Bemutatjuk végzett hallgatónkat – szülési szabadságtól a szabadúszó karrier kapujáig

Hallgatói sikersztorit hoztunk Neked kedves, webdesign iránt érdeklődő Olvasónk! Császár-Sárady Regina hallgatónk történetét mutatjuk be, aki a Webdesign tanfolyam sikeres elvégzése után saját webdesigner vállalkozását alapította meg. Szabadúszóként alkot, otthonról.

Regina 2023 tavaszán zárta kiváló minősítéssel, szakmai ajánlópecséttel a WebdesignSuli webdesign tanfolyamát.

Izgalmas és példamutató történetét ő maga meséli el, munkáival megfűszerezve, avagy hogyan jutott el a szülési szabadságtól a kiadványszerkesztői képzettségén át egészen a Regimázs-ig, azaz a saját webdesigner vállalkozásának megalapításáig.

A tanfolyamot szülési szabadságom alatt kezdtem el. Úgy gondoltam, mielőtt visszacsöppennék a munka világába, mindenképpen érdemes lenne továbbképeznem magam és találnom egy olyan szakmát, amit szabadúszóként is művelhetek, kisgyermek mellett. Azelőtt tördelőszerkesztőként, előtte pedig könyvtárosként dolgoztam. Két diploma után elvégeztem egy kiadványszerkesztői képzést is, úgyhogy volt egy kis előképzettségem a tanfolyamhoz. Mindenképpen ezen az úton akartam továbbhaladni, kicsit színesítve a palettát, így jutottam el a webdesignig.

Arra jutottam, hogy kiadványszerkesztőként nem biztos, hogy elég vagyok a munkaerőpiacon. A digitális világban ma már elengedhetetlen az internet, ahhoz pedig működő honlapok is kellenek, és némi stílusérzékkel megáldott szakember is, aki ezeket megalkotja.

Szerettem volna én is ilyen alkotásokat készíteni, valamint szerettem volna otthonról dolgozni. Ez a tanfolyam jó lehetőségnek tűnt ahhoz, hogy mindezt megvalósíthassam.

Ismerősök által már a webdesign tanfolyam végzése közben kaptam több lehetőséget arculattervezésre, grafikai munkákra (szórólap, itallap, névjegykártya, Facebook poszt, stb.) cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. A tanfolyam végeztével, egyben a saját weboldalam elkészítése után pedig már bátran bele mertem vágni honlapkészítésbe is. Jelenleg két bemutatkozó weblapon is dolgozom. Az arculattervezés és a weboldalkészítés az, ami jelenleg a legjobban érdekel.


Szabadúszóként alkotok, otthonról, Regimázs néven.

Munkáim honlapomon és Facebook oldalamon egyaránt követhetők.


Számomra egy rendkívül jó döntés volt a tanfolyam elvégzése. Sok mindent átismételhettem és rengeteg új dolgot megtanulhattam. Nemcsak gyakorlati, hanem elméleti tudást is adott ez a kurzus.

És hogy mit tanácsol Regina azoknak, akik a WebdesignSuli elvégzését fontolgatják:

Mindenképpen megéri belevágni a webdesign tanfolyamba, ha érdekel ez az irány. Itt már csak rajtad múlik, hogy képes vagy-e rászánni az idődet. Az biztos, hogy cserébe hasznos, gyakorlatias tudást kapsz! Ha szabadúszóként szeretnél dolgozni ezen a területen, akkor azért is izgalmas, mert minden egyes projekttel egy új világ tárul eléd, megismerhetsz más-más foglalkozásokat, területeket, embereket is.


Hamarosan kezdünk a WebdesignSuliban!

Tarts velünk Te is!

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.