb szakmai döntése volt, hogy beiratkoztam. Nagyon sokat tanultam, amit a munkám során már a tanfolyam kezdetétől is tudtam használni. A tananyagok könnyen feldolgozhatóak, érthetőek, érdekesek. Olyan tudást ad a tanfolyam, ami nem csak wedesignereknek fontos, hanem marketingeseknek is.”

Doktor Petra, végzett webdesigner hallgatónk

“Egy régi tervem valósult meg az által, hogy elvégeztem ezt a képzést, ahol rengeteg hasznos és szép dolgot sajátíthattam el. A szakmai továbbfejlődéshez biztos és határozott alapot kaptam Tőletek – köszönet érte ismételten!”

Lénárt Viktor, végzett webdesigner hallgatónk

“Nagyon nagy élmény volt a tanfolyam elvégzése, egy teljesen új területet ismertem meg, ami a weboldalakon túl a munkám során is hasznosítható információkat adott. Voltak részek, amelyekkel nehezebben haladtam, és amelyeken sokáig időztem, a munka mellett sem volt egyszerű a tanulás, de úgy érzem megérte, és egy új világ tárult ki előttem.”

Burján Andrea – végzett webdesigner hallgatónk

“Köszönök mindent, nekem nagyon tetszett a tanfolyam, egy élmény volt 🙂 Sok szuper dolgot tanultam, amit már most fel tudok használni a munkahelyemen.”

Németh Noémi, végzett webdesigner hallgatónk

“Egy hónapja felmondtam az előző munkahelyemen, ahol teljesen mást csináltam, és most már itthonról készítek weboldalakat, amihez hihetetlen segítséget nyújtott a webdesign tanfolyam. “

Bábikné Gyovai Anita, végzett webdesigner hallgatónk

“Nagyon örülök, hogy sikeresen elvégeztem a tanfolyamot. Nagyon sokat tanultam, amit köszönök szépen. Már bontogatom a szárnyaim, sikerült egy szálloda megbízását megszerezni, akiknek ingyen készítettem egy szórólapot, és annyira tetszett nekik, hogy mindjárt 2 roll-up, 1 tányéralátét és egy újabb szórólap megtervezésével is megbíztak, emellett pedig a weboldaluk redesign-ját is rám bízták, készülnek az első tervek. 🙂 Egyelőre még munka mellett, a szabadidőmben foglalkozom a webdesignnal, de bízom benne, hogy a közeljövőben lehetőségem lesz csak ezzel foglalkozni. Addig pedig gyakorlok lelkesen, már a család összes weboldallal rendelkező, vagy leendő weboldal tulajdonosok is nagylelkűen felajánlották, hogy próbálgathatom a szárnyaim rajtuk, míg nem lesz több megbízásom. :)”

Lehoczki Tímea, végzett webdesigner hallgatónk

“Bár én álkezdőként jelentkeztem a tanfolyamra, mégis nagyon sok praktikus és hasznos ötlettel gazdagodtam a leckék során. Számos bizonytalanságot tett helyre bennem, amit nagyon köszönök!! A tanfolyam felépítéséhez és anyagához szívből gratulálok és a munkátokhoz további sok sikert kívánok! :-)”

Briss Bea, végzett webdesigner hallgatónk

“Nagyon élveztem a tanfolyamot és rengeteget tanultam tőletek, amiért nagyon hálás vagyok. 🙂 Örülök, hogy belevágtam, szuper kaland volt. 🙂 Köszönöm a sok kiemelést is a Facebookon, kikerült általad a design poszterem és a vizsgamunkám és még a flat poszter versenyt is sikerült megnyernem, amiért még klassz ajándékokat is kaptam. 🙂 “

Tiringer Viktória, végzett webdesigner hallgatónk

“Nagyon sokat tanultam a tanfolyamon, és örülök annak, hogy ezen keresztül megtaláltam azt, amit igazán csinálni akarok, mert ez olyan dolog ami belülről jön, és hajt előre, nem pedig egy olyan dolog, amit azért csinálok, mert azt mondják mások, hogy ezt kell csinálnod.”

