Logótervező pályázat egy biokertészet és ökotanoda számára

Tavaszt csalogató gyakorlati munkával leptük meg hallgatóinkat. Bejegyzésünkben bepillantást engedünk a pályázat részleteibe, bemutatjuk a legszuperebb alkotásokat és a győztes pályamunkát. Csekkold őket Te is! : )

A tavaszt egy remek weboldalkészítő gyakorlati munkával indítottuk, mely során a WebdesignSuli hallgatói egy ügyvédi iroda számára készíthettek weboldalt. Hallgatóink mindig, mindegyik pályázatunkon hatalmas lelkesedéssel, sok-sok ötlettel vesznek részt. : )

Ezek a gyakorlati munkák kitűnő lehetőséget nyújtanak a hallgatóink számára, hogy bemutassák a WebdesignSuliban tanultakat, kamatoztassák tudásukat, valódi megrendelői megbízásoknak tegyenek eleget – arculatokat tervezzenek, vagy éppen weboldalakat készítsenek. A gyakorlati munkák során a gyakorlás mellett további előnyökhöz is jutnak: tapasztalatokat szereznek az ügyfélmunkák területén, referenciamunkákat gyűjthetnek, valamint a díjazás és az elismerés mellett akár további együttműködések és munkák is várhatnak rájuk a jövőben.

Azt gondolom, mindig jó, ha az ember győztesként kerül ki egy pályázatból. De most ez többet jelentett, a folyamat – a tervezéstől a megvalósításig – és a tanulás mellett a szakszerű technikák alkalmazása (tétre), saját magam fejlesztése és fejlődése… már nyertem. Köszönöm Nektek!

– Ezt a gyakorlati munkákkal kapcsolatos lényegre törő visszajelzést Pap Vanessza hallgatónktól kaptuk. : )

Lássuk a megrendelőtől érkező munka részleteit! : )

A Zöldikék Biokertészet és Ökotanoda egy idén tavasszal indított kisvállalkozás Dunaharasztiban. A kertészet profilja a biogazdálkodás. A működés keretét az AMAP rendszer adja, alapítója két kertészmérnök, biokertész hölgy. Termékeik: idényzöldségek és néhány gyümölcsfaj, valamint fűszer- és gyógynövények. Az alapítók célja, hogy a (lehetőleg) helyi lakosokból toborzott zöldségközösségi tagokat egész szezonban friss növényi alapanyagokkal lássák el, melyet az ökológiai gazdálkodás szabályai szerint termelnek meg. Ősztől biokertész tanfolyamokat is indít a Zöldikék, hogy minél többen meg tudják a saját zöldségeiket, gyümölcseiket termelni a saját kertjükben vegyszermentesen.

A megrendelő elképzelései a logóval kapcsolatban:

# a logóban a vállalkozás teljes neve (Zöldikék Biokertészet és Ökotanoda) vagy a rövidített neve (Zöldikék) szerepeljen
# inkább növényi grafikai elemek legyenek a logóban, de nem kizárt a zöldike madár megjelenítése sem
# a logóban a zöld és a kék élénkebb, természetes árnyalatai legyenek jelen

Ez a nagyszerű téma is sokakat inspirált, igazi tavaszköszöntő kihívás volt korábbi és jelenlegi hallgatóink számára. : )

Ééés akkor elsőként jöjjön a győztes pályamunka!

Edmár-Hajnóczki Alexandra hallgatónk logóterve

„A nyertes logó azonnal, egyöntetű kedvenc volt, de többször átnéztük, átbeszéltük az összeset, mert emellett versenyben volt még 5 terv. A nyertes logótervnél úgy éreztük, hogy a madár-és a növényi motívum, a betűtípus és az arányok egyaránt a helyükön vannak.” 

– így jelzett vissza a megrendelő Alexandra munkájával kapcsolatban.

Alexandra idén februárban végezte el a Webdesign Tanfolyamot, ahol mindvégig szuper alkotásokat készített. A vizsgamunka során a saját webdesigner vállalkozásának arculatát tervezte meg és weboldalát készítette el.

Alexandra, ezúton is szívből gratulálunk! : )

A legjobb munkák közül a nyertes mellett II. és III. helyezettet is hirdetünk. : )

A pályázat II. helyezettje: Bózvariné Dr Juhász Zsófia hallgatónk logóterve

Zsófi jelenleg a Webdesign Tanfolyam aktív hallgatója, ahol jobbnál jobb alkotásokat készít, és a gyakorlati feladatok és modulzáró feladatok mellett ezen a pályázaton is nagy lelkesedéssel vett részt. : )

A pályázat III. helyezettje: Németh Anita Judit hallgatónk logóterve

Anita 2022 decemberében végzett a WebdesignSuli-ban. Tanfolyami ideje alatt és azóta is aktívan vesz részt a pályázatokon. : )

Zsófia és Anita, Nektek is szívből gratulálunk! : )

További profi és példamutató logóterveket is szeretnénk bemutatni!

Balogh Renáta hallgatónk logóterve
Csillik Nikoletta hallgatónk logóterve
Dávid Mónika hallgatónk logóterve
Domokos Lili hallgatónk logóterve
Fekete Rubina hallgatónk logóterve
Gabay Anett hallgatónk logóterve
Haidel Anita hallgatónk logóterve
Igazné Nagy Bernadett hallgatónk logóterve
Jávor Csenge hallgatónk logóterve
Kapitány Alexa hallgatónk logóterve
Kazi-Rózsavölgyi Kitti hallgatónk logóterve
Kemény Zsuzsanna hallgatónk logóterve
Kiss Enikő hallgatónk logóterve
Magyar-Somkert Enikő hallgatónk logóterve
Márkus Adrienn hallgatónk logótervei
Stenczel Tímea hallgatónk logótervei
Surányi Anna hallgatónk logóterve
Tamási Emese hallgatónk logóterve
Tóth Ágnes hallgatónk logóterve
Varga Bea hallgatónk logóterve
dr. Zsiborás Zsófia hallgatónk logóterve

Minden résztvevő hallgatónknak köszönjük szépen a munkáját! : )

Sok sikert kívánunk Nektek az újabb kihívásokhoz! : )

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.