Akikre büszkék vagyunk – végzett hallgatóink

Amikor a végzett hallgatóink tanúsítványát állítom ki, mindig vetek egy utolsó pillantást a vizsgamunkájukra, a feladat megoldásaikra, mintegy átnézvén, hogyan szerepeltek a webdesign tanfolyamon. Annyira klassz és profi munkákat szoktam felfedezni, hogy komolyan gondolkozok rajta, ezeket valami úton- módon, egy “plecsnivel” meg kellene különböztetni a tanúsítványokban is. Mert ha valaki kiválóan szerepel, az azért nagy szó! És az elmúlt hónap végzősei közül ők mind kiválóan szerepeltek.

 

Bemutatom tehát frissen végzett webdesigner hallgatóinkat, akikre nagyon büszkék vagyunk

 

 

Tiringer Viktória 

 

Viki így ír a webdesign tanfolyamról:

“Nagyon élveztem a tanfolyamot és rengeteget tanultam tőletek, amiért nagyon hálás vagyok. : ) Örülök, hogy belevágtam, szuper kaland volt. Köszönöm a sok kiemelést is a facebookon, kikerült általad a design poszterem és a vizsgamunkám és még a flat poszter versenyt is sikerült megnyernem, amiért még klassz ajándékokat is kaptam. : )”

 

Viki munkái:

 

webcrumbs1

 

webcrumbs2

1534841_1098164860200299_3002543693025800491_o

 

 

Bábikné Gyovai Anita – www.webrevart.hu

 

Anita így ír a webdesign tanfolyamról:

“Egy hónapja felmondtam előző munkahelyemen, ahol teljesen mást csináltam és most már itthonról készítek weboldalakat, amihez hihetetlen segítséget nyújtott a webdesign tanfolyam. “

 

Anita munkái:

 

webrevart-2

 

mockup_bgya

 

plakat_m

 

 

Ihász Anita 

 

Anita így ír a webdesign tanfolyamról:

” Álmomban nem gondoltam volna fél évvel ezelőtt, hogy a nulláról kiindulva ilyet fogok tudni alkotni! Ez a tanfolyam teljesen megváltoztatta az életem…talán meg is mentette….”

  

Anita munkái:

 

stilusosanaweben

 

szorolap_cupcake

 

mutyur_nevjegy

 

 

Faragó Bettina

 

Bettina így ír a webdesign tanfolyamról:

“Szeretném megköszönni, hogy ilyen hasznos tanfolyamot hoztatok létre! Nagyon sokat tanultam, nagyon sok hasznos dolgot mutattatok meg! Az első munkám kész lett és mivel a grafikája készítése közben sokat gondoltam Rátok, gondoltam megosztom Veletek és megköszönöm még egyszer a sok segítséget! : )”

 

Bettina munkái:

 

szoloszem-ovi

 

mockup1

 

 


 

Tetszett?

Gyere és tanuld meg Te is a webdesign csínját- bínját a hamarosan induló webdesign tanfolyamon. Katt ide több infóért és a jelentkezéshez.

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.