Webdesigner bizonyítvány

Webdesigner bizonyítvány, oklevél, tanúsítvány – nálunk, a WebdesignSuliban a webdesign tanfolyamot sikeresen elvégző hallgatók tanúsítványt vehetnek a kezükbe. Sokan kíváncsiak erre a „papírra”, ismerjük meg közelebbről is a WebdesignSuli tanúsítványát!

Nézd csak, Te is ilyen nyomtatott, kétnyelvű, keményborítású tanúsítványt fogsz kapni a webdesign tanfolyam sikeres elvégzése után!

Boldog, büszke hallgatóink a tanúsítványukkal : )


Amit azonban fontos tisztázni:

2020. szeptember 1-től Magyarországon már nem létezik a korábbi OKJ (azaz az Országos Képzési Jegyzék). Jelenleg „államilag elismert” webdesigner képzés vagy tanfolyam nincsen, mert ezt a szakmát az Országos Képzési Jegyzék nem tartalmazza. Megjegyeznénk, hogy korábban sem szerepelt az Országos Képzési Jegyzékben olyan szakma, hogy webdesigner. Kvázi, ilyen szakma nem létezik : ) Nem is lehet ilyen végzettséget, „szakmát” szerezni egyik oktatási intézményben sem. 

(Ma Magyarországon felnőttképzés van, mely minden képző számára bejelentés- vagy engedélyköteles tevékenység.)

A webdesign tanfolyam tehát nem OKJ-s képzés, ahogyan eddig sem volt az, nem szakképzés, végzettséget, szakmát nem ad, az általunk kiállított tanúsítvány sem igazol végzettséget, szakmát.

„Papírra” azonban nem is lesz szükséged! – ha webdesigner állásban/vállalkozásban gondolkodsz.

Ez egy kreatív „szakma”.

A munkaadók ebben a szakmában próbamunkát kérnek, a megrendelők pedig a referenciáidat fogják megnézni.

  • Ha nem „papírszagú” céghez adod be a jelentkezésedet, akkor már holnap munkába állhatsz, bátran megpályázhatsz egy webdesigner állást vagy hasonló kreatív munkapozíciót – próbamunkát csináltatnak Veled, pikk-pakk kiderül, hogy mit tudsz, illetve referenciamunkákat kérnek, melyekből szintén könnyedén leszűrik, hogy kompetens vagy-e a szakmában, vagy sem.

A webdesigner tipikusan olyan „szakma”, ahol azonnal és jól látható módon be tudod mutatni a tudásodat, nem szükséges azt „papírral” igazolni.


A WebdesignSuliban tanúsítványt állítunk ki hallgatóink számára, mely angol és magyar nyelven is igazolja a webdesigner kompetenciákat, de nem ez a „papír” lesz a belépő a munka világába, nem ez „papír” lesz a kulcs egy új vállalkozáshoz, egy új munkához, egy új karrierhez.

Ezért is mondjuk mindig, hogy egy tematikus, jól felépített tanfolyamon – mint amilyen a webdesign tanfolyam nálunk – részt venni nem a „papír” megszerzése miatt kell, hanem a TUDÁS megszerzése miatt.

A hallgatóinkat már a webdesign tanfolyam közben megtalálják kisebb-nagyobb munkalehetőségek, valódi megrendelések, melyek ideális talajt teremtenek a vállalkozás beindításához, illetve összeállíthatnak maguknak egy kis portfóliót a gyakorló feladatokból, pályázati munkákból, melyek segíthetnek az elindulásban – akár állásra pályáznak, akár szabadúszóként saját ügyfelek szeretnének dolgozni.

Ha ehhez még esetleg egy tanúsítványt és szakmai ajánlópecsétet is csatolnak, az sosem lehet baj. : )


Nos, „papír ide vagy oda”, hallgatóinkat is csak arra tudjuk biztatni, hogy a „papír-kérdéstől” függetlenül is legyenek céltudatosak, motiváltak, szerezzék meg a webdesign tanfolyam tanúsítványát, melyben a SZAKMAI AJÁNLÓPECSÉT is mindig kiemelt figyelmet kap. : )

Hallgatóink örömmel kapták lencsevégre a tanúsítványukat. : )

Ezekből a fotókból is mutatunk egy kis ízelítőt. : )

Tarts velünk hamarosan induló online webdesign tanfolyamunkon, és szelfizz Te is a WebdesignSuli-s tanúsítványoddal! : )

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.