Az év prospektusa verseny

Véget ért az Év prospektusa pályázat (2012) szavazási ideje, ahol Sipos Andi, a webdesign tanfolyam hallgatója is indult, a vállalkozásának (Sipy Művek) tervezett kiadvánnyal. Andi kiadványa nemcsak igényesen összeállított munka, hanem sokoldalú, kreatív egyéniségéről is árulkodik.

 

A közönségszavazatok alapján a sorrend (összesen 30 pályázó volt):

1. helyezett: MOHAnet Zrt.: 9804 szavazattal
2. helyezett: Hotel Kastély, Szirák: 9404 szavazattal
3. helyezett: Supykids Kft.: 3674 szavazattal
4. helyezett: Effix-Marketing: 1423 szavazattal
5. helyezett: SipyMűvek: 853 szavazattal

Andi egyetlen magánszemélyként indult 29 céggel, illetve profi, gyakorlott grafikusokkal szemben és sikerült az 5. helyen végeznie. Joggal lehet büszke az eredményére!

 

A szakmai zsűri tagjai közül Andi munkája Tonk Emil, ismert marketing- guru  bírálatában szerepel az első 10 között, méghozzá a 4. helyen! Így értékelte Tonk Emil a Sipy Művek prospektusát:

“Ritkán olvasható ennyire személyes megszólítású kiadvány. Stílusa, tartalma a szerénysége mellett látványos és figyelemfelkeltő összeállítás. Akinek megmutattam – hölgyek – azt kérdezte, hogy hol lehet ezeket kapni ? Így maximálisan teljesítette a küldetését!”

 

Gratulálunk Andinak! : )

 

Lapozzatok bele Ti is a Sipy Művek kiadványába! 

 

 

 

2 hozzászólás a témában - “Az év prospektusa verseny”

  1. Szelényi Krisztina

    Ahogy nézegettem a blog bejegyzéseket, megakadt a szemem ezen a témán és nagyon megörültem 🙂 Nem dicsekvésként írom, de nagy büszkeség töltött el amikor ez a verseny véget ért, mert a 3. helyezettnek járó díjat (SupyKids Kft.) én vihettem el és a zsűri értékelése alapján pedig 2. helyezést értem el. 🙂

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.