Tavaszi gyakorlati munka a Webdesignsuliban

A Webdesignsuli hallgatóit áprilisban logótervező pályázatra invitáltuk meg. A gyakorlati munkák remek lehetőséget biztosítanak hallgatóink számára, hiszen igazi megrendelőknek dolgozhatnak, kipróbálhatják magukat, és élesben vethetik be a webdesign tanfolyam során tanultakat. Jobbnál jobb pályamunkák érkeztek, mutatjuk is őket!

 

A pályázati anyagot egyrészt az egyre aktívabb új közösségi felületünkön, az applikációként is elérhető SmartWall falunkon tettük közzé, másrészt hírlevél formájában is értesítettük régi és új hallgatóinkat egyaránt a gyakorlati munkáról.

 

A hallgatók feladata a következő volt: egy úttörő tevékenységet folytató, induló vállalkozás számára kellett logót tervezniük. A cég tevékenysége az üzleti ötletek „gyártása” lesz, a vállalkozás profilját a hallgatók is pontosan megismerhették: „Mi az Instant Biznisznél olyan kipróbált hogyan csináld lépésről lépésre útmutatókat készítünk, amik garantáltan gyorsan és egyszerűen lemásolhatók, segítségükkel felépítheted pénztermelő, sikeres vállalkozásod. Instant, teljesen kidolgozott, azonnal megvalósítható megoldást kínálunk egy üzleti ötletre.”

A pályázati kiírás maximálisan szabad kezet adott a hallgatóknak, a megrendelő kikötése egyedül az volt, hogy modern-minimál stílusú legyen a logó.

Hallgatóink ezúttal is igen aktívak és ügyesek voltak. Rengeteg pályamunka érkezett, nem kis feladatot adva ezzel a megrendelőnek az ideális logó kiválasztásához. A teljesség igénye nélkül mutatunk most néhányat a legjobbak közül.

 

 

Elsőként jöjjön a győztes pályamunka! 

  

Krusper Szilvia logóterve volt a befutó. Szilvi márciusban kezdte a webdesign tanfolyamot, tehát mindössze 2 hónapja tanulja a design munkák elkészítésének csínját-bínját. Nagyon lelkes hallgatónk, ugyanis a tananyag első felében található csekkpontokon leadható feladatokat is már bemutatta nekünk, melyek szintén jól sikerültek. Szilvi nemcsak ezen a logótervező pályázaton nyert, hanem a márciusban kiírt kreatív feladat egyik győztese is ő volt, a greenery témában alkotott montázsával.

Gratulálunk az újabb győzelemhez! : )

krusper_szilvi (3)

krusper_szilvi (2)

 

Következzenek a további kiváló munkák:

  

ritter_karina
Ritter Karina logóterve

 

ritter_karina2
Ritter Karina másik remek logóterve

 

Karina a tavaly meghirdetett arculattervező pályázaton is indult, melynek során a hallgatóinknak a Steierlein tradicionális asztalosműhely számára kellett logót tervezniük.

 

hajdú_edit
Hajdú Edit munkája

 

Edit nyerte meg egy korábbi arculattervező pályázatunkat, melynek során a Pilates Kuckó számára tervezett logót, névjegykártyát és szórólapot.

 

 

jandovics_viola
Jandovics Viola által tervezett logó

 

Viola a Webdesignsuli webshop tréningjének hallgatója.

 

 

nyulasz_balázs
Nyulász Balázs logóterve

 

Balázs márciusban kezdte a tanfolyamot, és – egyedüli férfi indulóként – részt vett greenery montázsával a tavaszi kreatív feladatunkban, melynek ő lett az egyik győztese.

  

 

vékony_ágnes
Vékony Ágnes munkája

 

Ágnes aktív hallgatónk, éppen a logótervezésnél tartott a tananyagban is.

 

farkas_viktória (1)
Farkas Viktória logóterve

 

farkas_viktória (2)
Farkas Viktória arculati mockupja

 

Viki most márciusban fejezte be a webdesign tanfolyamot. Saját vállalkozásának weboldala, mely egyben a vizsgamunkája is volt.

 

 

miklay_edit
Miklay Edit logóterve

 

Edit végzett hallgatónként (2016) vett részt a pályázaton.

 

 

A hallgatóink számára kiírt pályázatok, gyakorlati lehetőségek során a hallgatóknak igazi elvárásoknak kell megfelelniük, és még ha jelképes is, de van díjazás (munkadíj), mely a győztes pályázó markát üti. Továbbá mindenki gazdagabb lehet egy élménnyel, tapasztalatokkal, és ha tisztességesen kidolgozta a beadott pályamunkát, akkor egy komoly referenciával is. : ) A hallgatók rövid bemutatása is azt jelzi, hogy  eltérő “előképzettséggel” vágtak bele a pályázati munkájuk elkészítésébe, és remek logótervek kerültek ki a kezükből. : )

 


 

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A felhasználói élmény fokozásra ún. cookie-kat használunk. Reméljük, nem gond számodra, ha mégis, kattints a további infó gombra.
OK, üzenet bezárása