A következő tanfolyam indul

2019. december 12.

A prezentációk királya: prezi.com – prezentációk másként

Hagyományos PowerPoint prezentációk helyett ajánlom figyelmedbe a prezi.com weboldalt, ahol mesés, akár 3D- s prezentációkat is készíthetsz egyszerűen és gyorsan.

Nézzük csak, mit mondd a Wikipédia a Preziről: “A Prezi egy nem-lineáris felépítésű prezentációs eszköz, valójában egy virtuális vászon, melyre a prezentáció elemeit szabadon fel lehet vinni és rendezni. Mivel internetes szolgáltatás, ezért a számítógépre nem kell feltelepíteni, a regisztrációt követően azonnal használható a böngészőből. A felhasználók a webes felületen bejelentkezve láthatják saját prezentációikat, a megosztottakat, és a nem fizetők által gyártottakat is. A felhasználók csoportosíthatják ismerőseiket és prezentációikat is. Bármelyik prezentációt bárhonnan lehet módosítani, lejátszani, letölteni. Nincs dia, lap, oldal vagy bármely más korlátozás.”

A Prezinél mindenre gondoltak

Gyors útmutató, eligazítás az alapvető funkciókról és előre elkészített sablonok lesznek a segítségedre abban, hogy csodás prezentációkat állíts össze az unalomig megszokottak helyett. Az ingyenes fiókod regisztrálása után már indulhat is a munka.

Ezen a képen például a Prezi által gyártott sablonba illesztettem be az egyik előadásom prezentációját, ami a Vetési Albert Gimnázium tanulóinak tartottam a webdesigner munkájáról: (ha ide kattintasz meg is nézheted a teljes prezentációt)

prezi

 

Hozzászólások