Akik már részt vettek a webdesign tanfolyamon…

Az első Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam 2011. június 15-én indult. Azóta több száz résztvevője van a tanfolyamnak országszerte, sőt még külföldről is.

Hogyan boldogulnak végzett hallgatóink? Miként kezdtek vállalkozásba, honnan lett munkájuk? Olvass el pár sztorit róluk, katt ide!

vegzett_hallgatok_ebook-oldalsav

A Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam hallgatói mondták a képzésről

Mostanában…

„Nagyon hasznosnak gondolom az elmúlt fél évet, rengeteget tanultam az anyagaitokból. A munkám során is sokat tudtam már hasznosítani belőle, és még többet is fogok tudni. Köszönöm, hogy a hallgatótok lehettem.”

Péntek Anett, végzett hallgatónk

„Nagyon élvezem a tanfolyamot és rengeteg örömet és energiát ad, hogy csinálom és kreatívkodhatom. A “szorongós énemnek” sokat jelent, hogy ilyen rugalmasan és mindig motiválva álltok az egyes emberek/hallgatók mögé. Nagyon tetszik az is, hogy a hallgatóknak szabad kezet adtok a modulzáróknál, csekkpontoknál, a tanfolyami időn belül. Egy ideig a felnőttképzéshez kapcsolódó munkahelyen dolgoztam, az OKJ-s tanfolyamok működésének rendszere teljesen más. Azt gondolom, hogy a Ti koncepciótok sokkal előremutatóbb és alkalmazhatóbb a mai világban. Nagyon jól és gyakorlatiasan, hasznos infókkal állítottátok össze a képzés anyagát – amennyire meg tudom ítélni a jelenlegi tudásommal :-).  Egy szó mint száz: hálás vagyok, hogy létrehoztátok ilyen formában a WebdesignSulit :-). Nekem jó időben és jó helyen voltatok, amikor beiratkoztam.”

Koczka Zsófi, aktív hallgatónk

„Köszönöm az értékelést. Nagyon élveztem a tanfolyamot, csak ajánlani tudom másoknak is. Rengeteg új dolgot tanultam meg, logótervezés függő lettem :), és remélem, tudom későbbiekben is hasznosítani ezt a tudást.”

Gyepes Nóra, végzett hallgatónk

„Köszönöm szépen a sok-sok segítséget! Nagyon élveztem a feladatokat, az új ismereteket és hogy a saját tempómban haladhattam, főleg munka mellett! Sok fejtörést, de még több örömöt okozott a tanfolyam, gratulálok Nektek, hogy ezt összehoztátok! Egy élmény volt, másoknak is ajánlani fogom a Webdesignsulit! (:”

Orsós Dominika, végzett hallgatónk – www.dominikadesign.com

„Nagyon szépen köszönöm mind a mostani, mind az eddigi értékeléseid és segítő tanácsaidat!

Bizony sokat kell még tanulnom, de remélem, sikerül elindulnom egy izgalmas és kreatív úton, ahol rengeteg érdekes munka fog rám várni!”

Kiss Mária, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni, a tanfolyam során nyújtottakat, a szuper leckéket és a mindig gyors válaszokat.  Összességében nekem nagyon tetszett, egy jó webdesign alapot adott, bár még van bőven hova fejlődnöm az biztos, – de ahogy ti is írtátok –ebben a szakmában mindig lehet újat tanulni, és ezt már én is alátámaszthatom. Mindent köszönök! :)”

Mátyás Emese, végzett hallgatónk – www.design-me.hu

„Szeretném megköszönni a segítséget, amit a tanfolyam ideje alatt nyújtottatok. Nagyon élveztem a feladatokat, és az elméleti anyagot is, mivel érdekesen és figyelemfelkeltően volt felépítve a tananyag. Tényleg jó volt, hogy a saját tempómban haladhattam az anyaggal, főleg munka mellett, így könnyebben meg tudtam oldani a tanulást. Örülök, hogy megtaláltam ezt a tanfolyamot, és ajánlani fogom másoknak is.”

Laki Bernadett, végzett hallgatónk

„Szeretném megköszönni azt a sok hasznos tudást, információt, amit itt a tanfolyamon kaptam, és bízom benne, hogy a jövőben is tudom majd hasznosítani ezeket az ismereteket.”

Mónus Mária, végzett hallgatónk

„A WebdesignSulit még valamikor az indulásának az éveiben ismertem meg még gimnazistaként. De akkor nem volt rá fedezetem, pár évig pedig elfelejtődött ez az irány. Majd amikor ismét eltökéltséget éreztem és eldöntöttem, hogy megtanulom rendesen a honlapszerkesztést, akkor emlékezetből titeket kerestelek meg. Az igazi változást az adta, hogy bele mertem fektetni időt és pénzt, így július óta már a 4. honlap készült el. A tananyag azért segített sokat, mert van benne rendszer, és habár sok dolgot tudtam már korábbról, biztonságot és irányt ad, ha van egy rendszerezett menetterv. Mondhatni, hogy a tananyag egyfelől segített új dolgokat tanulni, másfelől motivált, hogy amiket régen tudtam vagy tudogattam, azt felelevenítsem és egy magasabb szintre merjek lépni.”

