Anyuska, avagy hogyan építs karriert, vállalkozást otthonról, gyerekek mellett?

Bejegyzésünkben két éve végzett hallgatónk, Ihász Anita történetét, elért eredményeit osztjuk meg Veled. Hogy miért? Olvasd tovább!

    

Végzett hallgatóink mindig örömmel számolnak be nekünk arról, hogy a webdesign tanfolyam elvégzése óta hogyan alakult az életük, a karrierjük. Mi pedig örömmel fogadjuk ezeket a beszámolókat, és még nagyobb örömmel osztjuk meg másokkal is, többek között aktív hallgatóinkkal és a még csak a tanfolyam elvégzésével kacérkodókkal, és most Veled is, kedves Olvasó. Igazából bárki számára motiváló, inspiráló erővel hathatnak végzett hallgatóink sztorijai. Steve Jobs szavait kölcsönvéve – mindig éhesnek kell maradnod – a sikerre, a lehetőségekre. Azaz soha nem dőlhetsz hátra jóllakottan és elégedetten, mindig korogjon egy kicsit a gyomrod, mindig lebegjen a szemed előtt egy elérendő cél, egy megvalósítandó terv.

       

Büszkék vagyunk hallgatóinkra, akik mertek egy lépést tenni, belevágni valami újba, és mindezt (elméleti tudnivalókat, gyakorlati tapasztalatokat, élményeket, kapcsolatokat) hasznukra tudják fordítani – nem csak a munka világában, hanem az élet más területein is. Van, aki konkrét tervvel állt elő, és ezért iratkozott be a webdesign tanfolyamunkra, van, akiben a tanfolyam során fogalmazódott meg, hogy milyen irányba szeretne haladni, mit szeretne kezdeni magával (egyik hallgatónk bevallása szerint: „egy igazi önismereti tréning is volt ez az időszak”), illetve rájött, hogy ez az, amit mindig is keresett, a jövőben már nem is tudná magát más területen elképzelni.

      

         

Idén tavasszal az „Akikre büszkék vagyunk” e-bookunkban is bemutattuk végzett hallgatóinkat, és természetesen a lista nem teljes és nem is véges.

      

vegzett_hallgatok_ebook-oldalsav

 

       

Ihász Anita, 2 éve végzett hallgatónk sztoriját is megismerhetjük az e-bookban. Anita sokáig köztisztviselőként tologatta az aktákat a polgármesteri hivatalban, majd friss anyukaként nem találta a helyét, de tudta, hogy nem akar a sorozatnézős-pletykálós anyukák közé tartozni, hasznosan akarta a kicsinyke szabadidejét eltölteni. Így lett a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam hallgatója, ma pedig már több vállalkozás, köztük a My Lovely Notes tulajdonosa.

          

anyuska

 

       

Bevallása szerint soha nem érdekelte a design területe, a webdesigner szakma, de érezte, hogy tennie kell, lépnie kell, az első lépés pedig a webdesign tanfolyamra való jelentkezés volt.

  

„Miután elvégeztem a tanfolyamot, úgy éreztem kinyílt egy kapu előttem. Tudtam, hogy én csak ezt akarom csinálni… alkotni, másoknak örömet szerezni.”

         

      

Anita a tanfolyamot is már család mellett végezte el, munkáit (weboldalak, kiadványok készítése) is családanya szerepe mellett vállalta el, vállalkozásait pedig már két kisgyermek mellett építette fel.

         

„Célom, hogy a hasonló cipőben járó kisgyerekes anyukáknak példát mutassak, hogy kisgyerek mellett is lehetünk sikeres anyukák. Merjünk kockáztatni. Hiszem azt, hogy ha egy anyuka megtalálja újra önmagát, megmutathatja a benne levő kreatív csodát a nagyvilágnak, akkor új anyuka születik, és a család is boldogabb lesz.”

 

      

Anita a napokban számolt be nekünk arról, hogy újabb fordulóponthoz érkezett: elindította első önálló és saját webshopját.

       

anyuskaboltja

  

        

Anita maga találta ki, tervezte meg és hozta létre magukat a termékeket (párkapcsolati kártyák, kártyacsomagok) és magát a webshop-ot. Mindezt egyedül, önállóan, hasznosítva a webdesign tanfolyam során tanultakat, valamint az elmúlt évek tapasztalatait.

          

slider_webes

    

       

„Óriási feladat volt ez nekem, de most már úgy érzem, megérte. Nehéz volt, mert egy 5 és egy 1 éves kislány mellett bizony hajnal 4-kor keltem az elmúlt pár hónap minden egyes reggelén. Amíg a lányok aludtak, lemondtam az olvasás és a tv nézés öröméről, a szórakozásról, és csiszolgattam a kártyákat, a webshopot. Ami a legfontosabb, hogy egyetlen percig nem éreztem ennek a terhét, sőt örömmel keltem korán.” 

        

    

Anita egy újabb remek példája annak, hogy hogyan valósíthatjuk meg kitűzött céljainkat, terveinket. Küldetéséhez megkereste az eszközöket, azaz a bevallása szerint biztos alapot adó webdesign tanfolyamot, majd annak elvégzése után sem volt rest még tanulni, képezni magát, otthonról, gyerekek mellett dolgozott, a szórakozás mellett a pihenésről, a kikapcsolódásról is lemondott, egy jó adag szorgalommal és kitartással folyamatosan tett a céljaiért. A várt eredmény és siker pedig nem maradt el! : )

         

„Ha nincs az iskola és a tudás, amit átadtál, akkor ma nincs a MY LOVELY NOTES  sem! : )”

      

       

És hogy végül a kártyákról is lerántsuk a leplet:

           

„A kártyákról röviden: úgy tapasztaltam, hogy manapság nem divat a párkapcsolaton belüli kommunikáció, élünk egymás mellett és nem együtt. Nincsenek tervek a jövőt illetőn sem. A kártyacsomagok ezt a problémát hivatottak orvosolni. Jelenleg a 25 dolog amiért szeretlek, a 25 dolog amit szeretném ha megtennél értem és a 25 kaland amit veled szeretnék átélni  csomagok kaphatóak. Minden csomag A6-os méretű, 25 lapot tartalmaz, egyik oldalán írható felülettel.”

   

lapok

       

 termek_belso_03

   

         

Anita, szívből gratulálunk!

   

Bejegyzésünket Anita inspiráló tanácsával zárnánk:

„If you can dream it, you can do it!”

 

      


       

Te is meg szeretnéd tenni az első lépést álmaid, céljaid eléréséhez?

      

Jelentkezz hamarosan induló webdesign tanfolyamunkra!

>>Katt ide a részletekért!<< 

        

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.