A következő tanfolyam indul

2019. szeptember 19.

Az Év hallgatói munkái – és egy kis évértékelés

Ismét eltelt egy év, mely igen mozgalmasan és izgalmasan telt a Webdesignsuli háza táján is. Kiváló hallgatóink kiváló munkáival és néhány gondolattal szeretnénk zárni a 2017-es évünket.

Év közben is mindig örömmel és büszkeséggel töltenek el minket hallgatóink munkái és sikerei, így év végén pedig igazán jó érzés visszatekinteni rájuk, látni, hogy milyen remek alkotások születtek egy év alatt, milyen tehetséges hallgatók vesznek minket körül már 6. éve.

Köszönjük! 🙂

Szívünk szerint minden hallgatónkat egyesével bemutatnánk, de ahhoz egy külön blogot kellene indítanunk 🙂 Igen nagy és színes a társaság, nagyon örülünk, hogy a nálunk megszerzett ismereteket és gyakorlatokat saját javukra fordítják, ki így-ki úgy, tapasztalataikat és kreativitásukat magukkal viszik és hasznosítják a világ másik végén is. 🙂 Van hallgatónk Venezuelából, Malajziából, az USA-ból, de van hallgatónk például Svédországból, a környező országokból, de még a „szomszéd” utcából is. 🙂

Tanfolyamunk hallgatóink számára többek között egy hosszú utazás kezdete, egy új út első lépése, szárnybontogatásaik első színtere, életük egyik fontos mérföldköve, egy új szakma/egy új élet kezdete, ötleteik, kreativitásuk megvalósítása, kikapcsolódás, ÉLMÉNY, önismereti tréning.

Számunkra pedig számos sikersztori tárháza. 🙂

De beszéljenek inkább hallgatóink:

Hallgatóink mondták

 

Idén több kiemelkedő hallgatónk is volt, közülük is Krusper Szilvi hallgatónkat emelnénk ki, aki a megújult tanfolyamunkhoz az elsők között csatlakozott. Szorgalmával, tehetségével, jó ízlésével és kreativitásával példa lehet mindenki számára.

krusper_szilvi_0406

 

Szilvi első ízben akkor tűnt fel, amikor a „gólyáknak” kiírt tavaszi kreatív feladatunkon a nyertesek közé került a greenery színvilágában megalkotott montázsával:

Tavaszi kreatív feladat hallgatóinknak

 

 

 

 

krusper_szilvi (3)

Majd a szintén tavasszal meghirdetett logótervező pályázat nyertese Szilvi lett:

Tavaszi gyakorlati munka a Webdesignsuliban

 

 

Krusper_Szilvi (3)-

 

 

Szilvi – ahogy addig mindenben – a SmartWall falunkon meghirdetett őszi design poszter versenyünkben is részt vett, melyet szintén kreatív alkotásával koronázott meg, ennek technikáját velünk is megosztotta:

Hallgatónk bemutatja: leveles-betűs grafika készítése

 

 

 

 

 

Szilvi természetesen a tanfolyami feladatokat is nagyszerűen végezte el, az első logóktól kezdve egészen az első weboldalakig. Az első modulzáró feladatunkhoz kapcsolódó arculati tervei, brand moodboardja is előkelő helyre került, méghozzá a Varázslatos weboldalak című könyvünkbe.

oldalpar-mockupok3

A vizsgamunkaként készített (leendő vállalkozásának) weboldala, az azon bemutatott munkái is példaértékűek.

krusper_szilvi_puregraphic

Nem, nem beépített emberünk, egyszerűen a tanfolyamhoz való hozzáállása, munkái magukért beszélnek! 🙂

 

A felsorolást Emesékkel folytatnánk. 🙂

Mátyás Emese precízen megtervezett és kivitelezett arculati moodboardja szintén bekerült a november végén megjelent Varázslatos weboldalak című könyvünkbe.

oldalpar-mockupok3

Vizsgamunkaként készített weboldala is bekerült a példamutató hallgatói weboldalak közé.

matyas_emese-design-me

 

Mester Emese szorgalmasan részt vett az applikációként is elérhető SmartWall közösségi falunkon kiírt kreatív feladatokban, melyeken alkotásaival rendre remekül szerepelt: a nyári montázskészítő verseny győztese lett, és ő lett az őszi design poszter készítő verseny egyik befutója.