Magyar Dániel, végzett hallgatónk

„Köszönöm, hogy egy új lehetőséget kaptam tőletek, amivel mindenképpen élni szeretnék. Még kell egy kis idő, hogy ténylegesen ezzel tudjak foglalkozni, de addig is bővítem tudásomat, olvasom a blogbejegyzéseiteket, tagja maradnék a SmartWall csapatának. Köszönöm az egész tanfolyam során kapott gyors és szakszerű segítségnyújtást. Visszagondolva, voltak bagatell kérdéseim, amikre ugyanúgy megkaptam a szakszerű választ :) A tanfolyam szuper volt, élveztem minden percét. Eddig csak szemezgettem a Photoshoppal, most pedig már használom is. Az élet más területén is hasznosítom a megszerzett tudást. Minden vágyam ezzel foglalkozni a jövőben.”

Pánczél Gabriella, végzett hallgatónk

„Rengeteg új ismerettel gyarapodtam, és bár néha voltak kételyeim, hogy nem sikerül (ebben sok szerencsétlen egyéb körülmény is közrejátszott), csak azért is folytattam, kitartottam, mert tetszett. Kemény munkával a semmiből valami lett, értékes tudás, ami önbizalmat is adott. Kívánok további munkádhoz, munkátokhoz, örömet, boldogságot és minden jót!”

Nagyné Kotroczó Mária, végzett hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a kurzuson, nagyon szerettem csinálni, tanulni tőletek, és úgy gondolom, a jövőre való tekintettel csak hasznos, sokrétű tudásra tettem szert. Szeretnék a későbbiekben csak ezzel foglalkozni, és úgy gondolom, remek lehetőséget biztosítotok arra, hogy valaki elindulhasson ezen a hosszú úton, hogy megtehesse az első lépést.”

Németh Adrienn, végzett hallgatónk 

„Kezdésképp „csak” a Digitális grafika tanfolyamot akartam elvégezni, de egy véletlen folyamán rátaláltam a Webdesignsuli képzésére. Talán közhelyesnek hathat, de azt mondhatom, hogy talán életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba. Bár akkor még nem igazán tudtam, hogy mire vállalkozok, de ahogy megismertem a webes világot egyre inkább éreztem, hogy ez az, amit tudat alatt mindig is kerestem! Mostanra pedig már semmi más szakmában nem tudom elképzelni magam, amire úgy néz ki, hogy nem is lesz szükség, mert még a tanfolyam során egy programozó felkért, hogy dolgozzunk együtt… :)

Nagyon köszönöm, hogy a kérdéseimre is készségesen válaszoltatok. És nagyon tetszik a tananyag felépítése is, ennek segítségével tényleg bele lehet szeretni ebbe a szakmába… :)

Krusper Szilvi, végzett webdesigner hallgatónk – www.puregraphic.hu

„Köszönök mindent, amit a tanfolyam során tanulhattam Tőletek! Számomra nagyon hasznosak voltak az oktató videók és az építő jellegű kritikáid, amelyek újra és újra gyakorlásra késztettek. Én teljesen a nulláról kezdtem, és azért voltak kétségeim, hogy miként jutok a tananyag végére. De az elmúlt időszak sok tanulással eltöltött órája meghozta első kis “gyümölcsét”. Táplálom tovább a “bő” termés reményében!”

Deák Bernadett, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon sok sikert kívánok a Webdesignsuli egész csapatának a továbbiakban. Köszönöm, hogy tagja lehettem egy kiválóan felépített, és intenzív tanfolyamnak! Rengeteg hasznos ismeretet tudtam elsajátítani. :)”

Soós Ádám, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönök szépen mindent, amit a tanfolyam során kaptam: a számos hasznos információt és praktikát, a gyors válaszokat és segítségnyújtást. Őszintén szólva az elején kicsit féltem, hogy online a tanfolyam, és hogyan lesz megoldható néhány feladatnál, hogy lekommunikáljuk, hogy mit hogyan és hova kell  De a lehető legprofibban oldottátok és oldjátok ezt meg!”

Májinka Andrea, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, és így visszagondolva a tanfolyam elejére sosem gondoltam volna, hogy a végén képes leszek egy honlap összeállítására. Sokat kell még tanulnom, de ez egy izgalmas utazás volt.”

Tóthné Orosi Réka, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm nektek ezt az élményt, nagyon jó volt nálatok tanulni, sok hasznos tudással gazdagodtam.”

Halmai Ramon, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy rátok találtam, mert idő hiányában biztos nem lenne lehetőségem utazgatni, hogy megtanuljam azt, amit itt nálatok kötetlenül, saját időbeosztásban megtehettem.”

