Kezdődik a suli! – Miért tanulj a WebdesignSuliban?

Bizony, hamarosan becsengetnek, és ilyenkor, még ha csak közvetve is, de rajtunk a nyomás, hogy kezdődik az iskola. Ez a “nyomás” abban ölt testet, hogy mi is érezzük, bennünk is megfogalmazódik, hogy valamit tanulni kellene, új képességekkel kellene felvértezni magunkat ősztől. : ) Gyere, és tanulj nálunk!

             

         

          

Nem csalás, nem ámítás, ha most belevágsz, néhány hónap múlva belőled is MENŐ KREATÍV SZAKEMBER válik! Tervezz, ötletelj, alkoss, egyszóval csapj bele, és csináld-csináld-csináld: meglátod, azonnal pénzzé tehető tudásra és gyakorlatra tehetsz szert!

          

A WebdesignSuliban a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legnagyobbat lendíthetsz az életeden!

            

Kételkednél? Beszéljenek helyettünk ŐK! >>>

     

        

Tanulj Te is a WebdesignSuliban, és a megszerzett tudás birtokában bátran belecsaphatsz valódi projektekbe, hogy saját javadra fordítsd a nálunk tanultakat, mielőbb pénzzé tedd a tudásodat!

             

Sokan vannak, akik a tanfolyamot követően vállalkozóként/szabadúszóként tevékenykednek, ügyfeleknek dolgoznak, projektekben vesznek részt, sokan vannak, akik a családi vállalkozásban hasznosítják a nálunk tanultakat, de nem egy olyan eset is van, hogy az illető a saját munkahelyén, munkakörében kamatoztatja a nálunk megszerzett tudást – munkaadói legnagyobb örömére. : )  Nem egy anyuka, kismama számára a mi tanfolyamunk a kapaszkodó ahhoz, hogy vissza tudnak térni a munka világába, és nem egy esetben a mi tanfolyamunk jelent lelki feltöltődést, kikapcsolódást egy-egy nehéz élethelyzetben.

          

       

            


        

Nem, mi nem képzünk:
  • grafikusokat, művészeket
  • UX designereket
  • UI designereket
  • programozókat
  • webfejlesztőket
  • „XYZ” buildereket

              

Mi olyan menő kreatív szakembereket képzünk, akik képesek

>>> arculatokat és grafikai munkákat tervezni

>>> weboldalakat készíteni

            

 

 

És akkor itt álljunk is meg egy szóra!

A webdesigner alapvetően grafikus tervező, aki a weboldal látványtervét álmodja meg, majd ezekből a tervekből az erre a területre specializálódott szakik lefejlesztik a honlapot. Ez egy igencsak komplex munka, sok szakember közös munkájának eredményeként születik meg a kész weboldal.

Azonban ma már számos lehetőséget kínál a technika és az online világ, hogy akár a saját terveid alapján elkészítsd a honlapokat, akár saját részre, akár ügyfeleid részére. A papírra “firkált” rajzokból, vázlatokból életre keltheted a szemrevaló, célközönséget megragadó, vevőmágnes weboldalakat.

Ha megismerkedsz a WordPress honlapkezelő rendszerrel és a tálcán kínált trendi sablonokkal, a hasznos funkciókat megvalósító bővítményekkel, akkor már Neked sem kell szakik után rohannod, saját részre vagy ügyfeleid részére Te is képes leszel szemrevaló és jól funkcionáló weboldalakat készíteni.

Arról nem is beszélve, hogy webdesignerként otthonosan mozogsz a grafikai tervezésben, így képes vagy különféle arculati anyagok tervezésére is, a logótól kezdve a szórólapon és a hirdetési kreatívokon át egészen a kiadványokig. Ezek szintén olyan elemek, melyek elengedhetetlenek egy vállalkozás életében.

Ha mindezt még megfűszerezed kapcsolódó ismeretekkel (mint például online marketing, keresőoptimalizálás, közösségi média marketing), akkor igazán sokrétű szolgáltatást kínálhatsz ügyfeleidnek, vagy éppen a családi bizniszt lendítheted fel.

