10 éves a WebdesignSuli

2011. június 15-én indult el az első Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam. Bizony, tizedik éve, hogy webdesignt, weboldalkészítést oktatunk a WebdesignSuliban. Micsoda 10 év volt… : )

10 év… még gombócból is sok : )

Mennyi fejlesztés, mennyi fejlődés és tanulás, mennyi kihívás… Mert nemcsak hallgatóink tanulnak és fejlődnek, hanem mi is egyfolytában tanulunk és folyamatosan fejlődik a tananyagunk is…

Az elmúlt 10 évben…

  • … 4x írtuk át kompletten a webdesign tanfolyam tananyagát
  • … 4x adtunk ki vadi új nyomtatott tankönyvet
  • … 4x fejlesztettünk új weboldalt

Éééés most… a 10. születésnapunk tiszteletére…

(ismét) MEGÚJULTUNK!

redizájnoltuk a logónkat

A WebdesignSuli kabala figurája, Izsó marad, hiszen úgy megkedveltük ♥ Azonban egy sokkal dinamikusabb, modernebb formát kapott az új logónk.

felfrissítettük az arculati színeinket

Megújult arculati színeinkben a tudást és megbízhatóságot sugárzó kék és az energiát, stabilitást üzenő zöld színek dominálnak. 10 éves múltra visszatekintő oktatási vállalkozásként, több ezer sikeresen végzett hallgatóval bátran állítjuk, hogy tananyagunk és oktatási módszerünk kiforrott és bevált, a 15 évestől kezdve az 55 évesig bárki számára könnyedén feldolgozható és elsajátítható.

új weboldalt és új eOktatótermet készítettünk

Egy még jobb, még dizájnosabb, még több funkcióval rendelkező WebdesignSuli weboldal született. Tudjuk, hogy mindenkinek értékes az ideje és hogy mindenki mielőbb szeretne választ kapni a kérdéseire. Ezért az új weboldalunkat felszereltük CHAT funkcióval is, hogy még könnyebben elérhető legyen az ügyfélszolgálatunk.

eOktatótermünk még színesebb, még jobban áttekinthető és maximálisan felhasználóbarát lett, hallgatóink számára számos extra funkcióval is felvérteztük.

Teszteld le Te is!

Gyere, regisztrálj egy demó fiókot, és kezdd el a tanulást az ingyenes leckékkel!

Képzeld!

Az elmúlt 10 évben 4x írtuk át kompletten a webdesign tanfolyam tananyagát és hozzá 4x adtunk ki vadi új,
nyomtatott tankönyvet.

Mi a WebdesignSuliban hiszünk a könyvekben ♥

Ezért nálunk nemcsak online tananyagot kapsz, hanem valódi, igényes, 264 oldalas, színes-szagos illusztrációkkal tarkított tankönyvet! Tankönyvünket az elmúlt 10 év oktatási tapasztalatai alapján állítottuk össze úgy, hogy a legkönnyebben feldolgozható legyen hallgatóink számára.


Tudtad?

… hogy az elmúlt 10 évben olyan cégek íratták be webdesign tanfolyamunkra dolgozóikat, mint például a Magyar Posta, a Nemzeti Múzeum, az MKB Nyugdíjpénztár, a Mapei, a Herbalife, vagy éppen a Veszprémi Drogambulancia?

Boldogság, hogy ezen cégek sikereinek közvetve mi is részesei lehetünk!


Lakberendező, coach, masszőr, edző, kozmetikus, marketinges, kistermelő, író, festő, generálkivitelező, vendéglátás, szálláshelyek, stb…

Csak néhány szakma, ahonnan hallgatóink érkeznek a webdesign tanfolyamra azért, hogy saját weboldalukat elkészítsék, vállalkozásuknak trendi, modern és minden igényt kielégítő arculatot és weboldalt készítsenek.


És persze a legtöbb hallgatónk azért kezd tanulni a WebdesignSuliban…  
… hogy W E B D E S I G N E R legyen ♥

Mindenféle előképzettség nélkül, a nulláról indulva remek munkákat készítenek már a tanfolyam alatt is, vizsgamunkaként pedig saját webdesigner weboldalukat készítik el. Hatalmas “respect” nekik, mert ők tényleg kitanulnak egy vadi új szakmát néhány hónap alatt, beleteszik a munkát és az időt, hogy aztán mindennek learathassák a gyümölcsét! 


♥ Boldog hallgatóink a tanúsítványukkal : )


Jelentkezz Te is a WebdesignSuliba! : )

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.