Szirony Nikoletta, végzett webdesigner hallgatónk

“Szeretném megköszönni, hogy elindítottál egy úton a tanfolyammal. Mint azt már más fórumon is megírtam, egyszerűen kitárult a világ… sokkal színesebb lett, és olyan rejtett “képességek” törtek a felszínre, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek  :)”

Puszta Gergelyné, Szilvi, végzett webdesigner hallgatónk

“Köszi szépen, hogy bevezettél a webdesigner lét rejtelmeibe. Rengeteget tanultam a gyakorlatokból és a saját bogarászásaimból. Az pedig külön öröm, hogy a digitális képszerkesztés részben tanultakat máris sokat használom, pl. kisfiam szülinapi meghívóját és egyéb otthoni alkotásokat készítettem a megismert eszközök segítségével! :-)”

Erdei Annamária Virág, végzett webdesigner hallgatónk

“Köszönöm szépen minden segítséged… az biztos, hogy a több hasonló online, vagy hagyományos „versenytársad” közül magasan a TE SULID A LEGJOBB! S ezt nemcsak azért mondom, mert így hallottam, hanem mert többet ki is próbáltam, de szinte semmilyen használhatót nem kaptam tőlük, mondhatni ablakon kidobott pénz volt! … a Kreanodon pályáztam is már, bár nyerni még nem sikerült ;)”

Nagy András, végzett webdesigner hallgatónk

“Szeretném megköszönni, hogy részese lehettem a tanfolyamnak. Nagyon sok mindent tanultam a leckék során. Már nem csak úgy elkészítek egy weboldalt, hanem egy felépített tematika alapján meg is tudom alkotni az elképzeléseimet. A tananyag nagyon jól összeállított, mindenki számára érthető, remek alapot ad a leendő webdesignerek számára. Már kaptam egy pár megrendelést 🙂 Ezeket biztosan a tanfolyamon tanultak alapján fogom elkészíteni.”

Visnyocki Norbert, végzett webdesigner hallgatónk

” Nagyon szuper a tanfolyam tényleg 🙂 ! Nagyon jó volt ennyi mindent ilyen effektíven megtanulni tényleg saját időbeosztás szerint 🙂 ! Tervezem, hogy folytatom a tanulást a Design Akadémián is 😉 !”

Csicsek Melinda, végzett webdesigner hallgatónk

“Köszönöm szépen, nagyon hasznos volt ez a tanfolyam, sok mindent tanultam. Kiegészítve a tanultakat az Indesign kiadványszerkesztővel, munkát kaptam egy design és fotó stúdióban, ahol hamarosan kezdek 🙂 Mindig kreatív munkát szerettem volna, és most végre azt csinálhatom, ami valóban érdekel.
Köszönöm neked Barbi!”

Biczó Ágnes, végzett webdesigner hallgatónk

“Nagyon köszönöm mindazt az időt, energiát és kreativitást, amit a tanfolyami anyagba fektettetek. Minden percét élveztem. 🙂 Jól használható és rendkívül informatív lett. Úgy vágtam bele, hogy nem tudtam, probléma nélkül végig tudom-e csinálni, de köszönhetően a valóban profi anyagnak, a legnagyobb nehézséget a két gyerkőc melletti időtényező jelentette. De sikerült, és most örülök. 🙂 Még sok gyakorlás és tanulás vár rám, hogy igazán jó webdesignerré váljak, de erős alapokat adtatok hozzá. Kívánom, hogy másoknak is ugyanilyen sikerélménye legyen a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyammal!

Gyurika Barbara, végzett webdesigner hallgatónk

“Jó érzés, hogy tetszik amit csinálok! És ez az egész, hogy alig egy éve még azt se tudtam mi fán terem a webdesign… Most meg tessék, bekerülök a Mastermind csoportba, amiről az elején még csak álmodoztam! 🙂 Tényleg hálás vagyok!!!”

Váczi-Tóth Krisztina, végzett webdesigner hallgatónk 

“Azért mutatom meg a munkáimat, hogy lássátok, hova el lehet jutni nem egészen 1 év alatt a 0-ról. Én imádom a munkámat és hál’ Isten úgy tűnik be is indul az üzlet, van munkám bőven. (már jövő hónapra is tele vagyok!) Szóval valóban, ha odateszi magát az ember, (hiszen magáért csinálja az ember, nem másért) folyamatosan tanul és fejleszti, képzi magát, akkor igen is meglesz az eredménye.  Úgyhogy hajrá mindenkinek! 🙂 “

Oszkocsil Ági, végzett webdesigner hallgatónk

” Álmomban nem gondoltam volna fél évvel ezelőtt, hogy a nulláról kiindulva ilyet fogok tudni alkotni! Ez a tanfolyam teljesen megváltoztatta az életem…talán meg is mentette….”