Balogh Henrietta, végzett webdesigner hallgatónk

„Először is köszönök szépen Nektek mindent. Nagyon örülök, hogy idén januárban, nagy munkahelyváltás után rátok találtam és februárban már el is kezdhettem a Webdesignsulit. Sokkal több tudást és ötleteket kaptam tőletek mint amire számítottam. Nagyon jól van össze állítva  a tananyag, emellett színesek a leckék, egyik résznél sem unatkoztam vagy vakartam a fejem, mind úgy lekötött. Mindig is meg volt bennem az a plusz alkotási vágy, ami ehhez a színes szakmához szükségeltetik. Örülök, hogy mindez végre szárnyra kapott bennem. Még bőven növeszthetem a szárnyaimat a szakmában, és repülhetek majd magasabbra, de úgy érzem, jó az irány, ez az az irány. Élveztem. Élvezem. Köszönöm!”

Joó Tímea, végzett webdesigner hallgatónk – www.virtualpage.hu

„Még egyszer szeretném megköszönni, hogy tanulhattam Tőletek! Valójában nem csak egy tanfolyammal (és konkrét tudással) lettem gazdagabb, de egy igazi Önismereti tréning is volt ez az időszak!”

Gárdonyi Bernadett, végzett webdesigner hallgatónk

„…köszönöm a jó tanácsaidat, és mindent, amit a tanfolyam során kaptam Tőletek! Egy élmény volt számomra! Jó és hasznos dolgokat sajátítottam el! További sok sikert kívánok az egész csapatnak és az új hallgatóknak! Még egyszer köszönök szépen MINDENT!!!”

Bozori Veronika, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok a tanácsokért és a segítségért. Még egyszer köszönöm, hogy megtanulhattam egy új szakmát, és nem titkolt reményem, hogy egyszer ebből fogok élni. Az oldalam nem blog oldalnak indult, de lehet, hogy az lesz belőle, jól esett egy kicsit kiírni magamból történetem egy kis darabját. Szívből köszönök mindent!!!”

Papp Szilvia, végzett webdesigner hallgatónk

„Először is köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, hasznos információkkal gazdagodtam, melyek által el tudtam készíteni a kiírt feladatokat és a vizsgamunkámat olyan minőségben, melyekről előtte csak “álmodoztam” :)”

Biró Zoltán, végzett webdesigner hallgatónk – www.flatdesign.hu

„Nagyon szépen köszönök mindent! Azzal tisztában vagyok, hogy rengeteget kell még tanulnom erre szakmára, hogy tökéletesen meg tudjam oldani a rám váró feladatokat. Köszönöm a sok tanácsot és a türelmet, még mindig úgy érzem, hogy egyelőre csak bontogatom a szárnyaimat, de egyszer majd szeretném sok-sok gyakorlás után csak ezt csinálni! Mindig félelmem van azzal kapcsolatban, hogy nem leszek elég kreatív és bátor, de minél többet gyakorlok annál szívesebben csinálom és annál bátrabb is vagyok. Köszönöm, hogy elindítottatok ezen az úton!!! :)”

Molnárné Weimann Csilla, végzett webdesigner hallgatónk

„Örülök, hogy belevágtam a tanfolyamba. Volt már némi Photoshop és kis Illustrator tapasztalatom, és évekkel ezelőtt összeraktam pár kezdetleges honlapot, de semmit nem tudtam az igazi webdizájnról. Nagyszerűen felépített a tananyag, egy teljesen kezdő is simán belejön ahogy halad a leckékkel. Annyira jól egybe van gyűjtve minden, hogy élvezet volt a feladatokat elkészíteni. Kicsit elnéztem ugyan a vizsga határidőmet, így egy hónapot csúsztam, sőt az utolsó napokon is éjszakáztam párat a honlapom felett, de megérte teljesen. A halasztásnak részben az is az oka volt, hogy már a tanfolyam közben is felkértek egy webshop teljes grafikájának elkészítésével. Jó volt, hogy már kamatoztathattam az épp megszerzett tudást is. Igyekeztem egy olyan saját honlapot létrehozni, ami közvetlen, érthető és közvetíti az én stílusom. Természetesen folyamatosan változni fog. A portfólióm pedig rohamosan bővülni. Mellékállásban fogok egyelőre dolgozni. Nagyon klassz, hogy még a vállalkozással kapcsolatban is tudtok infókkal szolgálni. Csak köszönni tudok mindent!”

Bognár Csaba, végzett webdesigner hallgatónk 

„Nagyon sokat tanultam a tanfolyam során, egy új út nyílt meg előttem. A tanfolyam használható ismereteket adott, érthetően, egyértelműen megfogalmazva, igényes, magas minőségű tanfolyami segédanyagokkal.”

Scheidler-Orbán Judit, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon jól volt a tanfolyam, remekül össze volt állítva a tananyag és tényleg minden segítséget megkaptunk, amire csak szükségünk volt.”

Kovács Péter, végzett webdesigner hallgatónk

„Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon és új szakmát, tudást kaptam tőletek. Még az utam elején vagyok, de nagyon igyekszem, hogy minél jobb legyek. Ezért sok gyakorlásra lesz szükségem, úgyhogy azonnal elkezdek dolgozni kisebb megrendelőknek.”

