mastermind/végzett hallgatók

Akikre büszkék vagyunk – update

Frissen, ropogósan mutatjuk be megújult és kibővített kiadványunkat – benne sok-sok tehetséges, szorgalmas, a webdesign tanfolyamot sikeresen elvégző, ma már szabadúszó webdesigner vállalkozóként tevékenykedő hallgatóink sikersztorijait, profi munkáit.

Akikre büszkék vagyunk – update Tovább olvasom!

Karácsonyi csodatörténetek – hallgatóink “tollából”

Mindig nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, ha hallgatóink inspiráló, motiváló, példamutató sikersztorijairól számolhatunk be. Ezúttal a karácsony szellemében hozunk 3 “csodatörténetet”, 3 egyedi ötlettel.

Karácsonyi csodatörténetek – hallgatóink “tollából” Tovább olvasom!

5 gyakori hiba, melyeket szabadúszóként elkövetünk – Te ne kövesd el őket!

Szabadúszóként, vállalkozóként, az első munkáink során számos olyan „hibát” véthetünk, melyeket aztán jól megemlegetünk a későbbiekben. : ) Bejegyzésünkben most ezeket vesszük sorra.

5 gyakori hiba, melyeket szabadúszóként elkövetünk – Te ne kövesd el őket! Tovább olvasom!

Miért választanak a cégek inkább szabadúszókat? Legyél Te is szabadúszó!

Ma már igen népszerű foglalkozási forma a szabadúszó. Se főnök, se kollégák, rugalmas munka- és időbeosztás, saját ízlés szerint berendezett home office. Kell ennél több? : ) Bejegyzésünkben arra világítunk rá, hogy a cégek miért választanak szabadúszókat – ügynökségek helyett.

Miért választanak a cégek inkább szabadúszókat? Legyél Te is szabadúszó! Tovább olvasom!

Akikre büszkék vagyunk – letölthető e-book

Az elmúlt években sok hallgató végezte el a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam-ot. Közülük jó néhányan saját vállalkozásba kezdtek, és ma már igen sikeres pályafutást tudhatnak maguk mögött. Most őket fogtuk egy „csokorba”, egy e-book-ba, hogy bemutathassuk őket és a webdesigner munkájukat.

Akikre büszkék vagyunk – letölthető e-book Tovább olvasom!

A felhasználói élmény fokozásra ún. cookie-kat használunk. Reméljük, nem gond számodra, ha mégis, kattints a további infó gombra.
OK, üzenet bezárása
Privacy Policy