WebdesignSuli vélemények

Akik már részt vettek a webdesign tanfolyamon

Az első Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam 2011. június 15-én indult. Azóta 4.000+ résztvevője van a tanfolyamnak országszerte és külföldről.

Hogyan boldogulnak végzett hallgatóink? Miként kezdtek vállalkozásba, honnan lett munkájuk? Mennyi idő alatt érték el sikereiket? Miért ajánlják a WebdesignSulit?

Olvass el néhány sztorit róluk!


„Szeretném megköszönni, hogy ilyen jól felépített és alapos tananyagot állítottatok össze a képzésben, enélkül nem sikerült volna ezt megvalósítanom!”

Kiss Lajos, hallgatónk

„Az egész tanfolyam során jól éreztem magam, a saját tempómba tudtam haladni, igaz, a végén a munkám miatt kicsit megcsúsztam, de igyekeztem behozni a lemaradásomat és mindent beletenni a vizsgamunkámba. Őszintén, nekem a grafikai része ezerszer jobban tetszik az egésznek, mint a weboldalépítés, ezt megtapasztaltam, és így ki is derült számomra, hogy inkább melyik irányba is szeretnék tovább haladni, és remélem, hogy a jövőben sikerül felépítenem egy piacképes vállalkozást belőle (esküvői grafikai tervezések, esetleg kivitelezések). Jelenleg 2 Unas webshopot üzemeltetünk, de annak a felépítése teljesen máshogy működik, mint egy WordPress, teljesen át kellett állítanom magamat fejben, hogy bármilyen munkát el tudjak benne kezdeni. Jelenleg sem olyan még ez az oldal, amire azt mondanám, hogy 1000 százalékos és büszke vagyok rá, de a második modulzárónál ez már jobban tetszik. Számomra ez egy teljesen új terep, de a Ti jól összerakott tananyagotokkal, amihez mindig tudtam nyúlni, ha valamit nem értettem, sikerült egy működő oldalt létrehoznom 🙂

Somfai Borbála, hallgatónk

„Köszönöm szépen az elektronikus és a “kézbe vehető” anyagokat, az apró figyelmességeket, amellyel kísértek bennünket.”

Harmanné Ábrahám Judit, hallgatónk

„A tanfolyam végére értem, és bár az ember folyamatosan tanul és képzi magát, azt kell hogy mondjam, hogy a szakma szerelmese lettem. Köszönöm ezúttal is Nektek!”

Haidel Anita, hallgatónk

„Egyetemi tanulmányaim mellett jelentkeztem a tanfolyamra, de nagyon örülök, hogy elkezdtem, mert megtaláltam azt az irányt, ami igazán én vagyok! Teljesen a nulláról indultam neki a tanfolyamnak, de azóta rendkívül sok tudással gazdagodtam, és hálás vagyok ezért a lehetőségért!”

Berta Veronika, hallgatónk

„Vendéglátás mellett most sajnos kevesebb lett az időm a tanulásra, de nagyon motivált vagyok és az egész tanfolyam eddig annyira érthető és átlátható, hogy öröm a tanulás! Nem is tanulásként fogom fel leginkább! Nagyon köszönöm eddig Nektek, hogy ezt az egész tanfolyamot létrehoztátok, mindenkinek tényleg csak jó szívvel tudlak Titeket ajánlani!! :)”

Kovács Dorottya, hallgatónk

„Az elmúlt hónapokban rengeteg új készséget tanultam meg és sajátítottam el. Az általatok nyújtott tudás segített, hogy átlépjek a korlátaimon és elinduljak egy olyan úton, ami nagyobb szabadságot ad, magam mögött hagyva majd a beosztotti létet. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a fantasztikus képzésnek.”

Igazné Nagy Bernadett, hallgatónk

„Köszönöm szépen ezt a remek lehetőséget, szuper, informatív és izgalmas a tanfolyam!”

Hosszú András, hallgatónk

„Köszönöm, hogy ilyen jól átgondolt és kidolgozott tananyagot állítottatok össze, melynek részletes útmutatásait követve tanulhattam a webdesign-olás fogásait! Csak ajánlani tudom a tanfolyamaitokat!”

Bella-Fehér Emese, hallgatónk

„Annyira jó, hogy bátran lehet kérdezni, ha elakad az ember valamiben. :)”

Hufnágel Melinda, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok a precíz gyors segítségnyújtásért és a végtelen türelmeteket is köszönöm, amivel megtiszteltetek! Szeretném megköszönni a mindenkori gyors segítséget az elakadások folyamán. Nagyon élveztem az oktatóvideóitokat, szuper anyagot készítettetek a tanulni vágyóknak! Köszönöm, hogy nálatok tanulhattam!”

Kormont Alexandra, hallgatónk

„Köszönöm, hogy ilyen jól átgondolt és kidolgozott tananyagot állítottatok össze, melynek részletes útmutatásait követve tanulhattam a webdesign-olás fogásait! Csak ajánlani tudom a tanfolyamaitokat!”

Bella-Fehér Emese, hallgatónk

„Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy itt tanulhattam veletek! Rengeteg hasznos dologra tehettem szert! A tanfolyamnak köszönhetően érzem úgy, hogy többet szeretnék foglalkozni és tanulni a programozási nyelvekkel és a weboldalak készítésével.”

Szegi Nikoletta, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, igyekszem mindet megfogadni, amit kaptam Tőletek. Mindhármatoknak nagyon szépen köszönöm, magát a tanfolyamot is, mert szuper volt és a sok-sok segítséget, támogatást, amit kaptam mindvégig. Nagyon hálás vagyok. : ) : )”

Kincses Krisztina, hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, és a tanítást. Elképesztően sokat fejlődtem és tanultam. Végre azt érzem, hogy megtaláltam azt, amit hosszú távon is szeretettel fogok csinálni.”

Tóth Panna, hallgatónk

„Először picit bizalmatlan voltam magával az online tanfolyammal kapcsolatban, mivel eddig sosem végeztem online semmilyen kurzust, de amint megkaptam a tankönyvet és az e-oktatóterembe való belépést, egyből tudtam, hogy egy nagyon színvonalas képzés lesz. : ) Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget Nektek! : )”

Csizmadia Brigitta, hallgatónk

„Igazán érdekes, értékes tanfolyamon vehettem részt a WebdesignSuli által, és olyan tudásra tehettem szert, amit már a tanfolyam alatt megrendeléssé tudtam alakítani!”

Járay Bianka, hallgatónk

„Az egész iskola, a kommunikáció és a rendszer, amit felépítettetek mögé, nagyon szuper. Nem győzöm magamba szívni, már csak gyakorolni kell. 🙂 Le a kalappal előttetek. Az összes oktatóvideótok a szó legeslegjobb értelmében “hülyebiztos”. Tény, hogy minden szóra oda kell figyelni, mert mindennek jelentősége van, egy pillanatra sem szabad elkalandozni vagy kiesni a követésből, de elvégre felnőttek vagyunk (szerintem a legtöbben). Ezek után ilyen részletességgel és segítőkészséggel válaszoltok az olyan kérdésekre is, amik már elhangzottak, adott esetben többször is… minden elismerésem.”

Vértesi Beatrix, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a tanfolyam során nyújtott segítőkész hozzáállásotokat, szakmai támogatásotokat a felmerülő kérdések kapcsán, valamint a szuper oktatóanyagot, melyet összeállítottatok a számunkra. Ezek kombinációjával igazán gördülékenyen lehetett haladni a tananyag elsajátításával. : )”

Juhász Dalma, hallgatónk

„Nagyon köszönöm a tanfolyamot és az értékes tudást, igazi élmény volt elvégezni! Remélem a jövőben idővel lesz majd lehetőségem ezzel foglalkozni, mert nagyon élvezem! : )”

Deczky Liza, hallgatónk

„Nagyon sokat tanulok, napi 4-5-6 órát. Attól függ, hogy mennyi időm van aznap. Nagyon szeretem az oktatási rendszereteket! Szóval már most köszönök mindent, pedig még csak 30%-nál járok!”

Harangozó Balázs, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Titeket és mellettetek tettem le a voksomat. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy tanulhatok / tanulhattam tőletek, és a visszacsatolásokat is! : )”

Pataki Nikolett, hallgatónk

„Szuper volt a segítségetekkel tanulni, teljesen meg vagyok elégedve a tananyaggal, meg a segítőkészségetekkel, tapasztalatotokkal is. Rendkívül türelmesek, emberközeliek vagytok : ) Már ajánlottalak is másoknak Titeket, meg a jövőben lehet még találkozunk másik általatok hirdetett tanfolyamon is : )”

Oros Benjámin, hallgatónk

„Bevallom, kicsit elfáradtam a tanfolyam végére, mert többnyire éjjelente tudtam vele foglalkozni, de minden perce élmény volt, örömmel töltött el és egyszer sem éreztem nyűgnek vagy kényszernek. Bízom benne, hogy miután kisebbik lányom is elkezdi az ovit, sikerül majd alkalmazottként elhelyezkednem a szakmában és a későbbiekben vállalkozóként is sikerül majd tevékenykednem. Úgy érzem, hogy nagyon jó alapot kaptam az átfogó, mindenre kiterjedő képzés során, és kitanulhattam egy szakmát viszonylag rövid idő alatt, ahol gyakorlati tudást is szerezhettem.”

Edmár-Hajnóczki Alexandra, hallgatónk

„Nagyon jól éreztem magam, és rengeteg hasznos dolgot tanultam. Köszönöm ezt a jó pár hónapot és a türelmeteket, ha kérdésem volt hozzátok. Folyamatos gyakorlással egyre több és több dolgot tudok megtanulni, és ezt hasznosítani is fogom.”

Bognár Szabina, hallgatónk

„Örülök, hogy belevágtam és veletek tanulhattam. Egy-két tanfolyamot már elvégeztem marketing és más ágakban is, de ennyire átfogó és nem utolsósorban interaktív oktatóanyagok aligha voltak. És nálam nagyon nagyot dobott a lantba az, hogy adtatok hozzá tankönyvet, amiben minden benne van, ami sajnos ritka, hogy kézzelfogható könyvet adjanak vagy eddig hasonlóba nem futottam bele.”

László Evelin, hallgatónk

„Úgy gondolom, hogy a vállalkozásom számára készített weboldal a vállalkozás fejlődésével együtt fog bővülni, kiegészülni, köszönhetően annak a tudásnak és segítségnek, amit Tőletek kaptam. Nagyon élveztem a tanfolyamot és sok-sok újat, izgalmasat tanultam, ami biztos alapot adott ahhoz, hogy kreatív módon használjam fel ezt a tudást.”

Vigh Emőke Tünde, hallgatónk

„Géphiány miatt csak január elején tudtam elkezdeni a képzést de egyszerűen imádom, annyira jól van felépítve. Köszönöm az eddig tanultakat, alig várom, hogy folytassam a szakmai elsajátítását : )”

Haidel Anita, hallgatónk

„Nagy élmény volt ez a tanfolyam. Egy új világot ismertem meg nektek köszönhetően és szeretnék a továbbiakban is ezzel foglalkozni! Élmény az alkotás minden pillanata.”

Szathmári Tünde, hallgatónk

„És még egyszer nagyon köszönöm, hogy veletek tanulhattam. Nagyon alapos és szakmailag részletes, mindenre kiterjedő anyagot kaptam, amit mind a mai napig forgatok. Köszönöm, hogy nektek mindig lehet írni és készségesen rendelkezésre álltok.”

Cseh-Révész Magdolna, hallgatónk

„Öröm volt minden perce, úgy, ahogyan eddig a képzés ideje alatt bárminek, amivel foglalkozhattam. Köszönöm a lehetőséget, hogy megtanítottatok ilyen szuper weboldalakat készíteni.”

Horváth Zsanett, hallgatónk

„Sokat tanultam tőletek és nagyon köszönök mindent, amit elsajátíthattam ebben a pár hónapban.”

Juhász Márk, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm az elmúlt fél évet Nektek! Szuper jó utazás volt, és remélem, hogy a java még csak most jön.”

Hegedüs Bernadett, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm az észrevételeidet és tanácsaidat a weboldallal kapcsolatban. Sokat segítenek nekem, bár még folytatódna a tanfolyam, hogy minél többet tudjak tanulni Tőletek! Köszönök mindent!

Orosz-Kovács Mária, hallgatónk

„Szeretnék köszönetet mondani minden kedvességükért, türelmükért, megértésükért. Szavakkal elmondani nem tudom, mennyire hálás vagyok mindenkinek, aki létrehozta ezt a képzést. A “Köszönöm” nem elég, annak a hálának kifejezésére amit érzek! Minden kérdésemre készséggel válaszoltak, bármilyen problémába ütköztem, gyors segítséget kaptam. Mind azt már bizonyára mindannyian tudják, nem volt könnyű évem, nehézkesen ment a haladás, nehéz egészségügyi helyzetem miatt, ami sajnos jelenleg is fennáll, emiatt sokat járok kórházba. De még erre is hihetetlen megértést kaptam mindvégig. Nem csak egy nagy ismeretekkel rendelkező tudást kaptam ezzel a képzéssel, de emberi odafigyelést és törődést is, ami számomra nagy jelentőséggel bír.”

Horváth Réka Tünde, hallgatónk

„Sikerült végre átrágnom magam az elméleti anyagon és végre bele tudok kezdeni a gyakorlati részbe 🙂 Huhh, eddig nagyon izgalmas, bárcsak jóval több időm lenne rá… mindenesetre nagyon motiváló a könyvetek és elképesztően tud lelkesíteni 🙂 legalábbis engem :-)”

Sántha Mónika, hallgatónk

„Nagyon izgalmas munkafolyamat volt, örömmel végeztem. Nagyon köszönöm valamennyi segítségeteket!”

Dr. Kövér Anita, hallgatónk

„Megkaptam a csomagot, köszönöm, át is néztem (igaz még csak felületesen) és máris azzal szeretném kezdeni, hogy megköszönjem a munkátokat! Nagyon profi és hiteles minden, ami tőletek jön, illetve ami belőletek sugárzik, kezdve a kommunikációtól az anyagon át egészen a tankönyvig… : ) Szóval KÖSZÖNÖM!!!”

„Köszönöm az eddigi utazást, nagyszerű volt, alig várom a folytatást! Köszönöm a folyamatos és gyors segítséget és támogatást, nagyon megnyugtató, hogy egy-egy elakadás után rövid időn belül megválaszoljátok a kérdéseket, téve mindezt úgy, hogy végtelenül türelmesek vagytok velem-velünk. Profin felépített, szakmailag hiteles oktatásban van részem, mely minden tekintetben próbára tett engem, elsősorban azért, mert teljesen más attitűddel érkeztem meg ebbe a képzésbe. Más irányú beállítottságomból kifolyólag sokszor éreztem úgy, hogy elakadtam, de az oktatók nyugalma és támogatása valahogy mindig átsegített, annak ellenére, hogy sokszor türelmetlen voltam az előrehaladásomat illetően. Szóval köszönöm, hogy fejlődhetek általatok.”

„Ami a munkámat elősegítette, az a tananyag minősége, átláthatósága és az oktatók türelme, ami pedig hátráltatta, az pedig a tökéletességre való törekvés, amiről Ti is ejtetek szót a tanfolyamban (nincs olyan, hogy tökéletes). Számomra a legnagyobb fék a folytonos elégedetlenség, még itt, majd ott változtatok, finomítok stb…. Ezt még meg kell fejlődnöm, dolgozom rajta. 

Köszönöm az elmúlt fél évet, azt látom, hogy rengeteg munkátok és tudásotok van ebben a képzésben, nem beszélve arról, hogy mennyire felelősségteljesen végzitek (folyamatos frissítések, gyors válaszadás, folyamatos kapcsolattartás, stb.) 

Szóval GRATULÁLOK hozzá és további sikereket kívánok. 🙂

Külön köszönöm még egyszer a türelmeteket, az instruálásotokat, a támogatásotokat, sokszor segítettetek át a “nehéz pillanatokon” s én azt gondolom, egy képzés ereje abban rejlik, mikor az egyik fél (én) legmélyebb (hozzá nem értésből fakadó) megküzdéseit a másik érzékeli és hatékonyan támogatja szavakkal, iránymutatással, megértéssel.”

Kazareczki Tibor, hallgatónk

„Rengeteg tanultam, köszönöm a WebdesignSulinak, kiváló tanfolyam.”

Taskó Szilárd, hallgatónk

„Köszönöm szépen, hogy csináljátok a tanfolyamot! Végig imádtam és nagyon sok hasznos dolgot tanultam meg tőletek!”

dr. Zsiborás Zsófia, hallgatónk 

„És nagyon köszönöm az egész tanfolyamot, a sok hasznos, nagyon jól érhető, logikusan felépített tananyagot! Nagyon sokat tanultam!”

Dobay Ivett, hallgatónk

„A tanfolyamot nagyon élveztem, érthető, követhető volt teljesen. Azért is vágtam bele, hogy egy kis kreativitást csempésszek a szürke jogi terület mellett a hétköznapokba. : )”

dr. Györke-Sipos Mónika, hallgatónk

„Nagyon élveztem az egész tanfolyamot, köszönöm, hogy egy teljesen új és izgalmas szakmát kezdhetek el általatok!”

Visnyei Vivien, hallgatónk

„Igazán hálás vagyok az egész tanfolyamért. Mindig is arról álmodtam, hogy egy kreatív szakmában dolgozzam, ahol sosem áll meg a tanulás. Januárban ugrott fel a hirdetés, elolvastam és gondoltam, akkor miért is ne. Nagyon szimpatikus volt már az elején az egész tanfolyam. Ezért májusban jelentkeztem is. Természetesen nem is bántam meg a döntést. Két kis gyerekkel azért nem volt zökkenőmentes, de amikor azt veszed észre, hogy már csukódik le a szemed és még mindig csinálnád és csak azért mész el aludni, mert van holnap is, akkor az ember úgy érzi, talált valami értékeset. Látom, hogy rengeteg még a tanulnivaló, de engem például ez motivál a legjobban. Az összes munkahelyemet azért hagytam ott x idő után, mert már nem volt mit tanulni. : ) Szóval köszönöm az érthető, motiváló tananyagot, amivel egy kicsit a szakma lelkét is át tudtátok adni.”

Pap Éva, hallgatónk

„Már hónapokkal ezelőtt végeztem a tanfolyammal, viszont annyi munkám volt (amit Nektek köszönhetek), hogy a saját weboldalamat most tudtam rendbe tenni. Életem legjobb döntése volt ez a tanfolyam. Megtaláltam önmagam és imádom azt, amit csinálok. Pár más jellegű oktatáson már részt vettem, miközben kerestem az utam, de ennyire profi és részletes tananyagot sehol sem kaptam. A segítőkészségetek pedig valami hihetetlen számomra. Rengeteg kérdést tettem fel a megrendeléseim kidolgozásával kapcsolatban e-mailben, és minden alkalommal fél órán belül nagyon hasznos választ kaptam. Amikor nagyobb problémám volt, mindig segítségül hívhattam az oktatókat és nagy türelemmel és kedvességgel segítettek. Annyira szuper, hogy bármikor, amikor szükségem van rá, a leckéket is vissza tudom nézni, ha elakadnék. Mindig van mit tanulni és van hova fejlődni, de egy olyan erős alapot kaptam Tőletek, amit minimum 3-4 tanfolyamból tudtam volna összeszedni, ha nem hozzátok jelentkezem. Ezerszer is csak azt tudom mondani, hogy köszönöm!!!”

Mező Barbara, hallgatónk

„Köszönöm szépen, hogy ilyen precízen készítették el a tanfolyam anyagát és nagyon hálás vagyok a jó és érthető videókért!”

Vikor Csabáné Makai  Adrienn, hallgatónk

„Köszönöm továbbá, hogy mindig a segítségemre voltatok az észrevételeitekkel, ezáltal segítve a fejlődésemet, amit nem tudok eléggé megköszönni nektek! Szívből köszönök még egyszer mindent!”

Hetyei Andrea, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok Nektek az egész tanfolyamért és hogy bármivel fordultam Hozzátok, a segítségemre voltatok! Tényleg mindent nagyon köszönök Nektek, én rengeteget kaptam ettől a tanfolyamtól, és bízom benne, hogy a jövőben már csak ezzel tudok foglalkozni. : )”

Király Brigitta, hallgatónk

„Kifejezetten élveztem a könyvet, amit tőletek kaptam, remek segítség volt munka közben.”

Nagy Eszter, hallgatónk

„Köszönöm szépen a sok tudást, amit átadtatok ezzel az egész tananyaggal. Hasznos tudásra tettem szert általatok és élvezhető volt a tanulás (már amikor nem siettem behozni az elmaradásokat, amiket generáltam, de ez az én hibámból volt.. : )). Nyilván van hova fejlődni rendesen és fogom még forgatni a tananyagot – úgy érzem.”

Kovács Emese Zsófia, hallgatónk

„Köszönöm a sok-sok ötletet, gyakorlati feladatot, inspirációt és tanulási lehetőséget!”

Remenár Fanni, hallgatónk

„A tananyag nagyon jól felépített és érthető volt, tényleg hasznos tudást kaptam itt. Le a kalappal az oktatók előtt. : )”

Rátonyi Zsófia, hallgatónk

„Nagyon köszönöm a lehetőséget, brutál izgalmas volt az egész tanfolyam! : )”

Kiss Barbara, hallgatónk

„Szeretném kifejezni hálámat Nektek a képzésért. Ugyan nem sokat kommunikáltam, mert mindent megtaláltam az anyagokban vagy a kommentekben, de végre kiélhettem a kreativitásomat, amire a tanfolyam ösztönzött és tanított is. Nagyon élveztem, köszönöm! : )”

Dala Patrik, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy rátok találtam, mert rengeteg hasznos dolgot tanultam tőletek, amik a továbbiakban hasznosak lesznek a játékok dizájnolásában is. Amatőr szinten foglalkoztam az Adobe Illustrator-ral, de a tanfolyamon rengeteg új dolgot tanultam a jól érthető és színvonalas oktatóvideókból. Köszönöm még egyszer.”

Rigó Tibor, hallgatónk

„Öröm volt a leckékkel haladni, az érthetőség, a színvilág és a képi világ miatt egyaránt.”

Erős Éva, hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, hogy a WebdesignSuliban tanulhattam! Rendkívül gazdag időszak volt ez, fél évvel ezelőtt nem hittem el, hogy saját magam is megtervezhetem és kivitelezhetem a weboldalamat – de ennél messze sokkal többet kaptam. Az oktatóanyagotok tele van hasznos tippekkel és infókkal, a plusz marketinganyagról nem is beszélve, ami önmagában aranyat ér. Rendkívül sok tudással gazdagodtam, köszönöm Nektek.”

Geburth Laura, hallgatónk

„Nagyon élveztem az elmúlt fél évet, az új tudás megszerzését, és azt kell mondjam, hogy nagyon tetszett a tananyag felépítése, az oktatás módja és színvonala. Úgy érzem, biztos és használható tudást kaptam, melynek nagy hasznát veszem a jelenlegi munkámban, és akár egy jövőbeli új irány felépítésében is.”

Rongits Gábor, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok ezért a 6 hónapért, sokat tanultam és még többet szeretnék így, hogy jobban belelátok a szakmába. Köszönök mindent!”

Kovács Tímea, hallgatónk

„Köszönöm az érdekes és hasznos anyagokat, élvezet volt a tanulás!”

Szabó-Kis Dóra, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönök Nektek mindent! Teljesen a 0-ról indulva úgy érzem, hogy rengeteget tanultam és fejlődtem a hónapok alatt. Minden alkalommal igyekszem tanulni a hibáimból, amiket annyira érhetően, kedvesen írtok le és magyaráztok el, hogy csak még inkább motivál arra, hogy finomítsak a szépérzékemen, figyeljek jobban az apró részletekre és az összhangra. Nagyon örülök, hogy belevágtam, és hálás vagyok nektek, hogy ilyen átlátható, átfogó képzést készítettetek el azok számára, akik ebben a szférában szeretnének dolgozni, vagy akár csak bepillantani az alkotás ezen világába!”

Tarsolya Tamara, hallgatónk

„Ma megosztottátok egy régi munkámat, és erről eszembe jutott, hogy megírjam Nektek, hogy mennyire örülök, hogy elvégeztem nálatok a tanfolyamot. Körülbelül 2 éve egy ismerősöm/barátom kitalálta, hogy csinál egy női étrend-kiegészítőt, és elkezdtünk együtt dolgozni.
Első körben egy étrend-kiegészítőnk volt, és ehhez év eleje óta pedig pár termék még hozzájött. A “femivity” márkanevet, a logót, a termékek címkéjét és a weboldalt is én készítettem, ketten dolgozunk a cégben. Június elejétől pedig jó pár termék már a Rossmann polcain is megtalálható. Ezen kívül pedig már volt pár apróbb munkám is szerencsére. Még egyszer nagyon köszönöm Nektek!”

Albert Titanilla, hallgatónk

„A tananyag sok helyen olyan szépen meg van fogalmazva, hogy öröm olvasni. Választékos és aprólékos!”

Albert Eleonóra, hallgatónk

„Összegezve a fél évet: Véletlen folytán akadtam az iskolára, és mennyire “isteni” közbeavatkozás volt, hiszen akkor már futott egy vállalkozásom pénzügyi területen, de nem igazán éreztem magam boldognak abban. Az elején azért voltak kétségeim tényleg nekem való-e, nehéznek találtam, túl sok minden volt ismeretlen, két pici gyerek mellől úgy éreztem, hogy sose fogom befejezni…. aztán egyre könnyebbek lettek a leckék, hajnalig néztem az oktató videóitokat, és sok más hazai és külföldi videókat, gyűjtöttem az infókat. Nagyon élveztem minden tanulással töltött percet, habár borzasztó frusztrált vagyok mai napig amiatt, hogy nem tudok mindent, és hogy van hova fejlődni.

Kialakult egy “nagy ötlet”, és partnereket kerestem hozzá, és a hónapban le is tesszük az alapjait, és ha Ti is rámondjátok az áment, és úgy gondoljátok, hogy van jövőm a szakmában, akkor júliusban teljes erővel indulok ezen az új, izgalmas úton… ezennel teljes munkaidőben, remélve, hogy rövid időn belül készíthetek egy referencia-blokkot is. 

Tananyag: nagyon sok szakmám van, végeztem online, személyesen is őket, de a Tiétek az eddigi legminőségibb oktatás, amit valaha online végeztem. Gratulálok hozzá Nektek! Kívánom, hogy nagyon sok hallgatótok legyen, és ahol tehetem, ajánlani foglak Titeket.”

Siposné Szücs Anett, hallgatónk

„Továbbá köszönetet szeretnék mondani az egész tanfolyamért! Egészen új irányt vett a karrierem a segítségetekkel. Nagyon sok tudással és megszámlálhatatlan hasznos tanáccsal lettem gazdagabb. Hihetetlenül hálás vagyok érte! További sok sikert és jó munkát kívánok az egész csapatnak!”

Vizes Gréta, hallgatónk

„Szuper volt az egész tanfolyam, köszönöm Nektek! Itt valóban olyan tudást kaptam, amit azonnal lehet kamatoztatni! Már most vannak megrendelőim, akikkel alig várom, hogy együtt dolgozhassak!”

Farkasné Csabai Enikő, hallgatónk

„Még annyit szeretnék elmondani, hogy nagyon hálás vagyok Nektek, mert már függőben van egy megbízásom. Egy alapítvány felkért az egyik projektjének az arculatát és későbbiekben a weboldalát megtervezni. Nekik már készítettem (egyelőre tervezetként) logót és egy plakátot is.”

Klausz Henrietta, hallgatónk

„Az egész tanfolyamot köszönöm Nektek, minden része tetszett. Szívesen csináltam a feladatokat, bár végig időhiánnyal küzdöttem, de gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. Igazán hasznosnak, gyakorlatiasnak érzem a tanfolyam felépítését. Kívánom Nektek, hogy még sokáig tartsatok hasonlóan színvonalas tanfolyamokat, ami azt gondolom, a magyar oktatásban ritkaságnak számít és számomra kellemes meglepetés volt. Egyben van az egész, mégis úgy érzem, hogy ez csak a jéghegy csúcsa és ezután jön a java. Egy egész világ tárul ki, amiben az ember bármerre elindulhat, megkapta hozzá a térképet. De a lépéseket már mindenkinek magának kell megtenni.”