Lencse Zoltán, végzett webdesigner hallgatónk – www.hot-design.hu

„… Az ajánlópecsétet külön köszönöm, hatalmas megtiszteltetés számomra! Fontos mérföldkőhöz érkeztem ezzel, hiszen mint írtam, teljes állásban webdesignnal szeretnék foglalkozni. A tanfolyamot nagyon élveztem, teljesen érthető magyarázatok, és átlátható folyamatok kerültek bemutatásra. Olyan biztos tudást kaptam, amire jelenleg a jövőmet építhetem. Már ajánlottalak is Titeket az egyik kedves ismerősömnek! :)”

Náhóczki Gábor, végzett webdesigner hallgatónk – www.nahodesign.hu

„… A lényeg, hogy elindultam az úton, látom hová szeretnék eljutni és még annál is tovább. Köszönöm a sok inspirációt és az alapokat, amit a tanfolyam adott! Remélem egyszer büszkék lehettek majd rám”

Kálmán Dorottya, végzett webdesigner hallgatónk 

„Nagyon szépen köszönöm az értékelést, mindenre oda fogok figyelni a továbbiakban, és nagyon szépen köszönöm az eddigi értékeléseket és munkákat, és azt a sok-sok jót, amit tanultam. Már kaptam is elég megrendelést, amit élesben meg kell csinálnom. Még egyszer nagyon köszönöm.”

Rózsa Dárius, végzett webdesigner hallgatónk

„Bár a grafikai modul témáiban nem voltam teljesen kezdő, nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, sok trükköt tanultam abból is. A webes rész pedig teljesen új volt számomra, és bár bőven van még hová fejlődnöm, jó alapot kaptam ahhoz, hogy most már önállóan (blogokból, tutorialokból) is tudok tanulni, jobban értem, miről is esik szó ezekben.”

Nagy-Balogh Lívia, végzett webdesigner hallgatónk

„Köszönöm a sok tananyagot és praktikát, amit megtanulhattam, a jövőben biztosan hasznosítani tudom majd őket! Persze még sokat kell gyakorolnom, de a leckék kiváló alapként szolgálnak ehhez.”

Hercz Hajni, végzett webdesigner hallgatónk

„Szeretném megköszönni a tanfolyam során írt értékeléseket és észrevételeidet, rengeteget segítettek. Külön köszönöm az ajánlópecsétet, nagyon jól esik. Nagyon jó élmény volt Veletek megtanulni ezt a szakmát, az oktatás pedig nagyon komoly színvonalú volt a teljes tananyag során.

Alig várom, hogy valós megrendelőknek dolgozhassak! :)”

Nagyapáti Tamás, végzett webdesigner hallgatónk – www.d-artfrog.com

„…köszönöm a sok segítséget a feladatoknál a tanfolyam alatt is! Összességében nagyon hasznos volt, mindenképpen új perspektíva nyílt előttem. Persze van még hova fejlődni bőven, de azt hiszem nagyon jó alapot kaptam!”

Dobránszky Julianna, végzett webdesigner hallgatónk

„Ezúttal én is köszönetemet szeretném kifejezni. Nem vagyok a legügyesebb és a legkreatívabb sem, nekem mégis nagyon inspiráló volt a tanfolyam, klasszul voltak felépítve a leckék, élveztem a tanulást, kicsit sajnálom is, hogy vége van! A család bízik bennem, ezért még két honlapot kell készítenem…  :) Gratulálok a csapatnak, klassz, hogy ilyen segítőkészek és gyorsak, precízek vagytok, imádom olvasni a blogot is! :)”

Pálffy Magdolna, végzett webdesigner hallgatónk – www.noipalya.hu 

„Köszönöm szépen a sok-sok segítséget, amit biztosítottatok a tanfolyam során. Nekem a Photoshop rész tetszett a legjobban, valószínűleg azért, mert valahogy ez áll hozzám a  legközelebb. Elképesztő, hogy milyen nagy tudással rendelkeztek a weboldalakról és mindenről, pedig néha olyan lehetetlen, vagyis számomra lehetetlennek tűnő kérdéssel fordultam hozzátok. Nagyon szépen köszönök mindent!”

Sörös Beáta, végzett webdesigner hallgatónk 

„Köszönöm a türelmeteket, a segítségeteket és a hasznos tanácsokat, melyekből rengeteget tanultam az elmúlt fél évben.”

Miklai Alinka, végzett webdesigner hallgatónk – www.tanuljtolemangolul.hu

„A tanfolyam minden percét élveztem, örömmel haladtam a leckékkel, volt, hogy akadályokba ütköztem, de kitartással kerestem a megoldást problémámra. Köszönöm szépen a segítséget, amit kaptam Tőletek! Minden grafikai feladatot szívvel-lélekkel készítettem el, nagyon sokat tanultam a tananyagból, fejlesztettem eddigi tudásom. A vizsgamunkám a saját honlapom elkészítése volt, célom vele egy kreatív munkahely elérése vagy egy kreatív vállalkozás elindítása, amit – bízom benne – elérhetek a megszerzett ismereteimmel.”