Mester_Emese-

Mester_Emese (3)

Vizsgamunkaként készített weboldala pedig mindenki számára meghozza a kedvet egy egzotikus utazáshoz. 🙂

mester_emese_kaposadesign

 

És ha már a honlapoknál tartunk, akkor az idén készített hallgatói weboldalak közül még Lakatos Juli egyedi weboldalát is be szeretnénk mutatni. Juli egy pékség-pizzéria számára készített weboldalt a nyár folyamán.

lakatos_julianna_bazsalikom

 

Az ősz is tartogatott meglepetéseket. Torma Loretta szeptemberben kezdett hallgatónk egyelőre a tanfolyam első modulját teljesítette, tehát a weboldalkészítés lesz a következő lépcsőfok számára, de művészi grafikai munkáival már most kiemelkedett.

Mock-up

Torma_Loretta

Branding Identity MockUp Vol16

02-Cosmetics-free-mockup-by-mockupcloud

Free Invitation Card & Envelope

 

 

Korábbi hallgatóink beszámolóit is mindig szívesen fogadjuk, hiszen mi is így láthatjuk, hogy a webdesign tanfolyam után ki-merre orientálódott, ki-mibe-hogyan vágott bele.

Ihász Anita 2 éve végzett hallgatónk igazi örömhírrel örvendeztetett meg minket: webdesigner vállalkozása mellett elindította első önálló és saját webshopját – mindezt család, gyerekek mellett. Anita maga találta ki, tervezte meg és hozta létre magukat a termékeket (párkapcsolati kártyák, kártyacsomagok) és magát a webshop-ot. Mindezt egyedül, önállóan, hasznosítva a webdesign tanfolyam során tanultakat, valamint az elmúlt évek tapasztalatait.

Sikersztorijáról blogbejegyzésben számoltunk be:

Anyuska, avagy hogyan építs karriert, vállalkozást otthonról, gyerekek mellett?

anyuskaboltja

slider_webes

 

Néhány hónapja végzett hallgatónk, Joó Timi is örömmel számolt be nekünk arról, hogy saját vállalkozásának beindítása  Virtual Page  mellett sikeresen szerepel Kreanod-os kreatív pályázatokon, melyek közül most nyert meg egy arculattervező pályázatot, melynek keretében egy aromaterápiás illóolajjal foglalkozó vállalkozásnak kellett logót és kisarculatot tervezni.

A 62 pályázati munka közül a megrendelő Timi terveit találta a legjobbnak. Nyertes munkáit Facebook oldalán mutatta be:

joo_timi-edini

 

Rutai Enikő, frissen végzett hallgatónk folytatta ezt a Kreanod-os sikerszériát, aki szintén már saját vállalkozásának útjait egyengeti. Enikő a StudioFlash számára tervezett logójával lett egy logótervező pályázat nyertese, a több mint 70 pályamunka közül lett az övé az első hely.

SFLogo_2

 

 

És ha már a Kreanod pályázatok szóba kerültek. Hallgatóink szorgalmasan vesznek részt külsős pályázatokon is, rendre szép eredményeket érnek el. Hallgatóink e pályázatok lévén idegen közegben is megmérettethetik, kipróbálhatják magukat, élesben vethetitek be az elméleti tudnivalókat a gyakorlatban, tapasztalatokat szerezhetnek, tanulhatnak, fejlődhetnek.

Akikről tudunk, róluk blogbejegyzésekben számolunk be, és a lista természetesen nem teljes. 🙂

Bemutatjuk: Kreanod pályázatokon indult hallgatóink és munkáik – I.

1

 

 

 

 

 

Bemutatjuk: Kreanod pályázatokon indult hallgatóink és munkáik – II.

2

 

Név szerint is ki szeretnénk emelni két hallgatónkat, akik tényleg folyamatosan alkotnak pályázatokra, de nemcsak pályázatokra, hanem mindig aktívan és szorgalmasan részt vesznek a hallgatóink számára kiírt kreatív feladatokban is: Pánczél Gabi és Barócsi Dia – most egy-egy pályázati munkájukat mutatjuk be, de hamarosan blogbejegyzésben is részletesebben bemutatjuk őket.

