Az Év Honlapja – Minőségi díj és Különdíj a WebdesignSuli weboldalának

“Az Év Honlapja 2021” pályázaton két díjat is bezsebeltünk a WebdesignSuli weboldalával. : )

Testvériskolánk, a DesignAkadémia weboldalával már elhoztunk egy nívós díjat “Az Év Honlapja” (2020) pályázaton: az év honlapja lett Oktatás kategóriában. A díj átvételekor egymásra kacsintottunk, és már ekkor tudtuk, hogy a következő évben a WebdesignSuli weboldalával nevezünk be erre a rangos szakmai versenyre.

2021. júniusában, a WebdesignSuli 10. születésnapjára redizájnoltuk a logónkat, felfrissítettük az arculati színeinket, továbbá új honlapot és új eOktatótermet készítettünk.

Egy még jobb, még dizájnosabb, még több funkcióval rendelkező WebdesignSuli weboldal született. eOktatótermünk is még színesebb, még jobban áttekinthető és maximálisan felhasználóbarát lett, hallgatóink számára számos extra funkcióval is felvérteztük.

Nem volt kérdés, hogy ősszel irány vele az éppen jubileumát ünneplő “Az Év Honlapja” pályázat, melyen megméretetthetjük, és mindazt, amiért nap mint nap kitartóan teszünk.

Munkánk gyümölcse nem maradt el – a WebdesignSuli weboldalával két díjat is bezsebeltünk! : )

E-learning kategóriában Minőségi díjat kapott 

# Minőségi díjat az a honlap kap az adott kategóriában, amelynek a minőségi szintje kiemelkedő a zsűri szempontrendszere szerint.

Oktatás kategóriában Különdíjjal jutalmazták 

# Különdíjjal a szakmai zsűri azt a weboldalt díjazza az adott kategóriában, amely holtversenyben van a kategória győztes weboldalával.

Ünnepélyes díjátadóra a vírushelyzet miatt továbbra sem volt lehetőség, ezért “Az Év Honlapja” csapata személyesen hozta el és adta át nekünk a díjakat. Köszönjük szépen! : )

“Az online a jövő. Már nem képzelhető el a világ az online nélkül. Így pedig nagyon szívesen tanuljuk meg, hogyan lesz a mi jövőnk is az online, hogyan lehetünk webdesignerek. Elég csak ellátogatnunk a honlapra, rögtön meg is kapjuk az első leckét, hiszen már a nyitólap kijelöli az utat, alakítja az ízlésünket, és ez még csak a kezdet! Közérthető, könnyen kezelhető felhasználói felület, megkapó design vár minket!”

– így értékelte a szakmai zsűri a weboldalunkat az E-learning kategóriában.

“A digitális felkészültség napjaink egyik alapvető ismerete. A webdesign és a hozzá tartozó weboldalkészítési ismeretek is mindenki számára kiemelkedően hasznos tudás. A WebdesignSuli ezeknek az elsajátításában segít minden érdeklődőnek az oldalba épített LMS (tanulmányi menedzsment rendszer) és az abba feltöltött hasznos tudásanyag segítségével.”

– így jellemezte a zsűri a honlapunkat az Oktatás kategóriában.

Megtiszteltetés és megerősítés kis csapatunk számára, hogy a szakma is méltón elismeri, hogy hitelesek és jók vagyunk abban, amit a hallgatóinknak is oktatunk.

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.