A következő tanfolyam indul

2019. december 12.

DIY ajándékötletek karácsonyra

Bejegyzésünkben olyan utolsó pillanatos karácsonyi ajándékötleteket hozunk, melyeket Te mint kreatív designer/webdesigner el tudsz készíteni családtagjainak, barátaidnak, kollégáidnak. 🙂

Tavalyi, éppen egy éve írt blogbejegyzésünkben kifejezetten designereknek szóló ajándékokat mutattunk be, melyeknek Te is örülhetsz:

Karácsonyi ajándékötletek (web)designereknek

borito

 

 

 

 

Most pedig átevezünk, pontosabban „átszánkózunk” a másik oldalra, és olyan „kézműves” ajándékötleteket mutatunk, melyekkel Te tudod meglepni a szeretteidet a karácsonyfa alatt! 🙂

 

Egy bögre mindig hasznos, de attól lesz igazán egyedi, és attól lesz kellemes belőle kortyolgatni a finom kávét, teát, forró csokit, hogy Te magad tervezed meg rá a mintát, a feliratot.

karacsonyi-bogre

 

Egy egyedi tervezésű pólóval, ruhaneművel bármelyik aktuális divatot lekörözhetjük. 🙂

polo1

polo2

 

Az új évre akár egyedi tervezésű naptárral is meglepheted szeretteidet, vagy akár kalendáriummal, motivációs-inspirációs naplóval, jegyzettömbbel, egyedi füzettel. Fiatalnak-idősnek, úrnak-hölgynek egyaránt jól jöhet. 🙂

naptar

tervezo

tervezo2

tervezo3

 

Naptár dizájnhoz a Designakadémia egyik blogbejegyzésében is találsz inspirációkat, ötleteket:

Naptár design – ötletek, inspirációk

 

Lakásukhoz, stílusukhoz, hobbijukhoz, adott miliőbe illő design posztert (akár motiváló idézetekkel) mint lakberendezési kiegészítőt is ajándékozhatsz szeretteidnek.

poszter1

poszter3

poszter5

poszter4

 

Saját készítésű ajándékutalványt is átadhatsz nekik, melyet aztán beválthatnak nálad az újévben, például logótervezésre, névjegykészítésre vagy éppen weboldalkészítésre.

ajandekkartya

 

Azonban ha már rögtön tudod, hogy mire is van szükségük, már a kész alkotást is prezentálhatod nekik a karácsonyfa alatt (és esetleg újratervező kupont is mellékelsz hozzá, ha szükség lenne módosításokra :)).

arculat

nevjegy

weboldal

 

 

Ha esetleg szereted családtagjaidat, ismerőseidet ünnepi üdvözlőlapokkal is felköszönteni – akár hagyományos módon, postán feladott lappal, akár e-mailben küldhető üdvözlőlappal –, akkor ebben a bejegyzésünkben karácsonyi üdvözlőlap készítéséhez kapsz útmutatót és ötleteket:

Készítsünk karácsonyi üdvözlőlapot!

karacsony_mockup2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha valami igazán egyedit alkotnál, akkor ajánljuk figyelmedbe a karácsonyi fotókönyvet, melyhez ebben a bejegyzésünkben kapsz útmutatót és nem mellesleg alapanyagokat is:

Karácsonyi fotókönyv – készítsd el Te is!

karifotokony-mockup-cover

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ajándékcsomaghoz természetesen egyedi ajándékkísérő is dukál. Ehhez a Designakadémia egyik bejegyzésében hoztunk ötleteket:

Készítsünk karácsonyi ajándékkísérőt!

1239895_1174674242546291_5595234006696658229_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kellemes készülődést, kreatív karácsonyi ajándékokat kívánunk! 🙂

Hozzászólások