Ihász Anita, végzett webdesigner hallgatónk

“Hadd köszönjem meg azt az új színt, izgalmat és bizsergést, amit a tanfolyam hozott a “kiszámított pénzügyi foglalkozású” életembe! Korábban már este 9 óra körül az álmosságtól dőltem erre-arra, most pedig rendre, éjjel 1 körül kerülök ágyba! Imádom a PhotoShop- ot és az egész alkotói folyamatot.”

Kiss Krisztina, végzett webdesigner hallgatónk

“Mielőtt elkezdtem volna a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyamot, rengeteg más tanfolyamot is figyelembe vettem. Ellenkeztem minden online tanfolyamnak mivel féltem, nehogy átverés legyen. A mai világban sajnos nagyon körültekintőnek kell lenni; nem látom fizikailag az oktatót, ha kérdéseim lesznek az emailjeimre mikor fognak válaszolni, hogy fogok haladni az anyaggal, ki fog segíteni, rengeteg kérdés merült fel bennem… de kb. fél év gondolkodás után amikor már nagyon kíváncsi voltam a tananyagra, magára a tanfolyamra, rávettem magam, hogy elkezdjem. Hosszú kutakodás után az összes (online) webdesigner tanfolyamok közül ez tűnt a legjobbnak! Egyáltalán nem sajnálom a döntésemet, csak azt, hogy egy fél évvel halasztottam a kezdést 🙂  Mindenkinek ajánlom, aki érez bármilyen vonzalom a (web)design felé. Itt nincs unalmas tananyag rész, nincs azonos feladat, rengeteg mindent lehet tanulni rövid időn belül. Itt mindenki bemutathatja az egyéniségét és egyediségét. Az oktatók nagyon segítőkészek, és ráadásul a hallgatók is nagyon barátságosak. Csak ajánlani tudom, végtelenül pozitív meglepetés volt számomra!”

Popa Raluca, végzett webdesigner hallgatónk

“A tanfolyamra a feleségem hívta fel a figyelmemet és mivel megtetszett a gondolat, azonnal be is iratkoztam. Bár azelőtt sohasem foglalkoztam sem designnal, sem weboldalakkal, sem marketinggel, mégis azt tűztem ki célul, hogy “beverekszem” magam a mastermind csoportba. 🙂 Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kínálsz a bekerülésre, és természetesen igyekszem majd a következő gyakorlati munkát úgy megoldani, hogy ne okozzak csalódást. :)”

Horváth Sándor, végzett webdesigner hallgatónk 

“Eredetileg én egy konkrét weboldal elkészítése miatt jelentkeztem erre a tanfolyamra, de idő közben annyira beleszerettem ebbe a szakmába (a tanfolyamnak köszönhetően), hogy úgy döntöttem, miért is ne, én is szerencsét próbálok vele! Ezért a vizsgamunkám az eredeti terveimmel ellentétben, a saját webdesigner-i weboldalam lett. Nagyon örültem, hogy elvégeztem, tényleg nagyon motiváló volt a tanfolyam!  “

Saitos Rita, végzett webdesigner hallgatónk

“Az az igazság, hogy nem is a “papír” megszerzése volt a lényeg számomra, hanem a tudás megszerzése és úgy érzem kaptam egy biztos alapot, amire tudok már építkezni és a terveimet megvalósítani. Mindez köszönhető Neked, kedves Barbara, hogy egy ilyen profi anyagot készítettél, és lehetőséget adsz azoknak, akik idő vagy egyéb ok híján csak online tudnak tanulni. És ami az egészben a leginkább becsülendő, hogy a tudást és tapasztalatot átadod másoknak és segíted azt, aki ezzel tud is élni. Már ezért is érdemes volt Hozzád beiratkoznom, mert újra megtapasztalhattam, hogy vannak még olyan emberek, akik tudnak úgy adni önzetlenül másoknak, hogy az mindenkinek jó legyen nem féltve ezzel a saját “pozíciójukat”. Ha minden ember ilyen mentalitású lenne, mint Te, nem lenne gond a világban! Még egyszer köszönöm mindazt amit létre hoztál és hogy a részese lehettem.”

Varjas Gabi, végzett webdesigner hallgatónk