Karácsonyi csodatörténetek – hallgatóink “tollából”

Mindig nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, ha hallgatóink inspiráló, motiváló, példamutató sikersztorijairól számolhatunk be. Ezúttal a karácsony szellemében hozunk 3 “csodatörténetet”, 3 egyedi ötlettel.

                  

Még karácsony környékén is számos kiváló példa akad a WebdesignSuli háza táján arra vonatkozóan, hogy hallgatóink hogyan használják fel a Webdesign tanfolyamon megszerzett tudást, gyakorlatot SAJÁT ÖTLETÜK, SAJÁT TERMÉKÜK megvalósításához. : )

              

KLASSZ, EGYEDI ÖTLET + KREATIVITÁS

             

Joó Timi hallgatónk – az “Akikre büszkék vagyunk” című e-bookunk egyik szereplője – ezúttal a #családokéve szellemében működött együtt egy prémium minőségű, puha baba- és gyerektakarókat gyártó céggel. Timi saját, ünnepi grafikát tervezett gyerektakaróra, párnára, melynek főszereplője saját vállalkozásának, a virtualpage-nek a kabalapandája.

               

Valami olyan kezdeményezésen törtem a fejem, amivel több emberhez eljuthat a tevékenységem. Bevállaltam egy nagyobb nyereményjátékot decemberre, ami kimondottan a családok évéhez lesz köthető, így komolyabb célközönséget is várok.

Azt találtam ki, hogy lehetne a nyeremény egy ovis takaró és párna, viszont SAJÁT tervezéssel! Kimondottan a tél és a karácsony ábrázolása a cél a mesés világával, letisztult módon! Tetszett mindenkinek az ötlet, meg is csinálják nekem, el is készült a grafika, már a textilnyomdában van az anyag. Ami a különlegessége, hogy a saját tervezésű kabala pandám a főszereplője a grafikának.

               

            

                

              

Valóban mesés (ajándék)! : )

           

 


           

Ujfalusi Melinda hallgatónk idén januárban vágott bele a Webdesign tanfolyambaaz év első felét tehát tanulással töltötte, hogy aztán karácsonyra előrukkolhasson saját bizniszével. Melinda saját termékét, a Durmó mesélő párnákat tervezte meg, és karácsony közeledtével, tehát a lehető legjobbkor vezette be ötletes termékét a piacra.

                

Nagyon-nagy örömmel írok most Nektek, mert igazán hálás vagyok, amiért rátaláltam a WebdesignSulira és a sok hasznos tudásért, amit kaptam!!!  A napokban útjára indíthattuk saját termékünket, Durmó párnát… A logó mellett a webshopunk design kialakításában és a weboldal elkészítésében is hatalmas segítséget jelentettek a tanultak. Szóval nagyon köszönök mindent Nektek!  

               

                

           

Remek ötlet, kiváló kivitelezéssel! A Durmó mesélő párna biztosan sokaknak okoz majd örömet a karácsonyfa alatt! : )

              

  


            

Budainé Szabó Júlia hallgatónk év elején vehette át webdesigner tanúsítványát, az elmúlt hónapokban ő is saját ötletének, saját termékének a megvalósításán fáradozott. Ősszel már saját termékkel, gyerekszobákba tervezett vászonképekkel állt elő, melyek szintén szuper karácsonyi ajándékok lehetnek a gyerkőcöknek. Júlia már az új évre is készül – 2019-es naptárral rukkolt elő, természetesen szintén gyerektémában. : )

               

Szeretném Veletek is megosztani az örömömet, hogy Happy children néven elindítottam weboldalamat és webshopomat. Egyúttal kifejezni köszönetemet, a sok információért, segítségért, a hasznos tanácsokért, az elinduláshoz szükséges jó tanácsokért.

A nálatok elvégzett webdesign-,  majd a webshop tanfolyamnak köszönhetően tudtam megalkotni ezt az oldalt, amire önmagában is büszke vagyok, mint weboldal. Hát még, hogy webshopot is tudtam készíteni! Az oldalon pedig az általam készített Happy children márkanéven kitalált és megalkotott gyerektémájú képek kaptak helyett, amelyeket szintén a Photoshop modulban tanultaknak köszönhetően tudtam elkészíteni. Köszönet érte!!!!

Nagy munka volt, remélem meglesz az eredménye. Nélkületek nem ment volna! A tananyagban csupa-csupa olyan hasznos dolgot adtatok át, amiből nagyon jól tudtam építkezni, elindulni. Már másoknak is meséltem a tanfolyamról, és az is lehet, hogy ők is kedvet kapnak, és belevágnak.

                

 

             

A gyerektéma tényleg kimeríthetetlen! : )  A vászonképek szívhez szóló, személyes ajándékok lehetnek karácsonyra is – nem csak gyerekeknek. : )

            

 


        

           

            

NEKED IS VAN EGY RÉGÓTA DÉDELGETETT ÁLMOD?

           

Egy álmod, amihez a WebdesignSuliban tanultak egyenes utat nyitnának?

Mindenkinek van egy álma! Egy mesebeli (karácsonyi) álom. Idén megtettél mindent az álmod eléréséért? 

           

          

Sosincs késő azt mondani, hogy MOST nekiállok!

Veletek tartok, és most megvalósítom azt, amit olyan régóta tervezek! >>>

       


                     

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.