A következő tanfolyam indul

2019. szeptember 19.
Ingyenes moo.com csomag

Minicard, stick és társaik a moo.com – tól

Mi a csoda az a moo.com?

Bizonyos értelemben véve valóban csoda. A moo.com egy olyan rendkívüli, igényes és innovatív portál, ahol különleges nyomdai anyagokat rendelhetsz online a cégednek, vagy akár hobbi célra is. A moo.com engem különleges igényességével, maximális felhasználóbarát hozzáállásával fogott meg igazán.

Nem bíznak semmit a véletlenre

Kétséged van a minőség vagy a megbízhatóság felől? A moo.com a világ másik végéből elküldi Neked ingyenes bemutató csomagját, és ez Neked egy filléredbe sem kerül. Wow! Micsoda hozzáállás. Itthon sajnos sok “online rendelős” cégre jellemző, hogy még a kifizetett árut sem képesek időben küldeni. Ellenben a moo az ingyenes csomagot biztosan eljuttatja Hozzád 1-2 héten belül. Ezt a képet én készítettem a saját bemutató csomagomról:

Ingyenes moo.com csomag

 

Mit kínál a moo.com és miért olyan különleges?

Névjegykártyák, mini kártyák, Facebook kártyák, árcímkék, biléták, matricák, levelező- és képeslapok és még több…

Nézzük csak, mi mindenre lehet jó az ún. mini card: névjegykártya, csomagolás, árcímke, fotóalbum, promóciós eszköz kupon kóddal, ajándékkísérő, szerencsesüti, köszönőkártya, stb… Inspirációs galéria és ötletek >>

Mekkora sikk a minikártya tartóból megkínálni üzleti partneredet egy névjegykártyával?

Mekkora ötlet és újítás a Facebook kártya! Óriási!

 

Hatalmas moo galéria a Flickr képmegosztón, érdemes lapozgatni és ötletelni, rendkívül kreatív, profi megoldások!

Töltsd fel saját design tervedet, vagy válassz a moo grafikusai által előre elkészített, jobbnál jobb sablonok közül! A megrendelt kártyákat, matricákat és egyebeket PayPal, Visa és Mastercard- dal tudod kifizetni.

 

 

Hozzászólások