Logótervező pályázat egy könyvelőiroda számára

Hallgatóink a nyári “pihenő” után sem tétlenkedtek, ismét nagy lendülettel vetették bele magukat az alkotásba, örömmel mérettették meg magukat a legújabb logótervező pályázatunkon. Bejegyzésünkben betekintést nyújtunk a pályázatba, a legprofibb gyakorlati munkákba, valamint bemutatjuk a nyertes logótervet. Lesd meg őket Te is! : ) 

Aktív és végzett hallgatóink számára egyaránt számos alkalom nyílik, hogy különféle pályázatokon mutassák meg a Webdesign Tanfolyamon szerzett tudásukat, valódi megrendelői megbízásoknak tegyenek eleget

A hallgatóink számára kiírt pályázatok remek lehetőségeket jelentenek, hiszen a pályázók valódi tapasztalatokat szerezhetnek, referenciákkal gazdagodhatnak. Nem mellesleg a nyertes pályamunka készítőjére a díjazás és az elismerés mellett további együttműködések, egyéb munkák és megbízások is várhatnak

valódi megrendelő, valódi elvárások
=
100% gyakorlat, 100% referenciamunka

Igazán népszerűek a logótervező pályázatok, melyek során a megbízók tulajdonképpen hallgatóinkra bízzák vállalkozásuk arculatának megálmodását és kivitelezését. A megrendelői elképzelések, a főbb instrukciók megismerése után hallgatóink gőzerővel vetik bele magukat az inspirálódásba, moodboardok, azaz az ötlet/hangulattáblák összeállításába, a kézi vázlatok elkészítésébe, a logó életre keltésébe az Illustrator vektorgrafikus programban.

Lássuk is a megrendelőt! : )

A WebdesignSuli hallgatói ezúttal egy könyveléssel és adótanácsadással foglalkozó cég számára tervezhettek arculatot. A cég/vállalkozás számvitelhez kapcsolódó feladatokat végez, adóbevallásokat készít és bérszámfejtést nyújt a célközönségük számára. 

A pályázók viszonylag szabad kezet kaptak, ugyanis a megrendelőnek csak néhány konkrét megkötése volt a logó dizájnjára vonatkozóan. 

Milyen elképzelései voltak a megrendelőnek a logóval kapcsolatban?

# a logóban a vállalkozás rövidített neve, tehát az Adó & Számvitel Kft. szerepeljen

# fő színként a világoskék és a piros szín köszönjön vissza – azonban a piros szín ne legyen domináns, csak egy apró részlet erejéig tűnjön fel a logóban / azonban akár más színpalettával is lehet dolgozni

# elcsépelt szimbólumok (pl. pajzs) ne szerepeljenek a logóban

# a logó egyszerű, kifinomult, mégis meglepően modern, divatos legyen 

A téma sokakat inspirált, a gyakorlati munka nagy népszerűségnek örvendett korábbi és jelenlegi hallgatóink körében egyaránt. : ) 

Ééés akkor elsőként jöjjön a győztes pályamunka! 

Vesztergombi-Pentelényi Kinga hallhatónk logóterve

Kinga 2021 júniusában végzett a webdesign tanfolyamon, és a tanfolyam során is ügyes munkákkal örvendeztetett meg minket. : )

Kinga, ezúton is szívből gratulálunk! : ) 

A legjobb munkák közül a nyertes mellett II. és III. helyezettet is hirdetünk. : ) 

A pályázat II. helyezettje: Hoffmann Ottó hallgatónk logóterve

Ottó júliusban végezte el a tanfolyamot, ahol szintén profi munkákat készített, a tanfolyami feladatok mellett szorgalmasan részt vett a gyakorlati feladatainkon, és klassz logótervével egy korábbi logótervező pályázaton az első helyet zsebelte be. : )

A pályázat III. helyezettje: Juhász-Nyárádi Anikó hallgatónk logóterve

Anikó szintén a nyár folyamán végzett a Webdesign Tanfolyamon, és bizony azóta sem tétlenkedik, szuper munkákat készít. : )

Ottó és Anikó, Nektek is szívből gratulálunk! : ) 

További nagyszerű logóterveket is szeretnénk bemutatni!

Dósa Dorina hallgatónk logóterve
Kiss Attila hallgatónk logóterve
Suszter Mária hallgatónk logóterve
Juhász Andrea hallgatónk logóterve
Tálos Iringó hallgatónk logóterve
Bihi Noémi hallgatónk logóterve
Sápi Nóra hallgatónk logóterve
Földvári Szilvia hallgatónk logóterve
Barkóczi Balázs hallgatónk logóterve

Minden résztvevő hallgatónknak köszönjük szépen a munkáját! : ) 

Sok sikert kívánunk Nektek az újabb kihívásokhoz! : )

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.