Németh Gabriella, hallgatónk

„Ezúton is nagyon köszönöm a részletes leckéket, tényleg szuper tőletek tanulni!”

Kiss Barbara, hallgatónk 

„Köszönöm mindenkinek ezt a szenzációs tanfolyamot, egy élmény volt! Nagyon jól szervezett, átgondolt, profi munka! Kiváló példaképek és mentorok vagytok!”

Varga Zsuzsa, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba! Nagyon jól felépített, jól követhető a tananyag, közben sok kis sikerélménnyel.”

Dr. Koczka Csilla, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok Nektek ezért a kurzusért, hihetetlen jó picit újra nem “csak” anyukának lenni, hanem valami kreatív dologgal foglalkozni… : )”

Király Brigitta, hallgatónk

„Örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, úgy gondolom, nagyon jó választás volt, és jó döntés belevágni!”

Czigány Tamás, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a segítséget, és az izgalmas, kreatív feladatokat, örülök, hogy titeket választottalak.”

Székely Orsolya, hallgatónk

„Már most szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a képzésben, elképesztő mennyi mindent sikerült elsajátítani mindössze pár hónap alatt.”

Kiss Enikő, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a segítséget, a segítségetekkel és a profizmusotokkal mindig tanulok valami újat, illetve egyre közelebb érzem magam a weboldal szerkesztéshez. Azt sem hagyhatom szó nélkül, hogy a segítségnyújtás igen gyors, bármikor fordulok hozzátok.”

Wágner Renáta, hallgatónk

„A tanfolyam minden pillanatát élvezem eddig, nagyon minőségi az oktatási anyag, a kivitelezés, még ha nem is kell hozzá “iskola padban ülni”, akkor is.”

Siposné Szűcs Anett, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm ezt a fantasztikus pár hónapot veletek. Rengeteget tanultam tőletek. Teljesen nulláról indulva vágtam bele a tanfolyamba, és mára már fantasztikus dolgokat tudok alkotni, amit nem is gondoltam volna. Rengeteg segítséget kaptam mindig, nem lehetek elég hálás ezért a remek tanfolyamért. Nem állok meg a tanulással, rengeteg dolog érdekel a webdesigner szakmával kapcsolatban, és minél többet ülök a gép előtt, annál jobban az az érzésem, hogy még még még. :))))))”

Gyenes-Rátkai Márta, hallgatónk

„Igényes, szépen felépített és lényegre törő. Látszik, hogy Barbara szívvel készítette ezt a hatalmas project-et, gratulálok neki.”

Kovács Balázs, hallgatónk

„Köszönet a tanfolyamért! Számomra roppantul hasznos volt, mert az eddigi grafikai tudásomat újra felfrissíthettem, illetve sok új dolgot is megtanulhattam. Minden nagyon érthetően volt leírva, magyarázva. Igazából itt csak rajtam múlt, hogy képes vagyok-e az időmet jól beosztva (gyerek mellett : )) rászánni magam, hogy leüljek a laptop elé és a tanfolyammal foglalkozzak. De nem volt nehéz, mert annyira lekötött. : )”

Császár-Sárady Regina, hallgatónk

„Én is szeretném megköszönni a színvonalas oktatást, amit Tőletek kaptam, és azt, hogy ha bármikor elakadtam, gyorsan segítséget nyújtottatok nekem. A tananyag nagyon szuperül van összeállítva és piacképes tudást ad a diákoknak.”

Bács Kinga, hallgatónk

„És itt szeretnék köszönetet mondani Nektek, hiszen grafikusként is olyan dolgokba láttam bele, amiket a tanulmányaim alatt sem tapasztaltam még. Erre vágytam, hogy egy ilyen komplex szakmám legyen, így már bátrabban neki tudok vágni egy vállalkozásnak a közeljövőben : ). Tudom, van még mit bőven tanulnom, de úgy érzem, ha Ti nem vagytok, nem kapom meg azt a bizonyos kezdő löketet. Nagyon köszönöm Nektek : )”

Balázsi Barbara, hallgatónk 

„Élveztem a tanfolyam minden pillanatát, szinte minden napom részévé vált. Hiányozni fog, de megtanultam egy rendszert, és azt is, hogy ha valami fontos, arra igen is jut idő. Nagyon nagy feladat van a hátam mögött és még előttem is, mert pontosan tudom, min kell még csiszolnom és építenem. Köszönöm a tananyagot, amit összeállítottatok: RENGETEGET fejlődtem.”

Sápi-Liszák Zita, hallgatónk

„Úgy érzem, nagyon sokat fejlődtem a képzés alatt, szuperül és gondosan összeraktátok a tananyagot, köszönöm szépen, hogy részt vehettem rajta. A többi már “csak” rajtam múlik, érzem, hogy van még hova fejlődni, és motivált is vagyok a továbblépésre.”

Sápi Nóra, hallgatónk

„Köszönöm nektek ezt a fantasztikus lehetőséget. Nagyon örülök, hogy 6 hónappal ezelőtt a Webdesignsuli mellett döntöttem. Egy fantasztikus, átfogó tananyagot hoztatok létre. : ) Köszönöm!”

Gyenes-Rátkai Márta, hallgatónk

„Szeretném megragadni az alkalmat és megköszönni ezt a fél évet nektek! Rengeteget tanultam, és minden felmerülő kérdésemre nagyon gyors, kedves és részletes választ és tanácsot kaptam. Mind nagyon hasznos volt. A tananyag nagyon áttekinthető és izgalmas, csak úgy ittam a szavaitokat. Örülök, hogy belevágtam, és hogy titeket választottalak! Amit szeretnék még kiemelni, hogy nagyon motiválóak voltak azok az email-ek, amiket kaptunk a tanfolyam alatt. Azt is megtanultam, hogy sokkal több mindenre képes vagyok, mint gondoltam. Köszönöm.”

Sárváry Adrienn, hallgatónk

„Az oktatóanyag nagyon szuper volt, Tőletek is csak hasznos tanácsokat kaptam, amiket a jövőben is biztosan sokszor elő fogok venni. : ) A videók és az írott anyag is nagyon egyértelmű és jól követhető. Minden maximálisan átlátható az oktató felületen. Nagyon színvonalas anyag, amivel már régen találkoztam az online tanfolyamok világában!”

Mlinkó Gabriella, hallgatónk

„Hálásan köszönöm a sok tanítást, tudást, türelmet és segítséget, amit kaptam Tőletek. 53 évesen kicsit magamra is büszke vagyok, hogy nem csupán elkezdtem, de becsülettel végigcsináltam ezt a tanfolyamot. Amire még inkább büszke vagyok, hogy inspiráltam a barátnőmet is, aki márciusban kezdi meg a tanulmányait Nálatok.”

Bajnáczki Gabriella, hallgatónk

„Nagyon tetszett és tényleg használható tudás rövid időn belül, amiből meg is lehet élni, ha ügyes az ember. Sőt, ha nagyon ügyes vagyok, akár kevesebb munkával is sokkal többet fogok keresni. Legalábbis bízom benne.”

Recskó Dorina, hallgatónk

„És nem utolsósorban köszönök szépen mindent, a kurzuson tanultakat, én tényleg hiszem, hogy az életem új fordulatot tud venni Nektek köszönhetően.”

Dr. Énekes-Gáll Erika, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm az értékelést! : ) Nagyon-nagyon boldog vagyok és örülök, hogy ilyen kiváló eredményt értem el. Hálásan köszönöm a magas színvonalú oktatást! Szuperek vagytok, örülök, hogy elvégezhettem a tanfolyamot. : )”

Szabó Judit Brigitta, hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, nagyon sokat tanultam. : ) Hálásan köszönöm a sok tanácsot, segítséget, nagyon hasznos volt minden! : ) További sok boldog, elégedett hallgatót kívánok! : )”

Hódi Éva, hallgatónk

„Köszönöm nektek a tanfolyam elkészítését és professzionális kivitelezését. Jó volt, hogy a saját tempómban haladhattam és hogy akár online, akár könyvből is tanulhattam. Szuper átfogó ismeretekre és tapasztalatra tettem szert, amit több téren tudok/tudtam kamatoztatni már a tanfolyam ideje alatt is! A blogbejegyzések és az inspiráló Facebook bejegyzések is hasznomra voltak, kicsit noszogattak is ; )”

Romhányi Éva, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok Nektek, az egész tanfolyam nagyon jól ki van dolgozva, örülök és jó döntés volt, hogy nálatok végezhettem el a webdesigner képzést!”

Szalay Bianka, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok, és köszönöm nektek a segítségeteket és a tanácsaitokat. Szuper, amit csináltok, és remélem, hogy egyszer én is eljutok erre a szintre! : ) Csak így tovább! : )”

Kaszányi Vivien, hallgatónk 

„Mindent nagyon köszönök, élmény Veletek tanulni, remélem még “találkozunk”!”

Aux Nikoletta, hallgatónk

„E kell mondanom, hogy annyira belemerültem mostanában ezekbe a feladatokba, hogy már éjszakánként is ezekkel álmodom, mit lehetne még beletenni az adott munkába! 😀 Nagyon élvezem az egész tanfolyamot, szuperül összeállított! Alig várom, hogy belevessem magam a most következő anyagrészbe, a webes alapokba, mert ez is nagyon érdekel! Rég éreztem magamban ennyi motivációt valamivel kapcsolatban! Tudni akarok egyre többet és többet! Köszönöm ezt Nektek! : )”

Csabai Enikő, hallgatónk

„Amúgy egy visszacsatolás a tanfolyamról: 15%-át végeztem el, de máris újraterveztem egy kliensem weblapját, amit anno én készítettem. Imádja. : )”

McAlister Edit, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a türelmet! Élmény volt minden perce a tanfolyamnak! : ) Biztosan vannak benne még hibák, de sokat fogok gyakorolni, hogy profivá váljak. Ez volt az álmom és megvalósult. : )

Tegnap óta beindítottam a vállalkozásomat is és mellékállásban fogok tevékenyen dolgozni. Örülök, hogy tanulhattam nálatok! : ) Ilyen suliba öröm járni! : ) 

Patyi Andrea, hallgatónk

„Egyúttal szeretném megköszönni a munkátokat, mert nagyon hatékonyan és szerintem könnyen lehet tanulni a tananyagotok alapján. Nekem is volt egy holtpont, amikor nehezebbnek éreztem, de átlendülhettem rajta, és összeállhatott sok minden bennem, ahogy haladtam a feladatokkal. Tényleg jól egymásra építve van összeállítva az anyag. : )”

Jagicza Marianna, hallgatónk

„Remek volt a tanfolyam, örülök, hogy belevágtam. Remélem, hogy ebbe az irányba is el tudok majd indulni, ha már eleget gyakoroltam, nagyon érdekes szakma, én nagyon szeretem csinálni a weboldalépítést, alakítgatást. Rengeteget tanultam, úgyhogy nagyon köszönöm a munkátokat! : )”

Lantos Boglárka, hallgatónk

„Nagyszerű élmény volt a kurzust csinálni, élveztem minden percét, és a közeljövőben szeretnék is valami hasonlóba kezdeni, de sajnos én az a típus vagyok, aki sokat tanul és bátortalankodik mielőtt bárminek is nekikezd. Ez a tanfolyam egy szuper lökés volt számomra az új ismeretek felé, és kizökkentett a kicsit gépies munkámból egy kreatív világ irányába. Köszönöm a munkáimra szánt időt és a mindig alapos értékeléseket/jótanácsokat. Minden jót kívánok a Webdesignsuli teljes csapatának, és köszönöm a lehetőséget.”

Kovács Attila Richard, hallgatónk

„Köszönöm a kreatív töltetet, amit a tanfolyamtól (és tőletek) kapok!”

Székely Orsolya, hallgatónk

„Szeretnék köszönetet mondani ezért a tanfolyamért, mert amióta elkezdtem ezt az egészet, végre érzem, hogy megvan az én utam. Egész fiatalkorom óta érdekelt a képszerkesztés, a weboldalszerkesztés, csináltam is egy ideig – persze nem ilyen komoly szinten, de most végre újra azt érzem, hogy megtaláltam azt, amivel tényleg komolyan szeretnék foglalkozni. Az utóbbi időben a munkám miatt eléggé elveszettnek éreztem magam a mindennapokban, főleg így év végén. Ezért is csúsztam el egy kicsit. De az utóbbi pár napban, ahogy ezt az oldalt szerkesztettem, hát valami csodás érzés volt! Tegnap hajnalba nyúlóan dolgoztam rajta, de egyáltalán nem bántam. Úgyhogy köszönöm, hogy ezt lehetővé tettétek. Végre van egy új célom, és ezt már nagyon régen éreztem így. Nagyon tetszett a tanfolyam, imádtam minden percét, egy picit sem unatkoztam. Hatalmas köszönet Nektek mindenért, remélem lesz hová fejlődnöm és hogy sikerül igazi szakemberré válnom . : )”

Leczki Diána, hallgatónk

„Eszméletlen szuperek vagytok, mert a tananyag érthető, világos a kezdők számára is.”

Rátkai-Gyenes Márta, hallgatónk

„Nagyon köszönöm a sok hasznos és érdekes dolgot, amit a webdesign világáról megtanulhattam tőletek. És köszönöm, hogy bármi problémám adódott a tanfolyam során, mindig a lehető leggyorsabban a segítségemre voltatok!”

Ádám Adél, hallgatónk

„Köszönöm szépen az egész tanfolyamon nyújtott felkészültségeteket, a segítségeteket, amikor kérdésem akadt, nagyon élveztem az egész tanulási folyamatot!”

Lázók Anita, hallgatónk

„Köszönöm a segítségeket és a tanácsokat, amelyeket a tanfolyam során kaptam. Ha valaki webdesigner képzést szeretne elvégezni a köreimből, titeket foglak ajánlani. A könyv és a videóanyagok is nagyon hasznosak és jól lehet haladni vele.”

Pintér Erika, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy Titeket választottalak! Az egész tanfolyam felépítése logikus, kellően tartalmas volt. Abszolút alkalmas arra, hogy egy jó alapot adjon ahhoz, hogy tovább tudjam fejleszteni magamat és finomítani a tudásomat. Aki ezen a pályán szeretne mozogni, megkapja az elinduláshoz szükséges tudást. Emellett hadd emeljen ki és köszönjem meg Nektek azt a sok segítséget, amit kaptam Tőletek a teljes időtartam alatt! 🙂 Ha bárkinél szóba kerül ilyen tanfolyam iránti érdeklődés, biztos, hogy Titeket foglak ajánlani. :-)”

Barkóczi Balázs, hallgatónk 

„Csillapíthatatlan a tudásvágyam, plusz az elmúlt közel fél évben a Webdesignsuli lett a kikapcsolódás és az énidőm : ) Egyik szemem örül, hogy már csak a modulzárók vannak hátra, a másik szemem sír, hogy vége lesz a tanfolyamnak : (”

„Képzeljétek, elindultam a szülővárosomban egy logótervező pályázaton. A csabai könyvbörzének kellett logót tervezni.
Ma hívtak, hogy megnyertem, és több sajtómegjelenésükben említenének, illetve a nyereményt is a rendezvény napján, média előtt adnák át. Én olyan boldog vagyok. (És úgy örülök, hogy lassan egy évvel ezelőtt belevágtam a tanfolyamba).”

Halász-Kovács Nóra, hallgatónk

„Volt pár online oktatásban részem az elmúlt pár évben, de ennyire összeszedett, részletes, érthető és egyértelmű feladatleírással még nem találkoztam. Minden apró mozzanatot tökéletesen dokumentálja a tanmenet. Óriási segítséget nyújtanak a videók és leírások egyaránt. Ha alkalmam nyílik, vagy a véleményemre kíváncsi valaki, példaként fogom felhozni az Önök oktatási módszerét! Volt nap, hogy olyan izgalmas részek voltak a tanfolyam során, hogy minden adandó pillanatomban a könyvet bújtam. Mindent összevetve, már tudom, hogy valóban létezik az izgalmas és élvezetes tanulás! Köszönöm, hogy részt vehettem ezen az oktatási módszeren!”

Zsédely-Pukancsik Zsuzsanna, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy a tanulótok lehetek, eddig is használtam képszerkesztőket, kreatívkodtam sokat, de a tananyagnak köszönhetően sokkal többet tudhatok meg erről a világról, és ezért hálás vagyok Nektek!”

Simon Edina Liliána, hallgatónk

„Nagyon köszönöm a biztató szavakat és a részletes értékelést, a jövőben nagyon sok hasznát fogom venni ezeknek! Az egész tanfolyamért és magáért a lehetőségért is végtelenül hálás vagyok, rengeteget tanultam és fejlődtem ez idő alatt.”

Koller Vanda, hallgatónk

„Lassan, de a végére értem. Bár remélem, hogy inkább egy új kezdethez. Rengeteg új dolgot tanítottatok nekem! Év elején még csak portörléskor volt kapcsolatom a számítógéppel, mára már barátokká váltunk és együtt teázunk. : ) Egyszóval, nagyon szépen köszönök mindent!!!”

Farkas Edina, hallgatónk

„Eddig is tudtam, hogy szuper, amit nekünk diákoknak adtok (…) Jó volt Tőletek tanulni nagyon! A 3 éves kisfiam, családom és 2×4 órás munkahelyem mellett minden segítségetek aranyat ért.”

Kapi-Majoros Dóra, hallgatónk

„Nagyon követhető, érthető és hasznos minden, örülök hogy Titeket választottalak, köszönöm. : )”

Czár Barbara, hallgatónk

„Éppen most kaptam meg a hetfői induló üzenetet. Szeretem olvasni a leveleiteket. Olyan jó, egyszerű, összetett és jó végigolvasni. Bár én még állásban dolgozom, de azért úgy gondolom, hogy igen, új hét, új lehetőségek gondolatával indulok.”

„Egyébként már vannak kisebb megbízásaim. : ) Egy webfejlesztővel dolgozok. Legalábbis nekem ad bizonyos munkát a képességeimhez mérten. : )” 

Lengyel Dániel, hallgatónk

„A tananyag könnyen érthető, szerintem szuper!”

Mikola Szilvia Sarolta, hallgatónk

„Köszönöm szépen még egyszer, rengeteget segítettél, nagyon informatív volt a válaszod! Hálás vagyok, tényleg szuperek vagytok! : )”

Lázók Anita, hallgatónk

„A tanfolyam végzése közben munkát váltottam, és webshop ügyintézőként sikerült állást kapnom, amire nem jelentkeztem volna a tanfolyam előtt : )  De célom, hogy webdesign munkákat is tudjak vállalni mellette, és tovább tanulni ezen a területen. Köszönök mindent! Sok sikert kívánok nektek!”

Tóth-Kiss Diána, hallgatónk

„Nagyon tetszett a tanfolyam, sok mindent tanultam, és sok örömet szerzett a gyakorlati munkák elkészítése.”

Mester Zsófia, hallgatónk

„Köszönök mindent, nagyon sokat tanultam a tanfolyam által és nagyon élveztem az új platformok és programok kipróbálását, különösen a Photoshop-ét : ) Nagyon jól felépített az oktatási rendszer, különösen szimpatikus volt, hogy rengeteg weboldal- és könyvajánlást írtatok.”

Zubor Fanni Viktória, hallgatónk

„Mindent nagyon köszönök! Rendkívül sokat tanultam, kiválóak voltak a leckék. Imádtam az oktató videókat : ) Én is szeretnék gratulálni nektek, hogy ilyen klasszul összeállítottátok az anyagokat.”

Gyimesi Zsuzsa, hallgatónk

„Nagyon sokat tanultam a tanfolyam során, köszönöm a segítségeket, amiket kaptam tőletek. Örülök, hogy sikerült a tanfolyamot teljesítenem, sokat tanultam, és fogom is kamatoztatni a jövőben az itt szerzett tudást.”

Pásztor Zsuzsanna, hallgatónk

„Bár a komfortzónámon már rég kívül vagyok, teljesen ismeretlen területre vittetek, de mindezek ellenére rendkívül élvezem ezt a számomra kemény kihívást. Köszönöm ezt a sok új és izgalmas feladatot!”

Farkas Edina, hallgatónk 

„Mindemellett köszönöm a sok, pontos, gyors segítséget, amit kaptam a tanfolyam során. További sok sikert kívánok Neked és az egész csapatnak! Lehet találkozunk még, valamelyik tanfolyamon. : )”

Mártonné Fekete Csilla, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok az igényes tananyagért és a pozitív és építő jellegű kritikákért!”

Borbély Hajnalka, hallgatónk

„És ezúton is szeretném megköszönni a segítséget, a korrekt visszajelzéseket és az egész tanfolyamot! Úgy érzem, hogy megtaláltam azt a szakmát, amivel szívesen foglalkoznék egész életemben. Mindig is szerettem “kreatívkodni”, kiskorom óta rajzolok és nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra, hiszen így már el tudok indulni egy olyan úton, hogy az lehessen a munkám, ami a hobbim is! : )”

Ilonczai Sára, hallgatónk

„Nagyon örültem a pozitív visszajelzésnek, eléggé izgatott voltam, amikor elküldtem a végső munkát. A lassan 3 éves, örökmozgó kisfiam mellett nem volt olyan könnyű dolgom, de próbáltam a maximumot kihozni magamból. Szerintem a tananyag remekül, érthetően össze van állítva, köszönöm még egyszer az értékelést és a jó tanácsokat, örülök, hogy ezt a tanfolyamot választottam! : )”

Kárpáti Adrienn, hallgatónk

„Köszönök mindent, minden percét élveztem a tanulásnak!”

Fekete Marianna, hallgatónk

„Én meg szeretném köszönni, hogy lehetőségem volt részt venni a tanfolyamon! Nagyon sokat tanultam/fejlődtem. Ha belegondolok, hogy 4 hónappal ezelőtt még azt sem tudtam, hogy mi fán terem egy weboldal.. háát. wáoo : )”

Németh Ágnes, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a tanácsaitokat, illetve az egész féléves munkátokat! Én pedig gratulálok a részletes tananyaghoz, az érthető és egyértelmű videós magyarázatokhoz. A WebdesignSuli honlapja, a küldött anyagok kifogástalanok. Élmény volt. Tényleg.”

Nagy Beatrix, hallgatónk

„A Kreanod oldalon történt regisztrációm után már a 3. pályázatot készítem, annyira hálás vagyok nektek, imádom ezt a munkát, hobbyt, kreativitást, és nagyon fogom sajnálni ha vége lesz, mert mindig annyi jó tanáccsal láttatok el, mindig a megfelelő pillanatban kaptam meg a kellő löketet, hogy ne adjam fel, hanem megoldjam, gyakoroljam és menjen. (…) Az utóbbi időben nagyon sok időt töltöttem logók tervezésével, készítésével, és már pályázatokon is részt vettem. (…) Még nagyon sokat kell tanulnom, fejlődni, gyakorolni, de ez erről szól, ha már elkezdtem, belevágtam, és imádom, akkor ezt innentől csinálni kell. Nagyon hálás vagyok nektek, hogy elindítottatok ezen az úton : )”

Muhi-Kőrös Erika, hallgatónk

„Szuper a tanfolyam, minden szempontból. Nekem nagyon hasznos volt. :-)”

Kovácsné Baros Gabriella, hallgatónk

„A szakmai ajánlópecsét hatalmas megtiszteltetés, nagyon köszönöm! Kicsordult a könnyem, amikor olvastam, hogy megkapom : ) Köszönök szépen Nektek mindent! Nagyon élveztem a tanfolyamot, szuperül felépített, érthető, élvezetes a tananyag és mindig azonnal segítséget kaptam, amikor elakadtam : ) Olyan szakmát adtatok a kezembe, amivel a három kicsi gyerekem (1, 5 és 7 évesek) mellett, itthonról dolgozva is tudok boldogulni, ez hatalmas ajándék : ) Tényleg tiszta szívből köszönök mindent!”

Héliné László Anita, hallgatónk

„Nagyon köszönöm utólag is a sűrű, ugyanakkor részletes és nagyon hasznos tanfolyamot. Függetlenül a vizsgamunkám eredményétől, biztos vagyok benne, hogy jó tanárokat kaptam ahhoz, hogy a legjobb tudást sajátítsam el. Köszönöm még egyszer a visszajelzéseket és a teljes oktatást. Illetve, hogy ezáltal új ajtók nyílhatnak ki részemre is. : )”

Horváth Gergely, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra, mert a jelenlegi munkám kicsit nélkülözi a kreativitást, így gimi óta ismét bele tudtam ezt csempészni a mindennapjaimba. Szeretném még egyszer megköszönni az értékelések során kapott építő kritikákat, jó tanácsokat. Szuper volt a tananyagon végighaladni, nagyon élveztem. Mindenképpen szeretném tovább bővíteni az ismereteimet, nem is kell elgondolkodnom, hogy ezen az úton ismét a WebdesignSuli nyújtotta lehetőségeit fogom megragadni. Végezetül szeretném megköszönni a sok tudást, amit nekem ez a tanfolyam nyújtott, jó érzés egy kis kreativitást csempészni a mindennapjaimba. : )”

Nagy Médea, hallgatónk

„Köszönöm szépen ezt az elmúlt fél évet! Nagyon tetszett végig a tananyag, minden része érdekes volt, sokat tanultam, fejlődtem, és tényleg gyakorlat teszi a mestert.”

Béres-Szabó Nóra, hallgatónk 

„Rendkívül hálás vagyok nektek a tananyagért, látni, hogy komoly munkátok van benne és a jövőbeli megrendelések alkalmával örülök, hogy lesz mibe kapaszkodnom. A Webdesignsuli mellett folyamatosan tanulom a Designakadémia anyagait is, nagyon jók a részletes videók!”

Balogh Botond, hallgatónk

„Csodálatos volt a tanfolyam, átlátható, jól érthető, érdekes. Minden nap öröm volt haladni az anyaggal és magamba szívni a tudást. Köszönöm szépen ezt a mérhetetlen türelmet és hogy az ezredik kérdésemre is választ kaptam mindig Tőletek! Szuper élmény volt, és bár elcsépelt a mondat de: életem egyik legjobb döntése volt belevágni. Köszönöm Nektek!”

Szente Réka, hallgatónk

„Sokat tanultam az elmúlt időszakban, és amit célul tűztem ki, hogy megcsináljam a férjem vállalkozásának a weboldalát, azt sikerült teljesíteni : ) Az, hogy az én kétkezi munkámmal alkottam valami klasszat, nagyon jó érzés. : ) De ami nekem a legjobb ebben a tanfolyamban az az, hogy észrevettem, hogy amikor csináltam a dolgokat – Photoshop, logótervezés, inspirálódás –, akkor nagyon kikapcsolódtam, feltöltött, hogy dolgozni kellett valamin, ki kellett találni… : ) Ez azt jelenti nekem, hogy ez valami olyan dolog, ami nagyon kapcsolódik a zsigeri működésemhez, feltölt energiával és nem elviszi. Persze tanulnom még van mit, de ha ez esetleg nem jövedelmező állás, hanem egy hobbi lesz, már akkor is sokat nyertem vele, mert találtam egy hobbit magamnak.”

