10 ingyenes text effekt

A design során lényeges a fontok kiválasztása és azok megfelelő alkalmazása. Azonban vannak esetek, amikor nem elég szimplán a font, hanem szeretnénk egy igazán ütős, például 3D szöveg effektet, vagy fém hatást, stb… használni.

 

Ilyenkor nekiláthatunk és pár óra alatt szuper text effektet hozhatunk össze a Photoshopban. Azonban, ha nincs erre kapacitásunk, akkor számtalan ingyenes effektet tudunk letölteni a netről.

Ezeket többféle módon kell alkalmazni. Van, amelyik hasonló egy mockuphoz, azaz a szövegünket egy intelligens Photoshop objektumot megnyitva kell beírni és azt mentve automatikusan megjelenik a kész mű. De vannak olyan effektek is, amiket a stíluspanelbe kell betölteni Photoshopban és a tetszőlegesen beírt szövegünket kijelölve csak kiválasztjuk a kívánt stílust és kész.

 

Most olyan PSD réteges text effektekből gyűjtöttünk össze egy párat Nektek, melyeket megnyitva a Photoshopban az intelligens objektum megnyitásával és a szöveg oda való beírásával készíthettek el. A minta képekre kattintva az effekt letöltési oldalára navigálhattok:

 

3d-retro-text

 

candy-text-effect

 

chrome-metal-text-effect

 

lightbox-text-effect-photoshop-1

 

metal-text-effect

 

neon-text

 

retro-style-text-effect

 

soft-white-type-effect-photoshop

 

wall-concrete-text-effect-for-photoshop

 

old-school-text-style 

 

 


 

3 hozzászólás a témában - “10 ingyenes text effekt”

    1. Cziráki Barbara

      Szia Dia! PS- ban Window menüpont, majd Styles, majd ott a megjelenő lebegő panelen lenyitva a kis jobb oldali nyilacskát, Load Styles- így kell betölteni.

  1. Dia Görög

    Sajnos nem működik, nem jelenít meg semmit, mikor szeretném betölteni. ASL fájlt akar de a letöltött betűk ps fájlok.

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.