Viola Georgina, végzett webdesigner hallgatónk – www.vg.violadesign.hu

„Szeretném megköszönni ezt a lehetőséget, valamint a sok-sok tudást, amit kaptam Tőletek!”

Büki Zsolt, végzett webdesigner hallgatónk – www.webuniverse.hu

„Köszönök mindent, a sok türelmet, mert hozzám azért kellett! :)”

Boros Éva, végzett webdesigner hallgatónk

„Cégünk marketing és média területen tevékenykedik, aminek köszönhetően az Adobe CC csomag számos programját használjuk napi szinten. Így a sok-sok hasznos és praktikus dizájn-fortélyok mellett engem végig az érdekelt, hogy hol a “varázslat” és miképpen lesz működő honlap a végére. Őszintén szólva a php résznél kezdtem kételkedni a sikerben. Aztán hamarosan összeállt a kép, és ha nem is lettem profi, de úgy érzem, átlátom a rendszert, amit nagyon következetesen állítottatok össze. Ami a legfontosabb, hogy használható és valóban azonnal forintosítható tudást adott a tanfolyamotok. Nagyon örülök, hogy belevágtam, köszönöm!”

Szabó Balázs, végzett webdesigner hallgatónk – www.muzeumcsurgo.infinitedesign.hu

„Szeretném megköszönni a tanfolyamot. Nagyon élveztem és igazán sokat tanultam. Remélem hamarosan már igazi megkereséseket teljesíthetek :)”

Szitár Laura, végzett webdesigner hallgatónk – www.webboltberendezo.hu

„Először is szeretném megköszönni a webdesign sulinak a tanfolyamot, előtte soha még egy photoshopot se nyitottam meg, most meg szinte bármit meg tudok csinálni benne.  :) Nagyon tetszett a tanfolyam, nagyon élveztem még úgy is, hogy kicsit tologattam, mert sok minden volt mellette. A weboldalam is úgy sikerült, hogy amit elképzeltem, azt meg tudtam rajta valósítani.”

Olvasztó Dóra, végzett webdesigner hallgatónk – www.zebdesigner.com

„Hálásan köszönöm a sok-sok türelmet, segítséget, támogatást, a pozitív értékelést és a tanácsokat, javaslatokat! Mind-mind megfogadom, és rengeteget fogok gyakorolni, hogy magabiztosabb legyek, növeljem a portfóliómat, és további, komolyabb megbízásokat szerezzek.

A 0-ról indultam, némi szövegszerkesztői tudás birtokában. A tanfolyami anyag és a profi programok segítségével sokkal több lehetőségem nyílik az ötleteim, kreativitásom megformázására, ezáltal sokkal nagyobb a sikerélményem, és megbízóimtól is csupa pozitív visszajelzést kapok. Szívből köszönöm ezt Nektek!!!”

Bánfi Tünde, végzett webdesigner hallgatónk

Korábban…

“Köszönöm hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon, ha nincs a Webdesignsuli akkor még mindig munkát keresnék, és nem dolgozhatnék a WebShop Experts-nél. Gyökeresen megváltoztatta az életemet. Még egyszer köszönöm!”

Földy István, végzett webdesigner hallgatónk

“Szeretném elmondani, hogy nagyon elégedett vagyok a webdesignsuli tanfolyammal. Azt kaptam, amit vártam. Sokat tanultam, szuper jól volt felépítve a tananyag, élveztem, ahogy egyre többet tudok és azt gondolom, hogy aki odatette magát, az el is tudott jutni a végéig. Persze voltak azért olyan részek, ahol “vért izzadtam”, de végül is többször átrágtam rajta magam és megértettem. Az alapokat megkaptam, innentől kezdve csak rajtam múlik, hogy mit kezdek ezzel a tudással.”

Veréb Zsuzsanna, végzett webdesigner hallgatónk

“Nagyon boldog vagyok, mert végre megtaláltam a nekem való szakmát… Egészen eddig fogalmam sem volt róla, hogy mi lesz velem… A segítségeddel azonban megtarthattam ezt az érdeklődésemet és végre nem csak elméleti síkon foglalkozom vele, hanem kézzel fogható eredménye is van, amire nem utolsó sorban igény is van a piacon. Nyáron ki is váltottam a másodállású vállalkozóit a mesterszakos tanulmányaim mellett. Köszönöm szépen Neked, hogy elindítottál ezen az úton! A tanfolyam anyaga világos, könnyen érthető, nagy élmény volt tanulni.”

Kozma Viktória, végzett webdesigner hallgatónk

“Életem egyik legjobb szakmai döntése volt, hogy beiratkoztam. Nagyon sokat tanultam, amit a munkám során már a tanfolyam kezdetétől is tudtam használni. A tananyagok könnyen feldolgozhatóak, érthetőek, érdekesek. Olyan tudást ad a tanfolyam, ami nem csak wedesignereknek fontos, hanem marketingeseknek is.”

