Az Év hallgatói munkái – és egy kis évértékelés

Ismét eltelt egy év, mely igen mozgalmasan és izgalmasan telt a Webdesignsuli háza táján is. Kiváló hallgatóink kiváló munkáival és néhány gondolattal szeretnénk zárni az évet.

       

Év közben is mindig örömmel és büszkeséggel töltenek el minket hallgatóink munkái és sikerei, így év végén pedig igazán jó érzés visszatekinteni rájuk, látni, hogy milyen remek alkotások születtek egy év alatt, milyen tehetséges hallgatók vesznek minket körül.

Köszönjük! : )

   

Szívünk szerint minden hallgatónkat egyesével bemutatnánk, de ahhoz egy külön blogot kellene indítanunk : ) Igen nagy és színes a társaság, nagyon örülünk, hogy a nálunk megszerzett ismereteket és gyakorlatokat saját javukra fordítják, ki így-ki úgy, tapasztalataikat és kreativitásukat magukkal viszik és hasznosítják a világ másik végén is. : ) Van hallgatónk Venezuelából, Malajziából, az USA-ból, de van hallgatónk például Svédországból, a környező országokból, de még a „szomszéd” utcából is. : )

     

Tanfolyamunk hallgatóink számára többek között egy hosszú utazás kezdete, egy új út első lépése, szárnybontogatásaik első színtere, életük egyik fontos mérföldköve, egy új szakma/egy új élet kezdete, ötleteik, kreativitásuk megvalósítása, kikapcsolódás, ÉLMÉNY, önismereti tréning.

Számunkra pedig számos sikersztori tárháza. : )

De beszéljenek inkább hallgatóink:

Hallgatóink mondták

          

Több kiemelkedő hallgatónk közülük is Krusper Szilvi hallgatónkat emelnénk ki, aki a megújult tanfolyamunkhoz az elsők között csatlakozott. Szorgalmával, tehetségével, jó ízlésével és kreativitásával példa lehet mindenki számára.

      

Szilvi első ízben akkor tűnt fel, amikor a „gólyáknak” kiírt kreatív feladatunkon a nyertesek közé került a greenery színvilágában megalkotott montázsával:

Tavaszi kreatív feladat hallgatóinknak

         

krusper_szilvi_0406

       

     

Majd a később meghirdetett logótervező pályázat nyertese Szilvi lett.

Tavaszi gyakorlati munka a Webdesignsulibankrusper_szilvi (3)

     

Szilvi – ahogy addig mindenben – design poszter versenyünkben is részt vett, melyet szintén kreatív alkotásával koronázott meg, ennek technikáját velünk is megosztotta.

Hallgatónk bemutatja: leveles-betűs grafika készítése

     

Krusper_Szilvi (3)-

       

     

Szilvi természetesen a tanfolyami feladatokat is nagyszerűen végezte el, az első logóktól kezdve egészen az első weboldalakig. Az első modulzáró feladatunkhoz kapcsolódó arculati tervei, brand moodboardja is előkelő helyre került, méghozzá a Varázslatos weboldalak című könyvünkbe.

  

oldalpar-mockupok3

      

     

A vizsgamunkaként készített (vállalkozásának) weboldala, az azon bemutatott munkái is példaértékűek.

          

krusper_szilvi_puregraphic

     

       

Nem, nem beépített emberünk, egyszerűen a tanfolyamhoz való hozzáállása, munkái magukért beszélnek! : )

      

A felsorolást Emesékkel folytatnánk. : )

   

Mátyás Emese precízen megtervezett és kivitelezett arculati moodboardja szintén bekerült a Varázslatos weboldalak című könyvünkbe.

        

oldalpar-mockupok3

    

       

Vizsgamunkaként készített weboldala is bekerült a példamutató hallgatói weboldalak közé.

        

matyas_emese-design-me

 

  

Mester Emese szorgalmasan részt vett kreatív feladatainkban, melyeken alkotásaival rendre remekül szerepelt: a montázskészítő verseny győztese lett, és ő lett a design poszter készítő verseny egyik befutója.

