“Veszélyes” gyakorlati munka hallgatóinknak

A hallgatóink körében általában igen népszerű logótervező pályázatban vehettek részt hallgatóink. Ezúttal “veszélyes vizekre” evezhettek hallgatóink. Mutatjuk a legjobb logóterveket!

               

A hallgatóink számára kiírt pályázatok során a hallgatóknak igazi, sok esetben nagyon is konkrét megrendelői elvárásoknak és elképzeléseknek kell megfelelniük. Továbbá a valódi megrendeléseken alapuló gyakorlati munkák által élesben vethetik be a Webdesign tanfolyamon tanultakat, megmérettethetik, kipróbálhatják magukat, tapasztalatokat szerezhetnek, nem mellesleg, ha tisztességesen kidolgozták a beadott pályamunkát, akkor egy komoly referenciával is gazdagodhatnak. Nyertes pályamunka elkészítése esetében pedig a díjazás és az elismerés mellett további együttműködések, további munkák is várhatnak rájuk.

                

Igazán izgalmas, induló projekt számára tervezhettek logót a hallgatóink – “Die Another Day”, azaz “Halj meg máskor” névvel, jelmondattal, konkrét megrendelői elképzelések megvalósításával.

              

A szolgáltatásról többek között ezt kellett tudniuk a hallgatóknak:

Szolgáltatásunk segítségével virtuális térbe helyezzük a szimulációban résztvevőket, ahol kiszámíthatatlan, de valós közlekedési veszélyhelyzeteket élnek át úgy, mint gépjárművezetők.
Célunk, hogy tesztpályán kivitelezhetetlen, valóságban legtöbbször halálos szituációkat éljenek át a résztvevők. Váratlan helyzetekre való felkészítéssel, megoldási lehetőségek gyakorlásával szeretnénk növelni a meggondoltan vezetők számát, és tudatosítani a közlekedés valós veszélyességét.

            

A hallgatóknak úgy kellett megtervezniük a logót, hogy az a következőket tükrözze:

A grafikai elemek elsősorban azt tükrözzék, hogy a közlekedés nem játék, szeretne mindenki hazaérni, és még nagyobb baj, hogy sokan, mások hanyagságából, felelőtlen játéknak gondolt autóvezetése miatt halnak meg az utakon. Tükrözze, hogy ez egy komoly és megoldásra váró probléma, ami ellen keményen felvesszük a harcot.
Érződjön, hogy szolgáltatásunk szakértő szakmai és technológiai szervezetek és eszközök integrálásával valósul meg.
Célunk a mindennapi emberek megdöbbentése és felvilágosítása, hogy milyen kevés is elég ahhoz, hogy halálos vagy súlyos balesetet okozzanak, és hogy milyen hatalmas felelősségük van, amikor a volán mögé ülnek.
A biztonságos közlekedés kezében kívánunk mindenható fegyver lenni, és le akarjuk győzni a közönyt, a nemtörődömséget és a hanyagságot.

          

Dizájn tekintetében pedig az alábbi szempontokat kellett figyelembe venniük a hallgatóknak:

Első gondolatunk, hogy a megjelenésünk indusztriális, és figyelemfelhívó színeket, textúrákat tartalmazzon. De ez csak a mi első gondolatunk, ettől el szabad térni, ha a pályázó máshogy tudja jól megvalósítani a kiírt célokat.

A grafikai elemek és főként a logó legyen letisztult és elgondolkodtató.
A letisztultság fontos, hogy ránézve konkrétságot, határozottságot tükrözzön. Legyen elgondolkodtató, hogy meg kelljen fejteni.

         

           

Elsőként jöjjön a győztes pályamunka!

         

Béres Adrienn hallgatónk logótervét választotta a megrendelő nyertes pályamunkának.

              

Egyértelműen a 3-as számú logó tetszett nekünk a legjobban. Ez a logóterv az, ami leginkább kifejezi azt, amit szeretnénk tovább adni.

– jelzett vissza a megrendelő.

          

               

        

                 

Ez hihetetlen! : )
Természetesen bíztam benne, hogy sikerül megvalósítanom a megrendelő elképzeléseit, de ez a hír elképesztő és fantasztikus, nem találok szavakat!

Nagyon köszönöm a hírt és azt a sok segítséget, amit a tanfolyam során eddig kaptam tőletek!
A tanfolyam anyaga tökéletes az önálló tanuláshoz, az e-mailben küldött anyagokra érkező visszajelzések pedig nagyon sokat segítenek a munka során.

El sem hiszem, hogy még be sem fejeztem a tanfolyamot, s máris megvan az első valós, megrendelőnek készített munkám. : )  

– így ír Adrienn, miután értesítettük az eredményről.

        

       

         

A megrendelő 3 további logótervet is kiemelt, így ezeket mindenképpen szeretnénk bemutatni >>>

            

Nagyon ötletesnek találtuk a 7, 9, 12 pályázatokat is. Szeretnénk Őket is „megdicsérni”, mert nagyon ötletes grafikákat készítettek.

– jelezte a megrendelő, mellyel mi is abszolút egyetértünk.

  

Jakab János logóterve
Jakab János logóterve

           

Szathmári Zoltán logóterve

    

Szathmári Zoltán logóterve

          

Valler-Bánhegyi Anita logóterve

          

Valler-Bánhegyi Anita logóterve

           

             

És bizony mi további szuper logóterveket is szeretnénk bemutatni  >>>

         

Ács András logóterve

            

Bartos Kinga logóterve

           

Bartos Kinga logóterve

            

Bartos Kinga logóterve

          

Fehér Bori logóterve

            

Joó Timi logóterve

           

          


            

Minden résztvevő hallgatónk remekül helyt áll ezen az izgalmas logótervező pályázaton!

             

Köszönjük szépen a munkátokat! : )

Sok sikert kívánunk Nektek az újabb kihívásokhoz! : )

        

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.