Holly Jolly Xmas

Hű, megint egy év elmúlt…

Ilyenkor év végén, a karácsonyt követő, nyugisabb időszakban szoktam számot vetni az idén történtekről. Nem csak gondolatban, hanem papírra is szoktam vetni, milyen célkitűzéseimet sikerült megvalósítani és milyen tervek állnak előttem az új évre.

 

Visszatekintek kicsit a hallgatóim munkáira is. Örömmel látom, hogy évről-évre remek munkák születnek, tehetséges hallgatók hagyják el a Webdesignsuli virtuális iskolapadját : ) De ami a legnagyobb öröm számomra, ha a hallgatóimnak tudok adni valamit, ami fényt, derűt, változást, örömöt, jóságot visz az életükbe – kinek kinek igénye szerint.

 

A minap két hallgatómtól is kaptam levelet, amiben arról számoltak be, hogyan vonnak a magánéletükben is párhuzamot a Webdesignsuli által átélt kreativitással. Hatalmas öröm ez nekem! Olvassátok csak:

 

“Kedves Barbi! Az általad küldött fotókönyv sablont felhasználtam, pont tegnap vettem át. Nagyon szuper lett! : ) Így a két nagymama és a párom testvére is ezt kapja karácsonyra – már úgy is régóta nyaggatnak, hogy szeretnének fotót a kisfiunkról. Már be is csomagoltam őket. : ) És amióta a tanfolyamot csinálom , azóta sokkal kreatívabbnak érzem magam, és már egy csomó szuper ajándékot kitaláltam, amit saját kezűleg készítek, és neked köszönhetem!! – Anett “

 

“Az én 2014-es évem egyik legjobb döntése a Webdesign suli volt. Tavasszal, amikor jelentkeztem, olyan érzésem volt, mint tizennégy évesen, a pályaválasztás küszöbén. A kézügyességem mindig jó volt, szerettem volna valami “szép” szakmát tanulni, mint pl. az ötvös, keramikus… akik szépeket alkotnak. Anno végül az észérvek döntöttek, közgazdasági szakközépbe jártam. Az sem bizonyult rossz döntésnek… ezen a területen azonban nincs lehetőség a kreativitásra. Nagyon örültem, hogy egy újabb pályaválasztás lehetőségeként “szembe jött” az interneten a Webdesignsuli hirdetése, és megléphettem, amit kislányként nem: szívem szerint dönthettem, kreatív szakmát választhattam. Egy 24 éve szőnyeg alá söpört álom vált valóra, és most már nincs más hátra, mint előre! – Timi”

 

 

Ezek a legszebb szavak, amiket így karácsony előtt olvashattam és mélységesen meg vagyok hatódva. Köszönöm, hogy abból a kreativitásból és tudásból, ami bennem van, átadhatok Nektek.

 

Megtisztelő, hogy fiatalokat, idősebbeket, tiniket, anyukákat vagy épp apukákat képezhetek egy ilyen csodás kreatív szakmára, mint a webdesign.

 

 

Minden kedves olvasómat, követőmet, hallgatómat arra invitálom, hogy tartsatok velem 2015-ben is, mert sok újdonsággal, érdekességgel jelentkezem majd! 

 

És ha már a kreativitásról esett szó, had ajánljam figyelmetekbe az egyik Pinterest táblámat, ahova saját kezűleg megvalósítható, letölthető, kinyomtatható ajándék ötleteket gyűjtöttem össze. Szemezgessetek belőle, hiszen még nem késő nekiállni egy “saját készítésű last minute” ajándéknak. Illetve az ajándékcsomagolásban is hasznosak a kis letölthető kártyák, nézzétek csak, én így csomagoltam:

 

DSC_0014-med

 

DSC_0012-med

 

DSC_0007-med

 

 


 

holly-jolly-xmasKívánok mesés Karácsonyt Nektek, és hogy az Ünnep öröme és fénye az Új évben is elkísérjen!

Szeretettel:

Cziráki Barbara
a Webdesignsuli alapító oktatója

 

 


 

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.