Kollár Viktória, hallgatónk

„Nagyon élveztem a tanfolyamot és nagyon sok mindent tanultam ez alatt a “röpke” 6 hónap alatt! : )”

Váradi Kinga, hallgatónk

„Köszönöm az egész tanfolyamot. Nagyon jól össze volt rakva és teljesen követhető volt. Sokat tanultam belőle, nagyon hasznos volt. : )”

Ábri Anett, hallgatónk

„Valamint köszönöm szépen az egész WebdesignSuli csapatának a segítőkészségét és ezt a remekül összeállított tanfolyamot! : )”

Valuska Lili, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm ezt a rengeteg leckét, sokat tanultam és fejlődtem magamhoz képest : )”

Ujlaky Nikolett, hallgatónk

„Egy évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt számomra, hogy valaha belőlem is válhat “webdesigner”.  Én a banki szférában dolgoztam vezetőként, de egyik napról a másikra megszűnt a munkahelyem. Ugyan belevágtam az álláskeresésbe, de nem igazán értek pozitívumok, a helyzetemet nehezítette a pandémia is. Ekkor kezdett a gondolat megfogalmazódni, hogy olyasmit kellene tanulnom, amivel nyithatok a világ felé, ami érdekel és szívesen foglalkoznék vele a hobbiszinten túl is, és ami segíthet megoldani a munkahely problémáját is. Régóta érdekelt a honlapok világa, a kreatív dolgokat mindig is nagyon szerettem, így hát idén januárra érett meg a gondolat, hogy iratkozzak be hozzátok a webdesigner képzésre. A tanfolyam alatt nagyon sok érdekes és hasznos dolgot tanultam. Amikor egy-egy fejezet elkezdődött, az elején még nem is tudtam komolyan elhinni, hogy hamarosan én is fogok tudni ilyen szuper dolgokat létrehozni, de ahogy haladtam a tananyagban, mindez már természetes volt. Hatalmas sikerélmény volt számomra, amikor elkészültem a legelső arculattervezéssel, majd később a weboldalt is el tudtam készíteni. A vizsgamunka pedig már szinte “örömmunka” volt, hogy teljes egészében én hoztam létre. Összefoglalva nagyon élveztem a tanfolyam minden percét, és most nagyon büszke vagyok, hogy én is eljuthattam idáig, hogy már nekem is van ilyen szép tanúsítványom!”

Tóth Erika, hallgatónk

„Egyúttal szeretném megköszönni a sok hasznos tanácsot és a jól követhető, lényegre törő tananyagot! Az elején még nem gondoltam volna, hogy menni fog, de így a végére imádom, és ami a lényeg: elindítottatok egy úton, amit már amúgy is tervezgettem szürke hétköznapjaimon, de az utolsó lökést Ti adtátok!”

Ofori-Attah Patrik, hallgatónk

„Összességében szeretném megköszönni a tanfolyamot, a fél év alatt kapott rengeteg anyagot, a kérdéseimre a gyors válaszokat és segítséget! Nagyon ki tudott kapcsolni minden tervező fázis, a stresszes napok végén jólesett pár órát bíbelődni, kreatívkodni! : )” 

Kazincziné Sulyok Petra, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget, mindent megért ez a tanfolyam! : )”

Miskolczi Ariella, hallgatónk

„Igazából nem tudnám, csak ‘túl elcsépelt’ frázisokkal kifejezni elégedettségem a kurzussal kapcsolatban. Fantasztikusak vagytok, és örülök, hogy végül nálatok kezdtem webdesign-t tanulni.”

Kovács Attila, hallgatónk 

„Hálás vagyok, hogy Rátok találtam és hogy ilyen zökkenőmentesen elsajátítottam egy szeletet a profizmusotokból! Köszönöm a segítséget, biztosan folytatom majd még további tanfolyamokkal nálatok! : )”

Árva-Baksa Gréta, hallgatónk

„Köszönöm a részletes tananyagot és a sok új információt. Nulla számítógépes ismerettel kezdtem hozzá a tanfolyamhoz és nagyon örülök, hogy eljutottam idáig! Büszke vagyok magamra és persze rátok, hogy ennyit tudtam fejlődni, ez számomra maga a csoda!”

Farkas Edina, hallgatónk

„Szuper, hogy ennyire gyorsan és alaposan érkezik a segítség! Igazán jó érzés, hogy ennyire odafigyeltek ránk! : )”

Juhász-Nyárádi Anikó, hallgatónk

„Teljesen-teljesen le vagyok nyűgözve attól, ahogyan válaszoltok! Még kilóra is sok, amit írtál, és abszolút választ kaptam a kérdésemre. És milyen hamar! A leckéket is elkezdtem: a videók iszonyat lényegretörők! Több magyar és holland kurzust végigcsináltam már (pl festés, wordpress), de a Tiétek magasan veri mindet! Egyet sajnálok: hogy nem vágtam bele korábban a tanfolyamba. A csomag is megérkezett, na, attól is elalélok : )”

Sztanyó Emese, hallgatónk

„Köszönöm a Webdesignsulinak, hogy olyan szintű tudás birtokába kerültem a képzés során, amit bátran tudok használni akár saját weboldalam, akár megrendelőim részére.”

Babirák Bea, hallgatónk

„Nagyon hasznos ismeretekkel gazdagodtam már most, annak ellenére, hogy az egyetem mellett sajnos nem tudtam olyan ütemben haladni a tanfolyammal, ahogyan előre elterveztem. Nagyon megtetszett ez a szakma, főleg az arculattervezés és a grafikai anyagok készítése lett a szívem csücske eddig, már megkereséseket is kaptam, habár még nem is végeztem a sulival, nagyon köszönöm! : )”

Baranyi Laura, hallgatónk

„Örülök, hogy titeket választottalak, érthető volt a tananyag, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült : ) Nagyon köszönöm, hogy mindig gyors, precíz válaszokat kaptam a kérdéseimre. Az ajánlópecsétet is külön köszönöm, igazán ösztönző : ) Szuperek vagytok!”

Kardos Tünde, hallgatónk 

„Úgy érzem, hogy a Webdesign tanfolyamra való beiratkozás volt eddigi életem egyik legjobb döntése! Minden percét élveztem! Rengeteg új dolgot tanultam nagyon rövid idő alatt és mindezt csakis nektek köszönhetem, nélkületek nem sikerülhetett volna. Hatalmas tudással gazdagodtam, amit nem vehet már el tőlem senki. Ezt a jövőben igyekszem majd napirenden tartani a tovább tanulással. Már alig várom, hogy a DesignAkadémia kurzusait is sorra elvégezhessem. Köszönöm nektek, hogy megélhettem ezt a csodát!”

Márton Henrietta, hallgatónk

„Köszönöm a türelmet és a rugalmasságot, amit felém tanúsítottatok. Sokat tanultam (magamról is) ezalatt a fél év alatt. Úgy érzem a lehető legjobb helyre jelentkeztem, a legjobbaktól tanulhattam, jó szívvel ajánlottam, és ajánlani fogom a tanfolyamaitokat mindenkinek!”

Szabó-Sipos György hallgatónk

„Nagyon nagy élmény volt Veletek tanulni, nem is hittem, hogy ennyire jól tud működni az online képzés.”

Berényi Ildikó hallgatónk

„Nagyon-nagyon köszönöm a részletes visszajelzést! Fantasztikus, tényleg. Mindent megfogadok és hálásan köszönöm, nem is számítottam ilyen részletes és zseniális kiértékelésre, nagyon örülök neki!”

Ragó Bernadett hallgatónk

„Nagyon szuper volt ez a suli! Az alapoktól kezdve a magas szintű tanulmányokig kiváló tananyag volt! Igazán megérte ; )
Ezért nemsokára beindítjuk saját vállalkozásunkat : )”

Hajdu Tamás hallgatónk

„Köszönöm én is, élveztem nagyon és megért minden erőfeszítést : )”

Molnár Gabriella hallgatónk 

„Nagyon köszönöm ezt a szuper tanfolyamot, rengeteget tanultam, élmény volt! Nagyon jó volt a tanfolyam, örülök, hogy részt vettem rajta. Könnyen követhető volt minden lecke. Az ismerőseim már nagyon várják, hogy nekik is készítsek weblapot.”

Nemes Enikő hallgatónk

„Sokat tanulok magamról is ez alatt a tanfolyam alatt, nagyon élvezem az egészet. : ) Mikor van kész egyáltalán egy weboldal?! Tényleg mindig lehet jobb, mindig lehet bíbelődni apróságokkal, mindig van egy újabb ötlet.. : )

Olyan boldog vagyok, hogy sikerült, és hogy még a pecsétet is megkapom! Nagyon sokat tanultam Tőletek, egy új úton indultam el általatok, amiért nagyon hálás vagyok!”

Kertész Beáta hallgatónk

„Hatalmas köszönettel tartozom az elmúlt pár hónapért. Rengeteg új dolgot tanultam és borzasztóan élveztem minden pillanatát. Úgy érzem, hogy a jövőben hasznosítani tudom a megszerzett tudást. Köszönöm, hogy tanulhattam tőletek! (…) Tudom, nincs olyan, hogy tökéletes munka, de azért igyekszem legalább egy kicsit a közelébe érni. : D  Az ajánlópecsétnek pedig annyira örültem, hogy a munkahelyemen mindenkinek eldicsekedtem vele. A diákjaim még meg is tapsoltak! : D”

Cseh Laura hallgatónk

„Köszönöm szépen, hogy nálatok tanulhattam. Élveztem minden pillanatát.”

Polónyi Zsuzsanna hallgatónk

„Rengeteget tanultam a kurzus alatt, és hála a Webdesign Sulinak, lehetőségem nyílt végre kilépni a gasztronómiából és egy új életet kezdeni. Köszönöm szépen Nektek a sok segítséget!”

Lendvai Patrícia hallgatónk

„Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon! A leckék logikusak, érthetőek voltak, egymásra épültek. Biztos vagyok benne, hogy fogom tudni hasznosítani : )”

Sipos Beatrix hallgatónk

„Nagyon köszönöm ezt a fél évet! Rengeteg hasznos dolgot tanultam és alig várom, hogy még ennél is jobban továbbképezhessem magam, és később elindíthassam a saját vállalkozásomat!”

Szelei Csilla, hallgatónk

„Ezúton is köszönöm szépen a profi, nagyon jól és részletesen összerakott tananyagot. : ) Nagyon sok örömteli pillanatot szerzett nekem a tanfolyam. : ) További sok sikert kívánok Nektek!”

Papp-Halmos Ildikó, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm én is a lehetőséget, szuper ez a tanfolyam! Egyetem mellett – hála Nektek – tudtam olyat tanulni, amiből később, ha jól csinálok mindent, meg is tudok élni és az egyetemmel párhuzamosan akár pénzt is tudok keresni.”

Gálos Zsolt, hallgatónk

„Köszönöm a supportot, tök jó volt, hogy e-mailen tudtam tartani a kapcsolatot Veletek.”

Erdélyiné Telek Judit, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a tanfolyamot, a mindig szupergyors válaszokat, segítségeket. A jövőben biztosan tervezek még képzéseket elvégezni Nálatok. Egy régi szerelmemet – az informatikát – tudtam a tanfolyam által újra az életembe hozni, és a legjobb, hogy ezt egy nagyon kreatív módon valósíthatom meg. A héten már két weboldal megrendelést is kaptam, pedig még híre se ment az új vállalkozásomnak. Remélem hasonlóan elégedettek lesznek velem, mint én Veletek! : )”

Gönczöl-Kántás Virág, hallgatónk

„Nagyon sok új dolgot tanultam, nagyon jó a tematika, könnyen érthető minden anyag.”

Kovács-Sebestyén Andrea, hallgatónk

„Sok mindent tanultam a tanfolyam alatt. Sok alapelvet, technikákat mutattatok be, melyek ismerete elengedhetetlen. Ugyanakkor újabb kapukat is nyitottatok fel, melyek a továbbfejlődést, gyakorlást inspirálják. Köszönöm szépen, hogy akár kérdésem volt, akár a modulzáró vagy vizsgazáró feladatokat adtam le, mindig nagyon részletes, érthető válaszokat és értékeléseket kaptam. Kívánok Nektek sok tanítványt, hogy a webdesign csodás világát minél több érdeklődőnek be tudjátok mutatni.”

Herberthné Gévai Gabriella, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy elvégezhettem a tanfolyamot, nagyon sok praktikus és hasznos dolgot, gyakorlati tudást sajátíthattam el. Köszönöm a tanfolyam során nyújtott szakmai segítséget és a tanácsokat is.”

Kozsla-Dobi Beáta, hallgatónk

„Nagyon jól összeraktátok ezt a tanfolyamot. Imádom!”

Kovácsné Gabi, hallgatónk

„Dali azt mondja, a tökéletességtől nem kell félni, mert úgysem érjük el soha, de azért az amatőr szinten törekedtem rá, hogy a legjobb tudásom szerint készítsem el a munkát. Nyilván rengeteg tanulás van még hátra, viszont ezúton szeretném füstjelezni, hogy noha nem vagyok túl aktív az e-oktatóteremben, – és nincs is annyi időm a kurzusra, amennyit szeretnék –, fantasztikusan érzem magam, és jó érzés lekötni a kreatív energiáimat valami meglepően produktív munkával. Köszönöm a munkátokat, és gratulálok a remekül felépített képzéshez, melyet még a valódi kezdők is tudnak élvezni.”

Kovács Attila, hallgatónk 

„Zárásként, szeretném megköszönni az oktatói munkátokat, annak színvonalát. A mindig érthető és szinte azonnali válaszokat, amiket a kérdéseimre kaptam. A tanulás egy új formáját ismertettétek meg velem, amiért mindig hálás leszek! : ) A jövőben biztosan résztvevője leszek a DesignAkadémia képzéseinek is! Köszönöm az elmúlt 7 hónapot WebdesignSuli!”

Zudorné Csétei Fanni, hallgatónk 

„(…) Talán a logótervezéssel töltöttem el mégis a legtöbb időt, viszont minden percét élveztem. Ha bárhol, bármiben elakadtam, problémába ütköztem, visszanézve a leckéket mindig mindenre találtam megoldást, ez szerintem a Ti érdemetek, köszönöm! : )”

Béres-Szabó Nóra, hallgatónk

„Elsőnek is szeretném megköszönni mindazt, amit a tanfolyam alatt kaptam tőletek – tanácsot, noszogatást, segítséget, stb. és hogy veletek/tőletek tanulhattam mindezt. : ) Tényleg köszönök mindent.”

Molnár Károly, hallgatónk

„A tanfolyam nagyon tetszik. Szuperek a feladatok, szeretem a könyvet és szívesen ülök le a gép elé.”

Liptai Péterné Bernadett, hallgatónk

„Tudom, hogy az elindulás nem lesz könnyű, de mindenért tenni kell. : ) Köszönöm, hogy a hallgatótok lehetek, bár már nemsokára befejezem teljesen a tanfolyamot. Sokat tanultam, tapasztaltam. Élveztem a tanfolyamot! Eleinte féltem tőle, hogy “hogy fogom én ezt megtanulni”. De szoktam mondani, hogy nincs lehetetlen! : ) Köszönöm, a kedvességeteket, a gyors válaszaitokat! : )”

Becskeházi-Kőváry Nóra, hallgatónk

„Amit még mindenképpen szeretnék leírni, az az, hogy a képzeletemet is felmúlta az oktatásotok színvonala! Fantasztikus, amit képviseltek! Mindig érthető, pontos leírást kapok Tőletek és gyorsan válaszoltok! A motiváló leveleitek mindig betalálnak! Minden segítséget megkapok, a legjobb helyen vagyok! Szeretném megköszönni, amit nyújtottatok és nyújtatok az elmúlt fél éves “diáklétem” alatt! KÖSZÖNÖM!”

Zudorné Csétei Fanni, hallgatónk 

„Ezúton is köszönök szépen mindent, imádtam ezt a tanfolyamot! : )”

Bakos Csenge, hallgatónk

„Köszönöm a tanfolyamot, szuper hasznos volt, biztosan fogom tudni kamatoztatni az itt megszerzett tudást a jövőben. : )”

Fülöp Tamara, hallgatónk

„Nagyon szerettem mindig kreatívkodni, alkotni. Ezzel önmagam lehetek és azt csinálhatom, amit szeretek! : ) Nagyon sokat tanultam! : )”

Lókiné Balog Lilla, hallgatónk

„Jobb és jobb majd tapasztalatok és gyakorlások után leszek, de az alapot megkaptam tőletek, köszönöm! Tökéletes volt nekem ez az online tanfolyam, mert a másfél éves totyogóm mellett nehezen tudtam volna egész hétvégéket ülni egy tanfolyamon.”

Horváth Anita, hallgatónk

„Még egyszer nagyon szépen köszönöm, és hálás vagyok a tanfolyamon tanultakért! Nagyon sok hasznos új információval gazdagodtam, és ezeket előszeretettel fogom kamatoztatni a jövőben! : )”

Czigli Boróka, hallgatónk

„A kezdetek óta hálát érzek, amiért lehetővé tettétek, hogy online, GYES/munka mellett tanúsítványt szerezhessek. Egyébként még évekig nem tudtam volna tanfolyamot elvégezni.”

Györkei Barbara, hallgatónk

„Mindig nagyon hasznosak voltak az észrevételeitek az egész tanfolyam során! Igazán sokat tudtam ezekből is tanulni! : )”

Molnárné Kőszegi Dorottya, hallgatónk

„Köszönöm az eddigi segítségeteket, és kívánok nektek még sok diákot, mert igazán jól csináljátok!”

Fresz Zsuzsanna, hallgatónk

„Nagyon hasznos volt a tanfolyam, kiváló alap, minőségi tananyag, hasznos, tanulságos válaszok. Köszönöm, hogy megmutattátok nekem, hogy milyen kreatív élményt tud nyújtani a weboldal és grafikák elkészítése. Ár-érték arányban abszolút megéri. Nagyon összeszedett tematikailag a tananyag. Ha a YouTube alapján akartam volna megtanulni ezt az egészet, valószínűleg elvesztem volna a sok infóba, és azt sem tudtam volna, hogy hol kezdjem.”

Szakály Dániel, hallgatónk

„Mindent köszönök, szuper volt az oktatás, a webshop tanfolyammal folytatom, de úgy döntöttem, még folytatni fogom nálatok a pályafutásom más képzésekkel. Összefoglalva: köszönöm a sok segítséget és támogatást tőletek, rengeteget tanulhattam és rengeteg kreatív ötletet és megoldást kaptam tőletek. : ) Csak így tovább az egész csapatnak, gratulálok az eddigi munkátokhoz, szuperek vagytok!”

Bodnár Nikoletta Leila, hallgatónk

„Szerintem nagyon jó a WebdesignSuli és Ti is nagyon jó tanárok vagytok, és szakszerűen és érthetően is magyaráztok és KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET MINDIG!!!!! Nagyon szépen köszönöm a RENGETEG segítséget és TÁMOGATÁST, amit Tőletek a tanfolyam alatt kaptam! FANTASZTIKUSAK VAGYTOK! MINDENT KÖSZÖNÖK!”

Fekecs Eszter, hallgatónk

„Eredetileg mérnökinformatikus vagyok, jelenleg pedig itthon nevelgetem az 1 és a 3 éves lányaimat. Nagyon-nagyon köszönöm ezt a tanfolyamot! Hála a WebdesignSulinak, tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni, igazán a szívemhez nőtt ez a szakma!”

Homoki Adrienn, hallgatónk

„A tananyag egyébként szuper, rendkívül jól érthető és átlátható, örülök, hogy a WebdesignSulit választottam.”

Minárovits-Dancsó Barbara, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért, amit Önök biztosítanak nekünk, hallgatóknak! Szerintem egy nagyon nagy lehetőség a mai világban egy ilyen szakmát kitanulni, főleg, hogy legtöbbször csak egyetemen lehetséges, de az oda bekerülés esélye nem mindig adatik meg mindenkinek. Én nagyon örültem, hogy megtaláltam a WebdesignSulit és itt tanulhattam, illetve rengeteg jó tanácsot és tapasztalatot szerezhettem az összeszedett tananyag mellett! Szerintem nem hiába lett kétszeresen díjnyertes az Önök munkája!  :D”

Lenge Csaba Imre, hallgatónk

„Egyúttal szeretném megköszönöm a sok segítséget és a tanultakat. A tanulás még csak most kezdődik igazán, de nagyon biztos alapokat kaptam tőletek.”

Mezriczky Fanni, hallgatónk

„Szeretném jelezni, hogy nagyon tetszik a tanfolyam. Érthetőek a videók és a magyarázatok is. Ha akadt bármi kérdésem, hamar megtaláltam rá a választ pl. a Gy.I.K.-ban, illetve hallgatói kérdéseknél a válaszaitokban.”

Ackerman Bettina, hallgatónk

„Köszönöm hogy nálatok tanulhatok és általatok ismerhetem meg ezt a csodás dolgot.”

Molnár Károly, hallgatónk

„Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy egy ilyen magas színvonalú tanfolyamon, ilyen segítőkész, korrekt oktatói gárdával találkozhattam. Rengeteget tanultam, amit a gyakorlatban is alkalmaztam.” 

Szilágyi Tibor, hallgatónk

„Örülök, hogy évekkel ezelőtt rátaláltam erre a lehetőségre, a tanfolyam minden percét élveztem. Koromnál fogva egy kicsit későn kezdtem el a szakma elsajátítását, de nagyon tetszik, és rájöttem, hogy nekem ezzel kellett volna foglalkoznom. Talán még nem késő 🙂 A tanulást nem fogom abbahagyni, az eddigieket tudom hasznosítani saját és ismerőseim vállalkozásában.”

Ábrók Andrea, hallgatónk

„Köszönöm a munkátokat, amit a tananyagok összeállításába, a kérdések megválaszolásába, a segítségnyújtásba és az értékelésbe fektettetek. A szakmai ajánlást külön köszönöm, nem számítottam rá. : ) Hasznos tanácsokat és tippeket kaptam arra vonatkozóan, hogyan tudnék még többet nyújtani, hogyan lehetnék még jobb. Az elején majdnem feladtam, hogy nem fog sikerülni és erre én alkalmatlan vagyok, de a tőletek kapott pozitív visszajelzések, bátorító szavak és tanácsok átsegítettek a kezdeti nehézségeken. Külön köszönet az instant bejegyzésekért, melyek közül néhányat, ha kicsit előbb olvasok némi fejfájást megspórolhattam volna magamnak. : )

Lévai Eszter Orsolya, hallgatónk

„… nagyon örültem, hogy nálatok végezhettem el ezt a tanfolyamot! Mindannyian nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok!”

dr. Szalai Rita Csilla, hallgatónk 

„Először is szeretném megköszönni ezt a pár hónapot. : ) Köszönöm, hogy kimozdulhattam kicsit a komfortzónámból, és végre olyan területtel foglalkozhattam, ami valóban érdekel. Szuper tanfolyam volt, biztos vagyok benne, hogy folytatni fogom a Designakadémia képzéseivel, hogy tovább bővíthessem ismereteimet.”

Hajek Boglárka, hallgatónk

„Nagyon köszönöm az értékelést! Ismét sok hasznos tanácsot kaptam. Mindig van hova fejlődni 🙂 Nagyon nagy élmény volt megtanulni saját honlapot készíteni és a Photoshop, Illustrator leckék is nagyon tetszettek. Talán “találkozunk” még a jövőben egy másik tanfolyam keretein belül. :-)”

Finta-Somogyi Dóra, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, leírhatatlanul hálás vagyok Önöknek. A tanfolyamuk megváltoztatta az életemet és egy hatalmas löketet adott. : )”

Farkas Dóra, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a sok segítséget, támogatást és türelmet, amit kaptam Tőletek! Hálás vagyok Nektek!”

Varga Lili, hallgatónk

„Köszönöm szépen a tanfolyam lehetőségét és szívből gratulálok a tanfolyam profi felépítéséhez, a gördülékeny ügyintézéshez, a kedves, határozott és segítőkész kommunikációhoz. Nagy álmom vált valóra, hogy ezt a képzést elvégezhettem, hogy kreatív vonalon is kipróbálhattam magam : ) Jó érzés tudni, hogy az ezernyi ötletet a fejemben akár önállóan is meg tudom valósítani – még ha nem is feltétlenül ezzel fogom keresni a kenyerem – és ezt nagyon köszönöm Nektek! Rengeteget tanultam, fejlődtem – tudom, hogy van még hova, de nagy örömmel ülök mindig a gép elé! További nagyon sok sikert kívánok Nektek és köszönök minden eddigi támogatást és segítséget!”

Kiss Olívia, hallgatónk

„Nagy öröm és sikerélmény számomra, hogy elvégeztem a tanfolyamot, kevés olyan embert ismerek a korosztályomban, akik hasonló tudással bírnak. Egyik fiatal kollégámat idézve “ez nagyon király, hogy webdesignt tanulok”. Szerintem is, sok hasznos tudással lettem gazdagabb, amiért nagyon hálás vagyok.”

Török Ildikó, hallgatónk

„Nagyon boldog vagyok, hogy megfeleltem és helytálltam egy olyan területen, ami ilyen sok kreativitást igényel, mint a webdesign! Utoljára gyerekkoromban rajzolgattam és ötleteltem annyit, mint a tanfolyam alatt egy-egy logó megtervezésénél.”

Németh Lilla, hallgatónk

„Köszi még egyszer a munkátokat! Nagyon jólesett, hogy mindig gyorsan és kedvesen válaszoltatok az e-mailjeimre és a hozzászólásaimra! További sok sikert kívánok nektek is! : )”

Rusznyák Anna, hallgatónk

„Köszönöm készséges segítségedet a gyakorlatok során, nagyon sokat tanultam, és már látom azt a színes irányt, ahová még fejlődni fogok : ). Nagyon jól összeállított gyakorlatias kézikönyvet kaptunk, számomra a pendrive-on elérhető anyag kimondottan jó megoldás volt utazásaim közepette : ).”

Fazakas Zsuzsanna, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm az egész csapatnak a tanfolyamot. Nagyon hasznos volt és kifejezetten örültem, hogy munka mellett is könnyen haladtam vele.”

Kató Bence, hallgatónk

„Először is hálás vagyok azért a sok tapasztalatért és információért, amit a 6 hónap alatt a WebdesignSulinak köszönhetően gyűjthettem be. Rengeteget fejlődtem és ennek nagyon örülök! Való igaz, hogy volt egy olyan időszak, amikor megkérdeztem magamat: “Jó döntés volt-e a tanfolyam megrendelése?” Büszkén jelenthetem ki, hogy nem bántam meg az időt és pénzt, amit a tanulásba fektettem. A tananyagot már eddig is dicsértem, de a könyv is csudaszép! (…) Még egyszer köszönöm szépen, hogy a WebdesignSuli lehetőséget adott nekem arra, hogy elinduljak egy olyan úton, ami már kisiskoláskorom óta érdekelt, de soha nem éltem a lehetőséggel. Most, közel 25 évvel később viszont végre elmondhatom, nemcsak ismerem az utat, hanem már járom is. (…) Nekem nagyon is elnyerte a tetszésemet a WebdesignSuli weboldala. Nagyon jól fel van építve és rendkívül sokoldalú. Tökéletesen szemlélteti, hogy mennyi irányban lehet még terjeszkedni. Gyakorlatilag minden téma körbejárható, ha az ember megtalálja a módját. És van-e annál szebb cél, minthogy azon munkálkodni, hogy megtaláljuk erre a módot? Ahogyan azt a WebdesignSuli tananyagai is hangoztatják, nincsen tökéletes – ezzel maximálisan egyet is értek – és nem is kell semminek sem tökéletesnek lennie. Véleményen szerint a tökéletesség az egy olyan mérce, amit sosem lehet megütni. (…) Mert a jobbnál is jobb lehet a jobb, de még a legjobb sem fog soha felérni a tökéleteshez. Viszont a legjobbnál még lehetünk jobbak – feltéve, hogy nem hagyjuk abba a gyakorlást és elhisszük, hogy ténylegesen képesek vagyunk elérni az általunk kitűzött célt – ezért is érdemes mindig küzdeni és kihozni magunkból a maximumot. A legjobbtól ugyanis mindig lehet mit tanulni, hogy abból saját magunk hasznosítva fejlődhessünk és hogy még jobbak lehessünk. : ) Nagyon jó érzés azt olvasni, hogy egy célt már elértem, vagyis a tanfolyamot és a vizsgát sikeresen teljesítettem. Remélem, hogy a jövőben csak még jobb munkákra leszek képes. Még egyszer köszönöm szépen a sok segítséget, a biztatást és az útbaigazítást, amiben hosszú utam során részese lehettem.”

Kádár Kristóf, hallgatónk

„Örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon, elsajátíthattam ezeket az új ismereteket és nagyon hálás vagyok a sok segítségért! Úgy gondolom, hogy sikerült végre megtalálnom azt a “hobbit”, amit szívesen végzek a munkámként is! : )”

Fosztó Kata Ágota, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a tanító szavait és az őszinte véleményét! Köszönöm a készséges segítségüket, fantasztikus volt a tanfolyam, igazán kinyílt a világ, és a könyvet sem fogom letenni még a kezemből, igazán remek lehetőségeket kínál.”

