“Motoros” gyakorlati munka hallgatóinknak

Az igazi tavasz beköszöntével mi is „motorra pattantunk”, motoros témában írtunk ki pályázatot hallgatóink számára. Bejegyzésünkben betekintést nyújtunk a pályázat részleteibe, valamint bemutatjuk a legjobb gyakorlati munkákat! Lesd meg őket Te is! : )

WebdesignSuli hallgatói hatalmas energiával és lelkesedéssel vetették bele magukat a gyakorlati munka elkészítésébe.

Ez a gyakorlati pályázat, ahogyan a korábbiak is, ez is minden végzett és jelenlegi hallgatónk számára nyitva állt.

A WebdesignSuliban fontosnak tartjuk, hogy mind a kezdő, mind a már gyakorlottabb webdesigner hallgatóink megmérettethessék magukat, bemutathassák a tanfolyamon megszerzett tudásukat. Ezek a gyakorlati munkák nagyszerű lehetőségnek bizonyulnak számukra, hiszen valódi megrendelők, megbízók számára készíthetik el munkájukat, akiktől fejlődésüket is elősegítő visszajelzéseket kapnak, és akár jövőbeli megbízásaikat is megalapozhatják egy-egy ilyen munkával.

Nem mellesleg a győztes pályamunka megalkotóját a megrendelő munkadíjjal is jutalmazza. Azonban a többiek sem távoznak „üres kézzel”, hiszen ők is élményekkel, tapasztalatokkal, akár komoly referenciával is gazdagodhatnak.

A legjobb munkák közül pedig nemcsak nyertest, hanem második és harmadik helyezettet is hirdetünk. : )

Lássuk, mit kell tudni a megrendelőről és a pályázatról!

A Cross-Country Adventures fő profilja motorkerékpárok – terepmotorozás – raliversenyzés, valamint alkatrészek tervezése és gyártása terep- és rally motorokhoz.

A pályázat tárgya: a megrendelő saját terméke, egy speciális, prémium minőségű lábtartó számára készített egyoldalas termékbemutató oldal.

A megrendelőnek voltak konkrét elképzelései a weboldallal kapcsolatban, de sok mindenben szabad kezet kaptak a hallgatók.

A megrendelő megosztotta a weboldal felépítésére vonatkozó ötleteit, valamint az oldalra kerülő tartalmakat is átadta, melyek sokat segítettek hallgatóink számára abban, hogy könnyebb legyen megtervezni, kialakítani és tartalommal megtölteni az oldalt alkotó részeket, blokkokat.

Hallgatóink ezúttal tehát egy igazán komplex megrendelői megbízásnak tehettek eleget, azonban még ettől a komoly feladattól sem riadtak vissza, sőt sokakat inspirált ez a klassz téma. Ezúttal is szép számmal érkeztek pályázati munkák a WebdesignSuli virtuális postaládájába. : )

Ééés akkor elsőként jöjjön a győztes pályamunka!

Juhász Andrea hallgatónk munkája

Andrea 2021 januárjában végezte el a Webdesign Tanfolyamot, azóta pedig saját kreatív vállalkozásán dolgozik, és fejleszti magát. : )

A valódi munka azonban még csak most jön – a megrendelővel való közös munka, melynek során többek között a weboldalterv is megkapja a végső formáját, tartalmait.

Andrea, szívből gratulálunk! : )

Ahogy ígértük, a pályázók közül II. és III. helyezettet is hirdetünk! 

A pályázat II. helyezettje: Ragó Bernadett munkája

Bernadett nemrégiben kezdte a Webdesign Tanfolyamot, ahol szintén remek munkákat láthatunk Tőle. Bernadett a tanfolyam gyakorló feladatai mellett örömmel mérettette meg tudását ezen a pályázaton. : )

A pályázat III. helyezettje: Tánczos Eszter munkája

Eszter a közelmúltban végezte el a Webdesign Tanfolyamot, ahol jobbnál jobb munkákkal örvendeztetett meg minket. Szuper munkáit ajánlópecséttel is jutalmaztuk. : )

Bernadett és Eszter, Nektek is szívből gratulálunk! : )

További munkákat is szeretnénk bemutatni : )

Tóth Máté hallgatónk munkája
Kispál Dóra hallgatónk munkája
Hideg Ágnes hallgatónk munkája
Fazakas Zsuzsanna hallgatónk munkája

Minden résztvevő hallgatónknak köszönjük szépen a munkáját! : )


Sok sikert kívánunk Nektek az újabb kihívásokhoz! : )

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.