             

Több legyet egy csapásra! Nemde? : )

          

         


          

Igen, tudjuk, hogy a honlapkészítésnek is meg vannak a szintjei – ma már tényleg sok lehetőség áll a rendelkezésünkre, ha weboldalkészítésről van szó, az ingyenes lehetőségektől kezdve a többmilliós honlapprojektekig.

           

Nem is árulunk zsákbamacskát: nem honlapfejlesztőket oktatunk.

   

A kreatív szakma után vágyakozót nem feltétlenül a kódok és az egyéb technikás ínyencségek világa vonzza, arról nem is beszélve, hogy egy jó fejlesztő/programozó képzésért (akár tanfolyam keretében, akár egyetemen) mélyen a zsebbe kell nyúlni, a többéves tapasztalatszerzés és a tandíjak megtérülése pedig igencsak időigényes. Ez nem mindenkinek pálya.

Félreértés ne essék! Minden tiszteletünk a fejlesztőké, programozóké, hiszen ők azok, akik már a legmagasabb szinten “űzik” mindezt, kódokból a nulláról “raknak össze” profi honlapokat. Azonban valljuk be, hogy nem ők lesznek azok, akik az egyszemélyes vállalkozások, kisvállalkozások számára készítenek (több százezres/milliós) weboldalakat, és egy vállalkozónak sincs szüksége arra, hogy honlapfejlesztő guruvá váljon, ha házon belül szeretne cége számára honlapot készíteni, azt menedzselni.

          

  


          

A mai világban létfontosságú az online jelenlét a vállalkozások számára.

         

TE leszel az, aki segíthet nekik!
TE leszel az a menő kreatív szakember, akit olyan képességekkel vértezünk fel, hogy ma-holnap varázsütésre vállalkozók, cégek profi  megjelenését álmodja és alkotja meg! 

              

Hidd el, még nagyon sok meg nem született weboldal, még nagyon sok ráncfelvarrásra szoruló honlap várja, hogy valaki életet leheljen beléjük! : ) Óóó és még mennyi logó/arculat várja, hogy életre keltsék, a gagyi, elcsépelt marketinganyagok felfrissítéséről nem is beszélve.

Gondolj csak bele! Kreatív szakemberként egy személyben – otthonról vagy bárhonnan a világon, kötetlen időben, rugalmasan, egyedileg meghatározott munkadíjért – rengeteget segíthetsz (a munkád valódi segítség!) olyan vállalkozók, vállalkozások számára, akik még csak most kezdik kapizsgálni, hogy weboldal, Facebook oldal, igényes megjelenés nélkül nehéz labdába rúgni. Tudod, aki kimarad, az lemarad!

                

Tényleg nem kell messze menned, gyere hozzánk, és azonnal pénzzé tehető tudásra tanítunk meg! >>>

                

Hogy milyen a tanfolyamunk, ki mit tapasztalt, hallgatóinknak mi a véleménye a WebdesignSuliról?

Beszéljenek HALLGATÓINK!

 

A WebdesignSuliban minden hallgatónak jár:

 

>>> Teljes körű segítségnyújtás végig a tanfolyam alatt
>>> Folyamatos értékelés és visszajelzés
>>> Vizsgázási lehetőség
>>> Nyomtatott, keménykötésű, kétnyelvű tanúsítvány
>>> Valódi, saját fejlesztésű tankönyv, közel 300 színes oldalon
>>> Korlátlan hozzáférés a leckékhez
>>> Önálló tempó: nem kell heti 1-2-3-X számú leckére várni
>>> Gyorsítanál? Felár nélkül végezhetsz kevesebb, mint 6 hónap alatt

 

 

           

          

 

           


 

A következő webdesign tanfolyam hamarosan indul.

Tarts velünk Te is!

Több infó és jelentkezés itt>>

         

 

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.