Ismerj meg minket!

Nálunk a legjobb helyen vagy!

Mi már 10 éve online oktatunk webdesign-t. Online Webdesign Tanfolyamunkon már több ezer hallgatónk végzett az évek során. Kiadványunkban bemutatjuk a legjobbjainkat.

Nálunk a legjobb helyen vagy!

Mi már 13 éve online oktatunk webdesign-t. Online Webdesign Tanfolyamunkon már több ezer hallgatónk végzett az évek során. Kiadványunkban bemutatjuk a legjobbjainkat.

Izsó vagyok, a WebdesignSuli kabalafigurája

Boldogság, hogy bemutatkozhatunk

Barbara, Bianka és Alexa – mi vagyunk a WebdesignSuli oktatói.
Dani pedig az adminisztrációért felel. A Webdesign Tanfolyam során számos platformon fordulhatsz hozzánk segítségért, ha elakadnál. Mi már 13 éve online oktatunk a Webdesign Tanfolyamon. Tananyagunkat és tankönyveinket mi magunk állítjuk össze és folyamatosan frissítjük az oktatás során szerzett tapasztalataink alapján. 

Boldogság, hogy bemutatkozhatunk

Barbara, Bianka és Alexa – mi vagyunk a WebdesignSuli oktatói.
Dani pedig az adminisztrációért felel. A Webdesign Tanfolyam során számos platformon fordulhatsz hozzánk segítségért, ha elakadnál. Mi már 10 éve online oktatunk a Webdesign Tanfolyamon. Tananyagunkat és tankönyveinket mi magunk állítjuk össze és folyamatosan frissítjük az oktatás során szerzett tapasztalataink alapján. 

2 500 +
végzett hallgató
0
éve online oktatunk
70 +
gyakorlati munka
Krusper Szilvia

végzett webdesigner hallgatónk | puregraphic.hu

„… talán életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba… ahogy megismertem a webes világot, egyre inkább éreztem, hogy ez az, amit tudat alatt mindig is kerestem! Mostanra pedig már semmi más szakmában nem tudom elképzelni magam, amire úgy néz ki, hogy nem is lesz szükség, mert még a tanfolyam során egy programozó felkért, hogy dolgozzunk együtt… Nagyon köszönöm, hogy a kérdéseimre is készségesen válaszoltatok. És nagyon tetszik a tananyag felépítése is, ennek segítségével tényleg bele lehet szeretni ebbe a szakmába…”