Doktor Petra, végzett webdesigner hallgatónk

“Egy régi tervem valósult meg az által, hogy elvégeztem ezt a képzést, ahol rengeteg hasznos és szép dolgot sajátíthattam el. A szakmai továbbfejlődéshez biztos és határozott alapot kaptam Tőletek- köszönet érte ismételten!”

Lénárt Viktor, végzett webdesigner hallgatónk – www.lenartgrafika.hu

“Nagyon nagy élmény volt a tanfolyam elvégzése, egy teljesen új területet ismertem meg, ami a weboldalakon túl a munkám során is hasznosítható információkat adott. Voltak részek, amelyekkel nehezebben haladtam, és amelyeken sokáig időztem, a munka mellett sem volt egyszerű a tanulás, de úgy érzem megérte, és egy új világ tárult ki előttem.”

Burján Andrea – végzett webdesigner hallgatónk

“Köszönök mindent, nekem nagyon tetszett a tanfolyam, egy élmény volt :) Sok szuper dolgot tanultam, amit már most fel tudok használni az eddigi munkahelyemen.”

Németh Noémi, végzett webdesigner hallgatónk

“Egy hónapja felmondtam előző munkahelyemen, ahol teljesen mást csináltam és most már itthonról készítek weboldalakat, amihez hihetetlen segítséget nyújtott a webdesign tanfolyam. “

Bábikné Gyovai Anita, végzett webdesigner hallgatónk – www.webrevart.hu

“Nagyon örülök, hogy sikeresen elvégeztem a tanfolyamot. Nagyon sokat tanultam, amit köszönök szépen. Már bontogatom a szárnyaim, sikerült egy szálloda megbízását megszerezni, akiknek ingyen készítettem egy szórólapot és annyira tetszett nekik, hogy mindjárt 2 roll-up, 1 tányéralátét és egy újabb szórólap megtervezésével is megbíztak, emellett pedig a weboldaluk redesign-ját is rám bízták, készülnek az első tervek. :) Egyelőre még munka mellett, a szabadidőmben foglalkozom a webdesignnal, de bízom benne, hogy a közeljövőben lehetőségem lesz csak ezzel foglalkozni. Addig pedig gyakorlok lelkesen, már a család összes weboldallal rendelkező, vagy leendő weboldal tulajdonosok is nagylelkűen felajánlották, hogy próbálgathatom a szárnyaim rajtuk, míg nem lesz több megbízásom. :)”

Lehoczki Tímea, végzett webdesigner hallgatónk

“Bár én álkezdőként jelentkeztem a tanfolyamra, mégis nagyon sok praktikus és hasznos ötlettel gazdagodtam a leckék során. Számos bizonytalanságot tett helyre bennem, amit nagyon köszönök!! A tanfolyam felépítéséhez és anyagához szívből gratulálok és a munkátokhoz további sok sikert kívánok! :-)”

Briss Bea, végzett webdesigner hallgatónk

“Nagyon élveztem a tanfolyamot és rengeteget tanultam tőletek, amiért nagyon hálás vagyok. :) Örülök, hogy belevágtam, szuper kaland volt. :) Köszönöm a sok kiemelést is a Facebookon, kikerült általad a design poszterem és a vizsgamunkám és még a flat poszter versenyt is sikerült megnyernem, amiért még klassz ajándékokat is kaptam. :)

Tiringer Viktória, végzett webdesigner hallgatónk – www.webcrumbs.hu

” Nagyon sokat tanultam a tanfolyamon, és örülök annak, hogy ezen keresztül megtaláltam azt, amit igazán csinálni akarok, mert ez olyan dolog ami belülről jön, és hajt előre, nem pedig egy olyan dolog, amit azért csinálok, mert azt mondják mások, hogy ezt kell csinálnod.”

Szirony Nikoletta, végzett webdesigner hallgatónk

” Szeretném megköszönni, hogy elindítottál egy úton a tanfolyammal. Mint azt már más fórumon is megírtam, egyszerűen kitárult a világ… sokkal színesebb lett, és olyan rejtett “képességek” törtek a felszínre, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek  :)”

Puszta Gergelyné, Szilvi, végzett webdesigner hallgatónk

“Köszi szépen, hogy bevezettél a webdesigner lét rejtelmeibe. Rengeteget tanultam a gyakorlatokból és a saját bogarászásaimból. Az pedig külön öröm, hogy a digitális képszerkesztés részben tanultakat máris sokat használom, pl. kisfiam szülinapi meghívóját és egyéb otthoni alkotásokat készítettem a megismert eszközök segítségével! :-)”

Erdei Annamária Virág, végzett webdesigner hallgatónk

“Szia Barbi! Köszönöm szépen minden segítséged… az biztos, hogy a több hasonló online, vagy hagyományos “versenytársad” közül, magasan a TE SULID A LEGJOBB! S ezt nem csak azért mondom mert így hallottam, hanem mert többet ki is próbáltam, de szinte semmilyen használhatót nem kaptam tőlük, mondhatni ablakon kidobott pénz volt! … a Kreanodon pályáztam is már, bár nyerni még nem sikerült ;)… http://kreanod.hu/megoldas/aperitivo-7

