Tervezz egyedi névjegykártyát!

Bármilyen vállalkozásról, cégről, termékről legyen szó, ma már elengedhetetlen a profi megjelenés. Egy jó arculat javítja a termékről, szolgáltatásról kialakított képet, erősíti a bizalmat, az egységes megjelenés könnyen felismerhetővé teszi a céget.

 

Mikor egy leendő partnered először veszi kézbe névjegykártyádat,  akarva-akaratlanul kialakul benne egy kép Rólad, a cégedről, a termékedről. Ha ez az első benyomás nem túl pozitív, az tudat alatt akár az üzlet rovására is mehet. Gondolj csak bele, ha mondjuk cipőt szeretnél venni, először Te is azokat próbálod fel, amik külsőre tetszenek. Bizony a külcsín ugyanolyan fontos, mint a belbecs! Az emberek többsége ugyanis érzelmi alapon dönt, amit a legtöbb esetben az első benyomás határoz meg. A logó, igényesen összerakott weblap, levélpapír, boríték, névjegykártya együtt  bizalmat ébreszt a partnereinkben. Ezért is nagyon fontos, hogy olyan névjegykártyánk legyen, ami nem vész el a többi között, amiben van valami megragadó.

  

 

Mit tehetünk, hogy ne tömeg jellegű legyen a névjegykártyánk?

1. Kísérletezz egyedi méretekkel. Nem kell feltétlenül ragaszkodnod a megszokott 90*50 mm-es méretekhez, kísérletezz keskenyebb vagy akár négyzetes méretekkel. 

 

Picture-3
Minicard a moo.com-ról

 

square-business-cards-onst-creative3

  

square-business-card

 

 

2. Mutasd meg termékeidet a névjegykártyán!

Csinálj kétoldalas kártyát aminek egyik oldalán valamelyik munkád található, sőt akár azt is megteheted, hogy több különböző munkád teszed fel egy-egy kártyára! Ha a moo.com-ról rendelsz névjegykártyát, akkor akár minden egyes kártyának más és más design-t adhatsz.

 

heyday

 

moo-det

 

green

 

 

3.  Hajtogatós névjegykártya

Igazán kreatívak és ötletesek az olyan névjegykártyák, amelyeket ki-be, vagy más formára lehet hajtogatni.

 

unique-business-card-egil-paulsen

 

Maxiria-l

 

francesco_ferrigno

 

business-card-20

 

24-three-d-bcard

 

 

4. A névjegykártya utaljon arra, amivel foglalkozol.

Szintén nagyon ötletes, ha maga a forma egyedi és esetleg utal is a tevékenységi körre, vagy valamilyen okos megoldással utalunk rá. Kicsit lehet bonyolultabb kivitelezőt találni hozzá, de garantáltan megéri.

 

1

 

14

 

15

 

24

 

 

5. Kísérletezz az alapanyagokkal.

Ne csak papírban gondolkodj! Lehet fa, fém vagy akár műanyag alapanyaga is a névjegyhártyádnak. Persze itt vegyük figyelembe, hogy az adott alapanyag passzoljon a tevékenységünk stílusához.

 

wood-business-card

 

3-wood-business-cards

 

collection-of-wooden-business-cards

 

metal_business_cards_5

 

45

 

samplebusiness1

 

planstic-card04

 

304975173_821

  

 

Egy szó mint száz, légy merész és tervezz egyedit. Ne ragaszkodj a megszokotthoz és a tömeg designhoz. Remélem ez a kis összefoglaló ad egy kis inspirációt. : )

 

 


 

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.