A prezentációk királya: prezi.com – prezentációk másként

Hagyományos PowerPoint prezentációk helyett ajánlom figyelmedbe a prezi.com weboldalt, ahol mesés, akár 3D-s és interaktív prezentációkat is készíthetsz egyszerűen és gyorsan.

Nézzük csak, mit mondd a Wikipédia a Preziről: “A Prezi egy nem-lineáris felépítésű prezentációs eszköz, valójában egy virtuális vászon, melyre a prezentáció elemeit szabadon fel lehet vinni és rendezni. Mivel internetes szolgáltatás, ezért a számítógépre nem kell feltelepíteni, a regisztrációt követően azonnal használható a böngészőből. A felhasználók a webes felületen bejelentkezve láthatják saját prezentációikat, a megosztottakat, és a nem fizetők által gyártottakat is. A felhasználók csoportosíthatják ismerőseiket és prezentációikat is. Bármelyik prezentációt bárhonnan lehet módosítani, lejátszani, letölteni. Nincs dia, lap, oldal vagy bármely más korlátozás.”

 

 

A Prezinél mindenre gondoltak

Gyors útmutató, eligazítás az alapvető funkciókról és előre elkészített sablonok lesznek a segítségedre abban, hogy csodás prezentációkat állíts össze az unalomig megszokottak helyett.

Az ingyenes fiókod regisztrálása után már indulhat is a munka.

 

Ezen a képen például a Prezi által gyártott sablonba illesztettem be az egyik előadásom prezentációját, amit egy középiskola tanulóinak tartottam a webdesigner munkájáról (ha ide kattintasz meg is nézheted a teljes prezentációt):

 

prezi

 

 


 

3 hozzászólás a témában - “A prezentációk királya: prezi.com – prezentációk másként”

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.