Akikre büszkék vagyunk – letölthető e-book

Az elmúlt években sok hallgató végezte el a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam-ot. Közülük jó néhányan saját vállalkozásba kezdtek, és ma már igen sikeres pályafutást tudhatnak maguk mögött. Most őket fogtuk egy „csokorba”, egy e-book-ba, hogy bemutathassuk őket és a webdesigner munkájukat.

 

Felkerestük őket, és nekik is szegeztük a kérdéseinket, hogy mások is megismerhessék őket és munkáikat. : ) Jelenlegi hallgatóink számára példaként szolgálhatnak, a kételkedők számára valódi bizonyítékként, hogy akár nulláról indulva is hova el lehet jutni, végzett hallgatóink számára pedig egy kis nosztalgiázást jelenthet ez a kis gyűjtemény.

Volt, akit több mint 3 év távlatából számolt be webdesign karrierjéről, és volt olyan is, aki csak néhány hónapja vette át a webdesigner tanúsítványát, de már most saját vállalkozást és kiváló referenciákat tudhat maga mögött.

 

Többségük teljesen más területről érkezett, tehát szó szerint a nulláról vágtak bele a webdesign tanfolyamba. Van köztük eredeti foglalkozását tekintve településmérnök, közgazdász, köztisztviselő, nyelvész, PR menedzser. Többen érkeztek marketing területről, tehát weboldalakkal, design munkákkal, hirdetési kreatívokkal, reklámplakátokkal már dolgoztak, de nem úgy, hogy ők készítették őket, pedig nagyon szerették volna :), és vannak olyanok is, akiknek párja, családtagja programozó vagy éppen weboldalak karbantartásával foglalkozik, így az ő munkájukat szerették volna kiegészíteni a webdesignnal. És bizony vannak olyanok is, akik feladva régi munkájukat, munkahelyüket hátra hagyva kezdtek bele a tanfolyamba, hogy arculattervezéssel, weboldalkészítéssel foglalkozhassanak, önálló vállalkozók, szabadúszók legyenek.

 

vegzett_hallgatok_ebook-oldalsav3

 

 

Válaszaikból az is kiderül, hogy a tanfolyam elvégzését követően mi volt az első felkérésük, munkájuk, hogyan sikerült egyáltalán munkát szerezniük, hogyan is „indult be az a bizonyos szekér”, milyen munkáik adódtak azóta, hogyan sikerült saját vállalkozásba fogniuk, hol tartanak most, milyen terveik, céljaik vannak a jövőt illetően.

Őszintén nyilatkoznak arról, hogy megérte-e elvégezniük a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyamot, ki miért is vágott bele a tanfolyamba. Hasznos tanácsokkal és útravalókkal szolgálnak azok számára is, akik még csak fontolgatják a webdesign tanfolyamra való jelentkezést.

 

Mi nagy-nagy örömmel „ittuk” a szavaikat, jó érzéssel töltött el minket, hogy ők a mi hallgatóink, és a webdesign tanfolyam adott nekik egy biztos alapot, lökést saját vállalkozásukhoz, webdesigner karrierjükhöz, vagy éppen a tanfolyam hozta ki belőlük a bennük szunnyadó kreativitást, ennek köszönhetően bontakoztathatták ki tehetségüket, és ma már olyan munkákat, feladatokat is el tudnak vállalni, melyekre előtte csak vágyhattak.

 

Bízunk benne, hogy szavaik, mondataik és munkáik mások számára is motiváló erőként hatnak! – az élet bármilyen területéről vagy újabb lépcsőfokáról legyen is szó. : )
 

A mi „büszkeség-listánkon” jelenleg ők szerepeltek, de bízunk benne, hogy többi hallgatónk is hasonló utat járt már be/fog bejárni – csak még nem tudunk róla. : ) Bátran jelentkezzetek, ha Ti is szívesen megmutatnátok magatokat a “nagyközönségnek”, hiszen az e-book folyamatosan bővülni fog! : )

 

  

 Itt már le is tudod tölteni! 

 

vegzett_hallgatok_ebook-facebook-hirdetes

 

 


 

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.