Karácsonyi ajándékcsomagolás netfüggőknek

Itt van december és igen hamar itt lesz a karácsony is. Ilyenkor még kreatívabb kedvemben vagyok, mint egyébként. : ) Minden évben készítek valamit saját kezűleg…

Ajándékot csomagolni meg egyenesen imádok! Nálunk az egész szűkebb és tágabb értelemben vett családnak én csomagolom az ajándékokat. Azon gondolkoztam, hogy a webdesign munkám során szerzett digitális képszerkesztési ismereteimet hogyan hasznosíthatnám a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban? Több szuper ötletem is támadt, amiből kettőt most Veled is megosztok.

 

Ötlet #1: Ajándéktasak az internet szerelmeseinek

 

 

 

Van olyan barátod vagy rokonod, aki folyton a neten lóg? Kisebb ajándékokat csomagolhatsz neki ebbe a különleges ajándéktasakba. : )

 

 

   

 

Az elkészítése roppant egyszerű lesz, mert én már megcsináltam előre a sablont, amit felhasználhatsz:

 

 

 

A3-as méretben készült, kattints ide és töltsd le PDF formátumban. Tedd egy pendrive-ra és vidd el egy digitális gyorsnyomdába, ahol néhány száz forintért kinyomtatják Neked profi minőségben, vastagabb kartonra, hogy a tasaknak legyen tartása. Ha megvan, már csak olló és ragasztó kell:

 

 

 

Végül egy 10 cm széles, 15 cm magas és 6,5 cm mély tasakot hajtogathatsz a kivágott sablonból.

 

 

Ötlet #2: Saját fotós, igazi képeslap

 

 

 

Főleg mostanság van igazi értéke egy valódi képeslapnak, amikor az email jobbára kiszorítja ezt az üdvözlési formát. Én személy szerint kedvelem a képeslapokat és sokkal személyesebbnek találom, mint egy emailt “dobni” valakinek, karácsonyi üzenettel. Nos, ha Te is így gondolod, itt egy nagyon kedves kis képeslap-sablon, ami alá, a keretbe a saját vagy családod fotóját könnyedén bemontírozhatod egy képszerkesztő programmal:

 

  

 

Töltsd le innen a képeslap sablonját és használd boldogan!

 

 


Kellemes időtöltést és boldog ajándékozást kívánok! : ) 

 

1 hozzászólás a témában - “Karácsonyi ajándékcsomagolás netfüggőknek”

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.