Hasznos eszközök webdesignereknek

A minap egy végzős hallgatóm mondta nekem: “Barbi, nekem az az érzésem, hogy Te minden klassz weboldalt ismersz.” : ) No, ha mindet nem is, de ismerek néhány olyan webes alkalmazást és online eszközt, ami megkönnyíti a kezdő és gyakorló webdesignerek dolgát. Ezek közül mutatnék most be hármat.

 

Freshbooks

 

 

Bár a magyar hatóságok nem fogadják el hivatalosnak a Freshbooks-on kiállított számlát, egy másik nagyon hasznos funkciója van a programnak: zseniális árajánlatokat tudsz vele készíteni, nagyon egyszerűen. Előfizetéssel használható, de a szolgáltatásnak van ingyenes kipróbálási lehetősége, érdemes kipróbálnod. Igényes megjelenésű, jól összeállított árajánlatot tudsz készíteni és küldeni leendő ügyfeleidnek, de az ajánlatokat akár PDF-ben is letöltheted, nyomtathatod.

 

 

Evernote

 

   

Ingyenes online jegyzettömb, határidőnapló, sőt még több annál. Segítségével menthetsz a programba emaileket, webhelyeket, eseményeket, stb… Bárhol hozzáférhetsz webes alapon, például okostelefonodon is. Kompakt kis határidőnapló és jegyzetfüzet, hogy valóban mindenre emlékezz.

 

 

Prezi 

 

Talán nem is gondolnánk, de a Prezi magyar találmány és tudtommal máig közreműködnek a cégben a magyar alapítók. Persze az országhatárokat már régen kinőtte a program, a világ legismertebb és leghasználtabb online prezentációkészítő eszköze címre tör. : ) Óriási prezentációkat készíthetünk az alkalmazás segítségével, a lehetőségeknek tényleg csak a fantáziánk szab határt. Vége a Powerpoint-ban gyártott prezentációk korának. Ha igazán szemléletesen akarsz megjeleníteni egy vázlatot, akkor a Prezit válaszd! Jól jöhet ügyféltalálkozókra, egy nagyobb projekt lépéseit is bemutathatod rajta keresztül, de akár a céges meetingeken is villanthatsz egy ilyen klassz prezentációval.

  

  


 

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.