Farkas Réka, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon. Szeretnék én is gratulálni Nektek, rendkívül igényes és hatékony a tanfolyami anyag, a könyv és a bemutató videók. További sok sikert!”

Boldog-Nagy Nikoletta, hallgatónk

„Április 15-én kíváncsian kezdtem neki a webdesign tanfolyamnak, és hipp-hopp elrepült ez a 6 hónap. Olyan dolgot kerestem, ami nem sablonos és monoton, azt hiszem, itt megtaláltam. Mindig mást és mást alkothatok és mindig van olyan dolog, amivel bővíthetem a tudásom. Itt semmi sem egyforma. Rengeteg új és nagyon hasznos dolgot tanultam Tőletek, melyet ezúton is nagyon köszönök! Életem legjobb döntése volt a tanfolyamra beiratkozni. Bizton állíthatom, hogy ez még csak a kezdet volt és nem állok meg…. irány a DesignAkadémia : )”

Vancsó Beatrix, hallgatónk

„Köszönöm szépen a gyors, részletes értékelést és a rengeteg hasznos tanácsot, javítanivalót! Igyekszem ezekre a jövőben jobban odafigyelni és az ajánlott javításokat elvégezni. Tényleg nagyon hálás vagyok ezekért az útmutatásokért, rengeteget lehet ezekből is tanulni, nagy segítség számomra! Nagyon örülök, hogy Rátok találtam anno az interneten! : ) Imádtam a tanfolyamot, az elejétől a végéig!”

Varga Veronika, hallgatónk 

„Nem gondoltam, hogy ilyen alapos és hasznos tájékoztatót kapok. Meg kell jegyeznem, hogy a nulláról indultam, viszont hosszú pályafutásom alatt volt már dolgom néhány tanfolyammal, online fajtával is. De az Önök tanfolyama és segítőkészsége olyan szintű, amivel még nem találkoztam. Csak egy példa: elakadtam egy problémával, próbálkoztam fél napig (ugye egy férfi nem kérdez, egy férfi eltéved : )) Aztán megnéztem a lecke alatti kérdéseket, persze ott a megoldás, sőt olyan szintű segítség, amikre nem is gondoltam mint lehetőségekre. Szóval köszönöm a segítséget, és felírtam a naptáramba pirossal azt a napot, amikor rábukkantam Önökre.”

Szilágyi Tibor, hallgatónk

„Egy élmény volt ez a tanfolyam számomra. Remélem még nagyon sok tanulótok lesz a jövőben. Csak ajánlani tudlak Titeket.”

Janik Rolnad, hallgatónk

„Élvezetes volt a kurzus, sokat tanultam, mindig ösztönzött arra, hogy menjek utána még, ha valamit nem értek, keveslek. Biztos, hogy kell hozzá az önálló tanulás képessége és egy jó nagy adag érdeklődés, de szerintem ez abszolút összhangban van a későbbi munka (esetleg szabadúszóság) jellegével. Örülök, hogy belevágtam. Köszönöm Nektek!”

Hollósy Réka, hallgatónk

„Nagyon élveztem a képzést, még azokat a részeit is, amikről nem gondoltam volna, hogy tetszeni fognak! : ) További sok sikert kívánok Nektek!”

Hanusz Norbert, hallgatónk 

„Nem győzök elég hálás lenni Nektek a sok-sok segítségért, amit a tanfolyam alatt kaptam. Köszönöm, hogy minden kérdésemre ilyen készségesen és gyorsan válaszoltatok. Nem túlzok, hogy ha azt mondom, nagyon nagy élmény volt részt venni a képzéseteken. : )”

Regdon Sára, hallgatónk

„Köszönöm ezt a félévet Nektek! Hasznos tudással gazdagodtam, amellyel remélhetőleg majd hosszabb távon is tudok foglalkozni. : )”

Bajkai Dániel, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy a Webdesignsuliban végeztem, sok hasznosat tanultam, a tananyag révén alaposan el tudtam mélyedni a webdesign témában – mindez azért mindenkinek a szorgalmán is múlik. Segítőkész, nagyszerű csapattal találkoztam, akik nyitottak voltak a hallgatók kéréseinek/kérdéseinek megválaszolásában. Sok-sok türelemmel és hatalmas kedvességgel segítettek az ügyes-bajok dolgok megoldásában vagy éppen akkor, amikor sokadjára elakadtam és a fától nem láttam az erdőt. Ugyan nem önállóan mint webdesigner folytatom a pályafutásomat, de a képzésen tanultak révén sikerült szakmailag előre lépnem. Az online tanulás nagyon bejött nekem, mivel magam tudtam beosztani az időmet és a tempómat, a tanfolyami tematika alapján persze tudtam követni, mennyire haladtam előre, illetve mennyi tanegység van még hátra. Sok példa segíti a tanulást, mellette az oktató videók és a leíró részek is bőséges tudást adnak át.

Tarnai Tímea, hallgatónk

„Köszönöm a sok segítséget és a rengeteg jó oktató anyagot.”

Szalay Petra, hallgatónk

„Köszönöm szépen az értékelést, a hasznos tanácsokat, a bíztató szavakat, megfogadom őket! És köszönöm, hogy lehetőséget adtatok, hogy megtalálhassam önmagam és valami új, izgalmas dologba kezdjek.”

Nyáriné Németh Klára, hallgatónk

„Más végigcsinálni a tanfolyamot és más, amikor személyre szabottan kap az ember tippeket, javaslatokat, így lehet tudni, mire kell jobban figyelni vagy mit kell másképp csinálni.”

Wéberné Simon Csilla, hallgatónk

„Én nagyon élvezem a tanfolyamot és nagyon örülök, hogy kaptam értékelést, mert ezáltal tudok fejlődni – ahogy Ti profi szemmel rávilágítotok a hibákra és a jó dolgokra is a munkámban. Köszönöm!

Szeretnék Nektek gratulálni is, mert nagyon profi a tanfolyam, biztos, hogy ajánlani foglak Titeket másoknak is. A küldött anyagok is nagyon profik. Nagyon tetszik a tankönyv. Le a kalappal! Nagyon örülök annak is, hogy nagyon megbízhatók, korrektek és segítőkészek vagytok. Alig várom a tanfolyam végét, hogy el tudjam készíteni a saját honlapomat. Szuper, hogy ilyen profi csapattól tanulhatok!”

Komlósi Betty, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönök nektek mindent, szuper volt a tanfolyam, nagyon élveztem minden percét. : ) A tananyag is nagyon jól van összeállítva, a leckék végi kérdéseket különösen szerettem, sokat lehet belőlük tanulni.”

Földvári Szilvia, hallgatónk

„Vizsgamunkámnak a saját weboldalam elkészítését választottam, amit nagyon élveztem és nagy büszkeséggel tölt el, hogy sikerült megcsinálnom. : ) Amikor elkezdtem a tanfolyamot, még el sem tudtam képzelni, hogy a végén hogyan fogok én majd weboldalt készíteni, de a tananyagba egyre jobban beleásva magam napról-napra fejlődtem, szuper érzés volt! : ) Továbbá ezúton is szeretném megköszönni a Webdesignsuli minden munkatársának a gyors és mindenre kiterjedő segítségnyújtást!”

Majoros-Zomborka Edina, hallgatónk

„Minden percét nagyon élveztem, nekem az volt a kikapcsolódás, amikor leülhettem és a weboldalam építésével foglalkozhattam. És még biztosan fogom formálni a weboldalt, ahogy haladok a Biznisz PRO tanfolyamon tanultakkal. (…) Nagyon motiváló a tanfolyam!”

Nyáriné Németh Klára, hallgatónk

„Hihetetlen, hogy ilyen kedvesek és rugalmasak vagytok.”

Czeiner Dóra, hallgatónk 

„Nagyon köszönök Nektek mindent! Hihetetlen szuper volt a tanfolyam. : ) Fél évvel ezelőtt nem is gondoltam volna, hogy képes leszek megcsinálni egy weboldalt (vagy használni az Adobe programokat ). Fantasztikus érzés. Köszönöm! : )”

Szabó Tünde, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a sok hasznos tanácsot, úgy érzem, rengeteget tanultam a tanfolyamnak köszönhetően! Még egyszer is köszönök szépen mindent, további jó munkát kívánok nektek! Nagyon szuper csapat vagytok, csak így tovább! : )”

Borbély Alexandra, hallgatónk

„Nagyszerű csapat vagytok, tele korrektséggel, türelemmel és alázattal. Ezt bizony csak így érdemes “csinálni”.”

Juhász Andrea, hallgatónk

„Köszönöm szépen a sok segítséget és a lehetőséget, hogy részt vehettem a képzésetekben. Nagyon élveztem kisgyerek mellett a kikapcsolódást, töltődést, szellemi fejlődést.”

Biró-Bot Krisztina, hallgatónk

„Köszönöm a sok jó tanácsot és a kedvességeteket, a hosszabitásokat, amiket kaptam, mert két kisgyerek mellett nem igazán lehet mindig haladni! : ) Örülök, hogy részese lehettem ennek a tanfolyamnak, és igyekezni fogok, hogy minél jobb legyek!”

Németh-Kónya Melinda, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm az összes segítséget, az építő kritikákat, és mindent amivel segítettétek az utamat. Egy álmom vált valóra! 😀 Nagyon jó csapat és ajánlani foglak Titeket, szóval köszönöm szépen.”

Potyondi Melinda, hallgatónk

„Továbbá ezúton is szeretném ismét megköszönni az eddigi sok segítséget, az egész tanfolyamot. Nagyon lelkes, lelkiismeretes, gyors és összeszokott csapat vagytok. Ez manapság nagyon ritka, őrizzétek ezt! Még a webshop modult áttanulmányozom, tervezek DesignAkadémiás képzéseket, továbbá ha ismét indul egyedi mentorprogramotok, abba – ha lehetőségem lesz – mindenképpen szeretnék menni. Így remélem még találkozunk a jövőben itt az online térben : )”

Polónyi Dóra Petra, hallgatónk

„Szeretném megköszönni egyrészt a visszajelzést és a sok-sok plusz tanácsot a vizsgamunkámmal kapcsolatban! Másrészt pedig az egész tanfolyam során nyújtott gyors segítségedet/segítségeteket! Mindig express gyorsasággal válaszoltatok és támogattatok végig! Szuper volt a képzés, remekül összerakva, számos segédanyaggal! : )

Szeretném még egyszer megköszönni Nektek a lehetőséget, hogy részt vehettem a tanfolyamon! A tanfolyam végig élvezetes, érthető, szakmailag kiemelkedő volt! Ha segítségre volt szükség, azonnal válaszoltatok és nem maradt megválaszolatlan kérdés! Örülök, hogy belevágtam és elvégeztem a Webdesignsulit, már nagyon várom a következő alkalmat, hogy ismét a hallgatótok legyek! : ) További sok sikert kívánok Nektek és sok-sok hallgatót! : )”

Flach-Melter Helga, hallgatónk

„Sokkal szívesebben tanulok a könyvből, mert szeretem a “hagyományos” dolgokat, ráadásul ez a könyv gyönyörű, imádom kézbevenni, lapozgatni. Egyetlen gondom vele, hogy hamarosan a végére érek : )”

Wéberné Simon Csilla, hallgatónk

„Örülök, hogy Veletek tanulhattam, élveztem a leckéket, remélem a jövőben sok mindent tudok majd hasznosítani.”

Holczer Fanni, hallgatónk

„Köszönöm a sok segítséget, amit kaptam tőletek. Nagyon élveztem a tanfolyamot.”

Fatér Kitti, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm ezt a fantasztikus tanfolyamot! Remélem, ennek köszönhetően szakmát tudok váltani kisgyermekes anyukaként. Tudom, még nagyon sokat kell tanulnom és fejlődnöm, de reményt kaptam egy szebb jövőhöz.”

Kasza Beáta, hallgatónk

„Örök élmény marad számomra ez a tanfolyam. : ) ”

Kocsis Adrienn, hallgatónk

„Öröm volt veletek tanulni!”

Mester Veronika, hallgatónk

„Köszönöm az értékes észrevételeket! Ez külön felért egy plusz tanórával! Mindenképpen megfogadom a jó tanácsokat! : )

Hálás vagyok Nektek a tanfolyamért, nagyon hasznos tudást szereztem! Rendkívül izgalmas számomra ez a “világ”. Mindig fellelkesülök, ha leülhetek a gép elé, és megnyitom az Illustratort vagy a Photoshop-ot : )) Kíváncsian várom a végeredményt, hogy mi születik meg egy-egy gondolatból. Még nyilván rengeteg tanulnivalóm van, de a lelkesedésem, úgy érzem, folyamatosan nő! : )”

Tőzsér-Márkus Emília, hallgatónk

„Nagyon köszönöm! Végtelenül boldog vagyok, hogy megcsináltam ezt a tanfolyamot. Köszönöm a visszajelzéseiteket és a kedvességeteket!”

Barzsó Adrienn, hallgatónk

„Köszönöm a sok hasznos tananyagot és a segítséget. Rettentően élveztem a tanfolyamot, remélem a jövőben kamatoztatni tudom a megszerzett tudást.”

Tálos Iringó, hallgatónk

„Nagyon köszönöm a tanfolyamot, és azt a rengeteg hasznos dolgot, amit tanulhattam tőletek.”

Fehérváry Mercédesz, hallgatónk

„Rengeteg mindent tanultam a tanfolyam során és ezúton is szeretném Nektek megköszönni. Hálásan köszönöm a tudást és a sok segítséget. Nagyszerűnek tartom a tanfolyamaitokat és másoknak is csak ajánlani fogom. : )”

Székely Noémi, hallgatónk

„Április körül végeztem a webdesign tanfolyamon, ahová igazából azért iratkoztam be, hogy a munkahelyem weboldalát, amit én szerkesztek, esetleg jobban értsem, illetve mert hobbi szinten érdekelt a dolog. Sokféle képzésen és tanfolyamon megfordultam már és igazából csak gratulálni szeretnék nektek és köszönetet mondani. Jó látni, hogy vannak jól szervezett, színvonalas, felhasználóbarát képzések! Szerintem jól kigondolt, jól strukturált és gyakorlatban is jól használható volt a képzés. Nagyon jó volt látni, hogy nemcsak a képzési anyagok vannak igényesen kidolgozva, hanem hogy követitek az igényeket, beépítitek a kérdéseket, reagáltok az aktualitásokra. Az is szuper, hogy a beküldött dolgokra részletes és használható visszajelzéseket adtok. Ez nagyon ritka dolog. Köszönöm, hogy mindig készségesen és gyorsan reagáltatok a kérdésekre, akkor is, ha az esetleg olyanra irányult, ami elhangzott valahol a tananyagban. Köszönöm az empátiát és segítőkészséget, amit tapasztaltam és gratulálok a munkátokhoz! Sok kitartást hozzá! Időközben én is megnyitottam a vállalkozásomat , amihez végül a vizsgamunkámat készítettem.”

Varsányi Krisztina, hallgatónk

„Szeretném elmondani, mennyire jól kialakítottak a leckék, anyagok és a különböző témakörök, élvezet őket olvasni és közben inspirálódni az előző hallgatók munkáiból, és hogy mekkora segítség a sok képes magyarázat az egyes szövegrészekhez! : )” 

Czigli Boróka, hallgatónk

„Nagyon élveztem a tanfolyam minden percét, rendkívül jól összeállított tananyag volt. A későbbiek folyamán biztos hasznát veszem az itt tanultaknak. Köszönöm a pontos visszajelzéseket és segítségeket, szuper élmény volt számomra ezen részt venni.”

Szabó Kata Zsófia, hallgatónk

„Nagyon érdekes és élvezetes volt a tanfolyami anyagot tanulni, nagyon örülök, hogy elvégezhettem.”

Vesztergombi Kinga, hallgatónk

„Én is nagyon köszönök mindent, a rengeteg és gyors segítségnyújtást, a tanácsokat, a kedves szavakat és a remek tananyagot! : )”

Mihis Dóra, hallgatónk 

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam a tanfolyamodra, mondhatnám pont ez az, amit kerestem. Nagyon jók a tananyagok és a videók is!

Vancsó Beatrix, hallgatónk

„Ezúton szeretném megköszönni a munkátokat és a rengeteg segítséget, amit a tanfolyam alatt kaptam. Igazi élmény volt, valóban egy új világ nyílik meg a tanulóitok előtt. A tanfolyam elvégzése után el sem tudom képzelni magam más jellegű szakmában.”

Kacsó Klaudia, hallgatónk

„Tényleg egymásra épülnek a leckék, melyek alapján napról-napra fejlődtem, nyílt ki előttem ez a világ. A leckék végén a kérdések is nagyon hasznosak, mert nekem is ugyanazok merültek fel.”

Bertók Krisztina, hallgatónk

„Örülök, hogy titeket választottalak a webdesign online tanfolyamhoz. Egy nagyon jól összeállított tananyagot tártatok elém, minden kérdésemre gyorsan megkaptam a választ. Élveztem a tanulást. Remélem a jövőben még fogunk kontaktálni. Sok újabb okulni vágyó jövőbeni webdesignert kívánok nektek! : )

Kovács-Tóth Adél, hallgatónk

„Köszönöm a tanfolyamot, nagyon örülök, hogy rátok találtam, és a nulla tudásról ilyen szuper dolgokat tanítottatok!”

Árvay-Soltész Orsolya, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a sok segítséget, amit a tanfolyam alatt kaptam! Sokat tanultam ez idő alatt és ennek a tanfolyamnak köszönhetően nagyon tartalmas is volt ez a fél évem. Örülök, hogy végül belevágtam!”

Nyilasi Ivett, hallgatónk

„Első szakmám szerint szakács vagyok, és a vendéglátásban dolgoztam évtizedekig. Pár éve éreztem úgy, hogy váltanom kell! Mindig is vonzott a digitális nomád életstílus, ezért kutakodni kezdtem, hogy az én képességeimmel merre is induljak. A hirdetésetek szembejött velem a Facebookon pár hónapja, de mivel rajzolni még hírből sem tudok, így csak futólag néztem át és lementettem későbbre. Ezt követően valamiért mindig találkoztam a Webdesignsuli hirdetéseivel, és napokkal később végre részletesen elolvastam mindent és nagyon tetszett minden infó (főleg, hogy nem kell hozzá tudni rajzolni 😉 ) Úgy döntöttem, hogy belevágok és ez életem eddigi legjobb döntése volt! Minden percét élvezem, tetszik, hogy valami szépet alkothatok, ezért a DesignAkadémia tanfolyamaira is beiratkoztam pluszba, hogy mélyebben belelássak a dolgokba.”

Fövenyessy Róbert, hallgatónk

„Továbbá szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a tanfolyamon, hatalmas élmény volt, imádtam minden percét. A legjobb döntés volt, hogy Titeket választottalak  Arra fogok törekedni, hogy minél több tapasztalatot szerezzek és előbb-utóbb főállásban lehessek webdesigner, és végre olyan munkát végezhessek, amit valóban szeretek csinálni. Ha az Illustratort megnyitom, elrepül az idő. Köszönöm még egyszer! ”

Dobó Bernadett, hallgatónk

„Az egész tanfolyamért köszönet, a nulláról is jól érhető, jól felépített egymásra épülő leckék : )”

Cseman Adrienn, hallgatónk

„Köszönöm még egyszer, tetszett a tanfolyam, érthető és követhető volt, sok gyakorlati tanáccsal.”

Erdélyi Marianna Tünde, hallgatónk 

„Rengeteget tanultam a tanfolyam során, érzem a saját fejlődésemet, amit külön köszönök, hiszen ez a jól összeállított anyagnak és videóknak köszönhető. Aki először találkozik ezzel a területtel, (ahogy én is) nagyon jó tanulási lehetőség a számára.  Tudom, hogy innen kell folytatnom a fejlődésemet, vannak még területek, amiben jobban el fogok mélyedni. Ami teljesen új felfedezést adott számomra, az a logó készítés. Soha nem gondoltam volna, hogy képes vagyok logót tervezni, azóta is készítettem egy párat, ami tetszett az embereknek.  Ahogy az 1.modulzáróra elkészített mimi bababolt logója is nagyon tetszett a környezetemben lévőknek.  Sőt, valószínűleg a frontend programozás irányába is elindulok, rájöttem, hogy tetszik a kódokban gondolkodás (ezt a html, css leckék tanulása során fedeztem fel magamban). Magamról csak annyit, hogy eredetileg mérnök végzettségem van, de alapvetően vállalatok vezetési tanácsadásával foglalkozom a párommal együtt (stratégia, hatékonyság, csapatépítés, személyiségfejlesztés, sales, marketing, pszichológia, HR stb.). Szóval ezek mellé kiváló kiegészítés a webdesign. : )”

Urvölgyi Mónika, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a támogató közeget, a mindig gyors és kedves válaszokat!”

Pék Judit, hallgatónk

„Nagyon élveztem a tanfolyamot, végig motiváltan álltam hozzá az új leckékhez! Én teljesen az alapokról kezdtem és mégsem éreztem magam rosszul, mert nagyon jól érthetően volt elmagyarázva minden tananyagrész, illetve plusz segítség volt a többi tanuló által feltett kérdések és arra adott válaszok olvasása! Továbbá szerintem nagyon sokrétű volt az egész tanfolyam, minden infó nagyon sok újat adott, amit nem feltétlenül csak a “webes” munkák során tudok majd hasznosítani. Még egyszer köszönöm Nektek!”

Péntek Júlia, hallgatónk

„Köszönöm még egyszer a javaslatokat, illetve engedd meg, hogy az egész tanfolyam során nyújtott segítségedet is megköszönjem!!! Nem lehetek elég hálás érte (és sokszor kérdeznem sem kellett, mert a tananyagban mások által feltett kérdésekre adott válaszaid is nagyon sokat segítettek)!”

Molnár Mariann, hallgatónk

„Köszönök szépen nektek mindent, rengeteget tanultam nálatok! Ár-érték arányban szerintem szuper ez a tanfolyam. Még sokat kell tanulnom, hogy minél extrább weboldalakat el tudjak készíteni, de ez egy nagyon szuper alap, és nagyon hálás vagyok érte! : )”

Hovancsik Petra, hallgatónk

„Szeretném megköszönni Nektek, hogy a képzés teljes időtartama alatt mindig lehetett Rátok számítani, és remek tanácsokkal egyengettétek a munkámaimat. Mindig a legkorrektebb és legkedvesebb módon fogalmaztatok meg valóban építő jellegű kritikákat. Amit szeretnék még kiemelni, hogy nagyon motiválóak a visszajelzéseitek, mert minden esetben kiemelt figyelmet fordítottatok arra, hogy a munkák jól elvégzett részeit kihangsúlyozzátok! : ))) Ez mind nagyon fontos egy még sötétben tapogatózó kezdő számára! : )”

Lukovics Anita, hallgatónk

„Nagyon köszönöm a sok hasznos ismeretet! Szeretek új dolgokat tanulni, hasznosnak érezni magam, és ezzel a tudással úgy érzem, hogy “szép” és hasznos dolgokat tudok alkotni.”

Zsinkai Elvira, hallgatónk

„Köszönöm a tanfolyamot és azt a pluszt, amit az elmúlt időszakban a WebdesignSuli hozott a mindennapjaimba. Nagyon sokat tanultam és örülök, hogy mellettetek döntöttem. A tanfolyam sokkal többet adott nekem, mint amire számítottam!”

Bokor Dorina, hallgatónk

„Nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot, amit az egész tanfolyam során kaptam! Igazán nagyon élveztem a munkát, nagyon tetszett a tanfolyam, jól felépített, érthető, érdekes volt, minden percét élveztem!”

Gergely-Somogyi Éva, hallgatónk

„Köszönöm, hogy veletek tanulhattam, nagyon sok mindent sikerült már most megvalósítanom – például egy másik vállalkozást is elindítottam, ami az Illustratorra épült.”

Vass-Varga Zsanett, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a tanfolyam alatt nyújtott segítséget, nagyon örülök annak, hogy megtaláltam ezt a tanfolyamot. Rengeteget tanultam az eltelt idő alatt, és alig várom, hogy ezt a továbbiakban is kamatoztatni tudjam. : )”

Emődi Nikolett, hallgatónk

„Köszönöm szépen, hogy ilyen segítőkészek vagytok és voltatok mindig, amikor csak hívtalak Benneteket telefonon vagy e-mail-ben kértem segítséget. Nagyon szerettem a Webdesignsuliba járni és a tanfolyamot végezni. Köszönök szépen mindent és további sok sikert kívánok Nektek a Webdesignsulihoz!”

Sipos Annamária, hallgatónk

„Annyira nagyon nagyon köszönöm nektek ezt a fél évet! Olyan sokat tanulthattam tőletek!! Olyan boldog vagyok, hogy el sem tudom mondani! Általatok többnek érezhetem magam! Erre a pozitív eredményre most nagyon szükségem volt! Az utóbbi hónapokban sajnos több szomorú dolog történt az életemben és csak használtam fel a kis pozitív gondolataimat és az energiám… és nem tudtam visszatölteni. DE ebben a pillanatban úgy érzem, hogy újra én vagyok, tele engergiával… Feltöltődve! Tényleg nagyon nagyon szépen köszönök mindent!!  Csodálatos munkát végeztek!  Csak hálásak lehetünk Nektek!  Érzem és tudom, hogy még sokat fogok fejlődni! Elindultam azon a bizonyos úton!  És ezt nektek köszönhetem!  Nagyon hálás vagyok a tudásért, amit kaptam tőletek és ami által közelebb hoztatok céljaim eléréséhez!”

Rácz Patrícia, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a honapokon keresztül tanusított türelmet, kedvességet, a gyors, precíz válaszokat és a sok segítséget!”

Méan Erika, hallagtónk

„Köszönöm a sok segítséget a tanfolyam alatt. Örülök, hogy tudásom a WebdesignSulinak köszönhetően bővülhetett, nagyon élveztem a tanfolyamot és a kiadott feladatokat!”

Szabó Szandra, hallgatónk

„Köszönöm szépen az összes eddigi segítséget, szolgáltatást, a gyors és precíz válaszokat! Egy teljesen új lehetőség, pálya nyílt meg előttem Nektek köszönhetően. Még rengeteg dolgot kell tanulnom, gyakorolnom, illetve fejlesztenem, hisz a ” jó pap is holtig tanul”. Maximálisan mindennel meg vagyok elégedve, és mindenkinek nyugodt szívvel és nagy örömmel ajánlak Titeket!”

Zsejki Balázs, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok Nektek és ennek a tanfolyamnak, hihetetlen, hogy mennyit tanultam, és bár az út elején vagyok, de elképesztő, hogy képes vagyok honlapokat összeállítani és elkészíteni.

Évek óta kerestem már egy jó tanfolyamot, és kiszemeltem volt a Webdesignsuli, így végre szeptemberben belevágtam és nem bántam meg. Minden szükséges eszközt megkaptam, hogy sikeresen elvégezhessem a tanfolyamot. A leckék logikusan, érthetően vannak felépítve, rengeteg oktatóvideóval, ami által tényleges, gyakorlati tudásra tehetünk szert. Rengeteg fórum van az oldalon, ahol kérdéseket lehet feltenni (de akár személyesen e-mailben is azonnal válaszolnak), így folyamatos a diákok támogatása. A tudás, amit kaptam, már a tanfolyam végeztével is profi módon használható, cégemnél már most nagy előrelépést jelent, a jövőben pedig mindenképpen szeretném vállalkozás-szerűen folytatni a webdesign tanfolyamon megszerzett tudást : )”

Fekete Klaudia, hallgatónk

„A tanfolyam előtt írtam levelet, hogy eddig is készítettem pár weboldalt, de hiányzott az “egységesség”. Ez már rengeteget javult, ami az elkövetkezendő anyagaimban meg is fog látszani. Szóval, hogy ha már ennyi mindent kaptam én is, akkor visszajelzésként küldeném: MEGÉRTE!”