Nagy András, végzett webdesigner hallgatónk

“Szeretném megköszönni, hogy részese lehettem a tanfolyamnak. Nagyon sok mindent tanultam a leckék során. Már nem csak úgy elkészítek egy weboldalt, hanem egy felépített tematika alapján meg is tudom alkotni az elképzeléseimet. A tananyag nagyon jól összeállított, mindenki számára érthető, remek alapot ad a leendő webdesignerek számára. Már kaptam egy pár megrendelést :) Ezeket biztosan a tanfolyamon tanultak alapján fogom elkészíteni.”

Visnyocki Norbert, végzett webdesigner hallgatónk

” Nagyon szuper a tanfolyam tényleg :) ! Nagyon jó volt ennyi mindent ilyen effektíven megtanulni tényleg saját időbeosztás szerint :) ! Tervezem, hogy folytatom a tanulást a Design Akadémián is 😉 !”

Csicsek Melinda, végzett webdesigner hallgatónk

” Köszönöm szépen, nagyon hasznos volt ez a tanfolyam, sok mindent tanultam. Kiegészítve a tanultakat az Indesign kiadványszerkesztővel, munkát kaptam egy design és fotó stúdióban, ahol augusztusba kezdek :) Mindig kreatív munkát szerettem volna és most végre azt csinálhatom ami valóban érdekel. Köszönöm neked Barbi! :)”

Biczó Ágnes, végzett webdesigner hallgatónk

“Nagyon köszönöm mindazt az időt, energiát és kreativitást, amit a tanfolyami anyagba fektettetek. Minden percét élveztem. :-) Jól használható és rendkívül informatív lett. Úgy vágtam bele, hogy nem tudtam, probléma nélkül végig tudom-e csinálni, de köszönhetően a valóban profi anyagnak, a legnagyobb nehézséget a két gyerkőc melletti idő tényező jelentette. De sikerült, és most örülök. :-) Még sok gyakorlás és tanulás vár rám, hogy igazán jó webdesigner-ré váljak, de erős alapokat adtatok hozzá. Kívánom, hogy másoknak is ugyanilyen sikerélménye legyen a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyammal!

Gyurika Barbara, végzett webdesigner hallgatónk

“Jó érzés, hogy tetszik amit csinálok! És ez az egész, hogy alig egy éve még azt se tudtam mi fán terem a webdesign… Most meg tessék, bekerülök a Mastermind csoportba, amiről az elején még csak álmodoztam! :) Tényleg hálás vagyok!!!”

Váczi- Tóth Krisztina, végzett webdesigner hallgatónk 

“Azért mutatom meg a munkáimat, hogy lássátok, hova el lehet jutni nem egészen 1 év alatt a 0-ról. Én imádom a munkámat és hál’ Isten úgy tűnik be is indul az üzlet, van munkám bőven. (már jövő hónapra is tele vagyok!) Szóval valóban, ha odateszi magát az ember, (hiszen magáért csinálja az ember, nem másért) folyamatosan tanul és fejleszti, képzi magát, akkor igen is meg lesz az eredménye.  Úgyhogy hajrá mindenkinek! :)

Oszkocsil Ági, végzett webdesigner hallgatónk – www.freshdesign.hu

” Álmomban nem gondoltam volna fél évvel ezelőtt, hogy a nulláról kiindulva ilyet fogok tudni alkotni! Ez a tanfolyam teljesen megváltoztatta az életem…talán meg is mentette….”

Ihász Anita, végzett webdesigner hallgatónk – www.stilusaweben.hu

“Hadd köszönjem meg azt az új színt, izgalmat és bizsergést, amit a tanfolyam hozott a “kiszámított pénzügyi foglalkozású” életembe! Korábban már este 9 óra körül az álmosságtól dőltem erre-arra, most pedig rendre, éjjel 1 körül kerülök ágyba! Imádom a PhotoShop- ot és az egész alkotói folyamatot.”

Kiss Krisztina, végzett webdesigner hallgatónk

“Mielőtt elkezdtem volna a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyamot, rengeteg más tanfolyamot is figyelembe vettem. Ellenkeztem minden online tanfolyamnak mivel féltem, nehogy átverés legyen. A mai világban sajnos nagyon körültekintőnek kell lenni; nem látom fizikailag az oktatót, ha kérdéseim lesznek az emailjeimre mikor fognak válaszolni, hogy fogok haladni az anyaggal, ki fog segíteni, rengeteg kérdés merült fel bennem… de kb. fél év gondolkodás után amikor már nagyon kíváncsi voltam a tananyagra, magára a tanfolyamra, rávettem magam, hogy elkezdjem. Hosszú kutakodás után az összes (online) webdesigner tanfolyamok közül ez tűnt a legjobbnak! Egyáltalán nem sajnálom a döntésemet, csak azt, hogy egy fél évvel halasztottam a kezdést :)  Mindenkinek ajánlom, aki érez bármilyen vonzalom a (web)design felé. Itt nincs unalmas tananyag rész, nincs azonos feladat, rengeteg mindent lehet tanulni rövid időn belül. Itt mindenki bemutathatja az egyéniségét és egyediségét. Az oktatók nagyon segítőkészek, és ráadásul a hallgatók is nagyon barátságosak. Csak ajánlani tudom, végtelenül pozitív meglepetés volt számomra!”