  

Mester_Emese-

         

Mester_Emese (3)

      

  

Vizsgamunkaként készített weboldala pedig mindenki számára meghozza a kedvet egy egzotikus utazáshoz. : )

               

mester_emese_kaposadesign

 

       

És ha már a honlapoknál tartunk, akkor a hallgatói weboldalak közül még Lakatos Juli egyedi weboldalát is be szeretnénk mutatni. Juli egy pékség-pizzéria számára készített weboldalt.

            

lakatos_julianna_bazsalikom

 

          

Torma Loretta hallgatónk egyelőre a tanfolyam első modulját teljesítette, tehát a weboldalkészítés lesz a következő lépcsőfok számára, de művészi grafikai munkáival már most kiemelkedett.

    

Mock-up

            

Torma_Loretta

          

Branding Identity MockUp Vol16

            

02-Cosmetics-free-mockup-by-mockupcloud

            

Free Invitation Card & Envelope

    

        

Korábbi hallgatóink beszámolóit is mindig szívesen fogadjuk, hiszen mi is így láthatjuk, hogy a webdesign tanfolyam után ki-merre orientálódott, ki-mibe-hogyan vágott bele.

Ihász Anita végzett hallgatónk igazi örömhírrel örvendeztetett meg minket: webdesigner vállalkozása mellett elindította első önálló és saját webshopját – mindezt család, gyerekek mellett. Anita maga találta ki, tervezte meg és hozta létre magukat a termékeket (párkapcsolati kártyák, kártyacsomagok) és magát a webshop-ot. Mindezt egyedül, önállóan, hasznosítva a webdesign tanfolyam során tanultakat, valamint az elmúlt évek tapasztalatait.

Sikersztorijáról blogbejegyzésben számoltunk be:

Anyuska, avagy hogyan építs karriert, vállalkozást otthonról, gyerekek mellett?

  

anyuskaboltja   

slider_webes

   

       

Végzett hallgatónk, Joó Timi is örömmel számolt be nekünk arról, hogy saját vállalkozásának beindítása  Virtual Page mellett sikeresen szerepel Kreanod-os kreatív pályázatokon, melyek közül most nyert meg egy arculattervező pályázatot, melynek keretében egy aromaterápiás illóolajjal foglalkozó vállalkozásnak kellett logót és kisarculatot tervezni.

A 62 pályázati munka közül a megrendelő, Timi terveit találta a legjobbnak. Nyertes munkáit Facebook oldalán mutatta be:

 


joo_timi-edini

 

       

Rutai Enikő, végzett hallgatónk folytatta ezt a Kreanod-os sikerszériát, aki szintén már saját vállalkozásának útjait egyengeti. Enikő a StudioFlash számára tervezett logójával lett egy logótervező pályázat nyertese, a több mint 70 pályamunka közül lett az övé az első hely.

            

SFLogo_2

     

        

És ha már a Kreanod pályázatok szóba kerültek. Hallgatóink szorgalmasan vesznek részt külsős pályázatokon is, rendre szép eredményeket érnek el. Hallgatóink e pályázatok lévén idegen közegben is megmérettethetik, kipróbálhatják magukat, élesben vethetitek be az elméleti tudnivalókat a gyakorlatban, tapasztalatokat szerezhetnek, tanulhatnak, fejlődhetnek.

Akikről tudunk, róluk blogbejegyzésekben számolunk be, és a lista természetesen nem teljes. : )

Bemutatjuk: Kreanod pályázatokon indult hallgatóink és munkáik – I.

        

1

  

     

Bemutatjuk: Kreanod pályázatokon indult hallgatóink és munkáik – II.

            

2

   

       

Név szerint is ki szeretnénk emelni két hallgatónkat, akik tényleg folyamatosan alkotnak pályázatokra, de nemcsak pályázatokra, hanem mindig aktívan és szorgalmasan részt vesznek a hallgatóink számára kiírt kreatív feladatokban is: Pánczél Gabi és Barócsi Dia – most egy-egy pályázati munkájukat mutatjuk be, de hamarosan blogbejegyzésben is részletesebben bemutatjuk őket.

