Weboldalkészítő pályázat egy ügyvédi iroda számára

A „kihívások” az idei évben sem állnak meg, a tavaszt egy remek pályázattal, gyakorlási lehetőséggel indítottuk a WebdesignSuliban. Bejegyzésünkben körbejárjuk a pályázat részleteit, valamint mutatjuk a csokorba gyűjtött legszuperebb munkákat, valamint a nyertes pályamunkát. Csekkold őket Te is! : )

Hallgatóink óriási lendülettel és hatalmas lelkesedéssel vetették bele magukat az idei év első WebdesignSulis megmérettetésébe. : )

A gyakorlati munkák régi és új hallgatónk számára egyaránt nyitva állnak. Fontosnak tartjuk ezek megszervezését, hiszen ezek által mind a kezdő, mind a már gyakorlott webdesignerek „képben” lehetnek saját teljesítményükkel, valamint nagyon hasznos visszajelzéseket kaphatnak valódi megrendelőktől, és akár jövőbeli megbízásaikat alapozhatják meg egy-egy ilyen munkával. 

A WebdesignSuli hallgatói nem riadnak vissza ezektől a kihívásoktól, napi elfoglaltságaik és a Webdesign Tanfolyam végzése, illetve a webdesign vállalkozásuk mellett időt-energiát nem sajnálva vetik bele magukat a gyakorlati munkák megvalósításába. Megmérettetik, kipróbálják magukat, élesben vetik be az elméleti tudnivalókat a gyakorlatban, további tapasztalatokat szereznek, fejlődnek. A győztes pályamunka alkotóját a megrendelő munkadíjjal is jutalmazza, de a többiek sem távoznak üres kézzel, hiszen ők is gazdagabbak lesznek – élményekkel, tapasztalatokkal, és ha tisztességesen kidolgozták a beadott pályamunkát, akkor egy komoly referenciával is.

valódi megrendelő, valódi elvárások
=
100% gyakorlat, 100% referenciamunka

Nézzük, hogy mit lehet tudni a megrendelőről és a weboldalkészítő pályázat részleteiről! : )

Ezúttal egy igazán komoly „témával” leptük meg hallgatóinkat.
Dr. Csonka Balázs ügyvéd új weboldalt szeretett volna a dr. Csonka ügyvédi iroda számára, a jelenlegi, kissé már elavult weboldaluk helyett.

A megrendelőnek voltak konkrét elképzelései a weboldallal kapcsolatban, de sok mindenben szabad kezet kaptak a hallgatók.

A megrendelő megosztotta a honlap felépítésével kapcsolatos ötleteit, valamint az oldalra kerülő tartalmak nagy részét is átadta, melyek sokat segítettek hallgatóink számára abban, hogy könnyebb legyen megtervezni, kialakítani és tartalommal megtölteni az oldalt alkotó részeket, blokkokat.

Hallgatóink ezúttal tehát egy igazán összetett megrendelői megbízásnak tehettek eleget, azonban még ettől a komoly feladattól sem riadtak vissza, sőt, sokakat inspirált ez a nívós téma. : )

Ééés akkor elsőként jöjjön a győztes pályamunka!

Dani Réka hallgatónk weboldala

Réka a 2023 szeptemberében indult tanfolyamunk hallgatója, idén februárban végzett, és a tanfolyam során is remek munkákat alkotott. Frissen végzett hallgatónkként a pályázati munkája is igazán kiemelkedő! : )

Réka, ezúton is szívből gratulálunk! : )


A legjobb munkák közül a nyertes mellett II. és III. helyezettet is hirdetünk. : )

A pályázat II. helyezettje: Tóth Ágnes hallgatónk weboldala

Ágnes 2023 nyarán végezte el a Webdesign Tanfolyamot, ahol mindvégig szuper munkákat alkotott, a vizsgamunkaként a saját webdesigner vállalkozása weboldalát készítette el.

A pályázat III. helyezettje: Werner Attila hallgatónk weboldala

Attila szintén tavaly végzett a WebdesignSuliban, ahol szintén remek munkákkal állt elő.

Ágnes és Attila, Nektek is szívből gratulálunk! : )


További nagyszerű weboldalakat is szeretnénk bemutatni.

Benke Flóra hallgatónk weboldalterve
Csillik Nikoletta hallgatónk weboldalterve
Dr. Nagy Vivien hallgatónk weboldalterve
Edina Szarková hallgatónk weboldalterve
Hegedüs Csaba hallgatónk weboldalterve
Kincses Krisztina hallgatónk weboldalterve
Kispál Dóra hallgatónk weboldalterve
Pap Éva hallgatónk weboldalterve
Simon Roland hallgatónk weboldalterve
Tatai-Szűcs Krisztina hallgatónk weboldalterve
Varga Beáta hallgatónk weboldalterve

Minden résztvevő hallgatónknak köszönjük szépen a munkáját! : ) 


Sok sikert kívánunk Nektek az újabb kihívásokhoz! : )

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.