Popa Raluca, végzett webdesigner hallgatónk – www.netdesign.hu

“A tanfolyamra a feleségem hívta fel a figyelmemet és mivel megtetszett a gondolat, azonnal be is iratkoztam. Bár azelőtt sohasem foglalkoztam sem designnal, sem weboldalakkal, sem marketinggel, mégis azt tűztem ki célul, hogy “beverekszem” magam a mastermind csoportba. :) Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kínálsz a bekerülésre, és természetesen igyekszem majd a következő gyakorlati munkát úgy megoldani, hogy ne okozzak csalódást. :)”

Horváth Sándor, végzett webdesigner hallgatónk 

“Eredetileg én egy konkrét weboldal elkészítése miatt jelentkeztem erre a tanfolyamra, de idő közben annyira beleszerettem ebbe a szakmába (a tanfolyamnak köszönhetően), hogy úgy döntöttem, miért is ne, én is szerencsét próbálok vele! Ezért a vizsgamunkám az eredeti terveimmel ellentétben, a saját webdesigner-i weboldalam lett. Nagyon örültem, hogy elvégeztem, tényleg nagyon motiváló volt a tanfolyam!  “

Saitos Rita, végzett webdesigner hallgatónk

“Az az igazság, hogy nem is a “papír” megszerzése volt a lényeg számomra, hanem a tudás megszerzése és úgy érzem kaptam egy biztos alapot, amire tudok már építkezni és a terveimet megvalósítani. Mindez köszönhető Neked, kedves Barbara, hogy egy ilyen profi anyagot készítettél, és lehetőséget adsz azoknak, akik idő vagy egyéb ok híján csak online tudnak tanulni. És ami az egészben a leginkább becsülendő, hogy a tudást és tapasztalatot átadod másoknak és segíted azt, aki ezzel tud is élni. Már ezért is érdemes volt Hozzád beiratkoznom, mert újra megtapasztalhattam, hogy vannak még olyan emberek, akik tudnak úgy adni önzetlenül másoknak, hogy az mindenkinek jó legyen nem féltve ezzel a saját “pozíciójukat”. Ha minden ember ilyen mentalitású lenne, mint Te, nem lenne gond a világban! Még egyszer köszönöm mindazt amit létre hoztál és hogy a részese lehettem.”

Varjas Gabi, végzett webdesigner hallgatónk

“Az egyik legnagyobb előnye ennek a tanfolyamnak, hogy gyorsan elsajátítható, valós tudást ad. A tanfolyami anyag segítéségével valóban képes lesz bárki egy teljes, működő honlapot készíteni, és bátran vállalhat ilyen munkát. Szerintem ritka, hogy egy hasonlóan rövid időtartamú tanfolyam után ténylegesen képes lesz a hallgató egy munkát rendesen elvégezni, bármilyen területről is legyen szó. Ez a tanfolyam azonban valóban ilyen! Mindenkinek szívből ajánlom, aki pályamódosítást fontolgat!”

K. Krisztina

“A fórum miatt mindenféleképpen ajánlom ezt a webdesign tanfolyamot. Ha valami problémám van, fel tudom tenni a kérdést Neked, és általában rögtön válaszolsz, de a többiek is válaszolnak, amiből szintén nagyon sokat lehet tanulni.”

L. Janka

“Barbara lépésről lépésre bemutatja, mit kell csinálni és a felmerülő kérdésekre nagyon gyorsan válaszol a fórumon.”

M. Tünde

“Nagyon jó érzés a semmiből egy komplett honlapot létrehozni, ez igazi sikerélmény. Barbi ráadásul a konzultáció során is, és a gyakorlati munka kapcsán is nagyon sok plusz információval és tanáccsal látott el, amiknek köszönhetően még teljesebb képet kaptam a munkafolyamatról.”

K. Krisztina

“Amit külön kiemelnek, az a webdesign szemlelete a tanfolyamnak. Én eredetileg csak weblapot akartam megtanulni szerkeszteni, de a tanfolyamodon vele együtt nem kevés webdesign szemleletet is tanultam, amiért külön halas vagyok, hisz valóban nem mindegy, hogy  van egy honlapod, vagy van egy “csalogató” és bizalmat sugárzó honlapod.”

Cs. Nikolett

“Nagyon tetszik a tanfolyami anyag, érthető és világos.”

K. Krisztina

“Azelőtt egyáltalán nem értettem ezekhez a dolgokhoz, a tanfolyam anyaga mégis érthető és követhető volt a számomra is.”

G.M. Gabriella