Kreatív pólódizájn a Webdesignsulinak – köszönjük!

Ismét kreatív versenyre invitáltuk hallgatóinkat. Itt a nyár, itt a jó idő, itt van a rövidujjas és ujjatlan felsők szezonja – mi más lenne a feladat, mint pólódizájn tervezése! : )

                 

Hallgatóink tehát ismét megmérettethették magukat, nem mellesleg a kreativitásukat, hiszen olyan pólódizájn megtervezését kértük tőlük, amely kifejezi számukra – és akár mások számára is – a Webdesignsulit, hűen képviseli mindazt, ami a WebdesignSuli.

                 

               

                  

Minden mást a hallgatókra bíztunk, színek, alapanyagok, formák, elrendezések tekintetében szabad kezet adtunk nekik. Egy kitételünk volt: az elkészült kreatív pólóra nyomtatható legyen, pólón is megállja a helyét – ha már pólódizájn pályázat. : )

Az alkotásra két hetet kaptak hallgatóink. A versenyben kezdő és végzett hallgatóink egyaránt részt vehettek és – nagy örömünkre – vettek is, hiszen alapvetően „csak” grafikai tervezésre volt szükség. Mindezzel új hallgatóink is időben megismerkedhetnek, ugyanis a Webdesign tanfolyam tananyagának első modulja 100% grafikai tervezés és gyakorlat.

             

          

A beérkezett pályamunkák közül Perger-Budai Szilvia tervei nyerték el a zsűri tetszését. : )

(Kattints a fotókra, és tekintsd meg őket nagyobb méretben is!)

              

                

          

            

           

               

 

Szilvi azt a témát járta körül, hogy mit is jelent számára a kreativitás – így született meg a „creativity quotes” sorozat, melyet egy brosúrában is prezentált. 
>>> Nézd meg Te is!

               

           

               

“Én nagy örömömet leltem a tervezésben, remélem a Ti tetszéseteket is elnyeri : )

Nagyon-nagyon örülök, hogy az én terveimet választottátok a legjobbnak! Főleg azért is, mert ebben az alkotásban tényleg szívem-lelkem benne van : )”

             

Szilvi kreativitását már több ízben is bemutatta:

            

 
       
Szilvi, köszönjük a Webdesignsuli számára készített pólódizájn tervedet! : )

        

Szilvi kedvenc terve természetesen életre is kelt, nyereményének átvétele után küldte nekünk ezt a fotót.

“A háttérben a kedvenc asszisztensem, Milo várja, hogy elkezdjük a mai napot. : )”

      

 

És természetesen a többiek munkáját is nagyon köszönjük!

 

               

„A dizájn jelképezi, hogy mit is jelent számomra a Webdesignsuli: a villanykörte jelenti a heuréka ötletet (ami felett a kis fénysugaraknál az utolsó nem véletlenül van csak félig tele – ahogy a számítógép is jelzi sokszor, hogy még tölt, úgy nálam is várni kell sokszor az ötletre), a “pen tool” pedig a megvalósítást. A suli mindkettőben hatalmas segítséget jelent nekem.”

                   

      


                 
A tervekből szépen kirajzolódik, hogy mindenki számára mást jelent a Webdesignsuli – köszönjük, hogy kreatív formában mindezt megosztottátok velünk! : )

     

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.