Bertalan Dávid, hallgatónk

„Az anyag nagyon jó, érdekes és jól “emészthető” : )”

Földesi Krisztina, hallgatónk

„Nagyon köszönöm a segítséget, amit a tanfolyam alatt kaptam. Rengeteg új és nagyon hasznos dolgot tanultam, amit a szakmámban is tudok hasznosítani a későbbiek folyamán! Szerettem volna egy új irányt, új dolgot megtanulni, és örülök, hogy sikerült! Még egyszer nagyon köszönöm! Boldog vagyok, hogy végig csináltam, mert teljesen 0-ról indultam, de nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ezeket megtanultam és még tovább tudom fejleszteni.”

Ivók-Csuhai Evelin, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra, színes és izgalmas volt minden perce, rengeteg hasznos dolgot tanultam. Egy új kreatív utat nyitott számomra, amit a jövőben hivatásként szeretnék csinálni. Köszönöm az egész WebdesignSuli Csapatnak, szuperek vagytok!”

Fazekas Barbara, hallgatónk

„Először is szeretnék megköszönni mindent, nagyon sok hasznos dolgot tanultam tőletek! Szuper tananyagot biztosítottatok, érthető és lényegretörő.”

Monoki Endre, hallgatónk

„Köszönöm szépen, nagyon örültem, hogy részese lehettem ennek a kurzusnak! Nagyon sokat segített a jövőképem kialakításában!”

Kocsis Eszter, hallgatónk

„Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy nálatok, illetve veletek tanulhatok! Nagyon hálás vagyok az odaadó munkátokért, amellyel minket, hallgatókat előrébb juttattok céljaink, álmaink megvalósításához! Életem egyik legjobb választása volt, hogy hozzátok jelentkeztem! : )”

Rácz Patrícia, hallgatónk

„Nagyon sokat tanultam és fejlődtem nálatok. Köszönök szépen mindent!”

Varga Dóra Panka, hallgatónk

„Nagy élmény volt számomra ez a tanfolyam, és köszönöm, hogy tőletek tanulhattam.”

Válóczi Alexandra, hallgatónk

„Köszönöm szépen a fél éven át tartó támogatást, ennek eredményeképpen már dolgozhattam élesben is egy helyi pedikűrös weblapjának elkészítésében, illetve vizsgamunkaként a saját oldalamat is elkészítettem, amit folyamatosan fogok fejleszteni, szépíteni, és remélhetőleg találok ügyfeleket is, akik bizalmat szavaznak nekem és segíthetek nekik weboldalakat készíteni.”

Járosi Zsófia, hallgatónk

„Nagyon szuper volt a tanfolyam, igazán sokat segített : )”

Bárándi Sarolta, hallgatónk

„Annyi hasznos információ van a blogbejegyzésekben és az e-oktatóteremben, mint egy könyvtárban.”

Bernáth Imre, hallgatónk

„Először is hálásan köszönöm, hogy eljuttattatok erre a szintre! Boldog vagyok, hogy már képes vagyok összeállítani egy remek weboldalt, bár még van mit fejleszteni magamon. De minden egyes megbízás hoz némi fejlődést is. Már évek óta gondolkodtam, mihez kellene fognom, mit tanuljak, de csak tavaly nyáron érett meg bennem a gondolat, hogy webdesigner akarok lenni. Végre van valami, ami érdekel, és tudtam, nem fogom félbehagyni, végig akartam csinálni. Örülök, sőt, boldogsággal tölt el, hogy ide elértem, de itt még nincs vége… Igyekszem minden egyes munkámmal továbbfejlődni, és számítok a segítségedre, segítségetekre! Örülök, hogy rátok találtam! <3”

Riedl-Tóth Bernadett, hallgatónk

„Tudom, hogy egy út elején járok még, sokat kell tanulnom, tapasztalnom, de az értékelés egy újabb lendületet adott, és egy kicsit meg is erősített abban, hogy jól tettem, amikor belevágtam! Nagyon élveztem/élvezem a tanulást, a munkát! Úgy érzem, „találkozunk még”, nem ez volt az utolsó tanfolyamom nálatok! ”

Csiffáry-Kolozsvári Erika, hallgatónk

„Elsősorban szeretnék köszönetet mondani az egész csapatnak, hogy ilyen türelmesek és segítőkészek voltatok/vagytok az egész tanfolyami idő alatt! Nagyon aranyosak vagytok! : )”

Szirtes Ágnes, hallgatónk

„Az anyagok és a cikkek is nagyon jók mind a WebdesignSuli, mind a DesignAkadémia weboldalán. Néha csak kapkodom a fejem és azt veszem észre, hogy már 2 órája ülök a gép előtt és olvasok… ”

Nárai Szilvia, hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, hogy csatlakozhattam a tanfolyamhoz. Sok új dolgot tanultam és a tanulásnak minden percét élveztem – köszönhetően a jól összerakott segédleteknek és a videós anyagoknak, amik érthetően, lépésről lépésre elmagyaráznak mindent.”

Kovács Andrea, hallgatónk

„Az összes eddig küldött emaileteket a hétvégén átolvastam, és szuper motiváló gondolatokra akadtam! Ami nálam leginkább most betalált az “A kész mindig jobb, mint a tökéletes.” Úgy érzem, hogy annyira törekedtem a tökéletesre, hogy kicsit behúzta nálam a vészféket, és tartottam attól, hogy megmutassam, hogy abszolút kezdőként most hol járok. DE! Most ennek hála egészen máshogy tekintek magamra, és az előttem álló útra is! Ezt borzasztóan köszönöm!”

Lukovics Anita, hallgatónk

„Köszönök szépen minden észrevételt, jó tanácsot és segítséget! Élveztem minden percét a tanfolyamnak, és remélem még találkozunk a DesignAkadémián!”

Kardos Vivien, hallgatónk

„Köszönöm az eddigieket, nagyon izgalmas utazásban volt részem, élveztem! : )”

Maczák Adrienn, hallgatónk

Tudom, vannak akik sokkal profibbak nálam, de én még csak most kezdtem el, és azt érzem, rengeteget tanultam így is. Természetesen még szeretnék továbbfejlődni, és fogok is. Hálás vagyok a Webdesignsulinak, mert bátorságot adott.

Nehéz Emese, hallgatónk

„A képzés elvégzésével az a célom, hogy egy saját vállalkozást indítsak, ezzel együtt egy márkát teremtsek, amiben úgy gondolom, nagy segítségemre lenne egy saját honlap. A webdesign egyre inkább beszippant. Imádok minden olyan tevékenységet, amiben kreativitásra van szükség. Szuper, hogy vagytok  és hogy belevágtam a képzésbe 

Annyira megszerettem ezt az egészet, hogy komolyan a jövőbeli terveim között szerepel, hogy tovább tanuljak még és képezzem magam ilyen irányba.  Köszönöm nektek a tanuláshoz és a vizsgamunka elkészítéséhez szükséges anyagokat. Szuperek vagytok! Külön köszönöm a segítőkészségeteket is! : )”

Deckner-Lengyel Alexandra, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok az ilyen lehetőségekért, és szerintem szuper, hogy lehetőséget kap mindenki az alkotásra. Így hát én is szántam rá időt. Nagy segítség volt az is, amilyen részletesen leírtátok, mire van szüksége a megrendelőnek. Szerintem hasznos lehet azoknak, akik lányos zavarukban hirtelen nem tudják milyen kérdéseket kell feltenni a megbízónak. De olvasva a pályázati kiírást, nem maradtak bennem kérdőjelek. Örömömet leltem a pályázati munka elkészítésében és bízom benne, hogy a megrendelő tetszését is elnyeri majd, még akkor is, ha végül nem az enyém lesz a befutó.”

Czeglédi-Homonnai Dóra, hallgatónk

„Nagyon élveztem az eddigi tanulást, rengeteget adtatok nekem a Webdesignsulival.”

Fehérváry Mercédesz, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a tanfolyam lehetőségét, a segítségeket, és hogy egy új szakmám lehet általatok! Hirtelen jött az ötlet, mivel én 9 éve marketinges vagyok, de sajnos nem tudtam ilyen területen elhelyezkedni tavaly nyár végétől, több kreativitásra és szabadságra vágytam, így elkezdtem keresgélni – ekkor említette meg tesóm, hogy mi lenne, ha elkezdenénk egy webdesign tanfolyamot – gondoltam, miért ne, mindig is érdekelt a kreatív munka és a weboldalatokon a kedvcsináló írásotok is marhajól sikerült, baromi inspiráló  Szóval belevágtunk/belevágtam, és azt kell, hogy mondjam, hogy egyáltalán nem bántam meg!!! Nagyon érthető volt az oktatás, áttekinthető és részletes a tananyag. Összegezve: átfogó tudást kaptam, amit még tovább fogok mélyíteni és ehhez az alapokat mind megkaptam Tőletek a sok segítséggel, szóval Köszönök Nektek Mindent!  Ajánlani fogom másoknak is a tanfolyamot, mindenképpen : )”

Kerekes Orsolya, hallgatónk

„Nagyon sokat tanultam és sikerült megtalálnom azt, amiben igazán jó lehetek.”

Molnár Tamás, hallgatónk

„… nagyon szuperek az anyagok, igazán motiváló és inspiraló a tanfolyam! Köszönöm, hogy én is részt vehetek benne! : )”

Kocsis Adrienn, hallgatónk

„Először is szeretném megköszönni, hogy létrehoztátok ezt a szuper tanfolyamot. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a WebdesignSulira. Számomra korábban nem sokat mondott a photoshop és az illustrator szó sem. Sosem használtam ezeket a programokat a tanfolyam előtt, de ez alatt az elmúlt másfél hónap alatt (nem volt könnyű menet) rengeteg izgalmas dolgot tanulhattam. Úgy érzem, mindig lesz mit tanulni, de épp ez a szépsége ennek a szakmának…  Bízom benne, hogy egyszer majd én is webdesigner-ként érhetek el sikereket. Egy élmény volt a weboldal készítés modul. Nagyon élveztem. Annyira sokszínű és rengeteg lehetőség van benne. Egy életen át lehetne gyakorolni.  Továbbra is köszönettel és hálával tartozom nektek ezért a szuper tanfolyamért!

Nem volt egyszerű gyakorolni, tanulni a home ovi, home office mellett, de mindig alig vártam, hogy alvásidőben leülhessek kicsit a gép elé.  Nagyon élveztem a képzés minden részét, életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam. Köszönöm a sok segítséget, a jó tanácsokat és az építő kritikákat! : )”

Simó Edit, hallgatónk 

„Szeretném nektek megköszönni azt a tudást és segítséget, amit kaptam tőletek ez idő alatt. Úgy gondolom, sok mindent meg kell még tanulnom, de ez nagyon jó alapot adott.”

Molnár Izabella, hallgatónk

„Nagyon tetszett a tanfolyam, izgalmas, hasznos és kihívásokkal teli volt!”

Ambrits Dóra, hallgatónk

„A tanfolyamnak hála, már a saját tervezésű logómmal fut a kis műhelyünk és hamarosan élesben is elindítjuk a weboldalunkat, amint ismét tudunk vendégeket fogadni. Az egész tanfolyam egy FLOW volt, amivel az egyetemi végzettségeimet ki tudom egészíteni az üzleti életben!  Köszönöm szépen!”

Nádasdi Andrea, hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, régi hobbim volt ez, még kamaszkoromban foglalkoztam a Photoshoppal és a HTML-lel, de most nagyon örülök, hogy sikerült ezt keretbe rakni, és lehetőségem lett egy új vonalra a karrier-terén, ami hobbim is egyben. : )”

Szöllősi Patrícia, hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, hogy nálatok tanulhatok, nem hittem volna, hogy ennyire megtalálom önmagam benne! Illetve köszönöm Barbinak és az egész csapatnak a pontos, érthető és rávezető tananyagot!”

Zsejki Balázs, hallgatónk

„(…) szeretnék minél többet tudni és tanulni. Sokat olvasok a témában, de a leghasznosabb és könnyen értelmezhető mégis az általatok összeállított tananyag és e-mailes segítség. 

Jurenkó-Hemeder Adrienn, hallgatónk

„Szerencsésnek mondhatom magam, mert sikerült is elhelyezkednem egy kisebb baráti cégnél, ami weboldalakat készít megrendelésre már jól bejáratott ügyfeleknek. 

Örülök, hogy titeket választottalak, amikor elhatároztam, hogy webdesignt szeretnék tanulni, így már tudom, a legjobbaktól leshettem el a praktikákat. Nagyon barátságosak, személyesek voltak az oktatóvideók, sokszor úgy éreztem, szinte csak nekem szólnak. Ha bárki az ismerőseim, barátaim közül ezzel a szakmával kacérkodik, biztosan titeket foglak ajánlani.”

Nagy Zsófia, hallgatónk

„Nagyon köszönöm a sok segítséget, melyet kaptam. Az összeállított anyagok, a tananyagok pedig zseniálisak! Ha valami eszembe jut, csak megnézem a videót, beleolvasok a könyvbe…. nagyon profi anyagok! Rengeteg munka lehetett vele : )”

Ugró Szilvia, hallgatónk

„Nagyon hasznosnak találom a tanfolyamot és az oldalatokat, mindig szívesen olvasom a hírleveleket és a Facebook posztjaitokat is. Nem szoktam “hallatni a hangomat” az e-oktatóteremben, mivel minden videótok és leírásotok egyaránt megválaszolta az összes lehetséges kérdésemet.”

Rigóczki Zsuzsanna, hallgatónk

„Köszönöm szépen a segítségeteket és a tanfolyamot! Nagyon hasznos és érdekes volt. Meglepett, hogy nulla tudással el tudtam idáig jutni  (és ez nem Benneteket minősít, inkább engem ;))”

Szűcs Anett, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönök minden iránymutató és építő kritikát. Azon leszek, hogy minden tanult információt a lehető legjobban hasznosíthassam majd a mindennapi életben, mellyel megaplapozok egy saját designer életet. Nem volt hozzám kegyes a technika… Bajlódtam jó sokat, de minden erőfeszítést megért! Egy új ajtó nyílt ki számomra, általatok, amiért hálás vagyok. Köszönöm!!!”

Harmath Enikő, hallgatónk

„Köszönök mindent! Élveztem nagyon az elmúlt fél évet, jó volt nagyon lépésről lépésre követni az útmutatásotokat. Azt még nem tudom pontosan, hogy milyen formában fogom hasznosítani a tanultakat, egyet tudok csak biztosan, azt, hogy biztosan fogom valahogy.”

Ridács Andrea, hallgatónk

„A tanfolyam minden pillanata nagyon élvezetes és örömmel teli volt számomra, rengeteget tanultam. Nagyon köszönöm!”

Barta Edina, hallgatónk

„A tanfolyamon tanultak közül nagyon sok mindent tudok szerencsére jelenleg élesben a munkahelyemen is használni, elkezdhettem marketingfeladatokkal fogalkozni és a weboldalt is én szerkesztem  Így ezt ezúton is köszönöm Nektek! : )”

Horváth Boglárka, hallgatónk

„Férjem nálatok végezte a webdesigner képzést, és hihetetlen fejlődésen ment keresztül ez idő alatt, a gondolkodásmódja is. Ezért nagyon hálás vagyok nektek!”

Méhész Lászlóné, Szilvi

„Még mindig nagyon lelkes vagyok és nagyon jó érzés, hogy napról napra újabb és újabb dolgokat sajátítok el. Ezt külön köszönöm Nektek, mert nagyon jók a videók.”

Urvölgyi Mónika, hallgatónk

„Örülök, hogy Ti is látjátok, hogy rengeteg energiát fektettem a munkáimba és a legjobb minőségre törekedtem jelenlegi tudásom szintjén. Külön büszkeség, hogy a munkáim kiérdemelték az ajánló minősítéseteket.  Nagyon-nagyon sokat tanultam és fejlődtem a tanfolyam által, amiért nagyon hálás vagyok! Mindig is IT beállítottságú voltam. Már gyerekkoromban vonzott a számítógép világa. Nagyon örülök, hogy megismerkedhettem a tanfolyam során a Photoshoppal és az Illustratorral. Bár nem egyszerű programok, sok gyakorlással könnyen bele lehet jönni. Tudom, hogy a tanfolyamtól sokat kaptam, de azzal is tisztában vagyok, hogy ahhoz, hogy önállóan tudjak dolgozni a szakmában, még nagyon sokat kell tanulnom.”

Gelencsér Edina, hallgatónk

„A tanfolyamért nagyon hálás vagyok, rengeteget tanultam, és rettentően jól összeraktátok az egész képzést : )”

Oltványi Dorottya, hallgatónk

„És köszönöm azt a rengeteg segítséget, útbaigazítást, amit kaptam tőled, minden jót kívánok neked a továbbiakban!”

Dugasz Zsuzsanna, hallgatónk

„Rengeteget tanultam. Nem tudom a többi hallgatótok mennyi előismerettel rendelkezik/ett, de én tényleg a nulláról kezdtem, nagyon profin összeállított a tananyagotok, ezt tanárként mondom  Mindig van hova fejlődni, de szuper alapokat adtatok… és az áraitok is teljesen korrektek. Köszönöm még egyszer.”

Némedi-Varga Anna, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a lehetőséget, profin van összeállítva a tananyag és az oktatási menet, jól átlátható, érthető minden. Segítőkészek vagytok! Örültem, hogy hozzátok jelentkeztem!  További sok sikert kívánok nektek!”

Kasuba Henrik, hallgatónk

„SZUPEREK VAGYTOK!!! Ez az egész tanfolyam valami zseniális, leírhatatlan  Nagyon jó munkát végeztek és hihetetlenül inspirálóak és segítőkészek vagytok. (…) Ez a az év egy igazi hullámvasút volt. De mégis, amikor sikerült csak ezzel foglalkoznom, az ha fárasztó is volt… de mindig inspiráló, és utána nagyon nehezen álltam fel az asztaltól. Utána lelkesen még pörögtem egy jó darabig. Remélem, ez az egész szakma ilyen, egyszerre félelmetesen jó és félelmetes (mert rengeteg a lehetőség és nagyon nehéz megállni, hogy ne próbáljak meg még egy dolgot, ne nézzem meg még egy sablonnal…)  Nagyon örülök, hogy rátok találtam és tényleg köszönök mindent!

A visszajelzéseitek is nagyon jók és mindig építőek voltak. Nagyon köszönöm! Lettek közben megkereséseim is  és a pro tanfolyamnak köszönhetően sikerült kitalálnom a saját portfóliómat is. Még sok lelkes és elégedett hallgatót kívánok Nektek!”

Kató Brigitta, hallgatónk

„Azért írok, hogy köszönetet mondjak…  Nagy lépés volt tőlem, hogy belevágtam a tanfolyamba, de így utólag nagyon jól választottam és éppen jó időben! Második gyermekemmel vagyok itthon, és már éreztem, nem szeretném azt csinálni, amit szülés előtt. No meg megérkezett a vírus is, itthon ragadtunk mindannyian (Anya, Apa és két gyerek), de az online tanfolyamnak hála, el tudtam hasznosan tölteni az időmet! Augusztusban befejeztem a tanfolyamot, és kis gondolkodás után elmondhatom, hogy belevágtam, október 1-től egyéni vállalkozóként igyekszem kiszolgálni ügyfeleimet! Főként a szállásadókra, vendéglátó vállalkozásokra specializálódtam, a vizsgamunkám is és az első modulzáróm is szállásadással kapcsolatos volt. Kapcsolataim révén bekerültem egy szállásokkal kapcsolatos reklámkampányba is, ahol az oldal üzemeltetője engem ajánl a szállásadóknak, ha weboldalt készíttetnének, újíttatnának fel. Egy szó mint száz… köszönöm, hogy vagytok, és hogy nálatok tanulhattam! További sok sikert kívánok!”

Jónásné Pál Melka, hallgatónk

„Köszönöm szépen a gratulációt, a sok segítő, építő kritikát. Minden jót nektek, és folytassátok tovább ugyanígy, mert ez a tanfolyam minden téren hasznos volt számomra, és remélem sok mindenkinek lesz még az. Sok rég elfelejtett “tudásomat” is előhozta grafikai téren, így bátran merek belevágni egy új, feladatokkal teli munkába.”

Huszta András, hallgatónk

„Köszönöm a lehetőségeket, élmény volt a tanfolyamot végigcsinálni. : )”

Szilágyi-Kiss Marianna, hallgatónk

„Köszönöm még egyszer a sok segítséget, külön szerettem a videós tartalmakat a leckék során. Látom, hogy sokat kell tanulnom, de nagyon sokat segített az egész tanfolyam.  További sok sikert kívánok!”

Böröcz Dorina, hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget és a rengeteg támogatást, amit a tanfolyam során kaptam. Mindent megkaptam a fejlődéshez és az új ismeretek megszerzéséhez. A videók és a leírt anyagok nagyon jól követhetőek és érthetők. Még egyszer köszönöm a lehetőséget! További sok sikert kívánok a munkátokhoz!”

Orbán Viktória, hallgatónk

„Köszönöm szépen az értékelést, a hasznos és építő tanácsokat! Nagyon tetszett a tanfolyam, sok hasznos dolgot tanultam. Van még hova fejlődni és sok-sok gyakorlás is kell, de én már annak is örülök, hogy olyan programokat és eszközöket ismerhettem meg, amikkel egyébként sose találkoztam volna. Köszönöm a sok segítséget, a támogató hozzáállást, amit tőletek kaptam!”

Mát Andrea, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a kedves soraidat és a mindig ösztönző építő jellegű kritikáidat, mert így mindig motiváltál engem a jobb és részletesebb munkára. Bevallom, mindig féltem, hogy nem lesz elég jó, amit alkotok, de a motiváló soraid mindig arra késztettek, hogy jobb legyek, hogy többet adjak bele. : )”

Regéczkey Klaudia, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm, nagy örömmel tölt el a tanfolyam sikeres lezárása!!!  Főleg, mert egy kis saját webshop a végső cél!  Tudom, hogy még sokat kell gyakorolnom, fejlődnöm, de nem adom fel, és nagyon szépen köszönöm a türelmet, a válaszokat és mindent  Sosem gondoltam volna, hogy 12 órás nappalos-éjszakás műszakok mellett tanulásra adom a fejem, de ezt nem tudtam kihagyni, így bár lassabban haladtam, mégis büszke vagyok magamra : )) Köszönöööm!!!! :-)”

Szabó Beáta, hallgatónk

„Egészen felforgatta az életemet ez a tanfolyam, mert nagyon is leköti a figyelmemet, és ez jó, nagyon jó! Felkeltette az érdeklődésemet, hogy még többet tudjak, ismerjek meg erről a területről, programokról.”

„Nagyon szépen köszönöm a szép szavakat, bíztatást, motivációt és a sok-sok segítséget, amiket kaptam tőletek! Amit viszont sajnálok, hogy vége van a tanfolyamnak, annyira élveztem, és úgy éreztem, hogy egyre jobban belelendülők, hihetetlen, hogy elszaladt ez a pár hónap.”

Darányi Edit, hallgatónk 

„Köszönöm a kedvességeteket és ezt a remek tanfolyamot, én úgy érzem, hogy rengeteg hasznos dolgot tanultam és olyan alapokat adtatok, amikre jól lehet építkezni.”

Nagy Zoltán, hallgatónk

„Örülök, hogy részt vettem ezen a tanfolyamon! Köszönöm a lehetőséget, a sok hasznos videót és tanácsot!  Remélem fogom tudni kamatoztatni az itt szerzett tudásomat. : )”

Kissné Juhász Ágnes, hallgatónk

„Immáron két éve, hogy befejeztem a webdesign képzést. Bevallom, az elején nagyon szkeptikus voltam, hogy hogyan lesz (ha lesz egyáltalán) munkám. Azonban azt kell mondanom, hogy életem legjobb döntése volt, hogy anno belevágtam. Egy rövid ideig abba is hagytam a tanfolyamot, de aztán úgy döntöttem, hogy valóra akarom váltani az álmomat. És azt hiszem, a lehető legjobb döntést hoztam meg. Kis egyszerű weboldalak után jöttek a nagyobb projektek. Hála a DesignAkadémia képzéseinek is, stabilan tudom használni nemcsak a Photoshopot, hanem az Illustratort és az InDesignt is. Ma már nagy cégeknek (pl. Kézműves Desszert Manufaktúra) tervezek komplett arculatokat. Így a nemrég megnyílt két cukrászdájába én terveztem meg a táblákat, ártáblákat, kínálókat (kb. mindent). Folyamatosan képzem és fejlesztem magam, azonban a webdesigner képzés nélkül még mindig sehol sem tartanék. Fantasztikus alapot adott. Az oktatók folyamatos támogatása és Barbara érthető videói mindenki számára elérhetővé teszik a webdesignt. Még egyszer köszönöm a lehetőséget.”

Kvasznicska Zita, hallgatónk

„Csak visszajelzésképpen írom, hogy hatalmas hasznát veszem nap mint nap a nálatok tanultaknak. Folyamatosan vannak megrendeléseim, és élvezem a munkát. Eljutottam oda, hogy imádom a hétfőt, mert akkor újra alkothatok : )”

Lázár Anikó, hallgatónk

„Köszönöm ezt a fél évet és a tanfolyam során a sok-sok segítséget. Nagyon élveztem! Csak ajánlani tudom majd a jövőben a WebdesignSulit. Terveim között szerepel a későbbiekben további tanfolyamok elvégzése (már utána is néztem a DesignAkadémia oldalán) : )”

Tvergyák Vivien, hallgatónk

„Nagyon boldog vagyok, hogy elvégeztem a sulit, nagyon jó dolgokat tanultam és nagyon köszönöm a munkátokat és a segítséget. Új lehetőségek nyíltak meg előttem és remélem a lelkesedés megmarad és ez csak az út eleje. További sok sikert kívánok! : )”

Balogh Eszter, hallgatónk

„Örülök, hogy elkezdtem a tanfolyamot, mert jó érzés volt teljesen elmélyülten dolgozni a feladatok készítése közben. Ehhez hozzájárult a jól felépített tananyag, a részletes magyarázatok (akár írott részről, akár oktató videóról volt szó) és  a feladatokra kapott hasznos észrevételek, valamint a biztatás. Még egyszer köszönöm!”

Békefalvi Georgina, hallgatónk

„Köszönöm szépen a sok segítséget, amit az elmúlt időszakban kaptam Tőletek. Nagyon sok új, érdekes és hasznos ismeretet szereztem a tanfolyam során. Örülök, hogy novemberben a Webdesignsulit választottam: színvonalas, ötletgazdag, jól szervezett, a tananyag átlátható és könnyen tanulható.”

Niczinger Mária, hallgatónk

„Köszönöm Nektek ezt a tanfolyamot! Úgy érzem, hosszú évek óta először érzem azt, hogy jó irányba haladok, végre olyan dolgot csinálok, amit szeretek. :-)”

Kecskésné Hajagos Krisztina, hallgatónk

„Igazán lenyűgöz, hogy milyen alapossággal tanulmányozzátok a munkákat és, hogy időt és energiát nem sajnálva tényleg hasznos javítási ötleteket adtok! Nagyon hálás vagyok!”

Battáné Czigány Nikolett, hallgatónk

„Hatalmas pozitív csalódás részemről, hogy minden alkalommal, amikor kerestelek Titeket, lelkiismeretesen és alaposan válaszoltatok, segítettetek és jeleztetek vissza egy-egy munkával vagy feladattal kapcsolatban. Rengeteget tanultam a tanfolyam során, köszönet mindenért! : )”

Gabnai Vivien, hallgatónk 

„Köszönöm a sok türelmet és támogatást!  El sem hiszem, de már felkértek egy logó és névjegykártya tervezéshez, ráadásul a háziorvosunk és az asszisztensnője is rám szeretné bízni a honlapját! Sosem gondoltam volna, hogy 47 évesen új szakmát tanulok, ráadásul itthon lehetek a két kis gyerekemmel!  El sem tudjátok képzelni mekkora segítséget adtatok nekem! Hálásan köszönöm!”

