„Dekoros” gyakorlati munka hallgatóinknak

A WebdesignSuli hallgatói ismét megmérettethették tudásukat egy logótervező pályázat keretében. Ezúttal egy szezonális dekorációkat, ünnepi kompozíciókat, rendezvénydekorokat, különféle alkalmakra virágcsokrokat készítő vállalkozás számára tervezhettek arculatot.

A Webdesign Tanfolyam új és régi hallgatóinknak több alkalommal is lehetőségük van arra, hogy bemutassák a WebdesignSuliban tanultakat, kamatoztassák tudásukat, valódi megrendelői megbízásoknak tegyenek eleget, arculatokat tervezzenek, weboldalakat készítsenek. Ezek pedig kiváló lehetőségek számukra, hiszen a gyakorlati munkák során a gyakorlás mellett további előnyökhöz is jutnak, mégpedig tapasztalatokat szereznek, referenciamunkákat gyűjthetnek, valamint a díjazás és az elismerés mellett akár további együttműködések és munkák is várhatnak rájuk a jövőben.

Lássuk a megrendelőt! : )

Hallgatóink ezúttal egy olyan vállalkozás számára tervezhettek arculatot, melyben Nóri, a Norka Dekor megálmodója szezonális dekorációkat, ünnepi kompozíciókat (pl. ajtókopogtatók, asztaldíszek), rendezvénydekorokat (pl. vintage stílusú esküvő; francia, vidéki stílusú borkostoló) készít, valamint különleges alkalmakra (pl. születésnap, házassági évforduló) egyedi virágcsokrokat is köt.

A pályázók viszonylag szabad kezet kaptak, ugyanis a megrendelőnek különösebb megkötései nem voltak a logó dizájnjára vonatkozóan, a főbb „csapások” kerültek meghatározásra. Lássuk is őket! : )

A megrendelőnek az alábbi elképzelései voltak dekorműhelye megálmodott logójával kapcsolatban:

# a logó a Norka Dekor márkanévből álljon, mely növényekből, növényornamentikából vagy egyéb elemből álló kerettel legyen ellátva

# fő színként a szürkés árnyalatok köszönjenek vissza, pasztell, nude árnyalatok domináljanak

# letisztult, modern naturális stílusban készüljön

Ez a kreatív téma is sokakat inspirált, a gyakorlati munka igazán népszerű volt korábbi és jelenlegi hallgatóink körében egyaránt. : )

Ééés akkor elsőként jöjjön a győztes pályamunka!

Bokor Dorina hallgatónk logóterve

Dorina tavasszal végezte el a WebdesignSuli Webdesign Tanfolyamát, ahol szintén remek munkákkal örvendeztetett meg minket.

Dorina, ezúton is szívből gratulálunk! : )

Ezúttal meglepetésként a beküldött pályamunkák közül II. és III. helyezettet is hirdettünk! : )

A pályázat II. helyezettje: Rádi Bettina munkája

Bettina hallgatónk nemrégiben kezdte a Webdesign Tanfolyamot, és a tanfolyami gyakorló feladatokon kívül egy ilyen plusz gyakorlási lehetőséget is bevállalt. : )

A pályázat III. helyezettje: Deák Dávid munkája

Dávid a nyáron fejezte be a Webdesign Tanfolyamot, ahol végig nagyszerű munkákat készített, és ezúttal is szorgalmasan vetette bele magát az alkotásba. : )

Bettina és Dávid, Nektek is szívből gratulálunk! : )

További logóterveket is szeretnénk bemutatni, melyek igazán profik és példamutatók! 

Takács Mónika munkája
Balázs Luca munkája
Kasza Beáta munkája
Rezsonya Ildikó munkája
Vadászné Székely Orsolya munkája
Pék Judit munkája
Nádudvari Xénia munkája
Jobbágy Jenifer munkája
Ács Enikő munkája

Minden résztvevő hallgatónknak köszönjük szépen a munkáját! : )

Sok sikert kívánunk Nektek az újabb kihívásokhoz! : )

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.