Megújultunk!

Év eleje óta dolgoztunk rajta, most örömmel jelenthetjük be a nagyvilágnak is, hogy a Webdesign tanfolyam tananyaga 100%-osan megújult.  Júliustól már minden új hallgatónk a friss és ropogós, “fullos”, vadi új tananyagot kapja kézhez.

        

A WebdesignSuli 8 éves fennállás óta már több ízben is megújult a tananyag – hiába, az online világ rohamtempóban változik, és bizony amellett, hogy a trendek jönnek-mennek, a felhasználói és megrendelői igények, elképzelések is alakulnak, és hallgatóink is egyre nyitottabbak az újdonságok iránt. A Webdesign tanfolyam felfrissített tananyagában éppen ezért is hozunk vadi új trendeket és technikákat, a jócskán kibővített elméleti ismeretek mellett természetesen a gyakorló feladatok gazdag tárháza ezúttal sem marad el.

A WebdesignSuli webdesign tanfolyamának tananyaga online és úgymond “offline” módon is elérhető hallgatóink számára – mindenki kedve, szokása szerint választhatja meg a tanulás helyszínét és idejét. : )

            

           

          

A tanfolyam ideje alatt mindig nyitva álló e-oktatóteremben online érhetőek el a tananyag leckéi, a kapcsolódó videókkal és a letölthető mellékletekkel együtt.

         

 

Aki pedig jobban szeret “papíralapon” tanulni, kézbe veheti legújabb tankönyvünket, mely már a 4. saját fejlesztésű tankönyvünk. Extra friss és fullos, színes-szagos!

A leckékhez kapcsolódó oktató videók és a feladatokhoz tartozó mellékletek pedig az egyedi Webdesignsuli-s toll pendrive-on állnak a hallgató rendelkezésére.

          

             

            

   

✔️ a legfrissebb 2019-es trendek és technikák
✔️ 264 színes oldalon, nyomtatott, valódi könyv
✔️ rengeteg színes illusztrációval és ábrával
✔️ 11 modul, 75 lecke
✔️ tervezés és kivitelezés nulláról a komplett arculatig és a működőképes weboldalig, és még azon túl is

          

            

            

         

Saját projektjeink, illusztrációink mellett hallgatóink példamutató munkái is helyet kaptak a tankönyvben, melyek kiválóan szemléltetik egyrészt azt, hogy az elméleti ismeretek hogyan kelnek életre a gyakorlatban, másrészt azt, hogy mire is képesek hallgatóink – a nulláról indulva! Sőt, még végzett hallgatóink vállalkozásaiból, megrendelőknek készített munkáikból is “kreáltunk” tananyagot, állítottunk össze leckéket – ezek bizony valódi hús-vér példák, kiváló példák arra, hogy a tanfolyamon tanultak hogyan kerülnek bevetésre élesben. Hallgatóink számára nem csak hasznos inspirációk, de remek “tananyagok” is. : )

       

         


          
Hogy mi mindent tanulhatsz a Webdesign tanfolyamon? 

A tanfolyam tananyagát alapvetően két nagy modulra oszthatjuk:

#1 grafikai tervezés arculattervezés

#2 weboldalkészítés

Mindezek mellett pedig betekintést adunk az online marketing, valamint a vállakozásindítás és a szabadúszó karrier világába is. 

             

A részletes tematika el is meséli, hogyan milyen ismeretekre és gyakorlatokra tehetsz szert a 6 hónapos tanfolyamon  >>> Webdesign tanfolyam FRISS tematika

 

          


    

És bizony hallgatóink sosem unatkoznak! A saját gyakorlást szolgáló feladatok mellett 2 modulzáró feladattal is bizonyíthatják rátermettségüket, és ezzel együtt egyben visszaigazolást is kapnak az eddigi munkájukról, szárnybontogatásaikról. A tanfolyamot végül a vizsgamunkájukkal pecsételhetik meg, mely ugyan a tanfolyam zárását jelenti, de kibontakozó vállalkozásuk, szabadúszó karrierjük első állomása is lehet, hiszen saját maguk vagy akár valódi megrendelő számára kell egy komplett weboldalt készíteniük.

       

         

ÉS A RÁADÁS!

A tananyag mellett bónusz tananyagaink is megújultak. : )

           

              

         

            

        


          

Ha Te is szeretnéd elsajátítani a megújult tananyagot, Te is lecsapnál a bónuszokra, jelentkezz a most induló webdesign tanfolyamra!

         

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.