A következő tanfolyam indul

2019. december 12.

Könyvajánló télre

Téli könyvajánlónk rendhagyó lesz: saját, most megjelent „Varázslatos weboldalak” című könyvünket szeretnénk bemutatni, figyelmetekbe ajánlani. 🙂

Az elmúlt hónapokban nagy munkában voltunk, hogy így karácsonyra, év végére előrukkolhassunk Nektek valami izgalmassal… Megfogható, megtapintható, megszagolható, megszemlélhető történetben gondolkodtunk.

A végeredmény:

Varázslatos weboldalak

eleje-hatulja_izso

 

Egy kedvcsináló, gondolatébresztő, színes-szagos könyv a webdesign-ról, weboldalakról, kifejezetten laikusoknak. Semmi „szakmázás”, semmi megfoghatatlan elmélkedés, csakis csupa-csupa érdekesség a varázslatos weboldalak világából!

Tudjuk, hogy Ti is szeretitek kézbe venni a könyveket, a Webdesign tanfolyam hallgatói is előszeretettel forgatják a tanfolyam igen tartalmas tankönyvét – valljuk be, a sok monitornézés után jól is esik végre kézzel fogható dolgot is megtekinteni, áttanulmányozni. És persze az sem baj, ha a könyvespolcunk egy újabb remek darabbal bővül. 🙂

 

Könyvünket alapvetően egy könnyed utazásnak szánjuk a weboldalak világába.

Az olvasót Cziráki Barbara, a WebdesignSuli alapító oktatója kalauzolja a varázslatos weboldalak világában. A könyvből kiderül többek között, hogy miként kezdjünk neki, ha weboldalt szeretnénk tervezni, honnan merítsünk ötletet, vagy hogy milyen írott és íratlan szabályoknak kell megfelelnie a leendő weboldal látványtervének.

 

Előszó helyett

 

oldalpar-mockupok1

Hölgyeim
és
Uraim…

Most lehull a lepel a „szemfényvesztőkről”, akiket webdesignerként ismerhet a nagyérdemű közönség. Kik ők valójában és mivel foglalkoznak? Ördögi terveik részeként hogyan befolyásolnak minket a varázslatos weboldalaik által?
Ugrasszuk hát ki a nyuszit a kalapból, és tekintsünk be a kulisszák mögé! S ha kedvet kaptunk, nyugodtan suhintsunk párat mi is a varázspálcánkkal!

 

 

Kukkants be a weboldalak varázslatos világába, ahol a varázsló, azaz a webdesigner akár Te is lehetsz!

Tarts velünk!

a 116 oldalas, színes illusztrációkkal teletűzdelt, ujjgyakorlatokkal és kreatív feladatokkal is megfűszerezett keménytáblás könyvünkben

 

oldalpar-mockupok3Apropó illusztrációk! A Varázslatos weboldalak című könyvünk elkészítése során saját hallgatóink, nem mellesleg az ő kiváló munkáik is inspiráltak minket.

 

A mellékelt oldalpáron Krusper Szilvia és Mátyás Emese kiváló eredménnyel végzett webdesigner hallgatóink ötlettábláit hozzuk fel példaként.

 

 

 

És hogy kinek szól a könyv?

NEKED!

Neked szól, ha…

  • Webdesigner szeretnél lenni: 
    Kitanulnád ezt a kreatív és izgalmas szakmát, ami szinte inkább a hobbid lenne, mintsem a munkádnak tűnne. A dizájn és a weboldalak iránti szenvedélyedet anyagilag előnyössé változtatnád.
  • Vállalkozásod weboldalát készítenéd el: 
    Vállalkozó vagy, és a saját weboldaladat készítenéd el, céged, márkád vagy terméked arculatát alkotnád meg.
  • Tanulnál valami hasznosat: 
    Még nem tudod merre tovább, de tanulnál valamit. Alapvetően van egy kreatív éned, szereted a szép dolgokat, alkotótípus vagy, nem mellesleg hasznos időtöltést keresel. Ki tudja, még az is lehet, hogy beleszeretsz a varázslatos weboldalakba…

 

Te melyik csoportba tartozol? 🙂

Nem tartozol éppen egyikbe sem? Sebaj! Akkor is érdemes kezedbe venni a könyvet, mert:

még az is lehet, hogy ebben a kis kalauzban éppen rábukkansz olyan infókra, melyek felkeltik az érdeklődésedet egy-egy kreatív terület iránt, elgondolkodtatnak azon, hogy a jövőben esetleg mivel foglalkoznál szívesen, és ennek fényében tudsz orientálódni, tanulni, de az is lehet, hogy éppen

ahhoz kapsz kedvet és motivációt, hogy Te is a Webdesign tanfolyamunk hallgatója legyél!

… ahogyan ezt tették már több százan az elmúlt 6 év során 🙂

 

hallgatoink-mondtak

 

 

Az alábbi oldalt könyvünk legutolsó oldaláról mutatjuk: azok a hallgatóink mondták, akik nálunk végezték a Webdesign Tanfolyamot.

 

Ha Te is webdesigner szeretnél lenni, a következő webdesign tanfolyamunk hamarosan indul online!

>>> Katt ide több infóért és jelentkezésért!

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendeld meg még ma a könyvet!

MOST kreatív határidőnaplóval is megajándékozunk! 🙂

Hogy miért kreatív? Vedd kézbe, és megtudod! 🙂
jon-konyv-ajandekkal

www.konyv.webdesignsuli.hu

 

 

 

Hozzászólások