A következő tanfolyam indul

2019. szeptember 19.

Kreatív pólódizájn a Webdesignsulinak – köszönjük!

A nyár beköszöntével kreatív versenyre invitáltuk hallgatóinkat. Itt a nyár, itt a jó idő, itt van a rövidujjas és ujjatlan felsők szezonja – mi más lenne a feladat, mint pólódizájn tervezése! 🙂

Hallgatóink tehát ismét megmérettethették magukat, nem mellesleg a kreativitásukat, hiszen olyan pólódizájn megtervezését kértük tőlük, amely kifejezi számukra – és akár mások számára is – a Webdesignsulit, hűen képviseli mindazt, ami a WebdesignSuli.

 

 

Minden mást a hallgatókra bíztunk, színek, alapanyagok, formák, elrendezések tekintetében szabad kezet adtunk nekik. Egy kitételünk volt: az elkészült kreatív pólóra nyomtatható legyen, pólón is megállja a helyét – ha már pólódizájn pályázat. 🙂

Az alkotásra két hetet kaptak hallgatóink. A versenyben kezdő és végzett hallgatóink egyaránt részt vehettek és – nagy örömünkre – vettek is, hiszen alapvetően „csak” grafikai tervezésre volt szükség. Mindezzel új hallgatóink is időben megismerkedhetnek, ugyanis a Webdesign tanfolyam tananyagának első modulja 100% grafikai tervezés és gyakorlat.

 

A beérkezett pályamunkák közül Perger-Budai Szilvia tervei nyerték el a zsűri tetszését. 🙂

(Kattints a fotókra, és tekintsd meg őket nagyobb méretben is!)

 

Szilvi azt a témát járta körül, hogy mit is jelent számára a kreativitás – így született meg a „creativity quotes” sorozat, melyet egy brosúrában is prezentált. 

>>> Nézd meg Te is!

 

“Én nagy örömömet leltem a tervezésben, remélem a Ti tetszéseteket is elnyeri 🙂

Nagyon-nagyon örülök, hogy az én terveimet választottátok a legjobbnak! Főleg azért is, mert ebben az alkotásban tényleg szívem-lelkem benne van :)”

 

Szilvi február óta a Webdesignsuli hallgatója, tehetségét, kreativitását már több ízben is bemutatta:

 

Szilvi, köszönjük a Webdesignsuli számára készített pólódizájn tervedet! 🙂

 

 

Szilvi kedvenc terve természetesen életre is kelt, nyereményének átvétele után küldte nekünk ezt a fotót.

“A háttérben a kedvenc asszisztensem, Milo várja, hogy elkezdjük a mai napot. :)”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És természetesen a többiek munkáját is nagyon köszönjük!
Jöjjön még néhány ötletes pólódizájn terv:

 

Pánczél Gabi madár formájú szófelhője

 

Uzonyi Mónika terve

„A dizájn jelképezi, hogy mit is jelent számomra a Webdesignsuli: a villanykörte jelenti a heuréka ötletet (ami felett a kis fénysugaraknál az utolsó nem véletlenül van csak félig tele – ahogy a számítógép is jelzi sokszor, hogy még tölt, úgy nálam is várni kell sokszor az ötletre), a “pen tool” pedig a megvalósítást. A suli mindkettőben hatalmas segítséget jelent nekem.”

Molnár Emese terve

 

 

A tervekből szépen kirajzolódik, hogy mindenki számára mást jelent a Webdesignsuli – köszönjük, hogy kreatív formában mindezt megosztottátok velünk! 🙂

Hozzászólások