Egyetlen egy erény, amivel feltétlenül rendelkezned kell, ha sikeres webdesigner akarsz lenni! (videó)

Mi az az egyetlen erény, amivel feltétlenül rendelkezned kell, ha keresett és jól fizetett webdesigner akarsz lenni?

Nyilván sokféle erény hasznos ezen cél eléréséhez, de ha ez az egyetlen erény nincsen meg benned, akkor minden hiába…

          

Ez az egyetlen erény gyakorlatilag maga  A KÜLÖNBSÉG azok között, akik elvégeznek egy webdesign tanfolyamot, de sosem viszik semmire, és azok között, akik keresett és jól fizetett webdesignerek lesznek.

Ez az egyetlen egy erény nem más, mint a „belecsapás művészete”.

            

Igen, a “belecsapás művészete”.

         

           


         

Mindig a szívemhez kapok, mikor egy végzett webdesigner hallgatóm a következőket mondja nekem:

„Nagyon sokat tanultam, de még tökéletesre kell fejlesztenem a tudásomat, hogy valódi megrendelők számárára vállalhassak munkát.”

          

Ilyenkor mindig bekapcsol a fejemben a sziréna: víjj-víjj  – Vigyázat, a tökéletesség veszélyes halogatás!

A tökéletes és a sikeres webdesigner között ugyanis óriási a különbség! A tökéletes elvileg nem létezik (mint a fizikában a fénysebesség, vagy az abszolút nulla fok), mert mindig mindent lehet továbbfejleszteni, mindig mindenben lehet hibát találni.

        

Éppen ezért a WebdesignSuliban nem a tökéletességre tanítjuk a hallgatóinkat, hanem egy olyan gyakorlatias tudás-csomagot igyekszünk átadni, amivel mielőbb elmondhatod: „Ez igen! Végre beindult a dolog, vannak munkáim és jól keresek, ezért megérte tanulni!”

          

A WebdesignSuliban jól tudjuk, hogy nem a diplomamunkádhoz gyűjtesz szakmai anyagot, hanem a lehető legrövidebb idő alatt akarsz a lehető legnagyobbat lendíteni az életeden: dolgozni és pénzt keresni, projekteket megvalósítani és sikereket elérni.

         

Egyszóval: BELECSAPNI A LECSÓBA

Tehát ne a tökéletességet célozd, hanem próbáld ki magad!

Tanulj webdesignernek a WebdesignSuliban, és a megszerzett tudás birtokában bátran belecsaphatsz valódi projektekbe, hogy mielőbb pénzzé tedd a tudásod.

        

       


            

A következő webdesign tanfolyam hamarosan indul!

Több infó és jelentkezés itt>>

2 hozzászólás a témában - “Egyetlen egy erény, amivel feltétlenül rendelkezned kell, ha sikeres webdesigner akarsz lenni! (videó)”

 1. Réka Lendvai

  Már két éve, hogy elvégeztem a webdesign tanfolyamot és az első pillanattól tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Hamar lettek is megrendeléseim, de egy ponton valahogy mindig megtorpantam és átálltam biztonsági játszmára… vagyis állást vállaltam. Ez a cikk azt kell mondjam épp jókor jött. Megint megerősítettetek abban, hogy igenis készen állok és alkalmas vagyok rá, itt az idő végre belecsapni a lecsóba!! 🙂

  1. Webdesignsuli Oktató

   Szia Réka!

   Nagyon örülünk, hogy számodra (és bízunk benne, hogy sok hallgatónk, követőnk számára) is “ugródeszkaként” hatott a bejegyzés, a videó. 🙂

   Hajrá! Sok sikert kívánunk! 🙂

   Üdv,
   Bianka – oktató

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.