Karácsonyi ajándékcsomagolás netfüggőknek

Itt van december és igen hamar itt lesz a karácsony is. Ilyenkor még kreatívabb kedvemben vagyok, mint egyébként. : ) Minden évben készítek valamit saját kezűleg… Az elmúlt évben díszpárna huzatokat varrtam a nappaliba, nézd csak:

 

 

 

Ajándékot csomagolni meg egyenesen imádok! Nálunk az egész szűkebb és tágabb értelemben vett családnak én csomagolom az ajándékokat. Azon gondolkoztam, hogy a webdesign munkám során szerzett digitális képszerkesztési ismereteimet hogyan hasznosíthatnám a karácsonyi ajándékokkal kapcsolatban? Több szuper ötletem is támadt, amiből kettőt most Veled is megosztok.

 

Ötlet #1: Ajándéktasak az internet szerelmeseinek

 

 

 

Van olyan barátod, vagy rokonod, aki folyton a neten lóg? Kisebb ajándékokat csomagolhatsz neki ebbe a különleges ajándéktasakba. : )

 

 

   

 

Az elkészítése roppant egyszerű lesz, mert én már megcsináltam előre a sablont, amit felhasználhatsz:

 

 

 

A3- as méretben készült, kattints ide és töltsd le PDF formátumban. Tedd egy pendrive- ra és vidd el egy digitális gyorsnyomdába (én ide járok), ahol néhány száz Forintért kinyomtatják Neked profi minőségben, vastagabb kartonra, hogy tartása legyen a tasakodnak. Ha megvan, már csak olló és ragasztó kell:

 

 

 

Végül egy 10cm széles, 15cm magas és 6,5cm mély tasakot hajtogathatsz a kivágott sablonból.

 

 

Ötlet #2: Saját fotós, igazi képeslap

 

 

 

Főleg mostanság van igazi értéke egy valódi képeslapnak, amikor az email jobbára kiszorítja ezt az üdvözlési formát. Én személy szerint kedvelem a képeslapokat és sokkal személyesebbnek találom, mint egy emailt “dobni” valakinek, karácsonyi üzenettel. Nos, ha Te is így gondolod, itt egy nagyon kedves kis képeslap sablon, ami alá, a keretbe a saját, vagy családod fotóját könnyedén bemontírozhatod egy képszerkesztő programmal:

 

  

 

Pontosan olyan szabvány méret, kiváló felbontásban, amit a dm- digifotó oldalon pikk- pakk feltölthetsz és pár száz Forintért készítik is Neked az egyedi képeslapot. : ) Ehhez csak töltsd le innen a képeslap sablonját és használd boldogan!

 

 


Kellemes időtöltést és boldog ajándékozást kívánok! : ) 

 

1 hozzászólás a témában - “Karácsonyi ajándékcsomagolás netfüggőknek”

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A felhasználói élmény fokozásra ún. cookie-kat használunk. Reméljük, nem gond számodra, ha mégis, kattints a további infó gombra.
OK, üzenet bezárása