Békésiné Irsai Kriszta, hallgatónk

„Nagyon jó érzés volt olvasni a soraidat, köszönök szépen mindent, nekem ezzel egy régi vágyam vált valóra! : )”

Bódis Roxána, hallgatónk

Először is hadd fejezzem ki hálámat: az elmúlt hónapokban rengeteget tanultam tőletek, mindig ott voltatok, ha kérdésem volt. Mindig építő kritikát kaptam. Tudom, hogy még nagyon messze vagyok a profizmustól, de remélem, úgy alakul az életem, hogy olyan helyen fogok tudni dolgozni, ahol erre az alaptudásomra fogok tudni építkezni…. és most éppen úgy tűnik, hogy így lesz :-)”

Wieszt Zsófia, hallgatónk

„Köszönöm a javaslatokat, a gratulációt, és így visszatekintve az egész tanfolyamot is nektek! : ) Örülök, hogy belevágtam ebbe a képzésbe, mert tényleg úgy érzem, hogy rengeteg hasznos ismerettel és tapasztalattal lettem gazdagabb.”

Tokai Tamás, hallgatónk

„Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a segítségedet, és hogy elmondjam, hogy nagyon élveztem az egész tanfolyamatot. Úgy érzem, hogy rengeteget tanultam egy számomra teljesen új területen, ami nagy lendületet ad a jövőbeni terveimhez.”

Dr. Durmann Roberta, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm az értékelést, a kedves szavakat,  a sok-sok segítséget és a lehetőséget, hogy részt vehettem a képzésen, nagyon sokat tanultam, és remélem a jövőben kamatoztathatom a tudást és tovább fejlődhetek! Nagyon jó kezdőlökést kaptam Tőletek ehhez.”

Pintér Éva, hallgatónk

„Nagyon örülök és hálás vagyok a rengeteg segítségért, amit a tanfolyam alatt Tőletek kaptam! A tananyag érthető és részletes magyarázata minden leckénél maximális elégedettséggel töltött el. Rengeteg hasznos dolgot tanultam, igazából mindent, amit most képes vagyok a Photoshoppal, az Illustratorral és egy weboldallal kezdeni.  Egyszerűen imádom ezt a ,,munkát”.  A tanulás minden percét élveztem! Gratulálok Nektek! A sulit csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret alkotni! Az íjász klubom Facebook oldalának a színvonala is jelentősen emelkedett design-os poszterek és bejegyzések megjelenítésével, amit Nektek köszönhetek!”

Szűcs Ágnes, hallgatónk

„Hálás vagyok azért is, hogy ezen a tanfolyamon részt vehettem és újabb utakat, lehetőségeket nyitott meg előttem.”

Kiss Viktória, hallgatónk

„Annyit szeretnék még elmondani, hogy nagyon köszönöm Nektek a sok segítséget a tanulás során, és természetesen Barbarának is, akitől egy új személetmódot, egy új karriercélt kaptam a tanfolyammal!”

Gaál Bernadett, hallgatónk

„Köszönöm a sok segítséget is, amit eddig kaptam Tőletek  Nagyon jó döntés volt ez a tanfolyam!

Lassan egy éve végeztem el a tanfolyamot. A vizsgamunkám a saját weboldalam volt. Tudtam, hogy szeretném elindítani vállalkozásom, de tapasztalatlan voltam, ezért beiratkoztam a Biznisz Pro tanfolyamra is.

Közben pofozgattam, csinosítgattam a weboldalam és nem sokkal később elindult a Dorka Design 

Főállásban, egyéni vállalkozóként otthonról dolgozom és saját magam osztom be az időmet. Eleinte nem volt sok munkám, nehéz volt az indulás, de közben folyamatosan gyakoroltam, képeztem magam. Tisztában voltam, vagyok azzal, hogy előfordulnak hibák a munkám során, de ez a szakma amúgy is folyamatos tanulást, fejlődést igényel, így csinálom, kitartok és a folyamatos gyakorlással egyre jobb munkákat adok ki a kezeim közül.

A tavasz sok projektet tartogat számomra, úgy érzem most kezd igazán fellendülni a kis vállalkozásom. 3 weboldal és 2 webshop van betervezve a következő hónapokra, közben pedig logókat és kisebb grafikai munkákat is csinálok. Mindezek mellett pedig a jövőben kiadványszerkesztést is szeretnék tanulni és az online marketinget is szeretném magasabb szinten végezni 

Számomra mindkét tanfolyam nagyon hasznos volt, remek alapokat adtak, hogy elinduljak ezen az úton.”

Várhelyi Dóra, hallgatónk 

„Tapasztalom, hogy a nálatok szerzett tudást mennyire jól tudom használni, kamatoztatni és pénzre váltani, ráadásul úgy, hogy én például weboldalakat nem is vállaltam eddig, csak grafikai munkákat. Életem egyik legjobb döntése volt a Webdesignsuli!”

Dóci Brigitta, hallgatónk

„Ezekben a napokban, amikor sokat ül otthon az ember és igyekszik újra kitalálni a mindennapjait, sok mindenre van ideje és sok mindenre nincs… De ez a “kis” bezártság, biztosan elgondolkodtat másokat is. Én szeretném megköszönni a munkátokat és a kedves és motiváló leveleket, amiket küldtök. Az oktatási anyagotok nagyszerű, szuper igényes, rendkívül felhasználóbarát, könnyen emészthető és logikusan felépített. Jó látni, hogy küldtök lehetőségeket, ahol ki lehet próbálni magunkat… Ti megértőek és nagyon segítőkészek vagytok mindig. Amikor összecsapnak a fejem felett a hullámok és kudarcként élem meg, hogy ma nem jutottam előrébb vagy ma nem annyit haladtam, mint akartam, akkor eszembe jut, hogy azért vagyok ilyen türelmetlen magammal, mert tetszik és hosszú idő óta valamiben látom magam. Csak sok egyéb mellett, meg kell tanulnom türelmesnek lenni magammal… Nagyon köszönöm a munkátokat és csak így tovább!!! : )”

Bata Brigitta, hallgatónk

„Köszönöm a hasznos tanácsokat! Nagyon tetszett a tanfolyam! Nem tanulásnak fogtam fel, hanem egy hasznos hobbinak az egészet. Gyorsan haladtam a tananyaggal, igazából “habzsoltam” jó értelemben, nagyon motiválttá tett. : )”

Cseh Anikó, hallgatónk

„Örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Egyértelműen jó döntés volt, hogy jelentkeztem rá. Szuperül van felépítve a tananyag, tényleg az alapoktól kezdve leírtatok mindent.”

Figura Rita, hallgatónk

Az elemzéseid felérnek egy-egy új leckével a tanfolyam mellé. Épp ezért ezeket el is mentem, hogy alkalomadtán elő tudjam őket venni. Érezni a maximalizmust bennük, de ez nagyon jó, mert szerintem ez egy olyan szakma, amiben valaki attól lesz jó, ha kiemelkedik a többi közül. Én is szeretném így megtanulni, és ezen leszek. Tudom, még az elején vagyok, de magamhoz képest sokat fejlődtem, mert én aztán tényleg a nulláról kezdtem  És már van is egy első igazi megbízásom. Köszönöm a sok segítséget, nagyon tetszett a tanfolyam, tovább fogom ajánlani ismerősöknek. Minden jót és további sok sikert!

Méhész László, hallgatónk

„Nagyon élvezem a tanfolyamot, minden anyag nagyon jól van feldolgozva. Már az első modulnál is érzem, hogy nagyon sokat tanultam a szakmát illetőleg. Köszönöm szépen! : )”

Belina Tímea, hallgatónk 

„Egy multinál dolgoztam, ahol a legrosszabb az volt, hogy bármit is tettem meg, a végeredmény nem csak rajtam múlt, ami sokszor hozott kellemetlen helyzetbe. Éppen ezért is éreztem késztetést, hogy szeretnék végre úgy dolgozni, hogy az eredmény tükrözi a befektetett munkámat és csak rajtam múlik az ügyfeleim elégedettsége. Mindig is szerettem a horeca szektorral dolgozni, most is már a következő lehetőségről beszélgetünk egy korábbi partneremmel, így úgy érzem, érdemes erre a vonalra építenem. Olyannyira, hogy már így adtam le a jelentkezésemet a Fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzését elősegítő pályázatra is. Ezt szintén köszönöm Nektek, a tanfolyam nélkül soha nem lett volna elég önbizalmam hozzá, hogy bátran belevágjak egy ilyen jellegű újrakezdésbe : )”

Keresztény Flóra, hallgatónk

„A könyvtárban már egészen másképpen dolgozom. Szebbek a plakátok és a szórólapok, és én is tudok segítséget nyújtani hasznos tippekkel a kollégáimnak, amiért nagyon hálás vagyok. Új dolgokat találunk ki, mint például középiskolásoknak író-olvasó találkozókra pecsétgyűjtő füzetet készítettünk.  Azok a tanulók, akik 4 pecsétet összegyűjtenek, 5-öst kapnak az iskolában. A tanfolyam nélkül ez eszembe sem jutott volna.  Sokkal jobban figyelek a betűkre, a színekre, az elrendezésre. Életem legjobb döntése volt, hogy ezt a tanfolyamot választottam. Szeretnék vállalkozni és weboldalak készítésével is foglalkozni.  Köszönöm a tankönyvet, az online tananyagot, a rugalmas segítőkészséget és a bizalmat.”

Mikusné Földi Erika, hallgatónk

„Szeretném megköszönni azt a tanulási élményt, ami a tanfolyam során felhalmozódott bennem. Élmény volt az egész, élveztem a munkákat, a gyakorló feladatokat, és mivel engem a szüleim arra neveltek, hogy próbáljak meg pénzt keresni abból, amit igazán szeretek csinálni, így pláne nagy örömmel töltött el új dolgokat tanulni ebben témakörben.”

Magyar Tamás, hallgatónk

„Szeretném megköszönni, hogy biztosítottatok nekem egy olyan biztos alapot, melynek segítségével és még sok-sok tanulással sikerül elérnem a kitűzött céljaimat. Nagyon hálás vagyok!”

Belloni Ágnes, hallgatónk 

„Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a szuper online kurzuson, minden fillért megért!  Úgy érzem, most már valóban nagyon közel járok ahhoz, hogy elérjem az „álom meló”-t , hogy egyéni vállalkozóként webdesignerkedjek. Körülbelül 8-10 megkeresésem érkezett ez ideáig, melyeknek a kivitelezése már folyamatban van! Szuperek vagytok, köszönök mindent!”

Tóth Anita, hallgatónk

„Ezúton szeretném megköszönni Neked a segítségeket és a hasznos magyarázatokat, amiket a tanfolyam során kaptam és a továbbiakban is tudok hasznosítani.”

Gombos Réka, hallgatónk

„Először is szeretnék mindent megköszönni, hogy a tanfolyam során ennyi mindent tanulhattam és hasznosíthatok bármelyik készülő weboldalamhoz, design anyagomhoz. Úgy érzem, hogy ez az a szakma, amiben valóban magamra találtam, amiben érdemes tanulni és fejleszteni magam – és ez Nektek is köszönhető! Minden kérdésemre a lehető leggyorsabban választ kaptam és az értékeléseket sem vettétek félvállról, minden értelemben építitek a tanítványokat! A leendő vállalkozásom igazi honlapját még csak most kezdem el tervezni-létrehozni, de az itt, általad leírtak biztos alapként fognak szolgálni hozzá! Egyszóval, köszönöm! : )”

Borsányi Beatrix, hallgatónk

„Köszönöm szépen az összes eddigi segítséget! Értékelem, hogy tényleg eddig bármi kérdésem volt, rövid időn belül, és részletes válaszokat adva segítettél, örülök, hogy a Webdesignsulit választottam! A fő célom, hogy legyen szélesebb körű tudásom arról, hogyan készítsek el egy saját blogot – elértem. Én teljesen elégedett vagyok, még ha kisebb hibáim vannak is. Nem maga a webdesigner szakma gyakorlása volt a célom azzal, hogy belevágtam. Tehát azoknak is ajánlom a Webdesignsulit, akik nem szeretnének webdesignerek lenni, hanem csak szeretnének egy saját működő arculatot, honlapot, blogot a saját vállalkozásuknak. Aki pedig webdesigner szeretne lenni, annak ezen felül is folyamatosan képeznie kell magát a szakmában! A szakma elsajátításához pedig nagyon jó lehetőség a Webdesignsuli.”

Topiczer Csilla, hallgatónk

„Annyit még mindenképpen el szeretnék mondani, hogy nagyon-nagyon-nagyon szuper volt a tanfolyam, iszonyatosan örülök neki, hogy tavasszal rászántam magam és belevágtam, az életem egyik legjobb döntése volt! Hihetetlenül jó alapot és egy nagy lökést adtatok, amit nagyon szépen köszönök. Egy évvel ezelőtt, ha valaki azt mondja, hogy elmegyek a nyomdába névjegykártya nyomtatásról érdeklődni, ami ráadásul a sajátom lesz és én fogom megcsinálni, a szemöldököm megugrása biztosan kiverte volna a plafont. De ez a valóság és boldog vagyok benne! : )”

Kurucz Edina, hallgatónk

„Köszönöm szépen ezt a fantasztikusan összeszedett tananyagot, a tankönyv és az ajánlott irodalom is nagyon sokat segített.”

Pétervári Vanda, hallgatónk

„Nagyon élvezem a leckéket… szinte észre sem veszem az idő múlását, amikor tanulom… pontosabban nem is tanulásnak élem meg, hanem izgalmas szórakozásnak.”

„Az ajánlott szakkönyveket is tanulmányozom a tananyag mellett. Őrületes sok a tanulnivaló! Pár hónappal ezelőtt még nem gondoltam, hogy ennyire komoly tudásanyag van egy-egy reklámplakát, szórólap mögött.  Nagyon hálás vagyok nektek, mert segítségetekkel kinyílt a világnak egy másik, színesebb oldala előttem és ezt nagyon csípem! :-)”

Faragó Karolina, hallgatónk

„Köszönöm az egész tanfolyamot, a hírleveleket, a lehetőséget. Nagyszerű tananyagot dolgoztatok ki, amit tudom, hogy bármikor újra elő tudok venni, ha elakadnék. Már várom a munkanap végét, hogy újra nekilássak annak, amit igazán szeretek, és minden nappal tovább fejlődhessek benne. : )”

Varga-Oláh Tímea, hallgatónk

„Totálisan a nulláról kezdtem, zéró Photoshop és Illustrator tapasztalattal, a honlap építésről meg aztán nem is beszélve! Amikor jelentkeztem a tanfolyamra, akkor nagyon féltem, hogy mennyire fogom tudni végigcsinálni, mert soha nem volt még részem online képzésben, ahol magamnak kell beosztanom az időmet,  és egyáltalán hogyan fogom majd tudni még otthon is a laptop elé kényszeríteni magam, mert sokszor a napi 8-9 órát végigülni a munkahelyemen is nehezemre esik. De annyira szuperül van felépítve a tananyag, illetve maga az egész struktúra, hogy ezt egyáltalán nem éreztem tehernek, szívesen csináltam és minden egyes lépéssel éreztem, hogy ma tutira valami újat tanultam.

Már eleve lenyűgözött a szép színes, illatos  tankönyv, az, hogy tényleg sallangmentes, lényegretörő leírások vannak a tananyagban, ahol minden egymásra épül! Követhető, szuper tematika! A legjobb pedig az, hogy a videókat annyiszor nézhettem vissza, ahányszor csak akartam, így a szó nem szállt el. Rengeteget tanultam és inspirálódtam más hallgatók munkáiból, rengeteget segítenek a blogbejegyzéseitek, az üzenőfal…felsorolni is nehéz!

Nagyon szuperül felkészültek vagy/vagytok szakmailag is! Az pedig a csúcsok  csúcsa, hogy, ha este feltettem egy kérdést, akkor reggel már a mailboxomban volt a válasz! Szóval le a kalappal! 

Amennyire féltem az online tanfolyamtól, annyira bejött, totál ez a jövő és csak így tovább!!!! Egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam, szerintem a tanfolyam nagyon jó alapokat biztosít, bár még nagyon sok tanulnivalóm van és bizony elnézve csak a végzett hallgatók munkáit…háááááát…. van még hova fejlődni!  Dehát… a jó pap is holtig tanul!! 

Köszönök szépen mindent még egyszer!  További sok sikert kívánok az egész csapatnak! : )”

Molnár Mariann, hallgatónk

„Nagyon köszönöm az eddigieket, köszönöm, hogy Nálatok tanulhattam. Őszintén szólva hihetetlen számomra, hogy végre megvan a portfólióként szolgáló weboldalam, pláne úgy, amilyennek megálmodtam anno. A finom színekkel, designnal, ami most tényleg én vagyok. Végre kezdem látni a vállalkozásomban az alagút végén a fényt, a sok befektetett munkát, pénzt és energiát, ami most a saját weboldalamon is megtekinthető végre és ez a Ti érdemetek. Tényleg nagyon köszönök mindent! Sokat adtatok nekem a tanfolyammal, meggyorsított a munkában is, a tálalásmódomat finomította és persze az sem mellékes, hogy nem kell felfogadnom magam mellé: grafikust, fotóst, weblap szerkesztőt, marketingest és még sorolhatnám, mert így már minden a kezemben van egyszerre, sőt, nem csak magamnál, másoknál is tudom ezt kamatoztatni. : )”

Melkovics Ágnes, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy a WebdesignSuli-t választottam. Valószínűleg nem ez lesz a fő profilom, de a céljaimnak tökéletesen megfelel, sőt… Saját és nejem kis vállalkozásai folyamatosan fejlődnek, ezeket támogatva folyamatosan igazítani tudom a webes megjelenést és az offline marketing eszközöket is. Úgy érzem, hogy a célom már most teljesült, mert most már én is képesnek tartom magam a feladatok elvégzésére.”

Pógyor Zsolt, hallgatónk

„Köszönöm szépen a profi oktatást, a rengeteg segítséget, irtó sokat tanultam tőletek, nálatok… Egy élmény volt!! :-)”

Mogyorósi Mónika, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy belekezdtem a tanfolyamotokba, mert egy egészen új út nyílt meg előttem, nem beszélve a motivációról, amit napról-napra kaptam. Még el nem köszönök, mert további négy Designakadémiás tanfolyamotok vizsgamunkáját küldöm majd (logó, stílus, karakter és kiadványszerkesztés :-). Ha minden jól megy a kiadványszerkesztés kurzuson a saját könyvemet fogom küldeni, mert úgy döntöttem, hogy megválok a kiadók világától, és megpróbálkozok valami egészen újjal.” 

Rupáner-Gallé Margó, hallgatónk

„Szeretném megköszönni mindazt a segítséget, amit a tanfolyam végzése közben kaptam Tőletek. Ha a főállásom miatti elfoglaltságom miatt nem is sikerült kiemelkedő produktumokat leadnom Nektek, úgy érzem, rendkívül hasznos volt ez a néhány hónap, a grafikai és az arculattervezés terén komoly fejlődést jelent nekem a tanfolyamotok.”

Fekete Tamás, hallgatónk

„Köszönöm a sok hasznos oktatási anyagot is. Nagyon elégedett vagyok az oktatás színvonalával.”

Csaja Mónika, hallgatónk

„Köszönöm szépen a tanagyagot és a vele megszerzett tudást, valamint a rengeteg segítséget!  Nagyon sok ismeretet és önbizalmat is adott abban, hogy általa “webre” tudjam vetni az elképzeléseimet. : )”

Buda Beatrix, hallgatónk

„Ezúton is szeretném megköszönni Nektek azt a sok munkát, amit beleraktatok az oktatási anyagokba. Érthető, jól követhető és egymásra épülő tananyagok, melyek által valódi tudást kaptam. Már nem félek a következő résztől sem, az is sikerülni fog, hiszen pár hete még azt sem tudtam, hogy “mi fán terem” a logókészítés… Mostanra pedig már egyre jobb értékeléseket kapok a pályázatokon, melyet Nektek köszönhetek! (meg a sok-sok gyakorlásnak is azért  )”

Szakács Szilvia, hallgatónk

„Egy korszak véget ér. Sajnos vagy nem sajnos  eljutottam a tanfolyam végére, nagyon szuper volt, nagyon élveztem és nagyon nagyon köszönöm a sok-sok segítséget és hasznos információt. Legszívesebben újrakezdeném : )”

Édes Noémi, hallgatónk

„Szeretném megköszönni az együttműködést és a sok segítséget. A tanfolyam kiváló alapokat adott, hogy ezen a pályán elindulhassak és azzal foglalkozzak, amiben örömömet lelem. Amikor még nem is értem teljesen a tanfolyam végére, de már akkor 3 projekt is volt, amivel megbíztak. Az oktatás alatt már kézbe vettem feleségem újonnan induló vállalkozásának komplett online-offline megjelenését is. Logó- és arculatkészítés, folyamatos marketing anyagok megtervezése, közösségi média menedzselése – egyszóval minden. A visszajelzések alapján eddig sikeres a projekt! : )”

Juhász Dániel, hallgatónk

„Szeretném elmondani, hogy nagyon elégedett vagyok a képzéssel és az értékelésekkel is, szerintem nagyon profin csináljátok. Örülök, hogy részt vehettem!”

Balogh Levente, hallgatónk

„… a sors útjai kifürkészhetetlenek, így volt benne minden, … és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt küzdelmes. Mindezek ellenére minden egyes alkalom, amikor a géphez ültem feltöltött, kiteljesitett, kikapcsolt, egyszóval imádtam. Megerősített abban, hogy ha kapok tanúsítványt, akkor nem a fiókban fog porosodni, hanem a falon lóg majd bekeretezve és hogy tényleg ez az a hivatás, amit hosszú távon végezni szeretnék. Nagyon köszönök Nektek minden segítséget és hogy egy ilyen jól összerakott, egymásra logikusan épülő, érthető tananyagot kaphattam, amivel hihetetlen nagyot léptem előre tudásban és önbizalomban egyaránt.

Igyekszem a kihívást jelentő munkákat is elvállalni, mert rengeteget tanulok általuk. Bár néha nagyon izzadok közben és van úgy, hogy anyagilag sem éri meg, annyi munkaórám kerül bele a végére, de mégis sokat adnak hozzá a tudásomhoz, illetve jó referenciák a továbbiakhoz (így befektetésnek tekintem  ).

Ha üzennem kellene az új hallgatóknak: legyenek bátrak és merjék meghaladni önmagukat.”

Bálintné Dóci Brigitta, hallgatónk

„Köszönöm azt a rengeteg segítséget, amit kaptam tőletek. Minden időt és pénzt megért ez a tanfolyam. Ha nem vágok bele anno, akkor még a családi vállalkozást se tudtam volna elindítani. Szóval nagyon sokat köszönhetek Nektek! Bátran fogom ajánlani minden ismerősömnek a tanfolyamotokat.”

Török Ádám, hallgatónk

„Köszönöm nektek a tanfolyamot, a sok szakszerű segítséget és a rengeteg türelmet. Jó volt veletek tanulni!”

Pap Zsuzsa, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm egyrészt a gyors és sok segítséget, amit a tanfolyam során kaptam tőletek. Azt is szeretném megköszönni, hogy a tanfolyamotoknak köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg előttem. A gimnáziumi magyar tanárom egyszer azt mondta:“A mai világban igyekezzetek olyan pályát választani, amivel a világ bármely részén el tudtok helyezkedni.” Elvégeztem az egyetemet, azzal a képzettségemmel csak Magyarországon tudok elhelyezkedni, viszont a WebdesignSulinak köszönhetően megnyílt előttem a világ.”

Balogh Gergő, hallgatónk

„Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget és a rengeteg hasznos tudást, a gondosan összeállított tanfolyamot, a segítőkész és profi hozzáállásotokat, élmény volt így a tanulás.”

Staudt Amália, hallgatónk

„Köszönöm a sok-sok segítséget, észrevételt és javaslatot, nagyon sokat segítettek nekem a fejlődésben.  Már nagyon sokféle oktatási lehetőséget kipróbáltam (fősuli, egyetem, OKJ-s képzés, tanfolyamok stb.), de mind közül ez volt a leghatékonyabb és itt kaptam a legtöbb gyakorlati tudásanyagot és tapasztalatot. Bíztam benne, hogy a tanfolyam végére képes leszek összerakni egy komplett weboldalt vagy webáruházat, de most, hogy tényleg meg tudom ezeket alkotni a nulláról, fantasztikus érzés.  Szuperek vagytok! Köszönöm! 

Nagyon élveztem a tanulást. Pár hónap alatt is hihetetlen sok értékes tudásra, de ami a legfontosabb kézzel fogható, azonnal felhasználható, gyakorlati tudásra tettem szert a segítségetekkel, és ezt nagyon köszönöm Nektek! : )”

Béres Adrienn, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, köszönöm, hogy segítettetek rájönni, mi az, amit igazán szeretnék csinálni a jövőben és mi az a munka, amiről bizony el lehet mondani, hogy azt csinálom, amit szeretek, így a munka immár hobbi.”

Szabó Fruzsina, hallgatónk

„Köszönöm a remek tanfolyamot, tényleg nagyon hasznos és profi volt. Időközben lett is egy megrendelésem, szóval biztos remekül fogom tudni kamatoztatni a tudást, amit Tőletek kaptam.”

Szász Levente, hallgatónk

„Köszönöm szépen az itt tanultakat! Már azért megérte, hogy kipróbálhattam magam, és a jövőben segíthetem a párom munkásságát. : )”

Szilágyi Erzsébet, hallgatónk

„Szuper félév volt ez, utoljára közel 20 éve tanultam könyvből és kötelezően, szóval eléggé húzós volt ez a része, hogy le kell ülni és ha van kedvem, vagy ha nincs, olvasni kell a könyvet, hallgatni a videót stb… 2005 óta tartok fenn tárhelyet és domaineket (a jelenlegi a 6. honlapom), melyekért keményen fizettem és sosem voltam 100%-ig elégedett velük. Most végre felújithatom őket és olyan lesz, amilyet akartam mindig. Szóval köszönöm, nagyon hálás vagyok neked/nektek.”

Asbóth M. Gergő, hallgatónk

„Szerencsére sikerült munkát találnom és olyat is, amit szerettem volna (marketinges). Nagyon sok grafikai munkát kell készítenem, és meg is dicsértek már többször. Hála Nektek, hiszen ezt a tudásomat tőletek szereztem  Nagyon szépen köszönöm az egész tanfolyam alatti segítségedet, a tananyag nagyon hasznos volt, sokat tanultam tőletek! : )”

Muszi Emese, hallgatónk

„Köszönöm, azt a tudást és támogatást, amit a Webdesingsuliban kaptam, nagyon nagy élmény volt a webdesign/oldalkészítés : )”

Zákány Krisztina, hallgatónk

„Összességében minden elismerésem a Tiétek, mert szuper jó tanfolyami anyagot állítottatok össze és nagyon segítőkészek vagytok, amikor kérdésekkel fordulunk hozzátok :-)”

Dolányi Erzsébet, hallgatónk

„A tanfolyam során sokat tanultam tőletek, köszönök mindent, mert sokat segített a vállalkozásom elindításában! Továbbá hálás vagyok a rengeteg segítségért!”

Csobán Sándor, hallgatónk

„Köszönöm a munkáim részletes értékelését, ez is a minőségeteket tükrözi, hogy nemcsak egy “pipát” kaptam, hanem sok-sok további jó tanácsot, instrukciót! : )”

Miklós Laura, hallgatónk

„Most pedig hálás vagyok, mindenért: a tudásért, a tanácsokért, a türelemért. Nagy utat tettem meg. Voltak elakadások (négy gyerek meg munka), voltak kétségek, hogy nem tudom megcsinálni, hogy huuu mások milyen gyönyörű weboldalakat készítettek, eljutok én ide valaha. De mivel imádtam a folyamatot, mindig átjutottam a nehezén. Sokat köszönhetek nektek, mert nemcsak információt kaptam, hanem életvezetést, rálátást a dolgokra és célt… Rájöttem, hogy ez az én utam, hogy ebből akarok megélni. (…) Egyszóval köszönöm, nagyon megérte minden pillanata a tanfolyamnak : )”

És amit már régóta el szerettem volna mondani: a tananyagból számomra a legmegfogóbb talán a marketing, tartalomírás rész volt. Azt úgy olvastam emlékszem, hogy egyszusszra. Nem bírtam abbahagyni, a jópofa, szellemes, megkapó stílusával odaragasztott a székhez  És a lényeg pont az volt abban, hogy ne csak szép, de tartalmas is legyen a weboldalunk, és marketing szempontjából pontra legyen téve, tűnjön ki egyedi stílusával a tömegből. A leírás pedig ékes példája volt annak, hogy valami ilyesmi az etalon, hogy valahogy így kéne  Nagy élmény volt, köszi szépen (és persze az egész tanfolyam is).

