Hallgatóink munkái

Hallgatóink munkái

Hallgatóink munkái

Hallgatóink munkái

Tekintsd meg a korábbi webdesigner hallgatók munkáit, mint például logókat, weboldalakat, megrendelők számára készített komplett arculatokat. 

Ezeket a kreatív munkákat 95%-ban olyan hallgatók készítették, akiknek korábban semmilyen gyakorlatuk nem volt a webdesignban vagy a képszerkesztésben, sőt a tanfolyamon láttak először képszerkesztő programot. Remekül példázzák, hogy a nulláról indulva milyen klassz eredményeket lehet elérni némi kreativitással és sok-sok gyakorlással.

Boldog hallgatóink a tanúsítványukkal

Hallgatóink sikertörténetei

„… talán életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba… ahogy megismertem a webes világot, egyre inkább éreztem, hogy ez az, amit tudat alatt mindig is kerestem! Mostanra pedig már semmi más szakmában nem tudom elképzelni magam, amire úgy néz ki, hogy nem is lesz szükség, mert még a tanfolyam során egy programozó felkért, hogy dolgozzunk együtt… Nagyon köszönöm, hogy a kérdéseimre is készségesen válaszoltatok. És nagyon tetszik a tananyag felépítése is, ennek segítségével tényleg bele lehet szeretni ebbe a szakmába…”
„... újabb fordulóponthoz jutottam. Elindítottam önálló és saját webshopomat, ami a MY LOVELY NOTES nevet viseli. Jelenleg 3 féle párkapcsolati kártyacsomagot lehet kapni. Amire nagyon büszke vagyok, hogy én találtam ki az egészet, én terveztem, egyedül írtam a szöveget a kártyához és a webre, valamint a webshopot is egyedül készítettem. Óriási feladat volt ez nekem de most már úgy érzem megérte. Nehéz volt, mert egy 5 és egy 1 éves kislány mellett bizony hajnal 4-kor keltem az elmúlt pár hónap minden egyes reggelén. Amíg a lányok aludtak, lemondtam az olvasás és a tv nézés öröméről, a szórakozásról és csiszolgattam a kártyákat, a webshopot. Ami a legfontosabb, hogy egyetlen percig nem éreztem ennek a terhét, sőt örömmel keltem korán.”

A legjobbjaink...

Online Webdesign Tanfolyamunkon már több ezer hallgatónk végzett az évek során. „Akikre büszkék vagyunk” című kiadványunkban bemutatjuk a legjobbjainkat, akik örömmel beszélnek arról, miért érdemes nálunk tanulni, és hogy miként is tudtak boldogulni a webdesign tanfolyam után. Csak kattints az alábbi gombra és máris megnézheted.

Ők is minket választottak

Magyar Posta
BÁV aukciósház
Herbalife táplálkozás
MAPEI
Magyar Nemzeti Múzeum
MKB nyugdíjpénztár
2500 +
végzett hallgató
0
éve online oktatunk
0 +
gyakorlati munka