Pánczél Gabi munkája, amely  shortlist-re került, 10-es értékelést kapott

 

Barócsi Dia egyik terve, mely szintén shortlist-re került, 10-es értékelést kapott

 

Biztosak vagyunk abban, hogy ennél jóval többen is részt vesznek külsős pályázatokon, de róluk és munkáikról akkor tudunk beszámolni, ha nekünk is beszámolnak róluk! 🙂 Még mindig várjuk ezeket a beszámolókat kedves Hallgatóink! 🙂

 

Mi sem hagyjuk unatkozni hallgatóinkat, a kreatív feladatok mellett időnként pályázatokat is írunk ki hallgatóinknak, melyek során már valódi megrendelőknek kell tervezniük, tehát éles, komoly munka elé állítjuk őket. Saját idei pályázataink közül még egy logótervező pályázatot mutatunk be, melynek során a hallgatóink a Boggi’s csokoládé manufaktúra számára tervezhettek logót. A jobbnál-jobb tervek közül a megrendelő Dobi Gabi logótervét választotta győztes logónak. És a többiek sem távoztak üres kézzel, hiszen ők is gazdagabbak lettek – élményekkel, tapasztalatokkal, és ha tisztességesen kidolgozták a beadott pályamunkát, akkor egy komoly referenciával is.

Újabb gyakorlati munka a Webdesignsuliban

dobi-gabi-gyoztes-

 

 

 

A tanfolyam során a hallgatóknak komplett arculatot kell tervezniük képzeletbeli megrendelőknek.

Eddig még a hallgatók előtt is rejtve voltak társaik munkái, hogy egy kicsit nehezítsük a dolgukat :), önállóan próbáljanak meg inspirálódni, ötleteket gyűjteni, de így év végén már itt az ideje, hogy bemutassunk néhány szemrevaló arculattervet, brand moodboard-ot.

Horváth_Brigi

Horváth Brigi munkája

 

Sipos_Ágnes2

Sipos_Ágnes_cimke

Sipos Ági tervei

 

farkas_aliz

Farkas Aliz arculatterve

 

Biszku-Dévai_Judit

Biszku-Dévai Judit arculati moodboardja

Kovács_Móni-cimke

Kovács_Móni-csomagolas

Kovács Móni csomagolástervei

 

 

Móring_Andrea

Móring Andi munkája

 

Laki_Bernadett

Laki Bernadett arculattervei

 

A hallgatóink munkái (logótervek, print munkák, weboldalak) egyébként egész évben megtekinthetőek, folyamatosan közzétesszük őket a weboldalunkon.

>>> Hallgatóink munkái

hallgatói-print

 

 

 

 

 

 

És nem egyszer visszaköszönnek kreatív, évszakokhoz, ünnepekhez, eseményekhez kapcsolódó montázsok, design poszterek, grafikák a Facebook oldalunkon is.

>>> Webdesign Suli Facebook oldal

facebook_borito_2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyhoz és év végéhez közeledve mindenki számot vet az év során elvégzett feladatokról, megvalósított tervekről, és gondolatban már a jövő évi célokat, kihívásokat „veti papírra” – szó szerint és gondolatban egyaránt. 🙂

Mi sem tétlenkedtünk az év során, a teljesség igénye nélkül csak a „nagyobb falatokat” vesszük sorra:

Megújítottuk a Webdesign tanfolyam tananyagát, új tankönyvet szerkesztettünk:

Tananyag UPDATE 2017

tananyag-mockup-2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összeállítottuk végzett hallgatóinkat bemutató e-bookunkat, mely természetesen a jövő évben folyamatosan bővülni fog: 

Akikre büszkék vagyunk – letölthető e-book

vegzett_hallgatok_ebook-facebook-hirdetes

 

 

 

 

 

 

 

 

Megírtuk és kiadtuk a Webdesignsuli első könyvét, Varázslatos weboldalak címmel, mellé kreatív kalendáriumot készítettünk:

Könyvajánló télre

jon-konyv-ajandekkal

 

 

 

 

 

 

 

 

A munka az új évben sem áll meg, de a jövőre vonatkozó terveink, célkitűzéseink egyelőre maradjanak titokban! 🙂 Egy biztos: a jövő is számos kihívást és újdonságot tartogat számunkra és számotokra is! 🙂

 

 

 

hogomb

 

 

Mesés Karácsonyt, Sikeres Új Évet kívánunk Nektek!

Tartsatok velünk 2018-ban is!

 

Hozzászólások