Szodoray-Parádi Abigél, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a sok segítséget, amit kaptam a tanfolyam alatt! Az ismerőseim körében már híre ment, hogy elkezdtem a tanfolyamot és egy-két munkámat látva többen megkerestek, hogy terveznék-e nekik weboldalt, sőt még egy esküvői meghívót is én fogok elkészíteni, úgyhogy az első sikerélmények is megvoltak.”

Cuba Réka, hallgatónk

„Először is köszönöm szépen a profi tananyagot, tippeket, trükköket. Rengeteget tanultam, fejlődtem a fél év során! Még egyszer köszönök mindent, nélkületek nem ment volna!”

Lőrincz Gergő, hallgatónk

„A tanfolyam anyagát, a leckéket, ahogy leírjátok, ahogy előadjátok – egyszerűen imádnivaló! Profizmusra utaló, letisztult szövegek, előadások, melyet a nulláról induló hallgató is meg kell értsen. Rengeteg kiváló anyag van az oldalon, blogok, hasznos oktatói bejegyzések, rengeteg link, ami szélesíti az ismereteket és a jövőre nézve hasznos „alapanyagot” szolgáltat. Ezt nagyon jól kitaláltátok, csak így tovább! 

Amikor előszőr találkoztam a hirdetéssel, rögtön fény gyúlt bennem: Igen, webdesigner leszek! Ez kell nekem, kreativitás, hogy mozogjon az agy más irányba is, ne csak a felelősség terhe nyomja! (…) Szabadságot látok ebben, az alkotó szabadságát, gondolatok tisztulását és könnyedséget, önmegvalósítást és vágyat azután, amit eddig nem érhettem el!”

Kövics Tamás, hallgatónk

„Szeretném elmondani, hogy kicsit féltem az elején látatlanban kifizetni a tanfolyam díját, de végül a legmerészebb elképzelésemet is túlszárnyalta az a tudásanyag, amit kaptam. Elképesztő mennyiség az a munka, amit ebbe beletettetek, igényesek az oktató anyagok, érthetőek a magyarázatok. Szeretem a profikat. Köszönöm, és gratulálok Nektek.”

Németh Sándor, hallgatónk

„A tanulás azért ment ilyen jól, illetve gyorsan, mert élveztem és nagyon tetszik az egész tananyag. Örülök, hogy belevágtam, mert végre olyan dolgot végezhetek, ami szinte hobby és örömet okoz.”

Szotyori Hajnalka, hallgatónk

„Ezúton is szeretném megköszönni a tanfolyam során nyújtott sok segítséget, és a sok hasznos tudást!  Sok mindent tanultam, és még fogok is, célom ebben a csodaszép szakmában dolgozni egész életemben, mert imádom, megtaláltam benne önmagam.  Köszönöm! : )”

Tóth Brigitta, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönök mindent Nektek, és ha értékelnem kellene a tanfolyamot, akkor 10/10-es lenne. Több mint elég a kezdetekhez és ahhoz, hogy tovább képezzem magamat! Kiváltom az egyéni vállalkozóit. Szorgalommal, kitartással és sok kreativitással remélem sikerül majd helytállnom és megbízókat szereznem.”

Sótonyi Tamás, hallgatónk

„A tanácsaidért külön hálával tartozom és azért is, mert magamtól sosem mertem volna belekezdeni a tanfolyamba. Nemcsak nyertem egy szakmát, hanem még nagyobb bizalmat kaptam korábbi ügyfeleimtől. Négy megrendelésem lett a tanfolyam végére, egyszerre ennyi sosem volt. Még egyszer köszönöm szépen. : )”

Szendrey Márta, hallgatónk

„Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a sok-sok segítséget, amit tőletek kaptam. Igazi profi csapat vagytok! Kívánok Nektek még nagyon sok sikert munkátokban, ilyen profi szakembereknek azt hiszem ez nem lesz nehéz!”

Boczor-Lehner Melinda, hallgatónk

„Őszinte leszek – nem gondoltam, hogy a tanfolyamnak köszönhetően fejlődni fogok grafikai tudásban. De óriásit tévedtem! Érezhetően kreatívabb lettem, főként logótervezésben, amit mindig is hiányoltam, hogy én miért nem tudok logót készíteni… sosem feküdt a kezemre. De így, hogy élesben, igazi megrendelőknek kellett logókat tervezni, nagyon sokat fejlődtem, és ezt mind az iskolának köszönhetem! Weboldal designt mindig is akartam készíteni, sok sablont csináltam már, de sosem tudtam elképzelni, hogy hogyan épül fel élesben a weboldal. És nagyon jó! Imádom csinálni! Weboldalkészítés szempontjából a nulláról kezdtem a tanfolyamot, és abban biztos voltam, hogy 100%-os lesz a fejlődés. Nagyon átlátható a tananyag, imádom tanulni!”

Jakab János, hallgatónk

„Nagyra értékelem a webdesignsuli szakmaiságát! Köszönöm a rengeteg hasznos információt, a jól felépített tanmenetet, a gyakorlatiasságot, amit a Webdesignsuli keretében nyújtottatok számomra!”

Bokán Roland, hallgatónk

„…örülök, hogy a Webdesignsuli hihetetlen energiáival találkozhattam! A szakmai ismeretek számomra pont megfelelő kínálata – a tananyag hiteles ismertetése – győzött meg arról, hogy meghozzam a döntést: Veletek belevágok ebbe a kalandos utazásba! Külön előnynek számított, mondhatnám nagy súllyal esett a latba nálam, hogy nem kellett bejárni, alkalmazkodni másokhoz.”

Kováts Kornél, hallgatónk

„Nagyon-nagyon tetszik minden, és szuperul követhető. Minden nap fogok foglalkozni vele 2-3 órát, mert a sok írásos agymunkában kikapcsol. Tetszik nagyon. Jól összeraktátok. Gratulálok. : )”

Kocsi Erika, hallgatónk

„Nagyon-nagy örömmel írok most Nektek, mert igazán hálás vagyok, amiért rátaláltam a WebdesignSulira és a sok hasznos tudásért, amit kaptam!!!   A napokban útjára indíthattuk saját termékünket, Durmó párnát… A logó mellett a webshopunk design kialakításában és a weboldal elkészítésében is hatalmas segítséget jelentettek a tanultak. Szóval nagyon köszönök mindent Nektek! : )”

Ujfalusi Melinda, hallgatónk

„Nagyon köszönök minden eddigi segítséget, észrevételt és a sok-sok pozitív visszajelzést, amit a munkáimmal kapcsolatban kaptam.  Sokat segítenek abban, hogy folyamatosan fejlődjek, hogy tudjam, jó irányba haladok, és a visszajelzések mindig nagyon sok pozitív energiával töltenek fel.  Nagyon köszönöm ezt az elismerést, és azt a fantasztikus tanfolyamot, aminek a segítségével ezek a munkák nem készülhettek volna el!”

Béres Adrienn, hallgatónk

„Mindenekelőtt szeretném megköszönni Nektek ezt az elmúlt néhány hetet. Tudom, hogy még messze a vége és sokat kell még tanulnom, de már most visszakaptam valamit! Mégpedig önmagamat! Mindig is imádtam alkotni, bár csak a hobbim volt. Közgazdászként végeztem anno és a közigazgatásban dolgoztam – ha valami, akkor a közigazgatás nagyon-nagyon távol áll a kreativitástól, eléggé lélekölő egy alkotnivágyó embernek.

…most már végre valami olyat szeretnék csinálni, ami én vagyok. Véletlenül akadtam a hirdetésetekre … és ahogy egyre többet olvastam a tanfolyamról, egyre jobban vonzott. Teljesen szűz talajra tévedtem, mert soha még csak hasonlót sem csináltam vagy tanultam. Ez a néhány hét igazi felüdülés volt számomra, az alkotás öröme mindig feltölt energiával, sokat tanulok este/éjszaka, mikor már mindenki alszik …. vagy hajnalban mikor még mindenki alszik, de nem bánom, mert úgy érzem, hogy megtaláltam az utam! És köszönöm Nektek, hogy mindig segítőkészen álltok a problémákhoz, kérdésekhez. Vettem már részt online tanfolyamon és nem feltétlenül jók a tapasztalataim …. Meg kell mondjam, hogy mindenki tanulhatna Tőletek, hogyan kell a hallgatót kezelni, segíteni, előrébb vinni, motiválni!”

Sebők Eszter, hallgatónk

„Számomra ez az ideális tanfolyam típus, a többszöri lehallgathatóság miatt és a magyarázat tökéletes mivolta miatt is. Nagyon imádom, nem győzöm hangsúlyozni. Én ebben látom a magam útját, és öröm, hogy Ti fogjátok a kezem ebben a néha ingoványnak tűnő területen.”

Szendrey Márta, hallgatónk

„Az online anyagban is nagyon élvezetes a tanulás, mindig örömmel ülök le elsajátítani az olvasottakat. Sokszor bele is mélyülök, nehéz abbahagyni  Még kérdésem nincs, mert sokat segítenek a leckék végén a mások által feltett kérdések. Meg szeretném köszönni az igényes és vonzó anyagokat, ami folyton izgalomban tartja a kíváncsiságomat.”

Boscher Monica, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy ezt a tanfolyamot választottam, és úgy érzem rengeteget fejlődtem. Nem hittem volna, hogy egyszer a saját weboldalam rakom össze, és tessék  Szeretném minél jobban kamatoztatni az itt tanultakat, és megköszönni a sok segítséget.”

Faragó Daniella, hallgatónk

„Nagyon jó volt nálatok tanulni. A tananyagotok nagyon alapos és nekem könnyen átlátható volt, öröm belőle tanulni.”

Papp Liza, hallgatónk

„Hálásan köszönöm Nektek a sok jó tanácsot, a segítséget, és főként a lehetőséget, hogy eljussak idáig! Nagyon tetszett a tananyag, világos, átlátható volt, e nélkül valószínűleg soha nem jutottam volna el idáig. Sőt, még jobban szeretnék elmerülni a webdesign világban, mert nem érzem munkának, illetve fáradtságnak, amikor “dolgozom”.”

Kedves Vivien, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm Nektek ezt a csoda-tanfolyamot, amit létrehoztatok! Rengeteg hasznos dolgot tanultam, egy igazi élmény volt. : )”

Gabelics Anna, hallgatónk

„Köszönöm, hogy vagytok, és hogy átadtátok a tudást. Nagyon jól felépített a tematika és persze az általatok képviselt support is. Köszönöm a sok információt, tanácsot és persze a türelmet is.”

Kátai Barbara, hallgatónk

„Igazán élveztem a tanfolyam egészét! Ezen kívül fontos volt, hogy számomra nagyon ideális az a tanulási forma, amit kínáltok. Nagyon klassz, amit a világnak adtok!!!”

Bartos Kinga, hallgatónk

„Hihetetlen öröm számomra, hogy egy hónapja sincs, hogy elindult a tanfolyam, és máris van érdeklődő a munkáimra. Szeretnék köszönetet mondani, hogy van lehetőség erre a tanfolyamra, hiszen olyan lehetőségeket nyit meg előttem, amiről eddig álmodni sem mertem. Telis-tele vagyok ötletekkel és megvalósításra váró célokkal.

Életemben először kértek fel kismamafotózásra (hobbiból szoktam képeket készíteni), és az általatok tanult Photoshop trükkökkel sikerült egy picit alakítgatni a fotókon itt-ott, hogy ne legyen villanyvezeték, szélkerék stb. a háttérben, picit a babrálni a színekkel, hogy mutatósabb legyen a végeredmény.

Mielőtt még elindult volna a tanfolyam, csak a jelentkezés történt meg, már akkor tele voltam ambíciókkal, és habár még nem voltam előfizetve a Photoshop programra, sok mindent nem ismertem, mégis sikerült egy aprócska dizájnt összeraknom, a falum sportegyesületének részére. Egész pontosan pályabelépőt szerettek volna, csak picit jobbat mint az előző évi volt.

Úgy tekintek ezekre, mint első munkáimra, mielőtt még igazán beleástam volna magam a szakma rejtelmeibe, és szerettem volna megosztani Veletek.

Még egyszer óriási köszönet azért, hogy vagytok, és hogy nálatok tanulhatok!”

Tóth Andrea, hallgatónk

„Nagyon köszönöm, hogy nálatok tanulhattam, nagyon hasznos volt minden lecke és minden e-mail, amiben segítséget kaptam Tőletek”

Kristóf-Varga Szilvia, hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, a héten fel is vettek egy céghez webdesigner-nek  A … Kommunikációs Központhoz vettek fel, … szerencse, pont elvégeztem az ide vonatkozó tanfolyami részt és így megtudtam csinálni a feladatot, amit adtak.”

Harcz Attila, hallgatónk

„Szeretném megköszönni nektek ezt a tanfolyamot, rengeteg dolgot tanultam, amit magamtól nem tudtam volna elsajátítani! Úgy érzem, hogy még csak most léptem rá egy hosszú útra, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik. Biztosan fogtok még hallani rólam, mert 3 Designakadémia kurzusra is jelentkeztem nemrég, most már ezekbe is jobban bele tudom vetni magamat. :-)”

Uzonyi Mónika, hallgatónk

„Én teljesen alapokról indultam és nem gondoltam, hogy képesek leszek egy weboldalt összerakni. De jó a tanfolyam felépítése és jók az anyagok is. Szerettem az egészet és a sikerélményeket, amit adott.”

Szabó Margit, hallgatónk

„Először is szeretném megköszönni a leckékben összegyűjtött sok-sok hasznos információt és kedves, közvetlen segítségeteket, tanácsaitokat, javaslataitokat.

Nagyon örülök, hogy lehetőségem volt elvégezni a tanfolyamot. Mindig is nagyon érdekelt a honlapkészítés, a webdesign, de látássérültként például a tantermi képzéseket gyakran nem tudom követni. Nálam tehát ez volt a fő érv az online oktatás mellett.

Sokat keresgéltem, és a Ti képzési tematikátokban mindent megtaláltam, amit kerestem. A honlap barátságos, közvetlen stílusa már “csak” bónusz volt. : )”

Tóth Andrea Zsanett, hallgatónk

„Ezúton is hadd fejezzem ki elégedettségemet és örömömet, hogy megtaláltam ezt a remek csapatot és a Webdesign tanfolyamot.”

Kováts Kornél, hallgatónk

„Köszönöm a tanfolyam ideje alatt nyújtott segítségeteket, a tananyag felépítése logikus, élveztem a videókat és a gyakorlást is.”

Varga Krisztina, hallgatónk

„Szeretném megköszönni Nektek a tanfolyamot, a kedves biztatást  és a lehetőséget, hogy sokféle dologban kipróbálhattam magam. Egy rosszabb időszakból rángatott ki az, hogy reggel felkelhettem és leülhettem alkotni. Vagy inkább rajzolgattam alvás helyett  Egész biztos nem hagyom abba, mert végre olyan dolgot csinálhatok, amit élvezek : )”

Kindl Anett, hallgatónk

„Örülök, hogy részt vettem a webdesignsuli tanfolyamán. Nagyon sokat tanultam, és azt is felismertem, mennyi tanulnivalóm van még ahhoz, hogy igazán jó munkát végezhessek. Köszönöm a lehetőséget és a befektetett munkátokat.”

Gulyás Csaba, hallgatónk

„Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy a hallgatótok lehettem. Szerencsére már konkrét munkáim vannak, és egyéb megbízások is vannak kilátásban, úgyhogy egy lábbal többön állok, ami nélkületek nem jöhetett volna össze.”

Egyed Zoltán, hallgatónk

„Nagyon tetszett a tanfolyam és hatalmas löketet adott ahhoz, hogy belevágjak egy komolyabb munkába.”

Kerekes Kitti, hallgatónk

„Mindig nagyon hasznos tanácsokat adtok  Meg is fogadom őket. Nagyon nagy élmény volt ez a tanfolyam! Minden lecke érthető és gyakorlatias volt, imádtam tanulni!”

Pőcze Nikolett, hallgatónk

„Nagyon élvezem a tanfolyamot, és rengeteg örömet és energiát ad, hogy csinálom és kreatívkodhatom. A “szorongós énemnek” sokat jelent, hogy ilyen rugalmasan és mindig motiválva álltok az egyes emberek/hallgatók mögé. Nagyon tetszik az is, hogy a hallgatóknak szabad kezet adtok a modulzáróknál, csekkpontoknál, a tanfolyami időn belül. Egy ideig a felnőttképzéshez kapcsolódó munkahelyen dolgoztam, az OKJ-s tanfolyamok működésének rendszere teljesen más. Azt gondolom, hogy a Ti koncepciótok sokkal előremutatóbb és alkalmazhatóbb a mai világban. Nagyon jól és gyakorlatiasan, hasznos infókkal állítottátok össze a képzés anyagát – amennyire meg tudom ítélni a jelenlegi tudásommal :-).  Egy szó mint száz: hálás vagyok, hogy létrehoztátok ilyen formában a WebdesignSulit :-). Nekem jó időben és jó helyen voltatok, amikor beiratkoztam.

Köszönöm, hogy részese lehettem a tanfolyamnak egy elég nehéz időszakomban nyújtott segítséget és adott rengeteg örömet és sikerérzést.”

Koczka Zsófi, hallgatónk

„Több lehetőséget megnéztem a tanfolyam keresése során, és amikor rátaláltam a Webdesignsulira, nem is kellett tovább keresnem, egyből tudtam, hogy itt fogok tanulni. Nagyon szimpatikus volt maga a leírás, majd a jelentkezés után is minden a legmegfelelőbb volt. A kérdéseimre gyorsan és készségesen kaptam választ, a munkáim értékelésekor tanácsokat is kaptam, hogyan tökéletesíthetném még azokat. A legjobb döntést hoztam, amikor a Webdesignsulit választottam.  Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy itt tanulhattam, és hogy megismerhettem ezt a remek közösséget. Fura érzés is lesz, hogy napi szinten nem leszek összeköttetésben a csapattal, így 6 hónap lepergése után. : )”

Petrovics Dániel, hallgatónk

„Közgazdász a szakmám, de jó pár éve “csak” anyukaként ténykedem, 3 gyermekem van, jelenleg főállású anya vagyok, nem mentem vissza a munkahelyemre. Jó ideje foglalkoztat a hogyan tovább gondolata, mindenképpen szabadúszóként képzelem el a jövőt, a gyerekek mellett fix állásban nem tudok gondolkodni. Ősszel láttam a hirdetéseteket, és rövid gondolkodás után januárban belevágtam a tanfolyamba. Teljesen a nulláról indultam, korábban nem ismertem ezeket a programokat, de nagy lelkesedéssel kezdtem neki az anyagnak. Nagyon tetszik a tanfolyam, jó döntés volt elkezdeni, csak azt sajnálom, hogy nem előbb találtam rátok : )”

Szilágyi Zita, hallgatónk

„Nagyon szuperek a leckék! Jól átgondolt a struktúra, a leckék könnyen érthetőek és hasznosak. Látszik, hogy nagyon sok munkátok van benne. Gratulálok hozzá!”

Horváth Erika, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy Nálatok tanulhattam, sok új tudást és tapasztalatot szereztem. : )”

Butkáné Kis Regina, hallgatónk

„Nagyon nagy energiával és lelkesedéssel kezdtem neki a tanfolyamnak, és jól is haladtam, mivel a grafikai anyagok ismerősebbek voltak, ezzel volt valamennyi tapasztalatom, de így is tanultam újakat, és nagyon jól volt felépítve a tananyag, szuperül épültek egymásra a témák, új funkciók. Közben megerősödött bennem, hogy tetszik ez a világ, és minden perce örömteli, amivel beletanulhatok. Még úgy is, hogy közben bosszankodás is van, amíg nem oldok meg egy felbukkanó akadályt. 

Ez a fázis a legszebb nekem a tanulásban, amikor még minden új, és amit létrehozok, arra kis csodaként tekinthetek, hogy hű, ezt én alkottam..  Főleg, amikor mondjuk már én is szépnek tudom látni (mert valljuk be, nem minden próbálkozásomat látom annak :D) Amikor még nem rutin. És ha ezt tudom magamról, akkor nem is kell, hogy azzá váljon, mert mindig lehet ebben, vagy ehhez is újat tanulni.

Jelenleg rengeteg ötletem van, ami lelkesít, hogy mit szeretnék megtanulni még, a webdesign területén (is). S egyre inkább az időt is megteremtem rá, ugyanis a tanfolyam alatt is megerősödött bennem a gondolat, hogy szakmát váltok, ami nekem nem kis elhatározás (hivatás volt gyakorlatilag).

És bár tele vagyok néha kétellyel, hogy fog-e nekem ez menni, jó leszek-e stb., stb., a tanfolyam alatt szerzett tapasztalatok, és pl. a blogbejegyzések is, amiket írtok, és hírleveleitek is segítettek ebben az átalakulásban. Tudom, hogy igazán csak most fognak jönni a kérdések bennem, de bátran nézek szembe a kihívásokkal, és csak a tanulás örömét látom benne egyelőre, legalábbis ezt keresem. 

Nagyon köszönöm a sok inspirációt és a gyakorlatias tananyagot, a videókkal és az online segítséggel teljesen közvetlennek hatott a tanítás, mégis kényelmes és szabad időbeosztásban tanulhattam.”

Laurinyecz Barbara, hallgatónk

„Tényleg az egyik legjobb döntésem volt, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba, és rendkívül hálás vagyok, hogy bármiben számíthattam Rátok, ha segítségre volt szükségem, illetve  jó ötleteket kaptam a blogotokon, hírleveleiteken keresztül.”

Pálosi Judit, hallgatónk

„Köszönöm az elmúlt fél évet! Imádtam minden részét, sokat tanultam tőletek, és azon leszek, hogy még jobbá váljak.”

Szabadkai Nikolett, hallgatónk

„Először is nagyon köszönök mindent, amit tőletek tanulhattam. Fél éve még gondolni se mertem volna, hogy el tudok készíteni egy weboldalt. De megérte, mivel így saját vállalkozásom mellé nem kell, legalább így az induláskor, még külön emberrel egyezkednem. Feltétlenül megérte.”

Riesingné Fodor Júlia, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a sok segítséget és jó tanácsot, amit a tanfolyam alatt kaptam, valamint a biztos alapot, amit a tananyaggal biztosítottatok. Számomra nagyon hasznos volt ez a fél év, sok új dolgot tanultam, amit hála nektek, már gyakorlatban is alkalmazhatok. Köszönök mindent!”

Dezső Dominika, hallgatónk

„Nagyon hasznosnak gondolom az elmúlt fél évet, rengeteget tanultam az anyagaitokból. A munkám során is sokat tudtam már hasznosítani belőle, és még többet is fogok tudni. Köszönöm, hogy a hallgatótok lehettem.”

Péntek Anett, hallgatónk

„Köszönöm az értékelést. Nagyon élveztem a tanfolyamot, csak ajánlani tudom másoknak is. Rengeteg új dolgot tanultam meg, logótervezés függő lettem : ), és remélem, tudom későbbiekben is hasznosítani ezt a tudást.”

Gyepes Nóra, hallgatónk

„Köszönöm szépen a sok-sok segítséget! Nagyon élveztem a feladatokat, az új ismereteket és hogy a saját tempómban haladhattam, főleg munka mellett! Sok fejtörést, de még több örömöt okozott a tanfolyam, gratulálok Nektek, hogy ezt összehoztátok! Egy élmény volt, másoknak is ajánlani fogom a Webdesignsulit! (:”

Orsós Dominika, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm mind a mostani, mind az eddigi értékeléseid és segítő tanácsaidat!

Bizony sokat kell még tanulnom, de remélem, sikerül elindulnom egy izgalmas és kreatív úton, ahol rengeteg érdekes munka fog rám várni!”

Kiss Mária, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a tanfolyam során nyújtottakat, a szuper leckéket és a mindig gyors válaszokat. Összességében nekem nagyon tetszett, egy jó webdesign alapot adott, bár még van bőven hova fejlődnöm az biztos – de ahogy ti is írtátok –, ebben a szakmában mindig lehet újat tanulni, és ezt már én is alátámaszthatom. Mindent köszönök! : )”

Mátyás Emese, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a segítséget, amit a tanfolyam ideje alatt nyújtottatok. Nagyon élveztem a feladatokat, és az elméleti anyagot is, mivel érdekesen és figyelemfelkeltően volt felépítve a tananyag. Tényleg jó volt, hogy a saját tempómban haladhattam az anyaggal, főleg munka mellett, így könnyebben meg tudtam oldani a tanulást. Örülök, hogy megtaláltam ezt a tanfolyamot, és ajánlani fogom másoknak is.”

Laki Bernadett, hallgatónk

„Szeretném megköszönni azt a sok hasznos tudást, információt, amit itt a tanfolyamon kaptam, és bízom benne, hogy a jövőben is tudom majd hasznosítani ezeket az ismereteket.”

Mónus Mária, hallgatónk

„A WebdesignSulit még valamikor az indulásának az éveiben ismertem meg még gimnazistaként. De akkor nem volt rá fedezetem, pár évig pedig elfelejtődött ez az irány. Majd amikor ismét eltökéltséget éreztem és eldöntöttem, hogy megtanulom rendesen a honlapszerkesztést, akkor emlékezetből titeket kerestelek meg. Az igazi változást az adta, hogy bele mertem fektetni időt és pénzt, így július óta már a 4. honlap készült el. A tananyag azért segített sokat, mert van benne rendszer, és habár sok dolgot tudtam már korábbról, biztonságot és irányt ad, ha van egy rendszerezett menetterv. Mondhatni, hogy a tananyag egyfelől segített új dolgokat tanulni, másfelől motivált, hogy amiket régen tudtam vagy tudogattam, azt felelevenítsem és egy magasabb szintre merjek lépni.”

Magyar Dániel, hallgatónk

„Köszönöm, hogy egy új lehetőséget kaptam tőletek, amivel mindenképpen élni szeretnék. Még kell egy kis idő, hogy ténylegesen ezzel tudjak foglalkozni, de addig is bővítem tudásomat, olvasom a blogbejegyzéseiteket, tagja maradnék a SmartWall csapatának. Köszönöm az egész tanfolyam során kapott gyors és szakszerű segítségnyújtást. Visszagondolva, voltak bagatell kérdéseim, amikre ugyanúgy megkaptam a szakszerű választ  A tanfolyam szuper volt, élveztem minden percét. Eddig csak szemezgettem a Photoshoppal, most pedig már használom is. Az élet más területén is hasznosítom a megszerzett tudást. Minden vágyam ezzel foglalkozni a jövőben.”

Pánczél Gabriella, hallgatónk

„Rengeteg új ismerettel gyarapodtam, és bár néha voltak kételyeim, hogy nem sikerül (ebben sok szerencsétlen egyéb körülmény is közrejátszott), csak azért is folytattam, kitartottam, mert tetszett. Kemény munkával a semmiből valami lett, értékes tudás, ami önbizalmat is adott. Kívánok további munkádhoz, munkátokhoz, örömet, boldogságot és minden jót!”

Nagyné Kotroczó Mária, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a kurzuson, nagyon szerettem csinálni, tanulni tőletek, és úgy gondolom, a jövőre való tekintettel csak hasznos, sokrétű tudásra tettem szert. Szeretnék a későbbiekben csak ezzel foglalkozni, és úgy gondolom, remek lehetőséget biztosítotok arra, hogy valaki elindulhasson ezen a hosszú úton, hogy megtehesse az első lépést.”

