DIY ajándékötletek karácsonyra

Bejegyzésünkben olyan utolsó pillanatos karácsonyi ajándékötleteket hozunk, melyeket Te mint kreatív designer/webdesigner el tudsz készíteni családtagjainak, barátaidnak, kollégáidnak. : )

           

Tavalyi, éppen egy éve írt blogbejegyzésünkben kifejezetten designereknek szóló ajándékokat mutattunk be, melyeknek Te is örülhetsz:

Karácsonyi ajándékötletek (web)designereknek

borito

  

    

        

      

    

Most pedig átevezünk, pontosabban „átszánkózunk” a másik oldalra, és olyan „kézműves” ajándékötleteket mutatunk, melyekkel Te tudod meglepni a szeretteidet a karácsonyfa alatt! : )

         

Egy bögre mindig hasznos, de attól lesz igazán egyedi, és attól lesz kellemes belőle kortyolgatni a finom kávét, teát, forró csokit, hogy Te magad tervezed meg rá a mintát, a feliratot.

       

karacsonyi-bogre

 

       

Egy egyedi tervezésű pólóval, ruhaneművel bármelyik aktuális divatot lekörözhetjük. : )

         

polo1

      

polo2

 

        

Az új évre akár egyedi tervezésű naptárral is meglepheted szeretteidet, vagy akár kalendáriummal, motivációs-inspirációs naplóval, jegyzettömbbel, egyedi füzettel. Fiatalnak-idősnek, úrnak-hölgynek egyaránt jól jöhet. : )

       

naptar

  

tervezo

       

tervezo2

       

tervezo3

 

    

Naptár dizájnhoz a Designakadémia egyik blogbejegyzésében is találsz inspirációkat, ötleteket:

Naptár design – ötletek, inspirációk

        

Lakásukhoz, stílusukhoz, hobbijukhoz, adott miliőbe illő design posztert (akár motiváló idézetekkel) mint lakberendezési kiegészítőt is ajándékozhatsz szeretteidnek.

  poszter1

     

poszter3

  

poszter5

    

poszter4

 

     

Saját készítésű ajándékutalványt is átadhatsz nekik, melyet aztán beválthatnak nálad az újévben, például logótervezésre, névjegykészítésre vagy éppen weboldalkészítésre.

        

ajandekkartya

   

        

Azonban ha már rögtön tudod, hogy mire is van szükségük, már a kész alkotást is prezentálhatod nekik a karácsonyfa alatt (és esetleg újratervező kupont is mellékelsz hozzá, ha szükség lenne módosításokra : )).

        

arculat

      

nevjegy

      

weboldal

  

    

Ha esetleg szereted családtagjaidat, ismerőseidet ünnepi üdvözlőlapokkal is felköszönteni – akár hagyományos módon, postán feladott lappal, akár e-mailben küldhető üdvözlőlappal –, akkor ebben a bejegyzésünkben karácsonyi üdvözlőlap készítéséhez kapsz útmutatót és ötleteket:

Készítsünk karácsonyi üdvözlőlapot!

      

karacsony_mockup2

 

 

 

 

 

 

 

   

 


    

Kellemes készülődést, kreatív karácsonyi ajándékokat kívánunk! : )

      

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.