          

Pánczél Gabi munkája, amely  shortlist-re került, 10-es értékelést kapott

        

Barócsi Dia egyik terve, mely szintén shortlist-re került, 10-es értékelést kapott

         

        

Biztosak vagyunk abban, hogy ennél jóval többen is részt vesznek külsős pályázatokon, de róluk és munkáikról akkor tudunk beszámolni, ha nekünk is beszámolnak róluk! : ) Még mindig várjuk ezeket a beszámolókat kedves Hallgatóink! 

        

Mi sem hagyjuk unatkozni hallgatóinkat, a kreatív feladatok mellett időnként pályázatokat is írunk ki hallgatóinknak, melyek során már valódi megrendelőknek kell tervezniük, tehát éles, komoly munka elé állítjuk őket. Saját pályázataink közül egy logótervező pályázatot mutatunk be, melynek során a hallgatóink a Boggi’s csokoládé manufaktúra számára tervezhettek logót. A jobbnál-jobb tervek közül a megrendelő Dobi Gabi logótervét választotta győztes logónak. És a többiek sem távoztak üres kézzel, hiszen ők is gazdagabbak lettek – élményekkel, tapasztalatokkal, és ha tisztességesen kidolgozták a beadott pályamunkát, akkor egy komoly referenciával is.

           

Újabb gyakorlati munka a Webdesignsuliban

           

dobi-gabi-gyoztes-

     

        

A tanfolyam során a hallgatóknak komplett arculatot kell tervezniük képzeletbeli megrendelőknek.

Eddig még a hallgatók előtt is rejtve voltak társaik munkái, hogy egy kicsit nehezítsük a dolgukat : ), önállóan próbáljanak meg inspirálódni, ötleteket gyűjteni, de itt az ideje, hogy bemutassunk néhány szemrevaló arculattervet, brand moodboard-ot.

         

      

Sipos Ági tervei

  

farkas_aliz
Farkas Aliz arculatterve

     

Biszku-Dévai Judit arculati moodboardja

   

Kovács Móni csomagolásterve

         

Móring Andi munkája

       

Laki_Bernadett
Laki Bernadett arculattervei

      

      

A hallgatóink munkái (logótervek, print munkák, weboldalak) egyébként egész évben megtekinthetőek, folyamatosan közzétesszük őket a weboldalunkon.

>>> Hallgatóink munkái

         

És nem egyszer visszaköszönnek kreatív, évszakokhoz, ünnepekhez, eseményekhez kapcsolódó montázsok, design poszterek, grafikák a Facebook oldalunkon is.

>>> Webdesign Suli Facebook oldal

        

facebook_borito_2017

   

      

    

       

      

         

Ebben az időszakban mindenki számot vet az év során elvégzett feladatokról, megvalósított tervekről, és gondolatban már a jövő évi célokat, kihívásokat „veti papírra” – szó szerint és gondolatban egyaránt. : )

       

Mi sem tétlenkedtünk az év során, a teljesség igénye nélkül csak a „nagyobb falatokat” vesszük sorra:

Megújítottuk a Webdesign tanfolyam tananyagát, új tankönyvet szerkesztettünk:

Tananyag UPDATE 2017

     

tananyag-mockup-2017

 

      

     

      

      

   

     

      

    

  

     

      

Összeállítottuk végzett hallgatóinkat bemutató e-bookunkat, mely természetesen a jövő évben folyamatosan bővülni fog: 

Akikre büszkék vagyunk – letölthető e-book

         

vegzett_hallgatok_ebook-facebook-hirdetes

     

   

     

       

    

   

      

     

Megírtuk és kiadtuk a Webdesignsuli első könyvét, Varázslatos weboldalak címmel, mellé kreatív kalendáriumot készítettünk:

Könyvajánló télre

       

jon-konyv-ajandekkal

    

  

    

      

   

A “Varázslatos weboldalak” című könyvünket már nem lehet nyomtatott kiadásban megvásárolni. Köszönjük szépen a megértésedet!

A munka az új évben sem áll meg, de a jövőre vonatkozó terveink, célkitűzéseink egyelőre maradjanak titokban! : ) Egy biztos: a jövő is számos kihívást és újdonságot tartogat számunkra és számotokra is! : )

    

     

hogomb

  

     

Mesés Karácsonyt, Sikeres Új Évet kívánunk Nektek!

Tartsatok velünk 2018-ban is!

    

     


    

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.