Németh Adrienn, hallgatónk 

„Kezdésképp „csak” a DesignAkadémia Digitális grafika kurzusát  akartam elvégezni, de egy véletlen folyamán rátaláltam a Webdesignsuli képzésére. Talán közhelyesnek hathat, de azt mondhatom, hogy talán életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam ebbe a tanfolyamba. Bár akkor még nem igazán tudtam, hogy mire vállalkozok, de ahogy megismertem a webes világot egyre inkább éreztem, hogy ez az, amit tudat alatt mindig is kerestem! Mostanra pedig már semmi más szakmában nem tudom elképzelni magam, amire úgy néz ki, hogy nem is lesz szükség, mert még a tanfolyam során egy programozó felkért, hogy dolgozzunk együtt… 

Nagyon köszönöm, hogy a kérdéseimre is készségesen válaszoltatok. És nagyon tetszik a tananyag felépítése is, ennek segítségével tényleg bele lehet szeretni ebbe a szakmába… 

Krusper Szilvi, hallgatónk

„Köszönök mindent, amit a tanfolyam során tanulhattam Tőletek! Számomra nagyon hasznosak voltak az oktató videók és az építő jellegű kritikáid, amelyek újra és újra gyakorlásra késztettek. Én teljesen a nulláról kezdtem, és azért voltak kétségeim, hogy miként jutok a tananyag végére. De az elmúlt időszak sok tanulással eltöltött órája meghozta első kis “gyümölcsét”. Táplálom tovább a “bő termés” reményében!”

Deák Bernadett, hallgatónk

„Nagyon sok sikert kívánok a Webdesignsuli egész csapatának a továbbiakban. Köszönöm, hogy tagja lehettem egy kiválóan felépített és intenzív tanfolyamnak! Rengeteg hasznos ismeretet tudtam elsajátítani. : )”

Soós Ádám, hallgatónk

„Köszönök szépen mindent, amit a tanfolyam során kaptam: a számos hasznos információt és praktikát, a gyors válaszokat és segítségnyújtást. Őszintén szólva az elején kicsit féltem, hogy online a tanfolyam, és hogyan lesz megoldható néhány feladatnál, hogy lekommunikáljuk, hogy mit hogyan és hova kell  De a lehető legprofibban oldottátok és oldjátok ezt meg!”

Májinka Andrea, hallgatónk

„Köszönöm a lehetőséget, és így visszagondolva a tanfolyam elejére, sosem gondoltam volna, hogy a végén képes leszek egy honlap összeállítására. Sokat kell még tanulnom, de ez egy izgalmas utazás volt.”

Tóthné Orosi Réka, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönöm nektek ezt az élményt, nagyon jó volt nálatok tanulni, sok hasznos tudással gazdagodtam.”

Halmai Ramon, hallgatónk

„Nagyon örülök, hogy rátok találtam, mert idő hiányában biztos nem lenne lehetőségem utazgatni, hogy megtanuljam azt, amit itt nálatok kötetlenül, saját időbeosztásban megtehettem.”

Balogh Henrietta, hallgatónk

„Először is köszönök szépen Nektek mindent. Nagyon örülök, hogy nagy munkahelyváltás után rátok találtam, és elkezdhettem a Webdesignsulit. Sokkal több tudást és ötletet kaptam tőletek, mint amire számítottam. Nagyon jól van összeállítva a tananyag, emellett színesek a leckék, egyik résznél sem unatkoztam vagy vakartam a fejem, mind úgy lekötött. Mindig is megvolt bennem az a plusz alkotási vágy, ami ehhez a színes szakmához szükségeltetik. Örülök, hogy mindez végre szárnyra kapott bennem. Még bőven növeszthetem a szárnyaimat a szakmában, és repülhetek majd magasabbra, de úgy érzem, jó az irány, ez az az irány. Élveztem. Élvezem. Köszönöm!”

Joó Tímea, hallgatónk

„Még egyszer szeretném megköszönni, hogy tanulhattam Tőletek! Valójában nem csak egy tanfolyammal (és konkrét tudással) lettem gazdagabb, de egy igazi önismereti tréning is volt ez az időszak!”

Gárdonyi Bernadett, hallgatónk

„Köszönöm a jó tanácsaidat, és mindent, amit a tanfolyam során kaptam Tőletek! Egy élmény volt számomra! Jó és hasznos dolgokat sajátítottam el! További sok sikert kívánok az egész csapatnak és az új hallgatóknak! Még egyszer köszönök szépen MINDENT!!!”

Bozori Veronika, hallgatónk

„Nagyon hálás vagyok a tanácsokért és a segítségért. Még egyszer köszönöm, hogy megtanulhattam egy új szakmát, és nem titkolt reményem, hogy egyszer ebből fogok élni. Az oldalam nem blognak indult, de lehet, hogy az lesz belőle, jólesett egy kicsit kiírni magamból történetem egy kis darabját. Szívből köszönök mindent!!!”

Papp Szilvia, hallgatónk

„Először is köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, hasznos információkkal gazdagodtam, melyek által el tudtam készíteni a kiírt feladatokat és a vizsgamunkámat olyan minőségben, melyekről előtte csak “álmodoztam” : )”

Biró Zoltán, hallgatónk

„Nagyon szépen köszönök mindent! Azzal tisztában vagyok, hogy rengeteget kell még tanulnom erre szakmára, hogy tökéletesen meg tudjam oldani a rám váró feladatokat. Köszönöm a sok tanácsot és a türelmet, még mindig úgy érzem, hogy egyelőre csak bontogatom a szárnyaimat, de egyszer majd szeretném sok-sok gyakorlás után csak ezt csinálni! Mindig félelmem van azzal kapcsolatban, hogy nem leszek elég kreatív és bátor, de minél többet gyakorlok annál szívesebben csinálom és annál bátrabb is vagyok. Köszönöm, hogy elindítottatok ezen az úton!!! : )”

Molnárné Weimann Csilla, hallgatónk

„Örülök, hogy belevágtam a tanfolyamba. Volt már némi Photoshop és kis Illustrator tapasztalatom, és évekkel ezelőtt összeraktam pár kezdetleges honlapot, de semmit nem tudtam az igazi webdizájnról. Nagyszerűen felépített a tananyag, egy teljesen kezdő is simán belejön ahogy halad a leckékkel. Annyira jól egybe van gyűjtve minden, hogy élvezet volt a feladatokat elkészíteni. Kicsit elnéztem ugyan a vizsga-határidőmet, így egy hónapot csúsztam, sőt az utolsó napokon is éjszakáztam párat a honlapom felett, de megérte teljesen. A halasztásnak részben az is az oka volt, hogy már a tanfolyam közben is felkértek egy webshop teljes grafikájának elkészítésére. Jó volt, hogy már kamatoztathattam az épp megszerzett tudást is. Igyekeztem egy olyan saját honlapot létrehozni, ami közvetlen, érthető és közvetíti az én stílusom. Természetesen folyamatosan változni fog. A portfólióm pedig rohamosan bővülni. Mellékállásban fogok egyelőre dolgozni. Nagyon klassz, hogy még a vállalkozással kapcsolatban is tudtok infókkal szolgálni. Csak köszönni tudok mindent!”

Bognár Csaba, hallgatónk 

„Nagyon sokat tanultam a tanfolyam során, egy új út nyílt meg előttem. A tanfolyam használható ismereteket adott, érthetően, egyértelműen megfogalmazva, igényes, magas minőségű tanfolyami segédanyagokkal.”

Scheidler-Orbán Judit, hallgatónk

„Nagyon jól volt a tanfolyam, remekül össze volt állítva a tananyag és tényleg minden segítséget megkaptunk, amire csak szükségünk volt.”

Kovács Péter, hallgatónk

„Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon és új szakmát, tudást kaptam tőletek. Még az utam elején vagyok, de nagyon igyekszem, hogy minél jobb legyek. Ezért sok gyakorlásra lesz szükségem, úgyhogy azonnal elkezdek dolgozni kisebb megrendelőknek.”

Lencse Zoltán, hallgatónk

„Az ajánlópecsétet külön köszönöm, hatalmas megtiszteltetés számomra! Fontos mérföldkőhöz érkeztem ezzel, hiszen mint írtam, teljes állásban webdesignnal szeretnék foglalkozni. A tanfolyamot nagyon élveztem, teljesen érthető magyarázatok és átlátható folyamatok kerültek bemutatásra. Olyan biztos tudást kaptam, amire jelenleg a jövőmet építhetem. Már ajánlottalak is Titeket az egyik kedves ismerősömnek! : )”

Náhóczki Gábor, hallgatónk

„A lényeg, hogy elindultam az úton, látom hová szeretnék eljutni, és még annál is tovább. Köszönöm a sok inspirációt és az alapokat, amit a tanfolyam adott! Remélem egyszer büszkék lehettek majd rám!”

Kálmán Dorottya, hallgatónk 

„Nagyon szépen köszönöm az értékelést, mindenre oda fogok figyelni a továbbiakban, és nagyon szépen köszönöm az eddigi értékeléseket és munkákat, és azt a sok-sok jót, amit tanultam. Már kaptam is elég megrendelést, amit élesben meg kell csinálnom. Még egyszer nagyon köszönöm.”

Rózsa Dárius, hallgatónk

„Bár a grafikai modul témáiban nem voltam teljesen kezdő, nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, sok trükköt tanultam abból is. A webes rész pedig teljesen új volt számomra, és bár bőven van még hová fejlődnöm, jó alapot kaptam ahhoz, hogy most már önállóan (blogokból, tutorialokból) is tudok tanulni, jobban értem, miről is esik szó ezekben.”

Nagy-Balogh Lívia, hallgatónk

„Köszönöm a sok tananyagot és praktikát, amit megtanulhattam, a jövőben biztosan hasznosítani tudom majd őket! Persze még sokat kell gyakorolnom, de a leckék kiváló alapként szolgálnak ehhez.”

Hercz Hajni, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a tanfolyam során írt értékeléseket és észrevételeidet, rengeteget segítettek. Külön köszönöm az ajánlópecsétet, nagyon jólesik. Nagyon jó élmény volt Veletek megtanulni ezt a szakmát, az oktatás pedig nagyon komoly színvonalú volt a teljes tananyag során. Alig várom, hogy valós megrendelőknek dolgozhassak! : )”

Nagyapáti Tamás, hallgatónk

„Köszönöm a sok segítséget, amit a feladatok és az egész tanfolyam során kaptam! Összességében nagyon hasznos volt, mindenképpen új perspektíva nyílt előttem. Persze van még hova fejlődni bőven, de azt hiszem, nagyon jó alapot kaptam!”

Dobránszky Julianna, hallgatónk

„Ezúttal én is köszönetemet szeretném kifejezni. Nem vagyok a legügyesebb és a legkreatívabb sem, nekem mégis nagyon inspiráló volt a tanfolyam, klasszul voltak felépítve a leckék, élveztem a tanulást, kicsit sajnálom is, hogy vége van! A család bízik bennem, ezért még két honlapot kell készítenem…   Gratulálok a csapatnak, klassz, hogy ilyen segítőkészek és gyorsak, precízek vagytok, imádom olvasni a blogot is! : )”

Pálffy Magdolna, hallgatónk

„Köszönöm szépen a sok-sok segítséget, amit biztosítottatok a tanfolyam során. Nekem a Photoshop rész tetszett a legjobban, valószínűleg azért, mert valahogy ez áll hozzám a  legközelebb. Elképesztő, hogy milyen nagy tudással rendelkeztek a weboldalakról és mindenről, pedig néha olyan lehetetlen, vagyis számomra lehetetlennek tűnő kérdéssel fordultam hozzátok. Nagyon szépen köszönök mindent!”

Sörös Beáta, hallgatónk 

„Köszönöm a türelmeteket, a segítségeteket és a hasznos tanácsokat, melyekből rengeteget tanultam az elmúlt fél évben.”

Miklai Alinka, hallgatónk

„A tanfolyam minden percét élveztem, örömmel haladtam a leckékkel, volt, hogy akadályokba ütköztem, de kitartással kerestem a megoldást problémámra. Köszönöm szépen a segítséget, amit kaptam Tőletek! Minden grafikai feladatot szívvel-lélekkel készítettem el, nagyon sokat tanultam a tananyagból, fejlesztettem eddigi tudásom. A vizsgamunkám a saját honlapom elkészítése volt, célom vele egy kreatív munkahely elérése vagy egy kreatív vállalkozás elindítása, amit – bízom benne – elérhetek a megszerzett ismereteimmel.”

Viola Georgina, hallgatónk

„Szeretném megköszönni ezt a lehetőséget, valamint a sok-sok tudást, amit kaptam Tőletek!”

Büki Zsolt, hallgatónk

„Köszönök mindent, a sok türelmet, mert hozzám azért kellett! : )”

Boros Éva, hallgatónk

„Cégünk marketing és média területen tevékenykedik, aminek köszönhetően az Adobe CC csomag számos programját használjuk napi szinten. Így a sok-sok hasznos és praktikus dizájn-fortélyok mellett engem végig az érdekelt, hogy hol a “varázslat” és miképpen lesz működő honlap a végére. Aztán hamarosan összeállt a kép, és ha nem is lettem profi, de úgy érzem, átlátom a rendszert, amit nagyon következetesen állítottatok össze. Ami a legfontosabb, hogy használható és valóban azonnal forintosítható tudást adott a tanfolyamotok. Nagyon örülök, hogy belevágtam, köszönöm!”

Szabó Balázs, hallgatónk

„Szeretném megköszönni a tanfolyamot. Nagyon élveztem és igazán sokat tanultam. Remélem hamarosan már igazi megkereséseket teljesíthetek : )”

Szitár Laura, hallgatónk

„Először is szeretném megköszönni a webdesign sulinak a tanfolyamot, előtte soha még egy Photoshopot se nyitottam meg, most meg szinte bármit meg tudok csinálni benne.  Nagyon tetszett a tanfolyam, nagyon élveztem még úgy is, hogy kicsit tologattam, mert sok minden volt mellette. A weboldalam is úgy sikerült, hogy amit elképzeltem, azt meg tudtam rajta valósítani.”

Olvasztó Dóra, hallgatónk

„Hálásan köszönöm a sok-sok türelmet, segítséget, támogatást, a pozitív értékelést és a tanácsokat, javaslatokat! Mind-mind megfogadom, és rengeteget fogok gyakorolni, hogy magabiztosabb legyek, növeljem a portfóliómat, és további, komolyabb megbízásokat szerezzek.

A 0-ról indultam, némi szövegszerkesztői tudás birtokában. A tanfolyami anyag és a profi programok segítségével sokkal több lehetőségem nyílik az ötleteim, kreativitásom megformázására, ezáltal sokkal nagyobb a sikerélményem, és megbízóimtól is csupa pozitív visszajelzést kapok. Szívből köszönöm ezt Nektek!!!”

Bánfi Tünde, hallgatónk

“Köszönöm hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon, ha nincs a Webdesignsuli akkor még mindig munkát keresnék, és nem dolgozhatnék a WebShop Experts-nél. Gyökeresen megváltoztatta az életemet. Még egyszer köszönöm!”

Földy István, hallgatónk

“Szeretném elmondani, hogy nagyon elégedett vagyok a webdesignsuli tanfolyammal. Azt kaptam, amit vártam. Sokat tanultam, szuper jól volt felépítve a tananyag, élveztem, ahogy egyre többet tudok, és azt gondolom, hogy aki odatette magát, az el is tudott jutni a végéig. Persze voltak azért olyan részek, ahol “vért izzadtam”, de végül is többször átrágtam rajta magam és megértettem. Az alapokat megkaptam, innentől kezdve csak rajtam múlik, hogy mit kezdek ezzel a tudással.”

Veréb Zsuzsanna, hallgatónk

“Nagyon boldog vagyok, mert végre megtaláltam a nekem való szakmát… Egészen eddig fogalmam sem volt róla, hogy mi lesz velem… A segítségeddel azonban megtarthattam ezt az érdeklődésemet, és végre nemcsak elméleti síkon foglalkozom vele, hanem kézzelfogható eredménye is van, amire nem utolsósorban igény is van a piacon. Nyáron ki is váltottam a másodállású vállalkozóit a mesterszakos tanulmányaim mellett. Köszönöm szépen Neked, hogy elindítottál ezen az úton! A tanfolyam anyaga világos, könnyen érthető, nagy élmény volt tanulni.”

Kozma Viktória, hallgatónk

“Életem egyik legjobb szakmai döntése volt, hogy beiratkoztam. Nagyon sokat tanultam, amit a munkám során már a tanfolyam kezdetétől is tudtam használni. A tananyagok könnyen feldolgozhatóak, érthetőek, érdekesek. Olyan tudást ad a tanfolyam, ami nem csak wedesignereknek fontos, hanem marketingeseknek is.”

Doktor Petra, hallgatónk

“Egy régi tervem valósult meg az által, hogy elvégeztem ezt a képzést, ahol rengeteg hasznos és szép dolgot sajátíthattam el. A szakmai továbbfejlődéshez biztos és határozott alapot kaptam Tőletek – köszönet érte ismételten!”

Lénárt Viktor, hallgatónk

“Nagyon nagy élmény volt a tanfolyam elvégzése, egy teljesen új területet ismertem meg, ami a weboldalakon túl a munkám során is hasznosítható információkat adott. Voltak részek, amelyekkel nehezebben haladtam, és amelyeken sokáig időztem, a munka mellett sem volt egyszerű a tanulás, de úgy érzem megérte, és egy új világ tárult ki előttem.”

Burján Andrea, hallgatónk

“Köszönök mindent, nekem nagyon tetszett a tanfolyam, egy élmény volt  Sok szuper dolgot tanultam, amit már most fel tudok használni a munkahelyemen.”

Németh Noémi, hallgatónk

“Egy hónapja felmondtam az előző munkahelyemen, ahol teljesen mást csináltam, és most már itthonról készítek weboldalakat, amihez hihetetlen segítséget nyújtott a webdesign tanfolyam. “

Bábikné Gyovai Anita, hallgatónk

“Nagyon örülök, hogy sikeresen elvégeztem a tanfolyamot. Nagyon sokat tanultam, amit köszönök szépen. Már bontogatom a szárnyaim, sikerült egy szálloda megbízását megszerezni, akiknek ingyen készítettem egy szórólapot, és annyira tetszett nekik, hogy mindjárt 2 roll-up, 1 tányéralátét és egy újabb szórólap megtervezésével is megbíztak, emellett pedig a weboldaluk redesign-ját is rám bízták, készülnek az első tervek.  Egyelőre még munka mellett, a szabadidőmben foglalkozom a webdesignnal, de bízom benne, hogy a közeljövőben lehetőségem lesz csak ezzel foglalkozni. Addig pedig gyakorlok lelkesen, már a család összes weboldallal rendelkező, vagy leendő weboldal tulajdonosok is nagylelkűen felajánlották, hogy próbálgathatom a szárnyaim rajtuk, míg nem lesz több megbízásom. : )”

Lehoczki Tímea, hallgatónk

“Bár én álkezdőként jelentkeztem a tanfolyamra, mégis nagyon sok praktikus és hasznos ötlettel gazdagodtam a leckék során. Számos bizonytalanságot tett helyre bennem, amit nagyon köszönök!! A tanfolyam felépítéséhez és anyagához szívből gratulálok és a munkátokhoz további sok sikert kívánok! :-)”

Briss Bea, hallgatónk

“Nagyon élveztem a tanfolyamot és rengeteget tanultam tőletek, amiért nagyon hálás vagyok.  Örülök, hogy belevágtam, szuper kaland volt.  Köszönöm a sok kiemelést is a Facebookon, kikerült általad a design poszterem és a vizsgamunkám és még a flat poszter versenyt is sikerült megnyernem, amiért még klassz ajándékokat is kaptam.  “

Tiringer Viktória, hallgatónk

“Nagyon sokat tanultam a tanfolyamon, és örülök annak, hogy ezen keresztül megtaláltam azt, amit igazán csinálni akarok, mert ez olyan dolog ami belülről jön, és hajt előre, nem pedig egy olyan dolog, amit azért csinálok, mert azt mondják mások, hogy ezt kell csinálnod.”

Szirony Nikoletta, hallgatónk

“Szeretném megköszönni, hogy elindítottál egy úton a tanfolyammal. Mint azt már más fórumon is megírtam, egyszerűen kitárult a világ… sokkal színesebb lett, és olyan rejtett “képességek” törtek a felszínre, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek  : )”

Puszta Gergelyné, Szilvi, hallgatónk

“Köszi szépen, hogy bevezettél a webdesigner lét rejtelmeibe. Rengeteget tanultam a gyakorlatokból és a saját bogarászásaimból. Az pedig külön öröm, hogy a digitális képszerkesztés részben tanultakat máris sokat használom, pl. kisfiam szülinapi meghívóját és egyéb otthoni alkotásokat készítettem a megismert eszközök segítségével! :-)”

Erdei Annamária Virág, hallgatónk

“Köszönöm szépen minden segítséged… az biztos, hogy a több hasonló online, vagy hagyományos „versenytársad” közül magasan a TE SULID A LEGJOBB! S ezt nemcsak azért mondom, mert így hallottam, hanem mert többet ki is próbáltam, de szinte semmilyen használhatót nem kaptam tőlük, mondhatni ablakon kidobott pénz volt! … a Kreanodon pályáztam is már, bár nyerni még nem sikerült ;)”

Nagy András, hallgatónk

“Szeretném megköszönni, hogy részese lehettem a tanfolyamnak. Nagyon sok mindent tanultam a leckék során. Már nem csak úgy elkészítek egy weboldalt, hanem egy felépített tematika alapján meg is tudom alkotni az elképzeléseimet. A tananyag nagyon jól összeállított, mindenki számára érthető, remek alapot ad a leendő webdesignerek számára. Már kaptam egy pár megrendelést  Ezeket biztosan a tanfolyamon tanultak alapján fogom elkészíteni.”

Visnyocki Norbert, hallgatónk

” Nagyon szuper a tanfolyam tényleg  ! Nagyon jó volt ennyi mindent ilyen effektíven megtanulni tényleg saját időbeosztás szerint  ! Tervezem, hogy folytatom a tanulást a Design Akadémián is  !”

Csicsek Melinda, hallgatónk

“Köszönöm szépen, nagyon hasznos volt ez a tanfolyam, sok mindent tanultam. Kiegészítve a tanultakat az Indesign kiadványszerkesztővel, munkát kaptam egy design és fotó stúdióban, ahol hamarosan kezdek  Mindig kreatív munkát szerettem volna, és most végre azt csinálhatom, ami valóban érdekel.
Köszönöm neked Barbi!”

Biczó Ágnes, hallgatónk

“Nagyon köszönöm mindazt az időt, energiát és kreativitást, amit a tanfolyami anyagba fektettetek. Minden percét élveztem.  Jól használható és rendkívül informatív lett. Úgy vágtam bele, hogy nem tudtam, probléma nélkül végig tudom-e csinálni, de köszönhetően a valóban profi anyagnak, a legnagyobb nehézséget a két gyerkőc melletti időtényező jelentette. De sikerült, és most örülök.  Még sok gyakorlás és tanulás vár rám, hogy igazán jó webdesignerré váljak, de erős alapokat adtatok hozzá. Kívánom, hogy másoknak is ugyanilyen sikerélménye legyen a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyammal!

Gyurika Barbara, hallgatónk

“Jó érzés, hogy tetszik amit csinálok! És ez az egész, hogy alig egy éve még azt se tudtam mi fán terem a webdesign… Most meg tessék, bekerülök a Mastermind csoportba, amiről az elején még csak álmodoztam!  Tényleg hálás vagyok!!!”

Váczi-Tóth Krisztina, hallgatónk 

“Azért mutatom meg a munkáimat, hogy lássátok, hova el lehet jutni nem egészen 1 év alatt a 0-ról. Én imádom a munkámat és hál’ Isten úgy tűnik be is indul az üzlet, van munkám bőven. (már jövő hónapra is tele vagyok!) Szóval valóban, ha odateszi magát az ember, (hiszen magáért csinálja az ember, nem másért) folyamatosan tanul és fejleszti, képzi magát, akkor igen is meglesz az eredménye.  Úgyhogy hajrá mindenkinek!  “

Oszkocsil Ági, hallgatónk

” Álmomban nem gondoltam volna fél évvel ezelőtt, hogy a nulláról kiindulva ilyet fogok tudni alkotni! Ez a tanfolyam teljesen megváltoztatta az életem…talán meg is mentette….”

Ihász Anita, hallgatónk

“Hadd köszönjem meg azt az új színt, izgalmat és bizsergést, amit a tanfolyam hozott a “kiszámított pénzügyi foglalkozású” életembe! Korábban már este 9 óra körül az álmosságtól dőltem erre-arra, most pedig rendre, éjjel 1 körül kerülök ágyba! Imádom a PhotoShop- ot és az egész alkotói folyamatot.”

Kiss Krisztina, hallgatónk

“Mielőtt elkezdtem volna a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyamot, rengeteg más tanfolyamot is figyelembe vettem. Ellenkeztem minden online tanfolyamnak mivel féltem, nehogy átverés legyen. A mai világban sajnos nagyon körültekintőnek kell lenni; nem látom fizikailag az oktatót, ha kérdéseim lesznek az emailjeimre mikor fognak válaszolni, hogy fogok haladni az anyaggal, ki fog segíteni, rengeteg kérdés merült fel bennem… de kb. fél év gondolkodás után amikor már nagyon kíváncsi voltam a tananyagra, magára a tanfolyamra, rávettem magam, hogy elkezdjem. Hosszú kutakodás után az összes (online) webdesigner tanfolyamok közül ez tűnt a legjobbnak! Egyáltalán nem sajnálom a döntésemet, csak azt, hogy egy fél évvel halasztottam a kezdést   Mindenkinek ajánlom, aki érez bármilyen vonzalom a (web)design felé. Itt nincs unalmas tananyag rész, nincs azonos feladat, rengeteg mindent lehet tanulni rövid időn belül. Itt mindenki bemutathatja az egyéniségét és egyediségét. Az oktatók nagyon segítőkészek, és ráadásul a hallgatók is nagyon barátságosak. Csak ajánlani tudom, végtelenül pozitív meglepetés volt számomra!”

Popa Raluca, hallgatónk

“A tanfolyamra a feleségem hívta fel a figyelmemet és mivel megtetszett a gondolat, azonnal be is iratkoztam. Bár azelőtt sohasem foglalkoztam sem designnal, sem weboldalakkal, sem marketinggel, mégis azt tűztem ki célul, hogy “beverekszem” magam a mastermind csoportba.  Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kínálsz a bekerülésre, és természetesen igyekszem majd a következő gyakorlati munkát úgy megoldani, hogy ne okozzak csalódást. : )”

Horváth Sándor, hallgatónk 

“Eredetileg én egy konkrét weboldal elkészítése miatt jelentkeztem erre a tanfolyamra, de idő közben annyira beleszerettem ebbe a szakmába (a tanfolyamnak köszönhetően), hogy úgy döntöttem, miért is ne, én is szerencsét próbálok vele! Ezért a vizsgamunkám az eredeti terveimmel ellentétben, a saját webdesigner-i weboldalam lett. Nagyon örültem, hogy elvégeztem, tényleg nagyon motiváló volt a tanfolyam!  “

Saitos Rita, hallgatónk

“Az az igazság, hogy nem is a “papír” megszerzése volt a lényeg számomra, hanem a tudás megszerzése és úgy érzem kaptam egy biztos alapot, amire tudok már építkezni és a terveimet megvalósítani. Mindez köszönhető Neked, kedves Barbara, hogy egy ilyen profi anyagot készítettél, és lehetőséget adsz azoknak, akik idő vagy egyéb ok híján csak online tudnak tanulni. És ami az egészben a leginkább becsülendő, hogy a tudást és tapasztalatot átadod másoknak és segíted azt, aki ezzel tud is élni. Már ezért is érdemes volt Hozzád beiratkoznom, mert újra megtapasztalhattam, hogy vannak még olyan emberek, akik tudnak úgy adni önzetlenül másoknak, hogy az mindenkinek jó legyen nem féltve ezzel a saját “pozíciójukat”. Ha minden ember ilyen mentalitású lenne, mint Te, nem lenne gond a világban! Még egyszer köszönöm mindazt amit létre hoztál és hogy a részese lehettem.”

Varjas Gabi, hallgatónk